#حلوا #لبو
#حلوالبو
#حلوای_لبو
حلوای خوشرنگ وخوشمزه 👌😋
#حلوا_لبو
1 لیوان آرد
1 لیوان شکر
1/2 لیوان روغن
1/2 لیوان گلاب
1 لیوان آب لبو
1 لیوان پوره لبو
1 ق چ پودر هل
لبو را کاملا پخته پوستشو کنده درون غذاساز یا مخلوط کن پوره کنید.
شکر و گلاب و آب لبو را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود سپس حرارت را خاموش کنید.
آرد را درون تابه روی حرارت کمی تفت بدهید تا بوی خامی آرد گرفته شود نیاز نیست رنگ آرد تغییر کند.سپس آرد را الک کرده و دوباره درون تابه بریزید و روغن مایع را به آن اضافه کنید چند دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید بماند.
سپس پوره لبو و پودر هل و شربت شکر و گلاب را به آرد و روغن اضافه کنید و روی حرارت بهم بزنید تا جایی که حلوا خودش را بگیرد و از طرف جدا شود سپس درون ظرف سرو ریخته و با سلیقه خودتون تزئین کنید.
🌸من روی کیک کشیدم شد کیک حلوا👌😋
🌸میخواهید حلوا رو ماسوره بزنید باید حلوا داغ باشه.
🌸مقدار روغن تقریبیه شاید کمی بیشتر لازم باشه.
🌸منظور از آب لبو همون آبیه که ابو توش پخته.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلااام🙇🏻♀️
لوفِ سيب و دارچين و عسلِ
آرد(نان فانتزى ): ٣٠٠ گرم
پوره ى سيب قرمز (يا سفيد): ٢٠٠ گرم
(سيب پوست كنده و پخته شده و ميكس شده)
مايه خمير فورى:٨ گرم ، (يا مايه خمير تَر ٢٠ گرم)
عسل: ٢٥ گرم
نمك: ٥ گرم
كره : ٢٥ گرم
دارچين: ١ ق غ
آب: ١ تا ٣ ق غ پُر
بهبوددهنده : ٢ گرم(در صورت تمايل)
✅طرز تهيه:
آرد الك شده و نمك و بهبوددهنده و مايه خمير و دارچين رو مخلوط كنيد، بعد پوره ى سيب و عسل و اضافه كنيد و شروع كنيد به ورز دادن و يك تا نهايتا سه ق،آب اضافه كنيد، ورز بديد و كره ى به دماى محيط رسيده رو هم اضافه كنيد و نهايتا ١٥ دقيقه ورز بديد تا يك خمير كاملا نرم و لطيف داشته باشيد، اگر خميرتون خيلى چسبنده بود يك ق آرد كم كم اضافه كنيد، ٢٠ دقيقه به خميرتون استراحت بديد(روشو بپوشونيد)خميرتون رو رول كنيد و داخل قالب لوف يا نان تست (كه حتما نچسب باشه يا چرب و آردپاشى كرديد) بذاريد(سايز قالب من ٢٠ در ١٠ در ١٠) و كل خميرمو داخلش گذاشتم،و به مدت يكساعت ربع تا يكساعت و نيم بذاريد كه خميرتون پف كنه (روى قالبتون يك كيسه ى چرب بكشيد و بذاريد يه جاى گرم آشپزخونه تون) و حجمش دو و نيم تا سه برابر بشه و بالا بياد، بعد بذاريدش در فر از قبل داغِ داغ شده با دماى ١٨٠ تا ١٩٠ درجه به مدت ٣٥ تا ٤٥ دقيقه تا نونتون بپزه( مى تونيد روى نونتون رو يك رومال تخم مرغ رقيق شده با آب و يه كوچولو وانيل بماليد)، اگر فرتون گازيه ١٠ تا ١٥ درجه دمارو بالاتر بذاريد. وقتى فرتون رو روشن مى كنيد يك كاسه ى كوچيك آب هم داخلش بذاريد. زمان پخت به دماى فر ،خيلي بستگى داره
📌حتما از فعال و تازه بودن خميرمايه تون مطمئن باشيد.
📌اگر تا يكساعت و نيم خميرتون حدودا سه برابر نشد نهايتا ده دقيقه تا يك ربع هم بيشتر بهش استراحت بديد،.
اگر هم محيط آشپزخونه تون گرمِ ممكنه تا يكساعت هم خميرتون سه برابر بسه ،ديديد كه پفش رو كرده ديگه بپزيدش .
📌اين نون طعمش كمى شيرين هستش (اونم بدون شكر)و عطر و بوى سيب و دارچين واقعا خاص و بى نظيرش مى كنه، بعد از اينكه كاملا خنك شد مى تونيد برشش بزنيد. 📌من سيب پوست كنده رو خرد كردم و داخل مايكروفر چند دقيقه پختمش، و بعد با دستگاه غذاساز پوره اش كردم.
@shirini71
#کانال_سفره_آرایی_افتتاح_شد👇👇
🍂آموزش نقاشی روی ماست😍
🍂آموزش تزیین برنج وسالاد😍👏
🍂چیدمان میز تولد و مهمونی😍👌
🍂آموزش انواع خشک کردن میوه😍
🍂آموزش انواع ترشی وشور 🍆🌶
وسفره آرایی همش اینجاست بدو🏃♀جا نمونی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3506044959C4ff7735aba
@mivhe71😍😍
🍓🍓🍎🍎🍐🍐🥒🥒
🥑🥑🍒🍒🍅🍅🥕🥕
🥗🥗🥨🥨🥦🥦🍇🍇
زیبا ترین نمونه تزیین غذا😍☝️☝️
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_چهارم_دی_ماه_1400❌
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل
دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_کره_ای
مواد لازم:
۱ لیوان آب ولرم
۱ لیوان شیر ولرم
۱/۵ ق غ شکر
۱/۵ ق م نمک
۱ پاکت خمیر مایه خیس
۲ ق غ کره
تقریبا ۱ کیلو آرد
۳۰۰ گرم کره
زرده تخم مرغ
طرز تهیه:
داخل ظرفی مواد لازم رو ریخته و خوب هم می زنیم بعد می ذاریم عمل بیاد.
کره سرد رو داخل دوتا کاغذ روغنی با کمک وردنه باز کرده و توی یخچال قرار میدیم.
بعد خمیر عمل اومده رو با کمک وردنه باز کرده داخلش کره گذاشته بعد تا میکنیم و توی یخچال ۲۰ دقیقه استراحت میدیم.
بعد از یخچال درآورده و دوباره با کمک وردنه بازش می کنیم سپس به همین شکل تا کرده و ۲۰ دقیقه دیگه داخل یخچال قرار می دیم.
خمیر استراحت داده رو دوباره بازش میکنیم و به شکل مثلث از پایین به بالا برش میزنیم خمیر برش زده رو به شکل رول میپیچیم و توی سینی قرار میدیم.
سپس روش رو پوشونده و ۱۵ دقیقه استراحت میدیم و روش زرده تخم مرغ مالیده و توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می پزیم.
@shirini71