eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
سلاااااااام به دوستای خوبم، صبحتون بخیر وپرازبرکت وشادی 🙋😍 امروز واستون یک دستور تخم مرغ ساده ولی عالی و لاکچری را آوردم که واسه دوستاتون درست کنید و پزش رو بدین 😁 مواد لازم: 1 بسته نان تست / 10 عدد 3عدد تخم مرغ 1/2 قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه (دلخواه) کمی تره یا پیازچه (ریز خرد شده ) 1 هویج کوچک (رنده شده) طرزتهیه: ابتدا اطراف نان تست را با چاقو جدا کنید و با وردنه کمی باز کنید تا قطر نان تست نازک شود. در یک کاسه تخم مرغ را خوب با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد وبعد تره، هویج خرد شده ونمک را اضافه کنید وخوب هم بزنید 👩‍🍳🍳 لبه های نان تست رو با کمی آب ویا مخلوط آب وآرد خیس کنید ولایه های نان تست را با دست خوب بهم بچسبونید (سه طرف) یک طرف از نان تست که باز هست کمی از مواد تخم مرغ را خیلی آهسته بریزید (زیاد نریزید که پر بشه چون تخم مرغ موقع پخت پف میکند) وهمون قسمت از نان تست رو هم خوب با دست ویا لبه قاشق فشار دهید تا لایه ها خوب بهم بچسبند.(دقت کنید که لبه های نان تست خوب بهم چسبیده باشن چون موقع سرخ شدن احتمال باز شدن لبه های نان هست) در تابه زیاد روغن بریزید وخوب که داغ شد خیلی آروم نان تست را در تابه بزارید و با حرارت کم دو طرف تخم مرغ پاکتی رو سرخ کنید 🤗🤗 به همین راحتی یک تخم مرغ مجلسی درست کنید. نوش جان @shirini71❤️
که اکثرا در کردستان درست میشه😋😍 📝گوشت گوساله150گرم، لوبیا سفید۱پیمانه ، پیاز ۱عدد ادویه، رب دو ق غذاخوری، سبزی تره۱۰۰گرم، لیمو عمانی یا آبغوره ♨️یه پیاز رو خلالی خرد کردم و کمی تفت دادم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم تا سرخ شه ادویه رو اضافه میکنیم و اب رو به اندازه کافی میریزیم لوبیا رو که از شب خیس کردیم اضافه میکنیم و میگذاریم نیم پز بشه تره رو یه تفتی میدیم و رب رو اضافه میکنیم و بعد رب و نمک و تره و لیمو عمانی رو به گوشت اضافه میکنیم و میگذاریم بپزه و خوب جا بیفته و همراه برنج سرو میکنیم. @shirini71❤️
🍉🍉🍉 🍷🍉🍷🍉🍷🍉🍷🍉🍷🍉 برا اسموتی نیاز به تکه های میوه دلخواه، بستنی وانیلی و تکه های یخ و چند قطره آبلیمو داریم! خب اول از همه طبق معمول هندوانه رو برش های کوچک میزنیم🍉 بعد تخمه هاشو با دقت جدا میکنیم🔎 مخلوط کنِ من چون یخ خرد کن نبود، من بجای یخ، هندوانه ی پاک کرده ام رو چند ساعتی تو فریزر گذاشتم تا تگرگی بشه،‌ بعد با بستنی وانیلی خوب میکس کردم! اگه مخلوط کن تون خاصیت یخ خرد کنی داشت ایرادی نداره، میوه تونو با یخ میکس کنید!👌 اگر اسموتی کم شیرین بود هنگام میکس کردن، بهش شکر هم اضافه کنید! من شربت آماده(جوشانده ی شکر با آب)داشتم و ریختم! در آخر چند قطره آبلیمو اضافه میکنیم! 🍸🍹🍸🍹🍸🍹🍸🍹🍸🍹 برا تزئین انواع اسموتی تیکه های میوه رو نازک برش بزنید بعد روش با انگشتتون یه ذره پودر ژله آلوئه ورا یا ژلاتین حلال😉 بمالید و بچسبونید قسمت داخلی شیشه... شیشه تون حتما خشک باشه، بعد بگذارید فریزر... چند دقیقه بمونه دیگه اصلاسُر نمیخوره بیفته کفِش... اگه با عسل اینکارو بکنید موقع ریختنِ اسموتی تکه های میوه سر میخوره!😩 خیلی خوشمزه و شیک نوش جاااان😋😋😋🍷🍷
ابتدا هندوانه ها رو شسته دم آنرا با قیچی گرفته و در آب سرد و نمک میریزیم و در یخچال به مدت ده روز نگهداری میکنیم و هر روز آب و نمک آن را عوض می کنیم تا تلخی شون گرفته بشه. بعد از این مدت هندوانه ها رو آبکشی کرده و در سرکه حدود یک تا دو دقیقه میجوشونیم ✔ (نباید هندوانه ها نرم بشن). بعد از اینکه خنک شد در شیشه ریخته و مقداری سبزیجات معطر، سیر و فلفل اضافه میکنیم .بعد از دو هفته ترشی ما آماده ست. 😊 *این ترشی خواص فوق العاده ای داره از جمله درمان دردهای مفاصل، کاهش چربی خون و بهبود عملکرد کبد و به نوعی محافظ کبد محسوب میشه. @shirini71❤️
‍ ملکه بادام یا اسلایس بادام 👩‍🍳مواد لازم آرد ۳۷۵ گرم +۲ ق غ پر پودر قند ۱۲۵ گرم روغن جامد ۱۷۰ گرم تخم مرغ کامل ۲ عدد هل ۱/۲ قاشق چايخوري خامه ۵۰ گرم بيکينگ پودر ۱/۲ قاشق چايخوري 👩‍🍳مواد رويه عسل ۲۰۰ گرم خلال بادام ۲۰۰ گرم کره ۷۵ گرم خامه ۵۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم زعفران آب کرده ۲ قاشق سوپخوري پودر قند و روغن را با همزن بزنيد، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنيد. بعد خامه و در آخر مواد خشک را بيافزاييد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواختي به دست آيد. کف یک سيني ۳۰ در ۴۰ را چرب کرده و مواد را به طور يکنواخت پهن کنيد. سيني را در طبقه وسط فر با دماي ۱۷۰ درجه سانتيگراد به مدت ۱۰ دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود. مواد رويه را داخل قابلمه ريخته به مدت ۵ دقيقه بجوشانيد. بعد مواد را روي خمير بريزيد و در طبقه بالاي فر با دماي ۱۵۰ درجه سانتيگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود. بعد از سرد شدن برش داده سرو میکنیم. نکات: - سینی حتما همون اندازه باشه اگه ندارین تو ظرف بزرگتر بود همون اندازه خمیر رو باز کنید .بادام هم ۲۵۰ گرم باشه بهتره. علاوه بر چرب کردن کف ظرف کاغذ هم می خواد. - من یه ق غ گلاب هم به مواد خمیر زیر زدم. - آخر سر ۵ دقیقه از روهم باید شعله را روشن کرد خیلی شعله کم و مواظب بود نسوزه. -فر هم از ۱۰ دقیقه قبل باهمون ۱۷۰ درجه روشن باشه و قالبم توش باشه که گرم بشه -بادام ۲۵۰ گرم باشه بهتره. _خمیر نازک پهن شود. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71❤️
اول از همه بگم که سایز قالب،دایرش ۱۷ سانت هستش مواد لازم سیب زمینی ۳ عدد متوسط ترکیب مخلوط سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت خورد شده با هم ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ۹۰ گرم کره حدود ۵۰ گرم نمک فلفل قرمز و سیاه و آویشن و کمی زردچوبه جعفری تازه خورد شده نصف لیوان طرز تهیه : اول از همه سیب زمینی هارو با یکم آب بزارین بپزه،پوستشو جدا کنین،رنده کنین کره اضافه کنین و هم بزنین تا آب بشه،جعفری و نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه رو اضافه کنین و هم بزنین ، قالب کمربندی