eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم پودر نارگیل پر چرب و تازه ۱۲۵ گرم شکر ۲۵۰ گرم روغن مایع ۷۵ گرم تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری آبلیمو ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- ابتداشکر،پودرنارگیل(از پودر نارگیل خشک یا کهنه استفاده نکنید) و2عددازسفیده ها (من وزن کردم تا دقیق برداشته باشم. سه عدد معادل 125 گرم)و2/3ازروغن مایع و وانیل رادرظرفی خوب باهم مخلوط کنید، ۲- سپس مخلوط رایا دوبارازچرخ گوشت ردکنیدویامثل من داخل یک دوسه یاغذاساز ریخته وخوب له کنید،درحدی که مخلوط کاملانرم و لطیف وله شودکافیست ،بیش ازاندازه نیزهم نزنیدکه مایه به روغن افتد. ۳- یامی توان پودرنارگیل راقبل ازمخلوط کردن بابقیه موادخوب آسیاب کردتاکاملاله شوددراین صورت احتیاجی به چرخ گوشت نیست، ۴- سپس موادراداخل ظرف نچسبی بریزید،یک ظرف کوچکترازظرف موادبرداشته ،داخل آن تانیمه آب کنیدوبرروی حرارت بگذاریدتابه جوش آیدظرف حاوی موادرابرروی آن قراردهید_روش بنماری کردن_مدام هم بزنیدتاموادگرم شود ۵- همین که انگشت زدین ودیدین که مواد کمی گرمه ازروی بخارآب بردارید آبلیمووبقیه روغن مایع وسفیده رابه آن اضافه کنیدوخیلی سریع خوب هم بزنیدتاموادکاملاباهم مخلوط شوند، ۶- دوباره روی بخارآب قراردهیدومرحله داغ زدن راشروع کنید،داغ زدن یعنی اینکه وقتی موادراروی بخاراب باحرارت ملایم گذاشتین بایدمدام موادراهم بزنید تاموادبه مرحله داغ شدن برسد ۷- یعنی اینکه ازموادبخاربلندمیشه ولی به هیچ عنوان موادنبایدقل بزندوزمانی که انگشت داخل موادمی زنیدانگشت احساس داغی زیادی می کندوقتی انگشت زدید ودیدید انگشتتون احساس داغی زیادی داشت موادراازروی حرارت بردارید،من زمان گرفتم تقریبا پنج دقیقه شدفقط یادتون نره که مرتب بایدهم بزنین. ۸- پس ازاین زمان موادرادرمحیط اشپزخانه قراردهیدتاکاملا سردشوند چندساعتی طول می کشدولی برای سردشدن به هیچ عنوان داخل یخچال نگذارید. ۹- سینی فرراکاغذروغنی بیندازیدوکمی روی کاغذرانیزچرب کنید.موادراپس ازسردشدن کامل درون قیف باماسوره ساده ریخته ویابه کمک دست وبافاصله داخل سینی می زنیم. ۱۰- من بادست راحت تربودم کمی باروغن دستم راچرب کردم وازمواد گلوله های کوچکی برداشتم وکاملا پهن کردم وداخل سینی چیدم غلظت مواددرچه حدی بود؟ ۱۱- غلظت مواددراین دستوروپس ازسردشدن کامل، برای من به شکل یک خمیرنرم ولطیف وچسبنده بودبه طوری که وقتی می خواستم بادست ازخمیربردارم بدستم می چسبیدولی باکمی چرب کردن دست باروغن مایع دردست گردمیشد. ۱۲- دمای فر:درابتدا فر رابرروی حرارت 220درجه سانتی گراد به مدت 15دقیقه خوب گرم کنیدسپس بعدازقراردادن شیرینی درفردمارابرروی 175 درجه کاهش دهید، ۱۳- اگراحتمال میدین زیرشیرینی بسوزه،زیرقالب شیرینی سینی فربگذارین یا شیرینی را یک طبقه بالاترقراردهید.زمان تقریبا پانزده دقیقه ولی بازم بسته به حرارت فرها متفاوته. سایر نکات نکته مهم:برای اینکه مطمئن شویدغلظت مناسبی ازموادبدست اورده ایدابتدایک یادوعددازشیرینی ها رابزنیدودرداخل فربگذاریداگرشیرینی پس ازپخت ترک دار شدوبه نظرتون خوبه،بقیه موادرانیزبه همین صورت بزنید،ولی اگرنه _به دلیل متفاوت بودن جنس پودرنارگیل ها_نصف دیگری ازسفیده تخم مرغ به موادبیفزاییدوخوب هم بزنیدتا غلظت مایه مناسب گردد.اگردیدین که شیرینی بعدازپخت خیلی پف کردواندازه مناسبی نداشت ،سری بعداندازه شیرینی راکوچکترو خیلی نازکترکنید.من ازمایه شیرینی گلوله های کوچکی برداشتم وچون خمیرچسبنده بودوموقع پهن کردن یا فرم دادن به کف دستم می چسبیداول گلوله هاراداخل سینی می چیدم وبعدباانگشت چرب شده کامل پهن کردم به قطریک تا دومیلی چون بعدازپخت نیز پف خواهندکرد.میتونین مایه راداخل قیف بریزین وبه اندازه ازگردوکوچک بزنین وسپس بادست شیرینی رافرم بدین یعنی کمی پهن کنین .پس دونکته:روغن زیادبه خوردشیرینی ندهیدوشیرینی راخیلی بزرگ وکلفت نزنید،حتماهم اول یکی دوتاامتحان کنید..نشانه های پختن شیرینی، زیرشیرینی کاملا طلایی می شود،رویه آن کمی طلایی وترک دارخواهدشدوشیرینی نرمه،پس ازسردشدن رویه آن کمی تردولی درونش نرم خواهدماند وبراحتی ازکاغذجداخواهدشد،چون شیرینی درمجاورت هواخشک خواهدشدپس ازسردشدن درظرف دربسته بچینید.