آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_شیر
مواد لازم:
💜 آرد نان فانتزی ۳۷۵ گرم
💜 خمیر مایه فوری ۴ گرم
💜 شیر پر چرب ۲۵۰ تا ۲۷۵ گرم(یه لیوان دسته دار فرانسوی ۲۴۰ میل هست)
💜 شکر ۴۵ گرم
💜 نمک ۴ گرم
💜 کره ۳۰ گرم
طرز تهیه :
۲۵۰ گرم از شیر به دمای محیط رسیده م خمیر مایه وشکر رو باهم مخلوط کنیدو سپس ارد ونمک رو اضافه کنید و ورز بدین.بعد از ۵ دقیقه کره رو اضافه کنید و ورز بدین،باقیمانده شیر رو در صورت نیاز کم کم اضافه کنیدو نهایتا ۱۵ دقیقه ورز بدین تا خمیر نرم ولطیف ویکدستی داشته باشین.کمی چسبندگی در خمیر اشکالی ندارد .سپس خمیر رو روی سطح کار که کمی چرب کردین طبق کلیپ چند تا بزنید و چانه کنیدو داخل کاسه چرب شده با درپوش بزارین ویکساعت استراحت بدین.سپس خمیرو به ۹تا چونه تقسیم کنیدو در قالب مربع سایز ۲۴ که چرب و آرد پاشی کردین قرار بدین و روشون کیسه چرب شده بکشین ویک ساعت تا ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه استراحت بدین تا حجمشون دو نیم برابر بشن.خمیر ها رو قبل از گذاشتن داخل فر روشون آرد میپاشیم.سپس داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه بمدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه میپزیم.این نان نیازی نیست خیلی رنگ بگیره.همینکه تو این زمان پخت و کمی رنگ گرفت از فر وقالب خارج کنید وروی توری بزارین تا خنک بشه.
🔴 کیفیت آرد تو نتیجه نان خیلی تاثیر داره.
🔴 از سالم بودن خمیر مایه تون مطمعن بشین.
🔴 خمیر این نان حتما باید خوب وکافی ورز بخوره.
🔴 در استراحت اخر حجم خمیر ها باید دونیم برابر بشن وقتی انگشتتان رو بهش اروم میزنید جای انگشتتون بمونه.
🔴 دوستانی که فر گازی دارن ۱۰ تا ۱۵ درجه دمارو بیشتر بزارن .
🔹🔹از🧑🍳🧑🍳
@shirini71
#حلوا_کدو_حلوایی_بدون_آرد
طرزتهیه:
ابتدا کدو را پاک کرده و به قطعات کوچک خرد می کنیم پوست سفت آن را می گیریم بعد از شستن در قابلمه میریزیم و تقریبا یک پیمانه آب به آن اضافه می کنیم درحدی که کدوپخته ونرم شودسپس روی حرارت قرار می دهیم درب قابلمه راگذاشته تا کدو ها پخته شوند و آبشان کشیده شوند وقتی کدوهاکاملا پخته ونرم شدند آنها را با پشت چنگال یا قاشق خوب له می کنیم تا مانند پوره کاملاً نرم و یکدست شود مرتب تفت میدهیم تا آب کدو کاملاً کشیده شود این مرحله کمی طول میکشد،وقتی خوب کدوها تفت خورد چند قاشق شیره انگور (به جای شیره میتوان از شکر استفاده کرد) و نصف قاشق چایخوری دارچین یا يک قاشق غذاخوری گلاب اضافه می کنیم. سپس ۵۰ گرم کره اضافه کرده و خوب تفت میدهیم .در این مرحله شیرینی حلوا راتست کنید اگر لازم بود به اندازه ای که دوست دارید شیره انگور اضافه کنید درب تابه را گذاشته وباحرارت خیلی کم یه ربع الی ۲۰ دقیقه دیگر بپزید ،به صورت دلخواه تزیین و سرو کنید.نوش جان❤️
lezat_ashpazi1
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
🆔 @shirini71 👩🍳🍝
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شوید_پلو_با_لوبیا_سفید_ومرغ
#شویدپلو
#شوید_پلو
مواد لازم!
