eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بز_قرمه_غذای_محلی_کرمان گوشت گوسفند پرچرب همراه باقلم (خودمن ازقلم گاوم استفاده میکنم)راباپیازسرخ
گوشت گوسفند پرچرب همراه باقلم (خودمن ازقلم گاوم استفاده میکنم)راباپیازسرخ میکنیم آخرای سرخ شدن سیر له شده حدود1الی1/5بوته روداخل گوشت ریخته یک کم تفت داده بعدزردچوبه وفلفل را اضافه کرده تفت داده مقداری آب ریخته میگذاریم گوشت خوب بپزد تاگوشت ازاستخوان جداشود بعدگوشتاروله کرده به انها کشک ترجیحامحلی اصافه کرده بعدنعناداغ میریزیم اما من بجای نعناداغ یه نوغ سبزی کوهی میریزم بنام پیازکوهی خیلی خوش عطرش میکنه. بعصیها نخود وسیب زمینی روهم همراه گوشت میپزن اما اصل بز قرمه گوشت قلم وکشک وسیر هست ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک عدد هویج بزرگ... یک عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ... (نکات مربوط ب فلفل دلمه ای در پست قبل توضیح دادم) یک عدد پیاز بنفش بزرگ...(از میاز سعید و زرد هم میتونید استفاده کنید ولی پیاز بنفش ته مزه ی شیرینی میده ) سه حبه سیر.... یک ق غ کنجد سفید... چند پر گشنیز.... سبصد گرم گوشت چرخ شده(نصف گوسفند نصف گوساله)... و داخل غذا ساز ریخته و میکس میکنیم در حدی ک خمیری شکل بشه... بعد با دو تا سیب زمینی متوسط پخته شده رنده شده مخلوط میکنیم... نمک و فلفل ها و دارچین و زردچوبه اضافه میکنیم... دو عدد تخم مرغ متوسط هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم... و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد سرخ میکنیم... بسیار خوشمزه و ترد... fatemek0ghasemi ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳 👩🏻‍🍳 لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود. مواد لازم: برای کیک اسفنجی: 3 عدد تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز 3 قاشق غذاخوری آرد (قاشق کاملا سر پر باشد) 1 قاشق غذاخوری سرپر پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر برای کرم شکلاتی: 180 تا 200 گرم مخلوط شکلات تلخ و شیری 1/4 لیوان شیر 55 گرم کره 1 عدد زرده تخم مرغ 1 پاکت (200 میلی لیتر) خامه قنادی سرد مواد میانی: تمشک و یا هر میوه دیگری 🌼👉 🌼👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم(داغ نباشه) . 1 لیوان روغن مایع . 2 قاشق غذاخوری شکر . 1 قاشق چایخوری نمک . 1 عدد سفیده تخم مرغ( زرده برای رومال خمیر) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(یا1 قاشق غذاخوری) . 1 لیوان پودرنشاسته ( ذرت یا گندم) اینجا از گندم استفاده شده 4/5تا5 لیوان آرد (اندازه لیوان 200 میلی لیتراست ) طرز تهیه: ابتدا مایعات را در یک ظرف بریزید ( شیر ولرم ، روغن مایع )ونمک، شکر و سفیده تخم‌مرغ را اضافه وهم بزنید. سپس 3 لیوان آرد و خمیر مایه و یک لیوان نشاسته را اضافه ومخلوط کنید و ورز دهید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را پوشانده (حدود یک ساعت)تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز کار خمیر را گذاشته وکمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر گرفته شود. خمیر به قسمت های مساوی تقسیم کنیدوچانه گیری کنید(حدود 20 چانه ). خمیر را باز کنید ومقداری پنیر دلخواه (ترجیحاً محلی)بزارید وخمیر را بسته وگرد کنید، خمیرها را با فاصله بزارید در سینی چرب شده و روی سینی را بپوشانید تا 20دقیقه دیگر استراحت داده شود. بعد استراحت که حجم خمیر بیشتر شد با زرده تخم مرغ رومال کنید و با قیچی یک برش بزنید ویک تکه پنیر بزارید (دلخواه)و کمی آرد ذرت بپاشید سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 تا نانها پخته شوند(به مدت تقریبی 20تا30 دقیقه) ، میتونید بعد پخت که نانها خنک شدند فریز کنید اگه ازخمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ،با یک قاشق غذاخوری شکر ویک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید 10دقیقه بمونه پف که کرد استفاده کنید این نان رو بدون پنیر هم میشه درست کرد ودر آخر پخت نان هم میتونید برای طلایی شدن روی نان از گریل استفاده کنید برای توستر 165 درجه به مدت تقریبی 15تا 20 دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ashpazi_be_sabke_nazgol ■مواد لازم برای کیک پایه: چهار تخم مرغ یک لیوان شکر = ۲۲۰گرم دو لیوان آرد قنادی= ۲۵۰گرم یک لیوان مخلوط آب و گلاب= ۲۰۰گرم نصف لیوان روغن مایع= ۱۰۰گرم نصف ق چ وانیل یک ق چ پودر هل دو ق چ بکینگ پودر ■مواد لازم برای شهد حلوا: یک و نیم لیوان مخلوط آب و گلاب( ۲۵۰ گرم آب+ ۵۰ گرم گلاب) یک لیوان شکر = ۲۲۰ گرم نوک ق چ پودر هل یک ق غ زعفران غلیظ ■ مواد لازم برای حلوا: یک لیوان آرد نانوایی یا قنادی= ۲۰۰ گرم نصف لیوان آرد نخودچی= ۱۰۰ گرم( میتونید به جاش همون ارد قنادی بریزید) سه چهارم لیوان مخلوط روغن جامد و مایع( یا کره و روغن مایع) ■ مواد لازم برای شهد روی کیک: نصف لیوان شکر یک سوم لیوان آب یک ق غ شکر 🎞تمام مراحل را بصورت کامل در ویدیو نشون دادم ، حتما دو سه بار ویدیو را تماشا کنید و بعد شروع به پخت کنید 😍 ■ هر کیکی که بلدید میتونید برای پایه کیک حلوا درست کنید حتی کیک شکلاتی اما این کیک خیلی سبک و لطیف و خوشمزس. ■ کیک باید سرد شده باشه و شهد سرد شده را روش بریزید و‌حتما (یک ساعت) استراحت دهید تا خمیر نشه. ■شهد حلوا حتما باید سرد شده باشه و به آرد و روغن اضافه کنید تا بریده بریده نشه . ■ حلوا را بیش از حد روی حرارت نگه ندارید تا سفت نشه و روی کیک بشینه و بتونیم روش طرح بزنیم ■ حتما کیک و حلوا را در قالب ۵ ساعت در یخچال استراحت دهید سپس خارج کنید و برش بزنید تا قشنگ برش بخوره و حلوا خودشو بگیره. ❤️نوووووش جاااان ❤️ 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا