فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام فوری
.شام بی دردسر فقط این غذاست🤤
دو عدد گوجه فرنگی رو حلقه ای اسلایس کنید
بعد یک عدد کدو سبز رو هم حلقه ای برش بدید
داخل تاب بچینید و روش کمی روغن بریزید
روی حرارت بذاریدو مقداری نمک بزنید.
اجازه بدید یک طرفش کمی سرخ بشه
و بعد برگردونید تا سمت دیگه هم کمی پخته بشه
دو عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنید و کمی ادویه بزنیند
درشو بزارین تا تخم مرغ ها خودشو بگیره
در اخر هم کمی جعفری خرد شده روش بریزید
فوق العادست نوش جان
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست_و_یکم آبان ماه ۱۴۰۱👩🦳👩🦳
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+کف دست نان سنگک+یک عدد تخم مرغ آبپز+۱ قاشق عسل(200کالری)
🍏 #میان_وعده :یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۶ قاشق ماکارونی (350کالری)
☕️میان وعده #عصر : یک لیوان شیر موز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۲ عدد فیله مرغ به همراه کرفس و هویج و نخودفرنگی+یک کف دست نان سنگک(300 کالری)
@shirini71
#انار_پخته معجزه فصل سرما
#درمان_سرماخوردگی انار پخته بخورید.
این آنتی بیوتیک قوی هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد،گوش درد،برونشیت مزمن و عفونت ریه ها را درمان می کند.
🔰 طرز تهیه:
👈 روش اول:
انار را به شکل آب لمبو شده در آورید و آن را داخل فویل پیچیده و در فر بگذارید تا پخته شود که به اصطلاح به آن انار مشوی می گویند، سپس آب و دانه ها و پوست داخلی انار را میل نمایید.
👈 روش دوم:
یک عدد اناررا روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار بدهید تا آهسته آهسته توی خودش به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و پخته شود فقط دقت کنید که نسوزد برای همین گاهی آن را بچرخانید پس از پخته شدن پرده ها و رگه های داخلش را هم با دانه های پخته شده میل کنید.
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_پفکی_تن😍😋
برای این کوفته خوشمزه که چیزی توی مایع پکورا هست احتیاج داریم
مواد را واسه یه قوطی تن ماهی میگم
تن ماهی راجوشانده وروغن ان را کاملا بگیرید وخوب با دست یا چنگال ریز کنید
توی ظرفی نصف لیوان ارد سفید ویک چهارم لیوان اب معمولی ویک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر وفلفل سیاه بریزید وخوب مخلوط کنید تا اینجا مواد ما یه خمیر چسنبده است بعد یه تخم مرغ را اضافه وخوب مخلوط کنید بعدیک پیاز رنده شده وکاملا اب گرفته را اضافه ودوقاشق گشنیز ساطوری شده و زردچوبه وفلفل و پودر زیره وپودر تخم گشنیز و پودر پاپریکا ودر صورت تمایل ادویه کاری بزنید ونمک وخوب مخلوط کنید ودر اخر تن ماهی را اضافه واب نصف لیموی تازه ورنده پوست لیمو که دلخواه است مخلوط کنید ومایع را حدود نیم ساعت استراحت دهید وبعد با دست یا قاشق اندازه یه گردو کوچک بردارید وتوی روغن داغ شناور باشه سرخ کنید طلایی که شد بردارید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافی جذب بشه البته اصلا روغن زیاد نمیخوره وبا سس تند میل کنید اینقد خوشمزه است که باورتون نمی شه بچه ها عاشقش می شن 😋
#خورشت #خورشت_قیمه_بادمجان__سیب_زمینی
برای درست کردن قیمه یدونه پیاز بزرگ رو خرد کرده وتوی روغن تفت میدم,گوشت وزردچوبه رو اضافه میکنم وخوب گوشت رو تفت میدم واب میریزم وبعداز جوش اومدن اب زیرش رو کم میکنم ومیزارم به حال خودش بپزه.
چهار قاشق لپه رو شسته وبا اب میزارم بپزه.
نیم ساعت اخرپخت گوشت لپه پخته شده رو به گوشت اضافه میکنم,دو قاشق رب رو توی کمی روغن سرخ میکنم وتوی خورش میریزم.
یدونه لیموخشک رو میشکنم وپوست ودونه اش رو جدا میکنم وفقط پره های سیاه لیمو رو توی خورش میریزم.
بادمجونهارو سرخ کردم ودرآخر روی خورشت برای چنددقیقه چیدم،چون بادمجونها سرخ شدن. نیازی نیست زیاد توی خورش پخته بشن،میتونید درآخر فقط سرخشون کنید وروی خورش بذارید.
نمک وزعفرون رو توی خورش میریزم وقبل از خاموش کردن کمی پودر دارچین وگلاب اضافه میکنم.
لپه رو جدا میپزم چون بوی لپه رو توی خورش دوست ندارم.
#خوراک_هویج #پلو_هويچ 🥕🍛
ابتدا يه پيازدرشت را خردكرده وباروغن تف ميديم وبعد مرغ را تف ميديم وكمي نمك و زردچوبه وادويه كاري ميريزيم وبه اندازه دو ليوان آب ميريزيم تا حدي كه آب سطح مرغ رو بپوشونه وبعد ازاينكه مرغ درحال پختن است زعفرون مي ريزيم به اندازه اي كه مرغ ها طلايي رنگ بشن
هويج ها رو كه از قبل بصورت چوب كبريت خلال كرده با روغن سرخ كرده و بعد از اينكه سرخ شد مقداري از آب مرغ روي آن ميريزيم تا هويج ها پخته شوند (درهمان ماهي تابه كه هويج ها سرخ كردين مقداري آب مرغ ميريزيم تا پخته بشن ) به همراه كمي زعفرون و بعد از اينكه هويج ها پختن به اندازه ذائقه خودتان هرچقدر كه دوست داريد شكر ميريزيد روي هويج ها، ومن به اندازه چهار قاشق غذاخوري شكر ريختم و بعد مرغها رو از توي قابلمه در آوردم گذاشتم كنار هويج ها تا كمي طعم بگيره و هر زمان كه به روغن افتاد (جاافتاد)و يك ربع به سرو آن به اندازه دو قاشق غذاخوري آب غوره يا آبليمو بريزيد وطعم ملسي به خودش بگيره و اگه هم دوست داشتيد با كمي خلال پسته تزيين كنيدنوش جونتون😋😍😘