آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خوراک_نخود_فرنگی_هندی
موادلازم:
۳۵۰ الی۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده
۱ فنجان نخودسبز پخته شده
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
۲ عدد پیاز نگینی خرد شده
پودرسیر ،پودر زنجبیل ، پودر زیره ، پودرتخم گشنیز ، زردچوبه ، فلفل قرمز ، پودردارچین از هر کدام یک قاشق چایخوری
۲ قاشق رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
طرز تهیه:
ابتدا روغن را درتابه ای داغ کنید. پیازها را تفت دهید تا سبک شوند. اکنون ادویه ها را بیفزایید و چندثانیه با حرارت کم تفت دهید . گوشت را اضافه کنید و تفت دهید و با قاشق تکه های گلوله شده را خرد کنید . وقتی رنگ گوشت دیگر قرمز نبود رب گوجه فرنگی را بیفزایید و تفت دهید . کمی آب اضافه کنید تا سطح رو گوشت را بگیرد . درب ظرف را بگذارید تا با شعله ملایم گوشت بپزد . در این فاصله سیب زمینی ها را مکعبی خرد و تفت دهید و در اواخر طبخ سیب زمینی و نخود فرنگی و گشنیز را اضافه و همراه برنج یا نون ،نوش جان کنید.
نکته: میتونید به جای ادویه های گفته شده در دستور از یک قاشق ادویه ی کاری استفاده کنید
همچنین میتونید به جای پودر سیر و زنجبیل از سیر و زنجبیل تازه رنده شده استفاده کنید.
@shirini71
#کلوچه_زعفرانی
این کلوچه بافت عالی داره و خیلی عالیه مخصوص عصرونه هاتون یا حتی خوراکی زنگ تفریح بچه هاتون🥰
اول نکته هاشو بگم بعد میرم مقدار مواد
🌼روی گاز با شعله ملایم با شعله پخش کن حدود ۱۰_۱۵ دقیقه طول میکشه بپزه
🌼توی فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰_۱۵ دقیقه
🌼خمیر چسبندست و با چرب کردن دست به هر اندازه ای که دوست دارید بردارید
مواد لازم🤪
آرد ۲ پیمانه (لیوان فرانسوی)
روغن جامد یا کره. نصف پیمانه یا ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف پیمانه ( شیرینی ملایمی میده )
نمک نوک ق چ
بکینگ پودر نصف ق چ
وانیل نصف ق چ
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
🍴🍮#ژله_ماست🍨
🥠ژله .....2 بسته
🥠ماست......3/4 پیمانه
🍮🍡طرز تهیه:🍡🍮
ابتدا یک بسته ژله را با یک پیمانه آب جوش بن ماری می کنیم تا تمام ذرات ژله حل شود.بعد یک لیوان آب سرد اضافه می کنیم.نیمی از ژله را داخل قالب ریخته داخل یخچال می گذاریم تا سفت شود.یک بسته ژله دیگر را با 3/4 پیمانه آب جوش مخلوط کرده تا ذرات آن آب شود.بعد از سرد شدن 3/4 پیمانه ماست شیرین به ژله اضافه می کنیم.روی ژله بسته شده می ریزیم.داخل یخچال می زاریم .مابقی ژله ساده را روی ژله و ماست می ریزیم.البته می توانیم 2 قاشق خامه هم به ژله و ماست اضافه کنیم.
@shirini71
#آش_رشته_همدان
نخود ولوبیا چیتی رویهم یک پیمانه
عدس یک پیمانه
رشته آش ۳۰۰گرم
۳عدد چغندر متوسط
پیاز داغ و نعنا داغ
تعدادی آلوی سیاه و برگه زردآلو (قیسی)
شیره انگور قرمز
سرکه انگور
سیر داغ کمی
نعنا داغ
چغندر خرد شده و نخود و لوبیا و عدس را می پزیم که رنگ قرمزی چغندر باعث خوشرنگی حبوبات میشه.
آلو و قیس و پیاز داغ را داخل اش میریزیم و میزاریم نیم پز بشه.
بعد رشته را اضافه میکنیم که بپزه .
بعد از پخت رشته , سرکه و شیره انگور قرمز (ملایر) رو به اون اصافه می کنیبن. شیره انگور به مقدار یک ملاقه ( مقدارش به اندازه آش ) بستگی داره اگر نداشتید اشکالی نداره.
اونایی که طعم ترش ترش دوست دارن فقط سرکه می ریزن و اونایی که طعم ترش و شیرین سرکه را با کمی شیره یا شکر مخلوط کرده داخل آش میریزن که چند جوش بزند . بعد در ظرف مناسب ریخته با نعنا داغ و پیازسرخ کرده و سیر سرخ شده تزئین میکنیم
🍔 @shirini71