#کیک_خیس_ترکیه_ای
🥳🥳🥳🥳
تخم مرغ سه عدد
آرد دو لیوان
روغن مایع و شیر و شکر هر کدوم ۱/۵لیوان
بکینگ پودر۱ ق چ
وانیل۱/۸ ق چ
پودر کاکائو ۳ ق غ سرپر
🥂🌯
فر را از قبل روی دمای ۱۸۰درجه تنظیم میکنیم.
ابتدا شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را در ظرفی با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم و یک لیوان از مواد رو کنار میذاریم تا بعدا به عنوان سس برای روی کیک ازش استفاده کنیم
آرد و پکینگ پودر الک شده و وانیل رو به باقی مواد اضافه میکنیم و تخم مرغ ها رو هم یه دونه یه دونه اضافه میکنیم و با همزن خوب هم میزنیم
مواد رو داخل یک ظرف از قبل چرب شده میریزیم و ۴۵ دقیقه داخل فر میذاریم.
بعد گریل رو روشن میکنیم تا روش یکمی سرخ بشه.
کیک رو که بیرون آوردیم سس رو روی آن میریزیم و منتظر میمانیم تا سرد بشه سپس سرو میکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#شیرینی_بدون_فر
پودر قند نصف لیوان
کره ۱۰۰گرمی
تخم مرغ ۱عدد
وانیل نوک ق چایخوری
آرد یک لیوان و دو سوم لیوان
بکینگ پودر ۱ق قاشق چایخوری
@shirini7
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله متفاوت😍😋
1.ابتدا ژله شیر رو درست کنید. هر بسته ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت کتری حل کنید. و وقتی که کاملا سرد شد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر هم دما با ژله اضافه کنید. برای پر رنگ شدن کار یه مقدار رنگ خوراکی استفاده کنید.
ق
2.ژله رو داخل قالب های گل بریزید و بذارید یخچال کامل ببنده. از هر نوع قالب گل رز می تونید استفاده کنید یا از مولد های گل رز استفاده کنید.
3.ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش بریزید و بذارید خنک بشه.( اگه می خواید ژله بی رنگ شفاف باشه از ورق ژلاتين می تونید استفاده کنید و مقداری شکر و یا اسانس اضافه کنید که مزه بگیره.) 4. مقداری از ژله آلورا رو ته قالب بریزید وقتی نیم بند شد(که موقع دراورن ژلخ، گلها به ته قالب نچسبن) یه ردیف از گلها رو بچینید و روشون ژله آلورا بریزید تا نیم بند بشه. و بعد مطابق فیلم بقیه گلها رو بچنید.
5. بعد از چیدن ژله های گل روشون رو کامل ژله آلورا(ژله بی رنگ بریزید و بذارید یخچال که کامل ببنده.
@shirini71
#رنگینک
هسته رطب هامونو در مياريم و وسطشون ي تيكه گردو قرار ميديم و داخل ظرفمون رو با ي لايه از اين خرما و گردو ميپوشونيم
حالا تو ماهيتابه ارد و روغن و كره رو مخلوط و تفت ميديم وقتي طلايي شد پودر هل رو اضافه ميكنيم و اون رو روي خرماها ميريزيم و با پشت قاشق پخشش ميكنيم و حركت ميديم ظرف رو تا خوب ب همه درزا نفوذ كنه .يسريا روي همينو شروع ب تزيين ميكنن. اما اكثرا روش رو پودر قند ميدن و بعد با دارچين و ساير مخلفات تزيين ميكنن
#خوراك_دنده_با_كته_زعفرانى
براى تهيه ى اين دلبر كافيه دنده هارو يكساعت قبل با (نمك و فلفل قرمز و سياه،پاپريكا،زعفران،زنجبيل و روغن زيتون) بزاريد تا مزه دار بشه و بعد ى پياز رو خرد كنيد و تو كمى روغن زيتون تفت بديد و دنده هارو هم توش تفت بديد و سه پيمانه آب بهش اضافه كنيد و بزاريد تا با شعله ى كم و در بسته بپزه و اواسط پخت يه هويج رو به چند قيمت تقسيم كنيد و توش بندازيد و درآخر كمى زعفران اضافه كنيد و بزاريد تا آبش خشك بشه و فقط كمى سس باقى بمونه...