براى مرغ:
فيله ى مرغ: ٣٥٠ گرم
زغفران دم كرده: ٤ قاشق غذاخورى
پياز نگينى شده: ١ عدد بزرگ
زردچوبه: ١ قاشق چايى خورى
پودر زيره: ١ قاشق چايى خورى
فلفل سياه: ١/٢ قاشق چايى خورى
نمك: ١/٢ قاشق چايى خورى
براى شويد پلو با لوبيا سفيد:
برنج سفيد: ٣ پيمانه
شويد تازه و خرد شده: ١٢٠ گرم
شويد خشك: ٢ قاشق غذاخورى
لوبيا سفيد پخته شده: ٢٠٠ گرم
كره: ١ قاشق غذاخورى
نمك
دستور العمل:
بعد از آب كش كردن برنج، برنج رو با مواد ذكر شده ى شويد پلو مخلوط كنيد و كنار بگذاريد! مرغ زعفرانى را با توجه به مراحل ويديو بپزيد و بعد از پخت مرغ توى تابه ريش ريشش كنيد و بذاريد دوباره با باقيمانده ى سس مرغ در همان ماهيتابه بپزه و سرخ بشه! حالا يك سيبزمينى را رنده كنيد و كاملا آبش رو بگيريد و با كمى زعفران مخلوط كنيد و در كف قابلمه بريزيد ( اين مرحله براى ته ديگ سيب زمينى هست)! بعد با توجه به ويديو شويد پلو و مرغ ريش ريش شده را به صورت لايه اى در قابلمه بچينيد و بگذاريد غذاى خوشمزه ى شما دم بكشه!
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام سلام🥹قشنگای من حالتون چطوره
امیدوارم حال دلتون خوب باشه🤗من ی چند وقت بود هوس حلوا کرده بودم🫠بلخره امروز درست کردم🫣گفتم دستور بزارم شاید بدرد شما هم بخوره😉یه کیک حلوای دلبرو جذاب🥹ممنون برای حمایت های قشنگتون😍اونام ک لایک و ..نمیکنن ممنون از نگاهشون😁🙃کپی عکس و فیلم بدون ذکر منبع ممنوع❌️
somayeh_myli
#کیک_حلوا_مجلسی#کیک_حلوا#کیک_هل_گلاب#کیک_هل#حلوا#حلوا_مجلسی#حلوا_نخودچی#حلوا_نخودچی_زعفرانی
مواد لازم: کیک هل و گلاب
somayeh_myli
سه عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
دولیوان آرد
بکینگ پودر یک ق غ خوری سرصاف
پودر هل یک ق م خوری
آب لرم سه چهارم لیوان
روغن سه چهارم لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
طرزتهیه:مثل بقیه کیکای عصرونه😉
somayeh_myli
مواد لازم حلوا:نخودچی
یک لیوان آرد سفید
یک لیوان آرد نخودچی
نصف لیوان روغن
۳۰گرم کره
somayeh_myli
مواد لازم شهد:
یک لیوان شکر
دولیوان آب
نصف لیوان گلاب
زعفران ب مقدارلازم
هل چند عدد
somayeh_myli
طرز تهیه شهد:
آب و شکر و گلاب مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تا شکر حل شود نیازی نیس بجوشه
بعد هل و زعفران اضافه کرده و خاموش میکنیم
طرزتهیه حلوا:
اول آرد سفید تفت میدیم تا خامی ارد از بین بره یکم رنگش عوض بشه بعد آرد نخود رو اضافه کرده حدود ۱۰ دقیقه تفت میدیم (شعله باید متوسط باشه برای تفت آردها)مدام باید هم بزنید چون آرد نخود زود میسوزه🥴
بعد آرد هارو دوباره الک میکنیم بهش روغن اضافه میکنیم حدود ۱۰ دقیقه دوباره با روغن تفت میدیم
حالا نوبت اضافه کردنه شهده شهدو کم کم به مواد حلوا اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم تا گلوله نشه تا زمانی ک حلوا از تابه جدا بشه و وسط جم بشه به هم زدن ادامه میدیم اخر سر حلوارو گهواره ای میکنیم تامام✋حلوا ولرم بشه ماسوره برنید🫠این حلوا خیلی نرم و لطیفه🥹
somayeh_myli
@shirini71