*اگراحتمالامایه شیرینی شل شدکه فکرنکنم بشه یک ق غ آردبرنج بزنین،اگرروی شیرینی پودرپسته ریختین حتمابادست کمی فشاردهیدتاپس ازپخت ازروی شیرینی نریزند.*اگردیدین شیرینی های امتحانی ازلحاظ ظاهری حالتی خشک وسفت دارن وپهن نمیشن نصف سفیده تخم مرغ رااضافه کنین.از این مواد ۳۰عدد به اندازه عکس ارسالی بدست میاد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: ۲ عدد تخم مرغ نصف لیوان شکر قهوه ای نصف لیوان شکر سفید ۱ لیوان روغن مایع ۱ لیوان نشاسته تقریبا ۲/۵ لیوان آرد ۱ پاکت وانیل شکری نصف پاکت بکینگ پودر ۱ استکان گردوی خرد شده ۱ استکان شکلات چیپسی ۲ ق م قهوه ترک طرز تهیه: شکر و تخم مرغ رو خوب هم میزنیم سپس مواد دیگر رو اضافه می کنیم و ورز میدیم. در نهایت گردو و شکلات چیپسی رو اضافه می کنیم. از خمیر تکه هایی به اندازه گردو در آورده و گردش می کنیم و توی سینی کاغذ روغنی پهن شده می چینیم. سپس توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه می پزیم. روی کوکی هایی که از فر در آوردیم با لیوان کمی فشار میدیم. بعد از اینکه خنک شد سرو می کنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: گردو ۱۰۰گرم شکر ۲۰۰گرم کیک خرد شده( کیک اسفنجی ساده یا شکلاتی) ۱۰۰گرم سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم( ۳عدد متوسط) سرکه سیب ۱قاشق غذاخوری روغن مایع ۲قاشق غذاخوری دارچین ۱قاشق چایخوری پودر کاکائو ۱قاشق غذاخوری وانیل مقداری 🔶️دوستان زرده تخم مرغ اصلا نیاز نداریم جهت اطلاع گذاشتم که براتون جای سوال نباشه ۹۰گرم چند تا سفیده تخم مرغ میشه طرز تهیه: بغیر از روغن وسرکه وکمی از سفیده تخم مرغ همه مواد داخل غذا ساز کاملا میکس شده سپس در قابلمه منتقل کرده برای داغ زدن دراین مرحله مابقی سفیده تخم مرغ وروغن رااضافه کرده با حرارت متوسط کاملا مواد را خوب همزده تا وقتی شکر کاملا ذوب شده ومواد در حدیکه فقط گرم بشه نه بسوزه میتونید با دست یکم تست کنید گرماش باید طوری باشد که دستتون نسوزه ودونه های شکر حس نشه👌🏻 سپس سریع قابلمه رو از روی حرارت برداشته یک قاشق سرکه را اضافه کنید وخوب همزده مایه را در ظرف دیگه ای منتقل کرده روش سلفون میگیریم تا زمانیکه خنک بشه،( یکساعت ) قالب مورد نیاز را کاغذ روغنی گذاشته و مواد را در قیف بامیه با ماسوره ساده بافاصله پایپ کرده ودر دمای ۲۰۰درجه سانتیگراد بمدت ۲۵دقیقه تا وقتی که روی شیرینیها کاملا ترک بخوره و زیر شیرینی یکم طلایی بشه، تواین فاصله باید یکم فرصت بدین تا کاملا خنک بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰🐹🐹 ‍ 🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم+1 قاشق آبلیمو 🍋صبحانه : 4 قاشق غذاخوری سرخالی املت 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان چای دارچین و عسل 🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+یک کفگیر عدس پلو 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد مغز 🍋شام : یک کاسه سوپ سبزیجات+ یک کاسه سالاد بدون سس 🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود.چند حرکت شکم و پهلو انجام شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: گوشت قرمز چرخ کرده: ۴۰۰ گرم جعفری: به اندازه دلخواه پیاز رنده شده: ۱ عدد آرد (آرد نان فطیر یا معمولی): ۳تا ۴ قاشق غذا خوری تخم مرغ: ۱ عدد نمک. پودر فلفل قرمز.پودر فلفل سیاه: به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سس: گوجه فرنگی: ۳ عدد پیاز:۱ عدد سیر: ۳ حبه فلفل دلمه ای قرمز رنگ: نصف یک عدد روغن: ۳تا۴ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: ۱قاشق غذاخوری نم، فلفل سیاه و شکر: به مقدار لازم مشخصات طرزتهیه: مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم. از مواد به دست آمده کوفته های کوچکی به صورت قلقلی درست کرده و به سیخ می زنیم. برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قرار می دهیم و یا اینکه در ماهی تابه قرار داده و دربش را می گذاریم تا پخته شود. طرز تهیه سس: فلفل دلمه ای،پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی‌های رنده شده و رب را اضافه کنید و هم بزنید و نصف استکان آب اضافه کنید.نمک و ادویه جات و پودر شکر را هم اضافه کرده تا کمی مواد جوش بیاید. @shirini71