eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 بیستم خرداد 1401 ‍ ‍ ‍ ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+1قوطی کبریت پنیر+چای+1 حبه قند+1عدد گردو(180کالری) 🍀 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق باقلاپلو+یک تکه کوچک سینه مرغ کبابی +یک لیوان ماست کم چرب(350کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان چای دارچین +چهار عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +سوپ جو 10 قاشق+یک کف دست نان لواش( 200کالری) ❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 خواص لوبیا چشم بلبلی 🔰 در چین به عنوان تونیک، مقوی و تسکین دهنده تشنگی استفاده می شود. برای اسهال مفید است، از تکرر ادرار جلوگیری می کند. در هندوستان از دانه لوبیا چشم بلبلی، به عنوان مدرّ و برای تقویت معده استفاده می شود و معتقدند پخته و آب پز آن، برای از بین بردن کرم معده مفید است. 🔰 در چین از خشک شده گل های آن، برای اختلالات حاصل از گرما زدگی استفاده می شود. گل های آن، به عنوان قاعده آور و برای معالجه التهاب رحم تجویز می شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؟؟؟ گرانولا یا غلات فرآوری شده یک خوراکی، تنقلات یا اسنک به حساب می آید. که معمولاً در وعده صبحانه یا بین وعده های اصلی مصرف می‌شود. گرانولا انواع متنوعی دارد،معمولاً از غلاتی مانند جو دو سر یا جو پرک ، عسل رقیق شده، آجیل‌ مغز ها و سایر مواد خوش طعم دیگری مثل شکر قهوه ای ، برنج بوداده ،میوه‌های خشک مانند کشمش و خرما و ... و یا شکلات در ترکیبات گرانولا استفاده می شود.در برخی گرانولاهای خاص از دانه های تخم کتان بو داده و کره بادام زمینی نیز استفاده می شود. گرانولا می تواند به عنوان تنقلات یا اسنک با شیر و یا ماست ساده و یا در کنار میوه های تازه مثل توت فرنگی ، بری ها ، موز و آناناس سرو می شود و با هم میل می شود. گرانولا را می توانید یک میان وعده بسیار مغذی و ارزشمند برای تمامی افراد مخصوصاً کودکان و نوجوانان که دارای اضافه وزن نیستند مورد استفاده قرار گیرد. ╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮ 🆔 @shirini71
علت اينكه من خوردن گرانولا رو بهتون پیشنهاد میدم اينه كه نه تنها شما با خوردن گرانولا تا مدت طولاني احساس گرسنگي نميكنيد بلكه فقط و فقط با خوردن گرانولا وزن كم ميكنيد. اين عبارت معروف "بخوريد و لاغر شويد" در مورد يك سري مواد غذايي صدق ميكنه از جمله همين گرانولا. چون من گرانولا رو معمولا با ميزان زيادي جو و گندم درست ميكنم همين خوردن جو باعث ميشه كه با مصرف پروتئين و فيبر متابوليسمتون بالا رفته و همينطور كلسترولتون پايين بياد. يعني عملا اگر شما بعد از نيم ساعت از بيدار شدن از خواب مقداري گرانولا مصرف كنيد بدنتون به طور خودكار شروع ميكنه به سوخت و ساز و در نتيجه بعد از مدتي لاغر تر خواهيد شد. در يك كلام،روياي "با خوردن لاغر شدن" تحقق پيدا ميكنه😅 شما اول صبح يه چيز خوشمزه ميخوريد و تا ظهر احساس گرسنگي نميكنيد. نه تنها گرانولا باعث ميشه كه از خوردن هله هوله خودداري كنيد بلكه به طور خودكار با بالابردن سوخت و ساز بدن وزنتون رو هم پايين مياره جو پرک ۶۰۰گرم (من از برند برکت استفاده میکنم و راضی‌ام) گندم پرک ۴۵۰ گرم(من از برند برکت استفاده میکنم و راضی‌ام) بادام هندی ۱۱۰گرم (قابل حذف) بادام زمینی ۱۰۰گرم مغز تخم کدو ۸۰گرم (دوتا بسته چی‌توز) مغز تخم آفتابگردان ۱۲۰ گرم (۳تا بسته گلستان) کنجد ۲۰۰گرم پودر نارگیل ۱دوم پیمانه روغن نارگیل ۱دوم پیمانه شکر قهوه‌ای ۱۲۰گرم (۳چهارم پیمانه) شیره انگور(یا عسل) ۱و ۱چهارم پیمانه کشمش ۱۲۰گرم (۳چهارم پیمانه) دارچین ۱‌ق‌چ . همه مواد بجز کشمش و پودر نارگیل باهم خوب مخلوط شود.مغزها خورد شوند. کف سینی را با اضافه روغن نارگیل در ظرف چرب میکنیم و در فر از قبل با دمای ۱۵۰درجه گرم شده قرار میدهیم (از سینی فر استفاده نکنین) هر ۱۰دقیقه از فر بیرون اورده و هم میزنیم به مدت ۱ تا حداکثر ۲ ساعت این کار رو ادامه میدیم هر وقت به نظرتون کرانچی شد از فر خارج کنین ۱۰ دقیقه آخر، پودر نارگیل رو هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم کاراملی و کرانچی بشه من حدودا ۱ساعت و نیم که گذشت،پودر نارگیلو اضافه کردم و ۱۰تا ۲۰ دقیقه دیگه اجازه دادم تا برشته شه بعد که فرو خاموش کردیم، کشمش را اضافه و هم میزنیم تا وقتی که گرانولا کامل خنک بشه هر چند دقیقه اونو هم بزنین تا بهم نچسبه بعد در صورت تمایل مَویز، انجیر خشک خورد شده، برگه زردآلوی خشک، چیپس موز ، چیپس سیب و یا هرمیوه خشک دیگه ای که دوست دارین اضافه کنین و برای صبحانه یا میان وعده با شیر، یا ماست و یا حتی بدون هیچ افزودنی‌ای میل کنین نوش جان ashpazi_shoma ╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮ @shirini71
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ‌ ۱ لیتر شیر ۱ لیوان سر خالی آرد ۷ ق غذاخوری شکر ۲ ق غ نشاسته(نشاسته گندم یا ذرت) ۱ ق غ کره ۱ پاکت وانیل ‌ 🍥برای آغشته کردن👇🏻 پود نارگیل و فندق خرد شده به میزان لازم ‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا