#رژیم_لاغری_بهاره💓
پنجم خرداد ماه 1402
🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
۵۰ گرم پنیر خامه ای کم چرب + ۳ کف دست نان تافتون (۲۰۰کالری)
🔴میان وعده
2عدد میوه
🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار 2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
۵ قاشق برنج + ۱۰۰گرم ران مرغ ابپز+ سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید (۳۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
یک لیوان شیر +
2 عدد میوه یا 6 عدد مغز
🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
۱۰۰ گرم بادمجان و گوجه سرخ شده+ +یک کف دست نان سنگک(۳۰۰کالری)
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
▫️تکنیک از بین بردن خال بدون جراحی👇
اطراف خال مقداری وازلین بزنید
یک سیر تازه را له کنیدو روی خال بگذارید و با چسب یا بانداژ بپوشانید و اجازه دهید شب تا صبح بماند
(چند شب تکرار)
@MajalePezeshki71
#ژاژی #غذای_ملل #غذای_ترکی
طرز تهیه ۱۰۰گرم شوید خورد شده
۱۰۰گرم ریحان خورد شده
۱۵۰گرم پیازچه خورد شده
۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده
۱۰۰گرم پنیر سفید
۲ الی ۳ لیوان ماست چکیده که من از ماست یونانی cabot greek استفاده کردم که طعم خیلی خوشمزه ای داره.
نمک به میزان لازم
اول از همه سبزی هارو خوب خورد میکنیم میشوریم و آبکش میکنیم و توی یه کاسه بزرگ میریزیم و کره و پنیر رو که خوب با چنگال له کردیمو با نمک و ماست اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. بعضی ها بهش فلفل تند هم خورد میکنن و میزنن که من چون تندی دوست ندارم نمی ریزم و یکی هم این که بعضی ها به جای پیازچه از پیاز استفاده میکنن که بازم کاملا اختیاری هستش من ترجیح میدم پیازچه بزنم چون خیلی خوش عطر میشه😍
به راحتی آماده میشه و بسیار هم لذیذه
@shirini71
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خورش قورمه سبزی
مواد لازم:
برای 6 تا 8 نفر :
سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)
یک کیلو گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان نیم کیلو لوبیای قرمز
1/2 پیمانه(100گرم) لیمو عمانی درسته
3 تا 4 عدد گرد لیمو
گرد لیمو= یک قاشق سوپخوری (در صورت تمایل )
پیاز2 عدد متوسط
روغن250گرم (یک پیمانه)
چگونگی پخت و طرز تهیه:
1- لوبیا را از شب قبل شسته و خیس کنید .
2- سبزی را خوب شسته و پس از خشک کردن در سبد با سبزیخردکن خوب ریز نمایید ، ریز شدن سبزی زیاد
سبزی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود البته توجه نمایید شنبلیه زیاد باعث تلخی خورشت شما خواهد شد با وجود
اسلایسر آکا شما میتوانید همیشه سبزی آماده در فریزر داشته باشید.
3- سبزی خرد شده را در روغن سرخ نمائید ، زیادی سرخ کردن باعث می شود که خورشت شما تیره تر شود و
خواص و ویتامینهای موجود در سبزیجات کاهش یابد .
4- چند تا پیاز رو ریز کرده و یا رنده می کنیدو در روغن خوب تفتش میدهید. بعد به ان زردچوبه اضافه کرده تا حدی که رنگ آن نارنجی پررنگ شود . بعد کمی نمک زده و گوشتها را در آن خوب تفت می دهید واجازه می دهید که گوشت تو پیازه قشنگ آب بیاندازد. سپس سبزی قرمه رو اضافه می کنید و حتی اگر قبلا آنرا سرخ کرده و در فریز گذاشته اید باز با گوشت و پیاز کمی آنرا تفت دهید .
5- بعد لوبیا قرمز را که آب آن کاملا گرفته شده اضافه کنید تا خوب با سبزی مخلوط بشه و اندازش کم و زیاد نشه در این مرحله باید روغن روی سبزی رو گرفته باشه . بعد آب داغ رو اضافه کرده و اونقدر آب اضافه می کنید که تا پایان جا افتادن خورش نیازی به آب اضاف کردن نباشد. اول شعله گاز را زیاد گرده تا خورشتتقریبا بپزد و بعد که آب کمتر شد شعله را کم کرده طوری که روغنخورش روی سطح خورشت جمع شود .
6- خورشت را چشیده نمک و فلفل آن را کنترل کرده و سپسلیموعمانی ها را سوراخ کرده وبه خورشت اضافه کنید در صورت تمایل دو تا سه قاشق سوپخوری هم گرد لیمو و یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم به خورشت اضافه نمایید. چند تا نکته باعث خوشمزه تر شدن خورشت قرمه سبزی شما میشه :
1- با تمام ضرری که روغن زیاد داره و غذای چرب اصلا خوب نیست اما قرمه سبزی چرب خیلی خوشمزه تر میشه
2- زمان پخت طولانی باعث لذیذ تر شدن خورشت شما میشه ( البته اگر وقت کافی دارید ) خورشت باید در پایان پخت قشنگ روش روغن بندازه
3- بعضی ها هم معتقدند خورشت قرمه سبزی رو بعد از پخت قبل از آوردن سر سفره باید بگذاریم خوب سرد بشه و اونو دوباره گرم کنیم و سر سفره بیاریم و این عمل خورشت رو خوش طعم تر میکنه
امیدواریم با تهیه این خورش لذیذ و خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مافین_دابل_چاکلت
یه بار درست کنید عاشقش میشید. مخصوصا اگه یه روز، توی یخچال بمونه دیگه محشر میشه
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
مواد لازم:
کره نرم و همدمای محیط ۹۰ گرم (گیاهی یا حیوانی)؛
شکر ۱۲۰ گرم؛
تخم مرغ درشت ۲ عدد؛
وانیل نوک ق چ؛
آرد قنادی ۱۶۰ گرم؛
پودر کاکائو ۳۵ گرم؛
بیکینگ پودر ۱ ق چ (قاشق استاندارد با گنجایش پنج میل)؛
نشاسته ذرت ۱ ق س (قاشق استاندارد با گنجایش پانزده میل)؛
شیر تازه همدمای محیط یک دوم پیمانه؛
شکلات چیپسی ترجیحا نسوز یک دوم پیمانه (بعلاوه مقداری برای رویه ی مافین ها)؛
طرز تهیه:
کره و شکر رو یک دقیقه با دور تند همزن بزنید. تخم مرغهای زده شده با چنگال را طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و هر دفعه حدود بیست الی سی ثانیه بزنید. در اولین مرحله وانیل را نیز اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را با هم الک و مخلوط کنید و نیمی از آن را به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. نیمی از شیر را اضافه و با لیسک با مواد مخلوط کنید. مابقی آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد مابقی شیر را اضافه اضافه کنید. در نهایت شکلات چیپسی را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید. کمی بیشتر از نصفِ کپسولها را با مایه مافین پر کنید. حدود نه الی ده عدد مافین خواهیم داشت. قالب را در طبقه وسطِ فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبیِ ۲۵ دقیقه قرار دهید. از فر خارج و روی توریِ سیمی خنک کنید.
نوش جانتون
@shirini71