#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_دوازدهم_دی_ماه_1400🏀🏀
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
❤️ناشتا : یک عدد کیوی
❤️صبحانه : یک کاسه عدسی
❤️یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز
❤️ساعت ده صبح : 1 عدد هویج + ۱۰ عدد بادام خام
❤️پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
❤️ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ یک کفگیر ماکارونی با قارچ
❤️عصرانه :یک عدد میوه + ۳ عدد انجیر خشک و ۵ تا فندق
❤️شام : یک کاسه ماست کم چرب + دو عدد سینه مرغ کبابی
❤️بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب میل شود.
❤️نیم ساعت صبح و بعدازظهر پیاده روی شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#اسموتی_پرتقال
#نوشیدنی_سرد
سیب دو عدد
نارنگی دو عدد
دارچین به مقدار لازم
عسل یک قاشق چایی خوری
شیر سرد یک لیوان
.
آما چندتا نکته :
اولا من تمام میوه هارو گذاشتم فریزر که یخ بزنه و این وسط احساس میکنم نارنگی تلخ شد که مزه ی اسموتی رو عوض کرد 🚶🏼♀️
پس بنظرم نارنگی رو تازه استفاده کنید .
نکته ی بعدی اینکه من دیدم ترش و شیرین و تلخیش قاطی شده هویج هم بهش اضافه کردم :)))))
با هویج بهتر شد بنظرم هرچند هنوز هم پسندم نیست !
شیر هم من با همون استکان داخل ویدیو پیمونه زدم که در مجموع ۵ تا پیمانه شد .
و در نهایت اینم اضافه کنم که نسبت میوه های من ۴ به ۴ بود !
tethyscáfe
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خورشت_پرتقال
مواد لازم:
پیاز ۲ عدد
آرد ۲ ق غ خ
شكر ۲ ق غ خ
پرتقال بزرگ ۲ عدد
آب پرتقال ۳ پیمانه
مرغ ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پرتقال را با كارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود سپس آن را قطعه قطعه كرده و كنار بگذارید.
در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و در روغن نیمه سرخ كنید.آنگاه تکه های کوچک مرغ را به مواد اضافه كرده و تفت دهید.شعله را بسیار ملایم كرده و اجازه دهید مواد كمی سرخ شود.
در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شكر مخلوط كنید .وقتی شكر با اب پرتقال حل شد آرد را اضافه كنید و كاملا مخلوط كنید تا آرد گلوله نشود.حالا درب ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و كمی نمك اضافه كنید(کمی زعفران اب كرده هم اضافه کنید).
مواد را كمی تفت دهید و سپس تكه های پرتقال را اضافه كنید.آنگاه مخلوط اب پرتقال را به مواد اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا خورش كمی غلیظ شود.زمانی كه خورش غلظت لازم را پیدا كرد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته، کنجد و یا برش های پرتقال آن را تزیین كنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کلوچه_خرمایی
#کلوچه_خرمایی_دزفول
#کلوچه_دزفول
#کلوچه_بدون_فر
#فر_دستساز_خونگی
🌸مواد لازم خمیر کلوچه
3 پیمانه آرد
1 ق غ مایه خمیر
نصف پیمانه روغن جامد آب شده
1 ق غ شکر
1 پنس نمک
1 پیمانه شیر ولرم
1 عددتخم مرغ (زرده و سفیده جدا)
🌸مواد لازم برای داخل کلوچه
1 لیوان خرمای بدون هسته
1 ق غ روغن
پودر دارچین کمی (اختیاری)
پودر هل کمی (اختیاری)
رازیانه کمی (اختیاری)
کنجد کمی برای روی کلوچه
زعفران برای رومال
مایه خمیر و ۱ ق غ از شکر را همراه شیر ولرم در یک لیوان یا ظرف شیشه ای کمی مخلوط کنید و روشو بپوشونید تا فعال شود و پف کند.
(اگر مایه خمیر کهنه باشه اصلا پف نمیکنه یا اینکه خیلی کم پف میکنه و حدود ۱۵ دقیقه طول میکشه تا خمیر مایه فعال شود)
پف کردن خمیر مایه خیلی در کیفیت خمیر تاثیر گذار است.
