#فینگرفود_جیب_تاجر😍
دو عددنون تست رو روی هم میذاریم وبا وردنه پهنش میکنیم با کاتر گرد قالب میزنیم نون به هم چسبیده . نون ها رو آغشته به تخم مرغ میکنیم وبعد در آرد سوخاری می غلتانیم ودر روغن داغ فراوان سرخ میکنیم نون در روغن پف میکنه . بعد از سرخ شدن یه طرف نون رو باز میکنیم وهر چی دوست داشتین داخلش بذارین.
من مرغ ریش ریش شده با مایونز و جعفری وکاهو گذاشتم .
@shirini71
#شامی_ترش
گوشت و پیاز رنده شده و نمک و ادویه رو کمی ورز دادم...بعد شامی ها رو از همین ترکیب درست کردم و توی تابه با حرارت متوسط سرخشون کردم...تو یه تابه عمیق دیگه یه پیاز خرد شده رو تفت دادم...بهش پاپریکا، پودرسیر، فلفل و جوز هندی اضافه کردم...بعد هم پوره پنج شش تا گوجه رو به اضافه نمک و یک استکان کوچیک آبغوره ریختم داخل تابه...بعد از این که سس چند دقیقه جوشید شامی ها رو چیدم داخلش..و تقریبا بیست دقیقه گذاشتم روی حرارت موند تا سس غلیظ بشه و شامی ها هم مغز پخت بشن و طعم سس به خوردشون بره
🍔 @shirini71
#کوبیده_مرغ
سینه مرغ بدون استخوان یک عدد
پیاز یک عدد بزرگ
زعفران غلیظ دم شده یک قاشق
سیر 5 حبه یا پودر سیر یک قاشق چایخوری(به دلخواه)
جعفری تازه به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای رنده شده یک عدد
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
ابتدا سینه مرغ رو چرخ میکنیم و پیاز و سیر هم همراه مرغ چرخ میکنیم.(من پیاز جداگانه چرخ کردم آبشو گرفتم و بعد به مواد مرغم اضافه کردم).
نمک،زعفران ،فلفل، جعفری تازه و فلفل دلمه ای رنده شده را اضافه میکنیم سپس یکم ورز میدهیم و میزاریم یک ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال استراحت کند.
بعد از یک ساعت داخل کباب زن (که پلاستیکی به شکل مستطیل هست همه فروشگاه ها دارن) زدم یه کاسه آبم کنارتون بزارید نوک انگشت خیس کنید و کباباتونو صاف کنیدو بذارید داخل ماهیتابه رژیمی با حرارت خیلی کم تا پخته و برشته بشه. اواخر پخت می تونید یه قاشق روغن اضافه کنید حسابی سرخ شه.
🍔 @shirini71
🌙🌸رژیم روز سی ام ماه رمضان🌙🌸
دوازدهم اردیبهشت
🌞افطاری:
1 لیوان شیر🥛 گرم + دو عدد خرما + 3 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + یک قوطی کبریت پنیر 🧀+ یک عدد گردو + سبزی 🍀
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
5-4 قاشق حلیم + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری
🌗شام تا سحر:
4 عدد میوه🍉 + 2 عدد گوجه فرنگی🍅🍅
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب نارنج🍊
🌔سحری:
10 قاشق برنج🍚 + 3 قاشق خورشت آلو + 3 عدد آلو + یک عدد ران🍗 مرغ + یک پیاله ماست🥣
@shirini71
#نان_قندی_نرم
آرد شیرینی ۱/۵ پ با احتیاط ریخته شود من بیشتر ریختم ( آبخور آردها با هم متفاوت هست )
ب پ ۱ ق م کمی سر پر
شکر نصف پ
روغن مایع نصف پ
ماست پرچرب نصف پ من سون استفاده کردم
نمک یک پینچ
وانیل ۱/۴ ق چ
هل ساییده ۱ ق چ سر صاف
پودر زنجبیل نصف ق چ
🌾🌾🌾
ابتدا ۱/۵ پ آرد رو با ب پ مخلوط و الک کردم یکبار و کنار گذاشتم
حالا داخل کاسه شکر،روغن، ماست،نمک،وانیل،زنجبیل و هل رو ریخته با همزن دستی حسابی مخلوط کرده تا شکر حل بشه بعد آرد رو کم کم ریخته و با همزن دستی بهم زدم چون مقدار آرد کافی نبود برای همین قاشق قاشق آرد اضافه حدودا ۴ تا ۵ ق من آرد بیشتر ریختم تا خمیری نرم که به دست نمیچسبید بدست آمد و زیاد ورز ندادم که به روغن بیفته بعد چونه کردم و داخل سینی فر کاغذ نسوز گذاشتم و چونه رو با وردنه با ضخامت ۱ س باز کردم بعد روش سوراخ سوراخ ایجاد کردم بصورت عمقی و رومال و بعد کنجد و داخل فر از قبل روشن با درجه فر گازی ۱۷۵ طبقه بالا قرار دادم بمدت ۲۰ تا ۲۵ وقتی رنگ گرفت کمی گریل با شعله کم بمدت کوتاه روشن کردم بعد پخت داخل ظرف در دار گذاشتم
برای زرینه یا رومال زرده تخم مرغ یکعدد کوچک رو با دو ق چ شیر و زعفران مخلوط و رومال زدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
@shirini71
خیار رو بصورت ورقه های خیلی نازک برش بزنید.
نمک رو داخل سرکه حل کنید و برشهای خیار رو با این ترکیب مزه دار کنید.
داخل میوه خشک کن بچینید و بعد از آماده شدن از طعم جدید یک چیس میوه ای لذت ببرید.( اگه میوه خشک کن نداریید یا تو آفتاب داغ یا تو فر داغ که درش نیمه بازه خشک کنید)
#چیپس_خیار
#تزیین_میز
#تزیین_میزمزه
@shirini71