#گرانولا_چیست؟؟؟
گرانولا یا غلات فرآوری شده یک خوراکی، تنقلات یا اسنک به حساب می آید. که معمولاً در وعده صبحانه یا بین وعده های اصلی مصرف میشود. گرانولا انواع متنوعی دارد،معمولاً از غلاتی مانند جو دو سر یا جو پرک ، عسل رقیق شده، آجیل مغز ها و سایر مواد خوش طعم دیگری مثل شکر قهوه ای ، برنج بوداده ،میوههای خشک مانند کشمش و خرما و ... و یا شکلات در ترکیبات گرانولا استفاده می شود.در برخی گرانولاهای خاص از دانه های تخم کتان بو داده و کره بادام زمینی نیز استفاده می شود.
گرانولا می تواند به عنوان تنقلات یا اسنک با شیر و یا ماست ساده و یا در کنار میوه های تازه مثل توت فرنگی ، بری ها ، موز و آناناس سرو می شود و با هم میل می شود.
گرانولا را می توانید یک میان وعده بسیار مغذی و ارزشمند برای تمامی افراد مخصوصاً کودکان و نوجوانان که دارای اضافه وزن نیستند مورد استفاده قرار گیرد.
╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮
🆔 @shirini71
#گرانولا
#رژیمی
علت اينكه من خوردن گرانولا رو بهتون پیشنهاد میدم اينه كه نه تنها شما با خوردن گرانولا تا مدت طولاني احساس گرسنگي نميكنيد بلكه فقط و فقط با خوردن گرانولا وزن كم ميكنيد.
اين عبارت معروف "بخوريد و لاغر شويد" در مورد يك سري مواد غذايي صدق ميكنه از جمله همين گرانولا.
چون من گرانولا رو معمولا با ميزان زيادي جو و گندم درست ميكنم همين خوردن جو باعث ميشه كه با مصرف پروتئين و فيبر متابوليسمتون بالا رفته و همينطور كلسترولتون پايين بياد.
يعني عملا اگر شما بعد از نيم ساعت از بيدار شدن از خواب مقداري گرانولا مصرف كنيد بدنتون به طور خودكار شروع ميكنه به سوخت و ساز و در نتيجه بعد از مدتي لاغر تر خواهيد شد.
در يك كلام،روياي "با خوردن لاغر شدن" تحقق پيدا ميكنه😅
شما اول صبح يه چيز خوشمزه ميخوريد و تا ظهر احساس گرسنگي نميكنيد. نه تنها گرانولا باعث ميشه كه از خوردن هله هوله خودداري كنيد بلكه به طور خودكار با بالابردن سوخت و ساز بدن وزنتون رو هم پايين مياره
#گرانولا
جو پرک ۶۰۰گرم (من از برند برکت استفاده میکنم و راضیام)
گندم پرک ۴۵۰ گرم(من از برند برکت استفاده میکنم و راضیام)
بادام هندی ۱۱۰گرم (قابل حذف)
بادام زمینی ۱۰۰گرم
مغز تخم کدو ۸۰گرم (دوتا بسته چیتوز)
مغز تخم آفتابگردان ۱۲۰ گرم (۳تا بسته گلستان)
کنجد ۲۰۰گرم
پودر نارگیل ۱دوم پیمانه
روغن نارگیل ۱دوم پیمانه
شکر قهوهای ۱۲۰گرم (۳چهارم پیمانه)
شیره انگور(یا عسل) ۱و ۱چهارم پیمانه
کشمش ۱۲۰گرم (۳چهارم پیمانه)
دارچین ۱قچ
.
همه مواد بجز کشمش و پودر نارگیل باهم خوب مخلوط شود.مغزها خورد شوند.
کف سینی را با اضافه روغن نارگیل در ظرف چرب میکنیم و در فر از قبل با دمای ۱۵۰درجه گرم شده قرار میدهیم (از سینی فر استفاده نکنین)
هر ۱۰دقیقه از فر بیرون اورده و هم میزنیم
به مدت ۱ تا حداکثر ۲ ساعت این کار رو ادامه میدیم
هر وقت به نظرتون کرانچی شد از فر خارج کنین
۱۰ دقیقه آخر، پودر نارگیل رو هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم کاراملی و کرانچی بشه
من حدودا ۱ساعت و نیم که گذشت،پودر نارگیلو اضافه کردم و ۱۰تا ۲۰ دقیقه دیگه اجازه دادم تا برشته شه
بعد که فرو خاموش کردیم، کشمش را اضافه و هم میزنیم
تا وقتی که گرانولا کامل خنک بشه هر چند دقیقه اونو هم بزنین تا بهم نچسبه
بعد در صورت تمایل مَویز، انجیر خشک خورد شده، برگه زردآلوی خشک، چیپس موز ، چیپس سیب و یا هرمیوه خشک دیگه ای که دوست دارین اضافه کنین و برای صبحانه یا میان وعده با شیر، یا ماست و یا حتی بدون هیچ افزودنیای میل کنین
نوش جان
ashpazi_shoma
╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮
@shirini71
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_لیوانی
۱ لیتر شیر
۱ لیوان سر خالی آرد
۷ ق غذاخوری شکر
۲ ق غ نشاسته(نشاسته گندم یا ذرت)
۱ ق غ کره
۱ پاکت وانیل
🍥برای آغشته کردن👇🏻
پود نارگیل و فندق خرد شده به میزان لازم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#غذای_فوری
#تن_ماهی_باکاری
#خوراک
✨تمام خوشمزگي اين غذا به ادويه جات ميباشد ✨
.
.طرز تهيه كته 👇
. .ابتدا برنج رو با چوب دارچين و هل بصورت كته ميپزيم و موقع سرو از برنج در مياريم يا اگر دوست نداريد ميتونيد همون كته ساده درست كنيد.
.قبل از درست كردن غذا حتماً حتماً قوطي كنسرو رو در آب به مدت نيم ساعت بجوشانيد ..
ابتدا يك عدد پياز رو نگيني كرده و با مقداري روغن تفت ميدهيم وقتي پياز سبك شد سير رنده شده( يك حبه ) و زنجيل تازه رنده شده يك ق چ رو اضافه ميكنيم و تفت مي دهيم مقداري زردچوبه اضافه ميكنيم و بعد يكعدد گوجه فرنگي نگيني رو اضافه ميكنيم به همراه فلفل دلمه اي رنگي نگيني شده ( به اندازه نصف استكان ) و تفت ميدهيم و زماني كه گوجه نرم شد يك ق غ رب گوجه فرنگي اضافه ميكنيم براي اينكه رب گوجه از هم باز بشه نصف كمتر استكان آب ميريزيم تا رب از هم باز بشه ( در دستور اصلي اينجا از عدس پخته شده استفاده ميكنند كه من حذفش كردم )
سپس ادويه كاري مخصوص ماهي و پودر فلفل قرمز و پودر زيره سياه ، پودر پاپريكا استفاده ميكنيم وبعد درب تن ماهي رو باز كرده و روغنش رو خالي ميكنيم و بعد به مواد اضافه ميكنيم تا مواد به خورد ماهي بره و طعم بگيره ، براي تزيين از گشينز تازه خرد شده استفاده ميكنيم .اين غذا كمي تنده
.
ادويه مخصوص ماهي رو ميتونيد از عطاريها تهيه كنيد يا همون ادويه كاري استفاده كنيد .
samanta_food
@shirini71