✍🏻همیشه خمیر مایه ی خشک را درون یخچال نگهداری کنید تا تازه بماند.
✍🏻بهتره خمیر مایه را از نانوایی ها یا نان فانتزی فروشی ها تهیه کنید ، چون همیشه خمیر مایه استفاده میکنند و خمیر مایه ی تازه دارند.
در یک کاسه ی جدا گانه سفیده و زرده را جدا میکنیم ، روی زرده کمی زعفران پودر شده و یک ق غ شیر سرد یا آب سرد میریزیم و توی یخچال قرار میدهیم (این کار باعث میشه بوی زرده گرفته بشه و اون یک ق آب یا شیر سرد کمک میکنه زعفران خوشرنگ تر بشه)
سفیده ها را با چنگال خوب هم بزنید تا کف کند.سفیده ی کف کرده و نمک را در یک ظرف نسبتا بزرگی(ظرفی که قراره توش خمیرو درست کنید) خوب مخلوط میکنیم.
و بعد مایه خمیر عمل اومده را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
یک لیوان از آرد رو کم کم با روغن اضافه میکنیم و با چنگال خوب هم میزنیم و لیوان بعدی را کم کم اضافه میکنیم و دستمون رو کمی چرب میکنیم و شروع به ورز دادن خمیر میکنیم.
(شاید آرد بیشتریاکمتربخوادچون رطوبت آرد ها با هم متفاوت هستن) لیوان سوم رو قاشق قاشق به خمیر اضافه کنید و خوب ورز بدین... در حین ورز دادن اگه خمیر به دست چسبید کمی دستتون و چرب کنید و تا زمانی ادامه بدین که خمیر به دست نچسبه.
📌 اگر دوست داشتید 1 قاشق غذاخوری رازیانه و یک قاشق زیره به خمیر اضافه کنید(من زیره ریختم)خمیر را ۱۰۰ بار محکم بلند کرده و دوباره به کاسه برگردانید (اصطلاحا خمیر و ۱۰۰ بار بکوبید) ، خیلی خوب جواب میده این کار و نان یا کلوچه های لطیفی به دست میاد..
بعد خمیر را درون کاسه ی چرب شده قرار بدین ، روی کاسه(از خمیر فاصله داشته باشه) سلفون یا کیسه فریزر باز شده بذارید و روی آن را پوشانده و یه جایی که گرم باشه بذارید.
خمیر باید بعد از یک الی دو ساعت پف کنه و حجمش دو برابر بشه.
🌸برای درست کردن مواد میانی کلوچه :
همه ی مواد گفته شده را روی شعله ی کم خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدست شود.دست خود را کمی چرب کرده و پف خمیر را(بعد از استراحت) بگیرید و از خمیر چانه هایی اندازه ی یه نارنگی بگیرید و داخل آن را با مایه ی خرما پر کنید و با دست گرد کنید و در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی یا فویل(کاغذ آلومینیوم) گذاشته اید قرار دهید و کمی کلوچه ها را با دست پهن کنید. چنگال بزنید که زیاد پف نکنن
زرده ی تخم مرغ را از یخچال خارج کنید و خوب هم بزنید تا با آب و زعفران خوب مخلوط شود و با برس روی کلوچه ها بکشید و در آخر کمی کنجد روی آنها بپاشید.
فر را حدود ۱۵ دقیقه خوب گرم کنید و سینی فر را حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه توی فر قرار بدین و در آخر دو دقیقه گریل را روشن کنید تا کلوچه ها برشته و خوشرنگ تر بشن.
(دمای فر ۲۰۰ ولی باید حواستون باشه کلوچه ها از پایین نسوزه... در ضمن دمای فرها با هم متفاوت است)
🌸من همیشه خمیر مایه رو در نصف کمتر شیر یا آب گفته شده عمل میارم اونجوری بهتر وزودتر عمل میاد.😉
🌸بااین مقدار مواد واین اندازه ها ۱۲ عدد کلوچه درست شد.
🌸من طبق معمول همیشه بدون فر ۲۰ دقیقه پختم.
@shirini71