eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.2هزار دنبال‌کننده
21.5هزار عکس
11.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: آرد ۲۰۰ گرم پودر کاکائو تلخ ۲۵ گرم نشاسته ذرت ۲۵ گرم پودر قند ۷۵ گرم بیکینگ پودر ۵ گرم وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری کره تکه تکه شده ۱۳۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد مارمالاد زردآلو شکلات تلخ ذوب شده ۱۰۰ گرم طرز تهیه: برای تهیه این بیسکویت شکلاتی خوشمزه ابتدا در ظرفی آرد را با پودر کاکائو، بیکینگ پودر، شکر و نشاسته مخلوط و کره را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید. زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک نان شیرینی خرد شده به دست بیاید، خمیر را جمع و فشرده کرده و درون کیسه فریزر قرار دهید و اجازه دهید حدود یک ساعت در یخچال بماند. پس از استراحت، خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده پهن کرده و با کاتر بیسکوییت برش دهید و نصف آنها را کنار گذاشته و در وسط بقیه با کمک ماسوره یک سوراخ درست کنید. بیسکویت ها را با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه بپزید. پس از بیرون آوردن از فر و خنک شدن، لایه ی بالایی بیسکویت را در شکلات آب شده بزنید و با ترافل تزئین کنید. مقداری از مارمالاد زردآلو را بین بیسکوییت ها بریزد و دو لایه را کمی فشار دهید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺🌺🌺حلوای زنجبیلی مدیر پز🌺🌺🌺 آرد ۲لیوان پودرقند 2لیوان سر صاف کره 50 گرم روغن نصف لیوان زنجبیل 2ق غ ارد شیرینی رو تفت میدیم ولی اصلا تغییر رنگ نده بعد کره روغن و زنجبیل رو اضافه میکنیم وهم میزنیم تا روغن اب بشه خاموش میکنیم وپودر قند رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم کمی با گوشت کوب میکوبیم تا فشرده بشه کف تابه پیرکس پودر قند میپاشیم موادو میریزیم و صاف میکنیم باز کمی میکوبیم وباز روش کمی پودر قند میپاشیم وبه دلخواه لوزی یا مربع برش میدیم میزاریم 2 ساعت بیرون یخچال بمونه دوباره روی برشها ی قبلی برش میزنیم و در ظرف میچینیم یا میتونی مثل من قالب بزنی راستی میتونی نصف لیوان ارد پودر بادام هم بریزی که خوشمزه میکنه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سیب زمینی آبپز ۵عدد پودرسوخاری ۲قاشق غذاخوری سرپر نمک وادویه به میزان لازم تخم مرغ یک عدد فلفل دلمه ایی رنگی ۲قاشق غذاخوری جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری سیب زمینی ها روآبپزکرده به باگوشکوب یاپوره کن له میکنیم بهش تخم مرغ،نمک وادویه،فلفل دلمه رنگی،جعفری خردشده وپودرسوخاری اضافه میکنیم موادروباهم مخلوط کرده داخل قیف ریخته ودرروغن مطابق کلیپ حالت میدیم نکته :موادنه خیلی شل ونه خیلی سفت باشه اگرمقدارتخم مرغ کم بودمیتونیدنصف دیگه کم کم به مواداضافه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 یازدهم اردیبهشت 1402 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید  +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍏 راهی برای جلوگیری از تجمع چربی در بدن در صورتی که افراد دمنوش بارهنگ و خاکشیر را به صورت منظم در رژیم غذایی خود مصرف کنند هرگز دچار اضافه وزن نمی شوند. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛 😋 ▫️سینه ی مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم ▫️ذرت پخته ۳ پیمانه ▫️برنج آبکشی شده ۴ پیمانه ▫️سیر تازه رنده شده ۲ حبه ▫️پیاز خرد شده یک عدد متوسط ▫️آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری ▫️پودر سیر نصف قاشق چایخوری ▫️پودر پیاز نصف قاشق چایخوری ▫️زرد چوبه دو قاشق چایخوری ▫️زنجبیل نصف قاشق چایخوری ▫️نمک و فلفل به میزان لازم 🔸در ابتدا مرغ ها را با پودرسیر ،پودپیاز ، زنجبیل ، زردچوبه، نمک، فلفل و ابلیمو مزه دار کنید و در روغن سرخ کنید تا کاملا سطح آن  طلایی رنگ شود و آن را از تابه خارج کرده.  سیر و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید  سپس ذرت پخته شده و کمی زردچوبه را اضافه کنید و با حرات بسیار کم تفت دهید ، برنج آبکش شده را به همراه مرغ ها به آن اضافه کنید و مانند پلو آن را دم کنید. در انتها کمی جعفری و لیموی خرد شده به آن اضافه کنید 🍕 @shirini71