eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍‍ ‍ 💓 چهارم اردیبهشت 1402 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری) 🍏 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید  +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴 ظرف یکبار مصرف +غذای داغ = سرطان 🔸استفاده از ظروف یکبار مصرف خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش می‌دهد. این ظروف علاوه بر سمی بودن به دلیل آزاد کردن ماده «مونومر استایرن» باعث ایجاد سرطان کبد می‌شوند. 🔸 در ظروف پلاستیکی یکبار مصرف ماده‌ای سمی بنام دیوکسین آزاد می‌شود که خطر بروز سرطان به خصوص سرطان سینه را در زنان افزایش می‌دهد. 🔸استفاده دراز مدت ازاین ظروف باعث مشکلات گوارشی، خستگی و ناراحتی اعصاب می شود. 👉 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
غذای امروز، سلطان قرمه سبزی هستند😁😍 . چند تا نکته بگم فقط: ☑️اول اینکه نیازی نیست قرمه سبزی رو از شب قبل یا از صبح خیلی زود بذارید بپزه،همینکه آب زیادی نریزید و سبزی رو حسابی خرد کنید،برای جا افتادنش کافیه.من همیشه قرمه سبزی رو تو قابلمه(بدون استفاده از زودپز) حدود چهارساعت زمان میدم و حسابی هم جا میوفته. . ☑️سبزی باید حسابی خرد و ریز بشه. و بعد هم خوب سرخ بشه . ☑️لوبیا حتما باید از شب قبل خیس بخوره و چند بار آبش عوض بشه.برای هرنفر،یک و نیم قاشق.غ کافیه.. . ☑️لیموها رو باچنگال سوراخ کنید و داخل آب ولرم یکی دو ساعت بذارید بمونه تا تلخیش گرفته شه و یه ساعت آخر پخت به خورشت اضافه کنید. . ☑️حتما از آب جوش استفاده کنید تا خورشت براقی داشته باشید👌🏼. . شما هم اگه نکته یا ترفندی بلدید،لطفا تو کامنتا بگید تا دوستان استفاده کنند❤️😍 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برنج نخود فرنگی شوید نمک و روغن برنج رو از قبل خیس کنید نخود فرنگی رو بزارین جدا بپزه وقتی برنج رو آبکش کردم شوید و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنم و‌مخلوط میکنم سپس ته قابلمه بعد از ریختن روغن، نون یا سیب زمینی میچینم و‌سپس پلوی مخلوط با شوید و نخود فرنگی رو‌میریزم درش رو‌میبندم وقتی بخار افتاد کمی روغن داغ میریزم روش خیلی وقتها هم بصورت کته درست میکنم به این صورت که برنج رو که کته گذاشتم وقتی به جوش اومد نخود فرنگی و‌شوید رو‌بهش اضافه میکنم و‌بعد از خشک شدن اب دم کنی میزارم تا دم بکشه، اگه سیر تازه داشتین یه دونه بزارید روی پلو عالی میشه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
و اما طرز تهیه 👩🏻‍🍳 اول از همه ۳۰۰ گرم کوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه خوب ورز دادم و به کوفته های قلقلی اندازه نخود دراوردم و توی آرد غلتوندم سپس همگی رو توی قابلمه که تهش کمی چرب کرده بودم رو تفت کوچیکی دادم صرفا جهت اینکه باز نشن. حالا تو یه قابلمه ۱ استکان برنج دانه گرد رو با همراه ۲ لیوان آب و ۱ عدد عصاره مرغ و و نمک و فلفل سیاه گذاشتم تا جوش اومد سپس بهش ۱ لیوان ماست رو که به همراه ۱ عدد زرده تخم مرغ و ۲ ق غ خ آرد مخلوط کرده بودم رو به آرامی در حینی که داشتم هم میزدم اضافه کردم و به جوش که اومد کوفته قلقلی ها رو اضافه کردم. سپس توی یه تابه کمی کره و ۲ ق غ خ نعنا خشک رو تفت دادم و به سوپ در حال جوش اضافه کردم و بعد از ۵ دقیقه زیر گازو خاموش کردم. negin.foodstories @shirini71