آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#فلافل_مرغ
اول یک پیاز متوسط توی غذاساز ریختم تا خرد بشه بعد به ترتیب حدود ۳۰۰ گرم سینه مرغ ، ۱.۵ لیوان نخود خام خیس خورده ( از شب قبل همراه کمی نمک خیس کردم ) ، ۱ عدد تخم مرغ و ادویه جات شامل ( پودر زیره،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرکاری،پودرسیر، فلفل سیاه و نمک ) اضافه کردم صبر کردم تا کاملا له و یکدست بشه طوری که وقتی از مواد با قاشق بر میدارید سفت باشه و از قاشق نریزه به اندازه ی یه گردو درشت از مواد برداشتم توی دستم گرد کردم و توی پودر سوخاری غلطاندم و بعد توی روغن داغ با شعله متوسط ( تا مغز پخت بشه ) سرخ کردم البته میشه پودر سوخاری رو حذف کنید و مستقیم از همون ابزار تهیه فلافل استفاده کنید و در روغن سرخ کنید هر دو مدلش خوشمزه است .
میتونید به دلخواه تون ادویه جات حذف یا اضافه کنید من زیاد تند درست نمیکنم تا بچه ها هم بتونن بخورند میتونید فلافل آماده کنید و توی فریزر بزارید و زمان مصرف سرخش کنید
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دسر_موس_و_کیک_شکلاتی
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
مواد لازم:
خامه قنادی سیصد گرم
تخم مرغ دو عدد
شکلات دویست گرم (من چون میخواستم دسرم روشن باشه از شکلات سفید استفاده کردم)
شیرگرم نصف پیمانه
شکر چهار ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
پودر ژلاتین سه ق غ
همونطور که تو عکس دیدین برای لایه آخر از کیک شکلاتی استفاده کردم، پس اول باید یه کیک شکلاتی درست کنین و بذارین کنار تا سرد شه ... (میتونین بدون کیک و مواد میانی هم درست کنین)
برای لایه میانی یه مقدار توت فرنگی رو با مقداری شکر روی حرارت بذارید تا کمی پخته بشه ( مربای توت فرنگی یا مارمالاد هم میتونید جایگزین کنید) بعد میکسش کنید و یک ق غ پودر ژلاتین بنماری شده بهش اضافه کنید و بریزید توی یه ظرفی که اندازه ش مناسب قالبتون باشه و بعد یخچال بذارید)
برای تهیه موس شکلاتی،،،،،، ابتدا سه ق غ پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان آب سرد بن ماری کردم و گذاشتم کنار تا سرد شه ...شکلات سفید رو هم توی یه ظرف و روی بخار آب کتری گذاشتم تا شکلات کاملاً باز و روون شه ...
سفیده ها و زرده ها رو جدا کردم
سفیده ها رو با همزن انقدر زدم که کاملا پف کرد تا جایی که ظرف رو برمیگردونین از ظرف نریزه و گذاشتم تو یخچال ...
زرده ها رو با شکر و وانیل خوب زدم تا کاملاً کرم رنگ و کشدار شد ... بعد اول شیر گرم رو اضافه کردم و سریع هم زدم بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کردم وهم زدم و بعد سفیده ها رو اضافه کردم و آروم مخلوط کردم و در آخر شکلات آب شده و ژلاتین رو اضافه کردم و همزدم تا خوب یکدست شه
همونطور که میبینید ته قالبم طرحدار بود پس اول نصف مواد موس رو در قالب ریختم تو یخچال گذاشتم نیم بند که شد لایه میانی رو روی موس گذاشتم بعد دوباره بقیه مواد موس و در آخر یه لایه از کیک رو گذاشتم روی مواد و یخچال گذاشتم تا کاملاً بگیره بعد که خوب خودشو گرفت برگردوندمش توی ظرف در این مرحله برای مخملی کردن، روش صحیح این هست که از اسپری مخمل پاش استفاده بشه ولی چون در دسترس نداشتم پودر ژله روش الک کردم که حالت مخملی بگیره .
@shirini71
#پاستا با سس گوشت وگوشت
چرخكرده دويست گرم،قارچ ورقه شده دو ليوان پر،پاستا(ماكاروني شكلدار) آبكش شده دو تا سه ليوان،خامه صبحانه يك تا دو ق غذاخوري،پنير پيتزا دو تا چهار ق غذاخوري،نمك،فلفل سياه،آويشن ،جوز هندي
دو ق پياز ريز خرد شده و يك حبه سير رنده شده رو در كمي روغن تفت بديد همين كه بوي سير بلند شد،گوشت رو بريزيد و با شعله ملايم ده دقيقه تفت بديد تا بپزه و سرخ بشه،نمك و فلفل و ادويه ها رو هم اضافه كنيد بعد قارچ رو بريزيد.يكم كه تفت داديد و قارچ آب انداخت خامه و پنير رو بريزيد و وقتي خوب مخلوط شد پاستا رو اضافه كنيد و هم بزنيد درِ تابه رو بزاريد تا ملايم بپزه و آب قارچ جذب بشه،حدودا ده دقيقه,موقع سرو كمي جعفري و فلفل سياه تازه آسياب شده روش بريزيد.
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
بیست و هشتم اردیبهشت 1401
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت آلواسفناج+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ شیر+یک کف دست نان لواش ( 250کالری)
@shirini71