eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔مواد لازم: آرد ۲ لیوان.بکینگ پودر ۲ق.چ. پودر کاکائو ۱/۲لیوان. تخم مرغ ۳عدد.شکر ۱ لیوان.وانیل ۱/۲ق.چ. شیر ۱لیوان.روغن مایع ۲/۳لیوان. ✔مواد لازم برای گاناش خامه صبحانه ۱۵۰ گرم.شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم .کره ۱ ق.غ. ✔طرز تهیه: آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کنار گذاشتم. ✔شعله پخش کن روی گاز با شعله کم روشن کردم. تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه زدم تا کرمی و کشدار شه. بعد شیر و روغن رو اضافه و در حد مخلوط شدن زدم. مخلوط آرد رو در ۳مرحله به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کردم. تا گلوله نداشته باشه. توی قابلمه رو چرب کردم و کفش کاغذ روغنی گذاشتم و روشو باز چرب کردم و مواد رو داخلش ریختم. ۳تا ضربه به کفش زدم و روش دم کنی گذاشتم و روی شعله پخش کن ۱ساعت گذاشتم بعد از ۴۵ دقیقه با خلال تست کردم . بعد روی توری برگردوندم کاغذ رو کندم تا سرد بشه. ✔حالا گاناش: خامه و کره روی حرارت کم گذاشتم و وقتی ی جوش از کنار زد خاموش کردم و شکلات رنده شده رو اضافه و هم زدم تا مخلوط شه. وقتی سرد شد روی کیک سرد ریختم و تزیین کردم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد گندم سه صفر. 450گرم آرد برنج. ۲۵۰ گرم پودر قند. ۷۰۰گرم پودر بادام. ۲۰۰گرم هل آسیاب شده. ۲۰گرم کره. ۳۵۰گرم روغن جامد. ۲ملاقه کوچک زنجبیل. به میزان دلخواه طرز تهیه: آرد را در ماهیتابه روی حرارت تفت دهید،با شعله ی کم،بدون روغن.در حین تفت دادن آرد برنج را بریزیدو بعد کمی روغن اضافه کنید و کامل مخلوط و آنها را الک کنید.روغن و بقیه کره را اضافه کنید و کمی تفت دهید،نباید زیاد ﺗﯿﺮﻩ شود و باید رنگ آن روشن بماند.وقتی به میزان لازم سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید و پودر قندو هل و بادام و زنجبیل را بریزید و مخلوط کنیدو در نهایت ﺩﺭ یک ظرف پهن کنید ،به قطر ۱سانت ، سینی رو داخل یخچال بگذارید بمدت یک ربع تا بیست دقیقه تا حلوا کمی خودش رو بگیره اما سفت نشه و بعد بصورت دلخواه برش بزنید یا قالب بزنید.ﻭﺩﺭﯾﺨﭽﺎﻝ بمدت ۲ﺍﻟﯽ ۳ﺳﺎﻋﺖ قراردهید ﻭﺍﻧﮕﺎﻩ ﺣﻠﻮﺍﻫﺎﯼ ﺑﺮﺵ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺭﺍﺍﺯﻫﻢ ﺟﺪﺍﮐﻨﯿﺪ. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سه چهارم ليوان آرد سفيد+يك ق غذاخوري سرخالي شكر(شيرينش نميكنه)+يك ق غذاخوري نشاسته ذرت+دو ق چايخوري بيكينگ پودر+دو ق چايخوري نمك+سه چهارم ليوان شير رو مخلوط كنيد تا خمير غليظي بدست بياد.حالا دو و نيم ليوان پياز ريز خرد شده رو بهش اضافه كنيد و هم بزنيد.روغن رو داغ كنيد و با قاشق از مواد داخل روغن سرخ كنيد.بعد روي دستمال بذاريد تا روغنش گرفته بشه و تا داغه با سس دلخواهتون سرو كنيد. @shirini71
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋😍🍰🍰🍰 🛒مواد لازم ✅تخم مرغ ۴ عدد ✅شکر ۲/۳ پیمانه (یکمی بیشتر از نصف لیوان شکر بزنید) ✅هل ۱ ق چ ✅ماست ۱ لیوان سرخالی ✅روغن ۳/۴ لیوان ✅زعفرون به مقدار لازم(تو کیک می تونید یکم زعفرون بزنید) ✅آرد ۲ لیوان ✅بیکینگ پودر ۱ ق غ ✅تخم مرغ شکر و هل رو با همزن برقی حدود ۴ دیقه با همزن دستی حدود ۸ دیقه میزنیم تا کرمی و کشدار بشه ✅ماست و روغن مایع رو هم بهش اضافه کنید و حدود ۲ دیقه دیگه هم میزنیم تا یکدست بشه ✅آرد و بیگینک پودر رو با هم مخلوط میکنیم و طی سه مرحله بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه ✅توی تابه حتما کاغذ روغنی بندازید مواد و داخل تابه میریزیم و روی شعله