eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰🏀🏀 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : یک کاسه عدسی 💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز 💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ 💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج 💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق 💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ 💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👈مواد لازم 500 گرم گندم 1 لیوان نخود 1لیوان لوبیا 7-8 قیسی (کوچک) 1 استکان کشمش سیاه 1 کیلو شکر (می توانید طبق ذائقه تون کمتر یا بیشتر اضافه کنید) 1 عدد سیب قرمز (اختیاری) 1 عدد پرتقال 100 گرم پسته و فندق بدون نمک 👈برای تزئین گردو ، انار ، دارچین ، کشمش ، میخک ، انجیر 👈طرز تهیه از شب قبل ابتدا گندم را تا زمانی که آب ان شفاف شود به خوبی بشویید .نخود و لوبیا را در قابلمه مورد نظرتون بریزید و به خوبی بشویید و گندم را نیز روی آنها بریزید و به اندازه ای که آب روی آنها را بگیرد روی آنها آب بریزید و روی اجاق گاز بزارید تا جوش بیاید .بعد از اینکه آب جوش آمد پنج دقیقه بجوشانید و سپس زیر گاز را خاموش کنید و با درب بسته و تا صبح بزارید حبوبات بمانند و خیس بخورد .بعضی ها نخود و لوبیا و گندم را جداگانه و در ظرفهای جداگانه میپزند تا رنگ آشوره سیاه نشود. آشوره رنگش را از مواد اولیه داخلش میگیرد و آشوره بیشتر به خاطر انجیر رنگش تیره میشود. صبح حبوبات را آبپز کنید و در این بین هر از گاهی هم بزنید تا آشوره ته نگیرد و لعاب بیاندازد .مقدار آبی که نیاز هست را نمیدم چون مقدار ثابتی ندارد و شما آب جوش کنار دست خود داشته باشید و هر زمان که سفت شد آب جوش اضافه کنید.آشوره نباید سفت و غلیظ باشد چون با ماندن خودش سفت میشود .من در آخر پخت حبوبات میخک ها را در سیب فرو کردم و پنج دقیقه در حبوبات جوشاندم تا آشوره بوی میخک را جذب کند و سپس آن را خارج کردم.شما میتوانید به مدت پنج دقیقه میخک را در حبوبات بجوشانید و سپس خارج کنید. وقتی حبوبات پختند قیسی ها و سیب را ریز خرد کنید و با کشمش ها و یک استکان شکر و مقداری آب به مدت 5دقیقه بجوشانید تا نرم شوند و سپس به حبوبات ابپز شده اضافه کنید و 10نا12 دقیقه جوشانده و سپس پوست پرتقال رنده شده و چند قطره از آب پرتقال و شکر را نیز اضافه کنید و به این شکل 5تا10وقیقه دیگر بچوشانید تا تاتلی جابیفتد و سپس زیر گاز را خاموش کنید و ده دقیقه با درب بسته استراحت بدید و در آحر در ظرفهای پذیرایی بریزید و روی آن را با انار و دارجین و انجیر و مغزها تزیین کنید.نوش جان💖 ashpaziturki @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍄🫒 مواد لازم: زیتون سیاه و سبز ۲۵۰ گرم قارچ ۱۰۰ گرم فلفل تند ۵۰ گرم هویچ ۳ عدد متوسط فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد کوچک روغن زیتون ۳ ق غ نمک بدون ید ۱ ق چ سرکه به میزان لازم سیر ۵ حبه 📝📝 طرز تهیه: برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را ابتدا خرد کرده و سپس آبکش میکنیم تا کاملا آبش بره سپس با هم مخلوط کرده و در ظرف بزرگی میریزیم و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد. نکته: این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید ashpazi.mami @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه خورشت تره: برای سه نفر 🥣تره خام نیم کیلو 🥣لوبیا سفید یک سوم لیوان( یک روز خیس بخوره) 🥣گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم (هرچی بیشتر بهتر😬) 🥣پیاز یک عدد متوسط 🥣رب گوجه یک قاشق غذاخوری پر 🥣نمک و فلفل و زردچوبه 🥣چاشنی لیموعمانی یا آبلیمو یا آبغوره و هرچاشنی که خودتون به خورشت هاتون میزنید طرز تهیه : اول از همه تره ها رو بشورید و ریز خرد کنید و بعد تو تابه مثل سبزی سرخ کنید و بهش رب گوجه بزنید و دوباره سرخ کنید و بزارید کنار تو قابلمه پیاز رو تفت بدید بعد گوشت رو اضافه کنید و فلفل و زردچوبه بزنید تفت بدید و آب بریزید تا کمی بپزه یکم که گوشت نیم پز شد لوبیا و تره سرخ شده رو اضافه کنید و درش رو بزارید تا چندساعت همه با هم بپزن و جا بیوفتن آخر سر نمک و لیموعمانی اضافه کنید و بزارید لیمو یکم ترشیش بیرون بیاد میتونید ابلیمو و ابعوره یا آب نارنج هم بزنید خورشت که جا افتاد خاموش کنید و میل کنید sareh.cookery ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا