#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_دوم_بهمن_ماه_۱۴۰۱🎩
🍋ناشتا : یه عدد پرتقال آبدار
🍋صبحانه : یک لیوان شیر + ۱ عدد تخم مرغ آب پز
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 20 عدد اجیل خام بدون نمک
🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ سوپ جو
🍋عصرانه :+ 20 عدد مغز
🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی پخته
🍋بعد از شام ۱ عدد هویج
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب و نیم ساعت پیاده روی انجام شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_شاهزاده
مواد لازم:
کره مارگارین 250 گرم در دمای اتاق
روغن قنادی نصف لیوان (125 میلی لیتر)
پودر قند 1 1/4 لیوان (250 گرم)
تخم مرغ 1 عدد
وانیل شکری نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد به مقدار لازم (حدود 4 تا 5 لیوان، کنترل شده)
شکلات صبحانه
طرز تهیه:
همه مواد به جز آرد را در ظرف مناسبی ریخته و خوب مخلوط کنید سپس آرد را کم کم و به تدریج اضافه کنید ورز بدید تا خمیر نرم و یکدست حاصل شه.
خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کرده به ضخامت 1 سانتیمتر پهن کنید. برای پهن کردن میتونید خمیر را بین دو کاغذ روغنی بذارید و با وردنه صافش کنید.
خمیری که پهن کردید با قالب کوچک تارت برش بدید و کناره های اضافی آن را بگیرید با خلال دندان روی آن را سوراخ بزنید و با کاغذ روغنی روی سینی فر بذارید.
در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه با دمای 200 درجه بپزید. وقتی خنک شدن بین شون شکلات صبحانه بمالید. به مدت یک ساعت در یخچال استراحت بدید.
@shirini71
#ماهی_کبابی
مواد لازم:
برگ ریحان ۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۱پیمانه
آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه:
اول برگای ریحان را جدا میکنیم و میشوییم، سپس داخل آبکش قرار میدیم تا آب اضافیش بره. در ادامه برگ های ریحان را به همراه پنیر پارمزان داخل مخلوط کن یا میکسر میریزیم. مغز گردو را نیز به مخلوط کن اضافه و بعد بقیه مواد و مخلوط میکنیم،
حالا سس پستو آماده شد،سس رو به همه جای ماهی ها میزنیم و داخل ظرف مناسب فر قرار میدیم،
میتونید کنار ماهی گوجه گیلاسی هم بریزید و ظرفو تو فر قرار بدید روی درجه ۱۶۰ درجه و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بذارید بپزه
@shirini71
مرغ شکم پر ملس به همراه پلو و ته دیگ سیب زمینی
مواد لازم:
* مرغ کامل: ۱ عدد / پیاز ۲ عدد/ برنج: ۳ پیمانه
* کشمش پلویی: ۶۰۰ گرم/ گردو خرد شده: ۵۰۰ گرم
* رب انار: ۳۵۰ گرم/ کره
1. کشمش، کره، گردو و رب انار را با هم تفت دهید.
3. زعفران دم کرده را روی مرغ مالیده و به همراه پیاز ورقه ای. اجازه دهید که یک شبانه روز با این مواد در یخچال بماند.
4. پیازها را جدا کرده و لایه بیرونی و داخل شکم مرغ را کره بمالید و در فر به مدت ۲ ساعت با درجه ۲۰۰C بپزید( در مدت پخت چندین بار مرغ را جا به جا کنید که به خوبی مغز پخت شود) نیم ساعت قبل از اینکه مرغ را از فر در بیاورید شکمش را با مخلوط آماده شده پر کنید.
5. برنج را آب کش کنید که بتوانید ته دیگ سیب زمینی داشته باشید.
@shirini71
12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل دونات👆🏻👆🏻👆🏻
با این مقدار 20 تا دونه دونات به اندازه داخل فیلم آماده میشه.