eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
چند تا ایده برای کیک گلدون 👆👌 اینم یه ایده راحت و شیک برای مامانهای خوشکل هر کیکی که بلدید یا با خامه یا فوندانت یا شکلات می تونید اون گلدون رو تزیین کنید و گلی که مامانهای خوشکل دوست دارن توش بزاریید و بهشون کادو بدید 😍👌👍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
27.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونر مرغ خانگی مواد لازم: 1 کیلو پیرزولای مرغ(گوشت با استخوان قسمت دو طرف ستون فقرات ، ران مرغ هم میشه، با مخلوط ران و سینه یا فقط سینه هم میشه درست کرد) 1 کاسه کوچک ماست 5_4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل قرمز ، آویشن ، نعناع ، به دلخواه فلفل قرمز پرک شده برای سرو: لواش کاهو خیارشور گوجه فرنگی طرز تهیه: اینجا پیرزولای مرغ بدون استخوان و بدون پوست که از وسط برش زده شده استفاده شده است. با ران مرغ هم میتوانید درست کنید. تمام مواد را داخل کاسه گودی بریزید و خوب هم بزنید. سلفون را روی میز باز کنید و مرغ ها را روی سلفون بذارید. و طوری که هوا نگیرد رول کنید .برای رول خوب ، یک لایه سلفون کافی نیست با 3_2 لایه سلفون رول کنید . داخل فریزر بذارید و تا وقتی که خوب سفت شود صبر کنید. سپس برش های نازکی بزنید و داخل ماهیتابه با روغن کم بپزید. میتوانید با لواش و گارنیتور(سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده و نخود فرنگی آب پز شده که معمولا به صورت کنسرو میخرن استفاده میکنند) یا به صورت ساده سرو کنید. نوش جان ❣نکته: دونر را آماده کنید و یک شب در فریزر گذاشتم و صبح روز بعد در یخچال گذاشتم کمی که نرم شد برش زدم و پختم. برای مهمان میتوانید به این صورت آماده کنید. با لواش حدود 9_8 ‌عدد دونر میشود. Turk.yemekler @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: کره 2-3 قاشق غذاخوری 5 حبه سیر (رنده شده) 2 عدد پیاز بزرگ(رنده شده) 250 گرم فیله سینه مرغ یا گوشت چرخ کرده (مکعبی ریز خردشده) 250 گرم هویج نگینی 65 گرم ورمیشل یا نودل آبپز و آبکش شده 50 گرم قارچ نگینی سوسیس 3 عدد نگینی آب مرغ 600 گرم 150 گرم نخودفرنگی 200 گرم سس بشامل 3 قاشق چایخوری عصاره مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل به اندازه سرانگشت جوز هندی 250 گرم کالباس (نگینی) تخم مرغ ورقه شده 3-4 تخم مرغ آب پز سفت ورقه ای نازک پوره سیب زمینی: 750 گرم سیب زمینی آبپز کره 3 قاشق غذاخوری 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل 1 عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان (اختیاری) زرده تخم مرغ طرز تهیه : پوست سیب زمینی های آبپز رو بکن، با گوشتکوب سیب زمینی ها رو کاملا له کن، سپس کره رو به همراه پنیر و مقداری نمک و فلفل سیاه و به سیب زمینی ها اضافه کن، موادُ خوب با هم مخلوط کن تا یکدست بشن، کنار بذار تا طعم ها به خورد هم برن. پیاز + سیر رو با مارگارین تفت بده تا معطر بشن. مرغ یا گوشت چرخ شده رو اضافه کن و تفت بده، سوسیس، کالباس ، هویج، نخود فرنگی، قارچُ اضافه کن و خوب مخلوط کن. و تفت بده،. داخل آب مرغ، نمک، فلفل، جوز هندی، عصاره مرغ بریز، و به بقیه مواد اضافه کن،در آخر که آبش کشیده شد،سس بشامل رو افزوده ورمیشل یا نودل های خردشده رو اضافه کن بپز تا آبش کاملاً جذب بشه و هیچ آبی نداشته باشه، حرارتُ خاموش کن. یک ظرف فویل آلومینیومی آماده کن یا پیرکس 24*24 ، مخلوط مرغ و سبزیجات رو اضافه کن، تخم مرغای ورقه ای رو، روش بچین، روشُ با مخلوط سیب زمینی بپوشون (میتونی داخل قیف بریزی و مانند کلیپ به صورت حصیری شکل بدی) ، روشو با زرده تخم مرغ رومال بزن ، سپس با حرارت 180 به مدت 30 دقیقه بپز تا سطحش طلایی بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: دو لیوان شیر 3 قاشق غذا خوری شکر 4 قاشق غذاخوری پودر کاسترد بیسکوییت پتی بور شیری و کاکائویی پودر ژلاتین 2ق غ طرزتهیه: 1 لیوان ونیم از شیر رو با شکر قاطی میکنیم و میزاریم روی حرارت، هم میزنیم تا شکر کاملا تو شیر حل بشه. شعله رو کم میکنیم تا جوش بیاد، شیر و شکر رو نیازی نیست مدام هم بزنید، چون ته نمیگیره. پودر کاسترد رو تو نصف لیوان شیر سرد باقیمانده حل میکنیم و به شیر و شکر درحال جوش اضافه میکنیم. و خیلی سریع و مدام هم میزنیم،ودر اخر پودر ژلاتین رو بشکل بن ماری حل کرده و ب موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم داخل و دیواره های یه ظرف پیرکس رو چرب میکنیم، مقدار کمی از موادمون رو ته ظرف میریزیم و بیسکوئیت شیری رو روش میچینیم ودوباره مقدار کمی مواد روی بیسکوئیت ها میریزیم و این بار بیسکوییت کاکائویی رو دقیقا روی بیسکوییت های قبلی میزاریم و همین طور تکرار میکنیم تا ارتفاع ظرف بالا میاریم. آخر سر هم بقیه ی مواد رو دور تا دور بیسکویت ها میریزیم تا ظرف کاملا لب به لب پر بشه. سه الی چهار ساعت تو یخچال میزاریم تا کاملا ببنده. @shirini71