پخش کن با حرارت هیلی کم اجازه میدیم حدود ۴۰ دیقه تا بپزه و بعدش برگرونید طرف دیگه حدود ۱۰ دیقه بمونه تا طلایی بشه ✅اگه تو ماهیتابه ۲ طرفه درست نکردین و تو تابه دیگه ای درست کردین حتما دمکنی بذارید 🛒شربت بار برای باقلوا آب ۱ لیوان شکر ۱ لیوان ✅آب و شکر رو بریزید تو قابلمه و شکر که حل شد و ۱۰ دقیقه که گذشت و جوشید یکم زعفرون و ۴ قاشق گلاب بهش اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید و بذارید کامل خنک خنک بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خرما پوست کنده نصف پیمانه کرم کنجد یک قاشق غ خوری کرم کنجد شیرینه اما میتونید از خود ارده استفاده کنید و کمتر بریزید گردو نصف پیمانه شیر ‌200 گرم شکر به ذائقه خودتون اما من نریختم ترجیح دادم با خرما شیرین شه پودر کاسترد یک قاشق غ خ سرپر یا دو قاشق معمولی نشاسته ذرت یک قاشق غ خ ارد سفید یک قاشق غ خ آب نصف پیمانه گردو خورد کنید خرماهارو له کنید آب سرد و ارد و نشاسته و پودر کاستر باهم مخلوط کنید تا صاف و یک دست شه بعد شیر و خرما و کرم کنجد اضافه میکنیم میگذاریم روی شعله و تا به جوش بیاد و مثل فرنی خودشو بگیره و در آخر گردو اضافه کنید اگرشیرینی اندازه نبود از کمی شکر استفاده کنید سرو کنید و از شیره خرما برای دیزاین استفاده کنید. . .@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
موادلازم 👈برای درست کردن شیرینی ،مقدار مواد حتما باید با ترازو اندازه گیری بشه ، اگه ترازو ندارید میتونید معادل مقدار مواد را به پیمانه تبدیل کنید (اندازه گیری مواد در هایلایت ذخیره شده)👉 روغن صاف جامد یا نیمه جامد ۱۰۰ گرم -منظور از روغن صاف یعنی ابتدا روغن را روی بخار کتری بن ماری کنید و بعد بزارید خنک شه و ببنده و بعد پیمانه کنید (برای همه شیرینی هایی که روغن جامد دارن باید حتما اول روغن صاف بشه) کره گیاهی(مارگارین) ۲۵ گرم -میتونید کره را حذف و ۲۵ گرم به روغن جامد اضافه کنید زرده تخم‌مرغ ۱ عدد پودر قند الک شده ۷۵ گرم آرد قنادی الک شده ۲۵۰ گرم ماست غلیظ ۴۵ گرم بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری پودر هل ۱/۲ ق چ زعفران غلیظ ۱/۲ ق چ مواد رومال ۱عدد زرده تخم مرغ + ۱ ق چ ماست + ۱/۲ ق چ زعفران + ۱/۲ ق چ عسل ‌طرزتهیه 👇👇👇 پودر قند+روغن جامد+کره به دمای محیط رسیده را ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرمی شود. زرده تخم مرغ+پودر هل+زعفران را اضافه و‌ مجدد ۳ دقیقه با همزن بزنید. بیکینگ پودر را به ماست اضافه و‌چند ثانیه صبر کنید تا روی ماست حباب بزنه و بعد به مواد اضافه کرده و چند ثانیه هم بزنید.آرد را به مواد اضافه کنید و‌ با سر انگشتان مواد را مخلوط کنید تا خمیر جمع شود.به هیچ وجه خمیر را ورز ندین چون بعد پخت شیرینی خشک میشه. خمیر نیاز به استراحت نداره اما میتونید تا ۱روز داخل یخچال استراحت بدین(روی خمیر را حتما بپوشانید) خمیر را کم کم بین ۲ پلاستیک فریزر باز کنید (ضخامت خمیر نیم سانت یا کمتر باشه)با قالب دلخواه کاتر بزنید و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر با کمی فاصله بچینید(کاغذ روغنی نیاز به چرب شدن نداره)روی شیرینی هارا رومال کنید (اگه لازم بود ۲ بار رومال کنید)روی شیرینی ها کنجد بپاشید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. زیر شیرینی کمی تغییر رنگ داد یعنی آمادس.پایان پخت گریل را بزنید روی شیرینی طلایی بشه.وقتی شیرینی ها کاملا سرد شدن میتونید از کاغذ روغنی جدا و داخل ظرف دردار بچینید. برای مدت طولانی در یخچال و حتی فریزر میتونید نگهداری کنید نوش جان👌 . . @shirini71