eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.3هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
10.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.این کوکو طعمی مشابه پیتزا داره و خیلی عالیییییه 👍 . ..سینه ی مرغ یک عدد .... قارچ حدودا هشت عد متوسط .... فلفل دلمه ای نگینی ریز شده سه ق غ .... آرد دو قاشق غذاخوری ..... تخم مرغ درشت سه عدد ... . نمک و فلفل سیاه و آویشن بکینگ پودر یک قاشق چایخوری .... پنیر پیتزا صدگرم ..... اگر پیاز داغ سرخ شده داشتین سه ق غ بریزید خوشمزه تر میشه ( البته من اینبار نریختم چون کم کالری تر میشه ) . . . .مرغ را بپزید و ریز خرد کنید مابقی سبزیجات را هم خیلی ریز خرد کرده و با هم مخلوط کنید . . ✔ میتونید همه ی مواد را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید که ریز خرد بشه و بعد به مایه ی تخم مرغ اضافه کنید .( من توی غذاساز ریختم هم سریعتره و هم اینکه بچه هام متوجه قارچش نمیشن اینجوری 😎 ) تخم مرغ را جدا هم بزنید وهمه ی مواد بالا را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید. در آخرین مرحله پنیر پیتزا را اضافه کنید . بعد از اینکه همه ی مواد را باهم مخلوط کرده و یک غ قاشق روغن هم داخل موادم ریختم . دستگاه ساندویچ میکر را با دو قطره روغن و قلم مو چرب کرده وقتی گرم شد ، با قاشق مواد رو داخلش ریختم درش رو بستم تا طلایی بشه . . ✔همین مواد رو با دوق غ روغن داخل تابه ی رژیمی بریزید ، درش رو بزارین وقتی طلایی شد و برگردوندین دیگه درش رو نبندین که برشته تر باشه .یا اینکه نرم خواستین درش رو دوباره ببندین. . ✔توی ماهیتابه یک عدد تخم مرغ بیشتری میخواد و همینطور روغن بیشتری هم میخواد روش کار فرقی نمیکنه. تازه خیار شورش هم خودم درست کردم دارم پز میدما 😉👍 . .پ.ن : راستش من نشمردم چند تا شد شاید 16 الی 18 حدودی . .پ.ن : ارد هم جزو همه ی مواد محسوب میشه دوستان . ارد و همه ی مواد را خوب مخلوط کنید. atefeh.ghanbarei ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷مواد لازم👇 🔹برنج : 100 گرم 🔹گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند :500 گرم 🔹آرد نخودچی : 100 گرم 🔹سبزی : پیازچه، جعفری، شوید، رازیانه، نعنا، ترخون : 500 گرم 🔹لپه :100 گرم 🔹تخم مرغ :3 عدد 🔹روغن مایع : نصف فنجان 🔹رب گوجه فرنگی : 2 تا 3 قاشق غذاخوری 🔹گردو : 100 گرم 🔹زرشک : 100 گرم 🔹فلفل و نمک :به مقدار لازم 🔆طرز تهیه : 🔅1-    برنج را با مقداری آب و نمک روی شعله حرارت دهید تا نرم شود. سپس آب آن را خالی کنید. همین کار را در مورد لپه نیز تکرار کنید 2-    سپس برنج ، لپه ، آرد نخودچی ، گوشت ، تخم مرغ ، فلفل و نمک را خوب با هم مخلوط کنید. سبزی ها را خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید 3-    سپس از مواد مخلوط شده گلوله های کوچکی درست کنید و وسط گلوله ها مقداری زرشک ، گردو و پیاز داغ قرار دهید 4-    پیاز را خرد کنید و با کمی روغن آن را تفت دهید. مقداری از پیاز داغ را کنار بگذارید. بقیه پیاز داغ را با 5 تا 6 لیوان آب، نمک، فلفل و زردچوبه یا رب گوجه فرنگی روی حرارت قرار دهید تا بجوشد 5-    کوفته ها را در آب داغ قرار دهید و چند دقیقه حرارت دهید ، بعد شعله را کم کنید و بگذارید کوفته ها کاملاً بپزند. غذا آماده سرو است ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @shirini71
👇👇 🍂آموزش نقاشی روی ماست😍 🍂آموزش تزیین برنج وسالاد😍👏 🍂چیدمان میز تولد و مهمونی😍👌 🍂آموزش انواع خشک کردن میوه😍 🍂آموزش انواع ترشی وشور 🍆🌶 وسفره آرایی همش اینجاست بدو🏃‍♀جا نمونی👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3506044959C4ff7735aba @mivhe71😍😍 🍓🍓🍎🍎🍐🍐🥒🥒 🥑🥑🍒🍒🍅🍅🥕🥕 🥗🥗🥨🥨🥦🥦🍇🍇 زیبا ترین نمونه تزیین غذا😍☝️☝️