رو چرب کنین و مواد سیب زمینی بریزین داخلش و با قاشق روشو کاملا صاف کنین،حالا مواد سبزیجاتمون رو که از قبل بخارپز کردیم میریزیم روش با کمی جعفری تازه و روی سبزیجات رو پر از پنیر میکنیم،فر رو از قبل ده دقیقه گرم میکنیم و بعد با دمای ۱۸۰ درجه ، ۱۸ دقیقه بزارین بپزه،وقتی پخت بزارین یکم سرد شه و بعد آهسته از قالب جدا کنین و به راحتی سرو کنین. . پ ن : بچه ها بجای سبزیجات بکار رفته توی این غذا میشه از مرغ ریش ریش شده و یا گوشت چرخ شده ی سرخ شده با پیاز و فلفل دلمه استفاده کرد که دقت کنین قبلش قشنگ باید بپزین و بعد به این اضافه کنین. پ ن ۲ : بچه ها اگه فر ندارین خیلی راحت داخل قابلمه میتونین بپرین به همین خوشمزگی فقط کافیه این قالب رو با مواد داخل یه قابلمه بزارین ، بهتره داخل قابلمه یه پایه ای چیزی بزارین،مثلا از کاسه ی ماست خوری کوچولوی فلزی استفاده کنین و قالبو روش بزارین و در قابلمه رو بزارین تا پنیرا آب بشه،به همین سادگی @shirini71❤️
👌 😍👈شكر و آب و مخلوط كرده روى حرارت میزاریم تا شكر در آب حل بشه و جوش بياد بعد نعنا رو اضافه و ميزاريم يكم بجوشه حالا نوبت اضافه كردن سركه ميشه كه بايد با مواد بجوشه و قوام بياد در صورت تمايل ميتونيد براى قشنگ تر شدن رنگ شربت يك قاشق زعفران دمكرده هم بهش اضافه كنيد حرارت و خاموش ميكنيم و ميزاريم نعنا داخل شربت بمونه و خنك بشه بعد شربت و صاف ميكنيم و توشيشه ميريزيم... 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71❤️ 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽
بیسکویت های بای خانگی 😍😍 ‌ دستور:👇👇👇‌ يك عدد تخم مرغ روبا ٢٥٠گرم كره يا مارگارين نرم شده ويك چهارم ليوان روغن مايع مخلوط كنيد بعد يك ليوان پودر قند روبهش اضافه كنيد وهمچنين يك قاشق چاي خوري پر بكينگ پودر ونصف قاشق مريا خوري وانيل وهمچنين نصف ليوان نشاسته ذرت خوب كه مخلوط كردين ارد روكم كم اضافه كنيد نزديك به پنج ليوان ميشه البته ممكن كم وزياد بشه همين كه شكل خميرنرمي بگيره كافيه بعد يك سوم خمير رو بهش يك ونيم قاشق پودر كاكائو بريزيد تا كاملا كاكائويي بشه وبقيه مراحل كه پيچيدنش هست تو اون پيج كه بالا گفتم مي تونيد ببينيد😊 دردماي ١٨٠درجه تا وقتي زيرش طلايي بشه بايد بپزه😋 حتما امتحانش كنيد خيلي خوشمزه وخوشگل ميشه ❤️ @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌴 روز شصت و نهم 🌴 🍋ناشتا: یک عدد میوه فصل 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین + 10 عدد فندق 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه 🍋ساعت ده صبح :یک تکه شکلات تلخ + ۱ قاشق کشمش 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی 🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس + یک کف دست نان سبوس دار + نصف تن ماهی روغن گرفته یا یک تکه ماهی آب پز + پنج تا قاشق سبزی پلو 🍋عصرانه :  ۵ عدد پسته + ۲ عدد انجیر خشک + ۱ عدد میوه 🍋شام : یک کاسه سالاد + یک کاسه خوراک لوبیا چیتی 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود @shirini71❤️