#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیستم_اسفند_۱۴۰۰🏀🏀
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#عاشوره
#آشوره_ترکیه
👈مواد لازم
500 گرم گندم
1 لیوان نخود
1لیوان لوبیا
7-8 قیسی (کوچک)
1 استکان کشمش سیاه
1 کیلو شکر (می توانید طبق ذائقه تون کمتر یا بیشتر اضافه کنید)
1 عدد سیب قرمز (اختیاری)
1 عدد پرتقال
100 گرم پسته و فندق بدون نمک
👈برای تزئین
گردو ، انار ، دارچین ، کشمش ، میخک ، انجیر
👈طرز تهیه
از شب قبل ابتدا گندم را تا زمانی که آب ان شفاف شود به خوبی بشویید .نخود و لوبیا را در قابلمه مورد نظرتون بریزید و به خوبی بشویید و گندم را نیز روی آنها بریزید و به اندازه ای که آب روی آنها را بگیرد روی آنها آب بریزید و روی اجاق گاز بزارید تا جوش بیاید .بعد از اینکه آب جوش آمد پنج دقیقه بجوشانید و سپس زیر گاز را خاموش کنید و با درب بسته و تا صبح بزارید حبوبات بمانند و خیس بخورد .بعضی ها نخود و لوبیا و گندم را جداگانه و در ظرفهای جداگانه میپزند تا رنگ آشوره سیاه نشود. آشوره رنگش را از مواد اولیه داخلش میگیرد و آشوره بیشتر به خاطر انجیر رنگش تیره میشود.
صبح حبوبات را آبپز کنید و در این بین هر از گاهی هم بزنید تا آشوره ته نگیرد و لعاب بیاندازد .مقدار آبی که نیاز هست را نمیدم چون مقدار ثابتی ندارد و شما آب جوش کنار دست خود داشته باشید و هر زمان که سفت شد آب جوش اضافه کنید.آشوره نباید سفت و غلیظ باشد چون با ماندن خودش سفت میشود .من در آخر پخت حبوبات میخک ها را در سیب فرو کردم و پنج دقیقه در حبوبات جوشاندم تا آشوره بوی میخک را جذب کند و سپس آن را خارج کردم.شما میتوانید به مدت پنج دقیقه میخک را در حبوبات بجوشانید و سپس خارج کنید.
وقتی حبوبات پختند قیسی ها و سیب را ریز خرد کنید و با کشمش ها و یک استکان شکر و مقداری آب به مدت 5دقیقه بجوشانید تا نرم شوند و سپس به حبوبات ابپز شده اضافه کنید و 10نا12 دقیقه جوشانده و سپس پوست پرتقال رنده شده و چند قطره از آب پرتقال و شکر را نیز اضافه کنید و به این شکل 5تا10وقیقه دیگر بچوشانید تا تاتلی جابیفتد و سپس زیر گاز را خاموش کنید و ده دقیقه با درب بسته استراحت بدید و در آحر در ظرفهای پذیرایی بریزید و روی آن را با انار و دارجین و انجیر و مغزها تزیین کنید.نوش جان💖
ashpaziturki
@shirini71
#ترشی_قارچ_و_زیتون 🍄🫒
مواد لازم: زیتون سیاه و سبز ۲۵۰ گرم قارچ ۱۰۰ گرم فلفل تند ۵۰ گرم هویچ ۳ عدد متوسط فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد کوچک روغن زیتون ۳ ق غ نمک بدون ید ۱ ق چ سرکه به میزان لازم سیر ۵ حبه
📝📝 طرز تهیه: برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را ابتدا خرد کرده و سپس آبکش میکنیم تا کاملا آبش بره سپس با هم مخلوط کرده و در ظرف بزرگی میریزیم و سرکه را تا جایی اضافه میکنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده میباشد. نکته: این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید
ashpazi.mami
@shirini71
#خورشت_تره
#خورشت_کوردی
طرز تهیه خورشت تره: برای سه نفر
🥣تره خام نیم کیلو
🥣لوبیا سفید یک سوم لیوان( یک روز خیس بخوره)
🥣گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم (هرچی بیشتر بهتر😬)
🥣پیاز یک عدد متوسط
🥣رب گوجه یک قاشق غذاخوری پر
🥣نمک و فلفل و زردچوبه
🥣چاشنی لیموعمانی یا آبلیمو یا آبغوره و هرچاشنی که خودتون به خورشت هاتون میزنید
طرز تهیه :
اول از همه تره ها رو بشورید و ریز خرد کنید و بعد تو تابه مثل سبزی سرخ کنید و بهش رب گوجه بزنید و دوباره سرخ کنید و بزارید کنار
تو قابلمه پیاز رو تفت بدید بعد گوشت رو اضافه کنید و فلفل و زردچوبه بزنید تفت بدید و آب بریزید تا کمی بپزه
یکم که گوشت نیم پز شد لوبیا و تره سرخ شده رو اضافه کنید و درش رو بزارید تا چندساعت همه با هم بپزن و جا بیوفتن
آخر سر نمک و لیموعمانی اضافه کنید و بزارید لیمو یکم ترشیش بیرون بیاد میتونید ابلیمو و ابعوره یا آب نارنج هم بزنید
خورشت که جا افتاد خاموش کنید و میل کنید
sareh.cookery
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71