🔴 🔴 ⚠️کانال ا فتتاح شد با کلی تنوع⚠️ 🔶فرق و چیست⁉️ 🔸فرق #حِرص‌ چیست ⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ ♦️تا‌چه‌اندازه‌بای به بهاءبدیم⁉️ ♦️چرادعاها نمیشود⁉️ ✍پاسخ‌های آیت الله در کانالشون👇 استاد: بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق است، بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق است😔 صوت👇😳 https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3a ✅ صوت آیت الله مجتهدی با موضوع است در کانال☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Z.Poorsaleh: 📌افرادی که یبوست دارند یا مستعد یبوست هستند بهتر است انار را به تنهایی میل نکنند 👌بهتر است که به‌صورت طبیعی آب دانه‌های انار را از هسته‌ی آن‌ها جدا کرده (یعنی آب انار طبیعی نه بازاری )و با کمی گلاب ترکیب کرده و میل نمایند ⭕️ اگر انار ترش‌مزه است مقداری شکر قهوه‌ای (نیشکر) به آن گلاب و آب انار اضافه شود ⭕️ و در صورت عدم یبوست دانه‌های انار را با کمی گلپر مخلوط کرده و 12 ساعت در یخچال نگهداری کنند سپس میل شود ⭕️ میل نمودن خرمالو و انار با هم می‌تواند از تجفیف (خشک کنندگی ) انار جلو گیری میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🔺️ 🔺️ 🔷️مواد لازم : گوجه فرنگی خرد شده 3 لیوان پیاز کوچک 1 عدد ریحان خرد شده 1/4 لیوان پنیر چدار رنده شده 1 لیوان پنیر موزارلای رنده شده 1 لیوان   سس مایونز 3/4 لیوان سس قرمز تند 1 قاشق غذاخوری خمیر مخصوص پای مقدار لازم  نمک و فلفل مقدار لازم   🔷️طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.  را آماده کنید ، قالب را چرب کنید و خمیر را داخل قالب قرار دهید و پهن کنید ( با فشار دست خمیر را به دیواره های قالب بچسبانید ) ، گوجه فرنگی ها را خرد کنید و روی آنها نمک بپاشید سپس گوجه فرنگی ها را داخل صافی بریزید و با فشار دست آب اضافی اش را بگیرید. پیاز را رنده کنید و با فشار دست آب اضافی اش را بگیرید ، پیاز را داخل خمیر بریزید. سپس گوجه فرنگی های خرد شده و ریحان خرد شده را اضافه کنید و روی ان مخلوط سس مایونز و سس قرمز بریزید و پخش کنید. پنیر موزارلا و پنیر چدار رنده شده را باهم مخلوط کنید و روی مواد پای بریزید ( میتوانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید ) ، قالب را داخل فر قرار دهید و به مدت 45 تا 30 دقیقه بپزید سپس از فر خارج کنید ، کمی که سرد شد برش بزنید و سرو کنید. 🔺️ 🔺️ 🔶️مواد لازم : آرد  3 و نیم لیوان کره 220 گرم آب سرد 5 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ 2 عدد آبلیمو 2 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری شکر 3 قاشق غذاخوری     🔷️طرز تهیه : آرد را با شکر و نمک مخلوط کنید ، کره سرد و سفت را به تکه های کوچک برش بزنید و اضافه کنید سپس با نوک انگشتان دست مواد را باهم مخلوط کنید.آب سرد ، آبلیمو و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شوند سپس این مخلوط را کم کم به خمیر اضافه و مخلوط کنید تا خمیر خودش را بگیرد.  در ادامه خمیر پای را روی سطح کار قرار دهید و از اطراف به طرف مرکز جمع کنید و فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبند (این خمیر را زیاد ورز ندهید ، فقط تا اندازه ای خمیر را ورز دهید که مواد با هم مخلوط شوند).  خمیر پای را پس از اماده شدن درون نایلون فریزر قرار دهید و حداقل به مدت 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده کار شود (پیشنهاد میشود خمیر 1 شب داخل یخچال بماند). ‌@shirini71