eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
1 عدد پیاز درشت 1 عدد سیب زمینی 3 عدد کدو کوچک 2 تا (3 عدد) گوجه فرنگی 2 عدد تخم مرغ نمک فلفل سیاه، زردچوبه پنیر پارمسان (قابل حذفه) پیاز را خلالی خرد کردم. کدو را حلقه ای کردم. سیب زمینی را نگینی خرد کردم. گوجه را هم خرد کردم.پیاز را در روغن ریختم و کمی تفت دادم و بعد سیب زمینی را ریختم و بعد از کنی تفت دادن نمک فلفل زردچوبه را ریختم و درب تابه را گذاشتم تا سیب زمینی بپزد (حدود 3 دقیقه)کدو و گوجه را ریختم و هم زدم ودوباره زمان دادم تا کدو و گوجه بپزد و غذا به روغن بیفتد.(حدود 15 دقیقه) بعد تخم مرغ ها را شکستم روی مواد و پنیر پارمسان ریختم و حرارت را کم کردم تا تخم مرغ ها بسته شوددر آخر هم کمی فلفل سیاه وپول بیبر وآویشن روی غذا ریختم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ شکلات تلخ ۲۰۰ گرم کره ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۱ عدد حدودا ۶۰ گرمی شکر دانه ریز 90 گرم آرد سفید ۱۷۵ گرم بیکینگ پودر ۱۱ گرم نمک یک پنس وانیل کمی ابتدا شکلات و کره رو به طریق بن ماری آب کرده و میزاریم کنار تا از داغی بیفته . تخم مرغ ، وانیل و شکر رو با همزن برقی زده تا رنگش روشن و حباب دار شود . مخلوط شکلات رو به مواد تخم مرغی اضافه و میزنیم تا خوووب مخلوط و یکدست شوند . مخلوط آرد ، نمک و ب پ رو در طی دو مرحله روی مواد الک کرده و هم زده تا مواد یکدست شوند . از مواد گلوله های ۳۰ گرمی جدا کرده در دست گرد میکنیم و در سینی که کاغذ روغنی گذاشتیم با فاصله کنار هم میچینیم . روی گوله ها رو کمی فشار داده تا کمی تخت شود نه خیلی ، به میزان کم . (به عکس دوم توجه کنید) . سپس در فر برقی ۱۸۰ با فن روشن به مدت تقریبی ۸ تا ۱۰ دقیقه میگذاریم . بعد ۷ دقیقه چک کنید اگه پخته بود و تستر از مرکز کوکی تمیز بیرون اومد از فر خارج کنین و اجازه بدین ۵ دقیقه ایی توی سینی بمونه تا خنک بشه . کوکی ابتدا شل و نرمه بعد خنک شدن خودشو میگیره . دقت کنید که بیش از اندازه تو فر نمونه که بعد خنک شدن سفت و خشک میشه . روی کوکی ترد و داخلش نرمه . مراحل کار با همزن برقی انجام میشه . شکلات من تلخ ۷۰ % بود ، هر چه شکلات شیرینتر باشه ، کوکی شیرینتر میشه . cookie_brownies @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیرینهای خشک ریزی که برای پذیرایی به صرفه و عالی هستن که تو طعم و رنگهای مختلف می تونید درست کنید رسپی👇