🌙🌸رژیم روز سی ام ماه رمضان🌙🌸
دوازدهم اردیبهشت
🌞افطاری:
1 لیوان شیر🥛 گرم + دو عدد خرما + 3 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + یک قوطی کبریت پنیر 🧀+ یک عدد گردو + سبزی 🍀
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
5-4 قاشق حلیم + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری
🌗شام تا سحر:
4 عدد میوه🍉 + 2 عدد گوجه فرنگی🍅🍅
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب نارنج🍊
🌔سحری:
10 قاشق برنج🍚 + 3 قاشق خورشت آلو + 3 عدد آلو + یک عدد ران🍗 مرغ + یک پیاله ماست🥣
@shirini71
#نان_قندی_نرم
آرد شیرینی ۱/۵ پ با احتیاط ریخته شود من بیشتر ریختم ( آبخور آردها با هم متفاوت هست )
ب پ ۱ ق م کمی سر پر
شکر نصف پ
روغن مایع نصف پ
ماست پرچرب نصف پ من سون استفاده کردم
نمک یک پینچ
وانیل ۱/۴ ق چ
هل ساییده ۱ ق چ سر صاف
پودر زنجبیل نصف ق چ
🌾🌾🌾
ابتدا ۱/۵ پ آرد رو با ب پ مخلوط و الک کردم یکبار و کنار گذاشتم
حالا داخل کاسه شکر،روغن، ماست،نمک،وانیل،زنجبیل و هل رو ریخته با همزن دستی حسابی مخلوط کرده تا شکر حل بشه بعد آرد رو کم کم ریخته و با همزن دستی بهم زدم چون مقدار آرد کافی نبود برای همین قاشق قاشق آرد اضافه حدودا ۴ تا ۵ ق من آرد بیشتر ریختم تا خمیری نرم که به دست نمیچسبید بدست آمد و زیاد ورز ندادم که به روغن بیفته بعد چونه کردم و داخل سینی فر کاغذ نسوز گذاشتم و چونه رو با وردنه با ضخامت ۱ س باز کردم بعد روش سوراخ سوراخ ایجاد کردم بصورت عمقی و رومال و بعد کنجد و داخل فر از قبل روشن با درجه فر گازی ۱۷۵ طبقه بالا قرار دادم بمدت ۲۰ تا ۲۵ وقتی رنگ گرفت کمی گریل با شعله کم بمدت کوتاه روشن کردم بعد پخت داخل ظرف در دار گذاشتم
برای زرینه یا رومال زرده تخم مرغ یکعدد کوچک رو با دو ق چ شیر و زعفران مخلوط و رومال زدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
@shirini71
خیار رو بصورت ورقه های خیلی نازک برش بزنید.
نمک رو داخل سرکه حل کنید و برشهای خیار رو با این ترکیب مزه دار کنید.
داخل میوه خشک کن بچینید و بعد از آماده شدن از طعم جدید یک چیس میوه ای لذت ببرید.( اگه میوه خشک کن نداریید یا تو آفتاب داغ یا تو فر داغ که درش نیمه بازه خشک کنید)
#چیپس_خیار
#تزیین_میز
#تزیین_میزمزه
@shirini71
#پیش_غذا
#دیپ_ارده
#رژیمی
متبل یه پیش غذا یا دیپ عربیه که خیلی مزه ی ساده و لطیفی داره.
مواد لازم :
•بادمجون ۶ عدد متوسط ( ۱ کیلو )
•سیر ۳ تا ۴ حبه
•ارده ۶ قاشق
•ماست ۸ قاشق
•نمک
طرز تهیه :
اول بادمجونها رو کبابی میکنیم. بعد پوستشون رو میکنیم و ساطوری میکنیم. سیر رو رنده میکنیم و همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم.
@shirini71
سکنجبین
دو لیوان شکر رو با یک لیوان آب بدون اینکه هم بزنید بذارید رو حرارت کم تا آروم آروم شکر حل بشه ، وقتی فقط شکرهای اطراف قابلمه باقی موند خیلی آروم هم بزنید تا باقی شکرها هم حل بشه ، حدودا ده دقیقه بعد پنج شش شاخه بزرگ نعنا اضافه کنید همراه با یک چهارم لیوان سرکه ( ترجیحا سفید ) و یک قاشق مرباخوری زعفران حل شده ، اجازه بدید شربت با حرارت کم حدودا ده تا پانزده دقیقه بجوشه و قوام بیاد . برای تست قوام اومدن مقداری از شربت رو بریزید تو کاسه بعد از سرد شدن نباید روون تو کاسه حرکت کنه بعد از قوام اومدن حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید حداقل یکساعت نعناها تو شربت باقی بمونه تا حسابی عطرش رو پس بده بعد از اون صاف کنید و تو شیشه بریزید
@shirini71
قهوه سرد
پودر قهوه آماده/برای لیوان بزرگ ۴-۳ قاشق
شیر سرد
یخ
خامه
سس شکلات
در صورت تمایل ۲-۱ اسکوپ بستنی وانیلی همه مواد به جز خامه و سس شکلات رو داخل بلندر بریزید و در لیوان ابتدا سس شکلات به دیواره ها بزنید و بعد از قهوه سردتون داخل لیوان بریزید و خامه روش بزنید و با سس شکلات تزیین کنید
@shirini71