آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_شیر
مواد لازم:
💜 آرد نان فانتزی ۳۷۵ گرم
💜 خمیر مایه فوری ۴ گرم
💜 شیر پر چرب ۲۵۰ تا ۲۷۵ گرم(یه لیوان دسته دار فرانسوی ۲۴۰ میل هست)
💜 شکر ۴۵ گرم
💜 نمک ۴ گرم
💜 کره ۳۰ گرم
طرز تهیه :
۲۵۰ گرم از شیر به دمای محیط رسیده م خمیر مایه وشکر رو باهم مخلوط کنیدو سپس ارد ونمک رو اضافه کنید و ورز بدین.بعد از ۵ دقیقه کره رو اضافه کنید و ورز بدین،باقیمانده شیر رو در صورت نیاز کم کم اضافه کنیدو نهایتا ۱۵ دقیقه ورز بدین تا خمیر نرم ولطیف ویکدستی داشته باشین.کمی چسبندگی در خمیر اشکالی ندارد .سپس خمیر رو روی سطح کار که کمی چرب کردین طبق کلیپ چند تا بزنید و چانه کنیدو داخل کاسه چرب شده با درپوش بزارین ویکساعت استراحت بدین.سپس خمیرو به ۹تا چونه تقسیم کنیدو در قالب مربع سایز ۲۴ که چرب و آرد پاشی کردین قرار بدین و روشون کیسه چرب شده بکشین ویک ساعت تا ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه استراحت بدین تا حجمشون دو نیم برابر بشن.خمیر ها رو قبل از گذاشتن داخل فر روشون آرد میپاشیم.سپس داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه بمدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه میپزیم.این نان نیازی نیست خیلی رنگ بگیره.همینکه تو این زمان پخت و کمی رنگ گرفت از فر وقالب خارج کنید وروی توری بزارین تا خنک بشه.
🔴 کیفیت آرد تو نتیجه نان خیلی تاثیر داره.
🔴 از سالم بودن خمیر مایه تون مطمعن بشین.
🔴 خمیر این نان حتما باید خوب وکافی ورز بخوره.
🔴 در استراحت اخر حجم خمیر ها باید دونیم برابر بشن وقتی انگشتتان رو بهش اروم میزنید جای انگشتتون بمونه.
🔴 دوستانی که فر گازی دارن ۱۰ تا ۱۵ درجه دمارو بیشتر بزارن .
🔹🔹از🧑🍳🧑🍳
@shirini71
#حلوا_کدو_حلوایی_بدون_آرد
طرزتهیه:
ابتدا کدو را پاک کرده و به قطعات کوچک خرد می کنیم پوست سفت آن را می گیریم بعد از شستن در قابلمه میریزیم و تقریبا یک پیمانه آب به آن اضافه می کنیم درحدی که کدوپخته ونرم شودسپس روی حرارت قرار می دهیم درب قابلمه راگذاشته تا کدو ها پخته شوند و آبشان کشیده شوند وقتی کدوهاکاملا پخته ونرم شدند آنها را با پشت چنگال یا قاشق خوب له می کنیم تا مانند پوره کاملاً نرم و یکدست شود مرتب تفت میدهیم تا آب کدو کاملاً کشیده شود این مرحله کمی طول میکشد،وقتی خوب کدوها تفت خورد چند قاشق شیره انگور (به جای شیره میتوان از شکر استفاده کرد) و نصف قاشق چایخوری دارچین یا يک قاشق غذاخوری گلاب اضافه می کنیم. سپس ۵۰ گرم کره اضافه کرده و خوب تفت میدهیم .در این مرحله شیرینی حلوا راتست کنید اگر لازم بود به اندازه ای که دوست دارید شیره انگور اضافه کنید درب تابه را گذاشته وباحرارت خیلی کم یه ربع الی ۲۰ دقیقه دیگر بپزید ،به صورت دلخواه تزیین و سرو کنید.نوش جان❤️
lezat_ashpazi1
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
🆔 @shirini71 👩🍳🍝
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شوید_پلو_با_لوبیا_سفید_ومرغ
#شویدپلو
#شوید_پلو
مواد لازم!
براى مرغ:
فيله ى مرغ: ٣٥٠ گرم
زغفران دم كرده: ٤ قاشق غذاخورى
پياز نگينى شده: ١ عدد بزرگ
زردچوبه: ١ قاشق چايى خورى
پودر زيره: ١ قاشق چايى خورى
فلفل سياه: ١/٢ قاشق چايى خورى
نمك: ١/٢ قاشق چايى خورى
براى شويد پلو با لوبيا سفيد:
برنج سفيد: ٣ پيمانه
شويد تازه و خرد شده: ١٢٠ گرم
شويد خشك: ٢ قاشق غذاخورى
لوبيا سفيد پخته شده: ٢٠٠ گرم
كره: ١ قاشق غذاخورى
نمك
دستور العمل:
بعد از آب كش كردن برنج، برنج رو با مواد ذكر شده ى شويد پلو مخلوط كنيد و كنار بگذاريد! مرغ زعفرانى را با توجه به مراحل ويديو بپزيد و بعد از پخت مرغ توى تابه ريش ريشش كنيد و بذاريد دوباره با باقيمانده ى سس مرغ در همان ماهيتابه بپزه و سرخ بشه! حالا يك سيبزمينى را رنده كنيد و كاملا آبش رو بگيريد و با كمى زعفران مخلوط كنيد و در كف قابلمه بريزيد ( اين مرحله براى ته ديگ سيب زمينى هست)! بعد با توجه به ويديو شويد پلو و مرغ ريش ريش شده را به صورت لايه اى در قابلمه بچينيد و بگذاريد غذاى خوشمزه ى شما دم بكشه!
@shirini71