eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
یک عدد سینه ی مرغ یا فیله مرغ . کدو . بادمجان . قارچ . فلفل دلمه . پیاز . سیب زمینی پخته ( در صورت تمایل البته من نریختم) .. گوجه فرنگی . میزان مواد به میل و ذائقه ی خودتون بستگی داره معمولا قارچ و مرغ بیشتر باشه خوشمزه تره. فیله یا سینه ی مرغ را بصورت مکعبی شکل خرد کنید و با پیاز خرد شده و پودر سیر و ادویه و ابلیمو بزارین چند ساعت تو بخچال طعم دار بشه. . بادمجان را نگینی خرد کرده و نمک بزنید بزازین دو  سه ساعت تلخیش بره . بعد سرخ کنید و از تابه در بیارین کدو را هم نگینی خرد کنید و بعد تفت بدین. حالامرغ را داخل تابه بریزین و تفت داده در تابه رو بزاربن تا با حرارت خیلی کم آب بندازه و بپزه و سرخ  و نرم بشه. .قارچ هم نگینی خرد کرده و با دو قاشق ابلیمو و حرارت زیاد تفت بدبن تا آب نندازه. و بعد دو تا پیاز خرد کرده و قتی شیشه ای شد یه قاشق رب گوجه فرنگی باهاش تفت میدیم تا رنگ باز کنه و خوشرنگ بشه . حالا دو تا گوجه فرنگی خرد شده هم بهش اضافه کنید و بعد فلفل دلمه ای رنگی . و در نهایت تمام موادی که از قبل سرخ کردین و کنار گداشتین توی تابه بریزین با ادویه اویشن و فلفل و ... خوب مخلوط کنید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 موادلازم لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده پیاز دو عدد متوسط سیب زمینی دو عدد خرد شده نمک.فلفل .زرد چوبه. کمی رب چند تا گوجه گیلاسی طرز تهیه: پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍝😋 طرز تهیه _پنیر پیتزا  به مقدار لازم _گوشت چرخ کرده، یک کاسه ماست خوری _زعفران، یک چهارم قاشق چای خوری دم شده _رب گوجه فرنگی، سه قاشق غذاخوری _پیاز، یک عدد _ماکارونی، 300 گرم _روغن به مقدار لازم _نمک و فلفل، به میزان لازم _تخم مرغ، سه عدد _ماست، سه قاشق غذاخوری _فلفل دلمه ای و قارچ برا مایه ماکارونی  یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می  کنیم. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده هم می زنیم. نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می کنیم. فلفل دلمه ای خردشده را اضافه می کنیم. من قارچامو جدا تفت دادم میتونید تو مایه گوشتیتون بریزید  ماکارونی های دراز را نصف کرده، تو آب جوش می ریزیم. آبکش میکنیم  ماست را با قاشق هم زده، تخم مرغ و زعفران دم کرده  را باهاش مخلوط می کنیم.کمی نمک و فلفل میزنیم  ماکارونی آبکش شده رو با مایه تخم مرغی مخلوط می کنیم. ته قالب رو با کمی روغن چرب می کنیم. نصف ماکارونی را در قالب ریخته، مایه گوشتی را روی اون می ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم.  مایه گوشتی نباید با کناره های ظرف تماس پیدا کند.  بقیه ماکارونی را می ریزیم ماکارونی را تو قالب با دست یا قاشق فشرده می کنیم. و روی قالبو با فویل میپوشونیمش  فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی گراد) روشن می کنیم و قالب را برای مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدیم. . وقتی پخته شد از فر در میاریم ، ده دقیقه میزاریم تا سرد بشه سپس اون را از قالب در می آوریم. و باقی پنیر پیتزا رو روش میریزیم و میزاریم تو فر گریل رو روشن میکنیم تا روش برشته بشه و طلایی رنگ بشه پ.ن : من قالبم کمربندی بود نیازی به برگردوندن نداشتم نووووووش جان😋🤗 hodhod_63 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🧅🧄🍖 نگیم براتون از طعم بینظیر این گردن خوشمزه که با باقالی پلو عالی شد به نظرمون از طعم گردن رستورانی هم بهتر شد😅 . 💥مواد لازم👇 گردن گوسفندی: یکی و نصفی پیاز درشت: ۴ عدد سیر: ۲ بوته و چند حبه نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و پودر پاپریکا: به میزان لازم زعفرون و چوب دارچین: به میزان لازم برنج: ۴ پیمانه باقالی سبز: ۳۰۰ گرم شوید خشک: به مقدار دلخواه . مراحل تهیه هم کامل تو ویدئو توضیح داده شده فقط اگه میخواین برنجتون بیشتر قد بکشه موقعی که داره جوش میخوره میتونید بهش یه لیوان آب سرد اضافه کنید و بعد از اینکه آبکش هم کردید روی برنج رو آب نگیرید که در هنگام دم کشیدن حسابی قد بکشه👌 . این دستور گردن رو تو زودپز هم میتونید درست کنید که سریعتر تو یک ساعت و نیم تا دو ساعت آماده بشه و اگه تو ماهیتابه یا ظرف دیگه درست میکنید احتیاج به چهار تا پنج ساعت پخت کامل داره👌 . راستی ما ته‌چین رو جداگانه تو یه ظرف دیگه درست کردیم و برنج موقع جوش خوردن قبل از اینکه باقالی رو اضافه کنیم یه مقدارش رو برای ته چین برداشتیم😊(گفتیم بگیم که براتون سوال پیش نیاد😉) . امیدواریم درست کنید و کنار خانواده تون لذتشو ببرید😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰🏀🏀 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : یک کاسه عدسی 💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز 💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ 💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج 💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق 💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ 💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا