آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#روغن_صاف_قنادی_خانگی
# روغن صاف _ خانگی
سلام دوستای قشنگم حالتون چطوره امیدوارم حال دلتون خوب باشه دوست خوبم مرسی که لایک میکنی و ممنونم از کامنت پرمهرت بهم انرژی میدی بایه اموزش پر کاربردی اومدم خدمتتون صاف کردن روغن جامد شاید در ظاهر خیلی مهم به نظر نیاد ولی به شدت میتونه روی کیفیت شیرینی های سنتی تاثیر بذاره چرا باید روغن جامد رو قبل از استفاده صاف کرد ؟ چون وقتی شما در قوطی روغن رو باز و به دقت به بافت روغن نگاه کنید یک سری حباب های ریز هوا در بافت روغن مشاهده می کنید و بافت روغن به صورت دون دون دیده میشه همین حباب های هوا باعث ایجاد خطا در پیمانه کردن و اندازه گیری روغن میشن و روی بافت نهایی شیرینی اثر منفی میذارن بنابراین باید حتما برای تمام شیرینی هایی که با روغن جامد تهیه میشن اول روغن رو صاف و بعد با پیمانه وزن کنید این روزها روغن کاملا جامد به سختی در بازار پیدا میشه و اکثرا تبدیل به نیمه جامد شدن از بین روغن های نیمه جامد بهترین گزینه اونی هست که بافت سفت تری داره بنابراین از روغنهای نیمه جامد که خیلی شل یا ابکی هستن در تهیه شیرینی استفاده نکنید که شیرینی شما خراب میشه 🔴 مارکهای روغن نیمه جامد شامل ، روغن نیمه جامد لادن قوطی ابی رنگ و روغن نیمه جامد ورامین ، و روغن نیمه جامد افتاب هستن 🔴 روغن نیمه جامد لادن طلایی اصلا مناسب پخت شیرینی نیست ❌ من از روغن نیمه جامد لادن قوطی ابی رنگ استفاده میکنم❌
🔴 طرز تهیه :
روغن رو تو یه ظرف بریزید و به صورت حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری بذارید تا کاملا اب بشه چند بار با ملاقه یا قاشق خوب هم بزنید تا کاملا خوب اب بشه و حالت شیشه ای بشه بعد از اینکه کاملا اب شد بذارید خنک بشه بعد داخل شیشه بریزید سرش رو محکم ببندید بذارید تو یخچال مجددا ببندد و دوباره به حالت جامد در بیاد و در یخچال نگهداری کنید و قبل اینکه شیرینی میخواهید درست کنید بذارید به دمای محیط برسه بعد استفاده کنید به همین سادگی روغن صاف خانگی دارید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.
#شیرینی_آردی
مواد لازم:
1 بسته مارگارین یا کره نرم (یا هردو)در مجموع 250 گرم
1 استکان روغن مایع(80گرم یا کمی کمتر از نصف لیوان)
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
4 قاشق غذاخوری پودر شکر نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
4 لیوان آرد (کم کم اضافه کنید)
4 قاشق غذاخوری پودر بادام (دلخواه) .
برای تزئین: شکلات تیره وشکلات سفید یا سس شکلات
طرز تهیه:
ابتدا بجز آرد تمام مواد رادرون یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنیم (میتونید از همزن هم استفاده کنید) سپس آرد را کنترل شده وکم کم بریزید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاد وکمی روی میز کار خمیر را طبق ویدئو ورز دهید.
سپس به شکل دلخواه ویا با سر ماسوره شکوفه(توی صفحه آخر شکل سر ماسوره شکوفه رو گذاشتم) شکل داده وبا فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه در فر گازی وبا توستر 150 درجه با هر دوالمنت بالا و پایین تا کمی تغییر رنگ دهد و پخته شود. (حدود 15دقیقه).
بعد از اینکه پخته شد و کاملاً خنک شد ، میتونید آن را با شکلاتی که ذوب کرده اید به روش بن ماری به شکل دلخواه تزیین کنید. میتونید این شیرینی هارا حداقل 3 ماه در فریزر نگه دارید.
@shirini71
#خوراک_مرغ_وسبزیجات
یک عدد سینه ی مرغ یا فیله مرغ . کدو . بادمجان . قارچ . فلفل دلمه . پیاز . سیب زمینی پخته ( در صورت تمایل البته من نریختم) .. گوجه فرنگی .
میزان مواد به میل و ذائقه ی خودتون بستگی داره معمولا قارچ و مرغ بیشتر باشه خوشمزه تره.
فیله یا سینه ی مرغ را بصورت مکعبی شکل خرد کنید و با پیاز خرد شده و پودر سیر و ادویه و ابلیمو بزارین چند ساعت تو بخچال طعم دار بشه.
. بادمجان را نگینی خرد کرده و نمک بزنید بزازین دو سه ساعت تلخیش بره . بعد سرخ کنید و از تابه در بیارین
کدو را هم نگینی خرد کنید و بعد تفت بدین.
حالامرغ را داخل تابه بریزین و تفت داده در تابه رو بزاربن تا با حرارت خیلی کم آب بندازه و بپزه و سرخ و نرم بشه.
.قارچ هم نگینی خرد کرده و با دو قاشق ابلیمو و حرارت زیاد تفت بدبن تا آب نندازه.
و بعد دو تا پیاز خرد کرده و قتی شیشه ای شد یه قاشق رب گوجه فرنگی باهاش تفت میدیم تا رنگ باز کنه و خوشرنگ بشه .
حالا دو تا گوجه فرنگی خرد شده هم بهش اضافه کنید و بعد فلفل دلمه ای رنگی .
و در نهایت تمام موادی که از قبل سرخ کردین و کنار گداشتین توی تابه بریزین با ادویه اویشن و فلفل و ...
خوب مخلوط کنید .
@shirini71
#خوراك_لوبيا_ومرغ
@shirini71
موادلازم
لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه
مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده
پیاز دو عدد متوسط
سیب زمینی دو عدد خرد شده
نمک.فلفل .زرد چوبه.
کمی رب
چند تا گوجه گیلاسی
طرز تهیه:
پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_ماکارونی🍝😋
طرز تهیه
_پنیر پیتزا به مقدار لازم
_گوشت چرخ کرده، یک کاسه ماست خوری
_زعفران، یک چهارم قاشق چای خوری دم شده
_رب گوجه فرنگی، سه قاشق غذاخوری
_پیاز، یک عدد
_ماکارونی، 300 گرم
_روغن به مقدار لازم
_نمک و فلفل، به میزان لازم
_تخم مرغ، سه عدد
_ماست، سه قاشق غذاخوری
_فلفل دلمه ای و قارچ برا مایه ماکارونی یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده هم می زنیم.
نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می کنیم.
فلفل دلمه ای خردشده را اضافه می کنیم. من قارچامو جدا تفت دادم میتونید تو مایه گوشتیتون بریزید ماکارونی های دراز را نصف کرده، تو آب جوش می ریزیم. آبکش میکنیم ماست را با قاشق هم زده، تخم مرغ و زعفران دم کرده را باهاش مخلوط می کنیم.کمی نمک و فلفل میزنیم ماکارونی آبکش شده رو با مایه تخم مرغی مخلوط می کنیم. ته قالب رو با کمی روغن چرب می کنیم. نصف ماکارونی را در قالب ریخته، مایه گوشتی را روی اون می ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. مایه گوشتی نباید با کناره های ظرف تماس پیدا کند. بقیه ماکارونی را می ریزیم ماکارونی را تو قالب با دست یا قاشق فشرده می کنیم. و روی قالبو با فویل میپوشونیمش فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی گراد) روشن می کنیم و قالب را برای مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدیم. .
وقتی پخته شد از فر در میاریم ، ده دقیقه میزاریم تا سرد بشه سپس اون را از قالب در می آوریم. و باقی پنیر پیتزا رو روش میریزیم و میزاریم تو فر گریل رو روشن میکنیم تا روش برشته بشه و طلایی رنگ بشه
پ.ن : من قالبم کمربندی بود نیازی به برگردوندن نداشتم
نووووووش جان😋🤗
hodhod_63
@shirini71