eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
بیسکویت های بای خانگی 😍😍 ‌ دستور:👇👇👇‌ يك عدد تخم مرغ روبا ٢٥٠گرم كره يا مارگارين نرم شده ويك چهارم ليوان روغن مايع مخلوط كنيد بعد يك ليوان پودر قند روبهش اضافه كنيد وهمچنين يك قاشق چاي خوري پر بكينگ پودر ونصف قاشق مريا خوري وانيل وهمچنين نصف ليوان نشاسته ذرت خوب كه مخلوط كردين ارد روكم كم اضافه كنيد نزديك به پنج ليوان ميشه البته ممكن كم وزياد بشه همين كه شكل خميرنرمي بگيره كافيه بعد يك سوم خمير رو بهش يك ونيم قاشق پودر كاكائو بريزيد تا كاملا كاكائويي بشه وبقيه مراحل كه پيچيدنش هست تو اون پيج كه بالا گفتم مي تونيد ببينيد😊 دردماي ١٨٠درجه تا وقتي زيرش طلايي بشه بايد بپزه😋 حتما امتحانش كنيد خيلي خوشمزه وخوشگل ميشه ❤️ @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌴 روز شصت و نهم 🌴 🍋ناشتا: یک عدد میوه فصل 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین + 10 عدد فندق 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه 🍋ساعت ده صبح :یک تکه شکلات تلخ + ۱ قاشق کشمش 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی 🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس + یک کف دست نان سبوس دار + نصف تن ماهی روغن گرفته یا یک تکه ماهی آب پز + پنج تا قاشق سبزی پلو 🍋عصرانه :  ۵ عدد پسته + ۲ عدد انجیر خشک + ۱ عدد میوه 🍋شام : یک کاسه سالاد + یک کاسه خوراک لوبیا چیتی 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود @shirini71❤️
مواد مرحله اول : آب 3 ق س شیر کامل 3 ق س آرد 2 ق س مواد مرحله دوم: آرد 2 و نیم پیمانه شیر خشک 2 ق غ نمک 1 ق چ شکر 1/4 پیمانه شیر گرم 1/2 پیمانه تخم مرغ 1 عدد (هم دمای محیط) خمیر مایه فوری 1 ق س کره (ذوب شده و خنک شده) 1/4 پیمانه مواد برای رومال : زرده تخم مرغ 1 عدد شیر 1 ق س ◀ مرحله اول ابتدا در ظرف کوچکی مواد مرحله اول ( آب + شیر + آرد ) را کاملا مخلوط کرده روی حرارت ملایم گذاشته و 5 دقیقه مدام هم میزنیم . سپس به کاسه کوچکی انتقال داده روی ان را می پوشانیم تا خنک شود. ◀ مرحله دوم در کاسه ای مواد خشک برای خمیر شامل شیر خشک+ آرد+ خمیر مایه فوری+نمک +شکر را باهم ویسک میکنیم. در ظرف دیگری تخم مرغ + شیر + کره ذوب شده و خنک شده را با هم مخلوط میکنیم. سپس موادی که در مرحله اول داشتیم و خنک شده را به این مایه اضافه میکنیم. خیلی خوب باید باهم ترکیب و یک دست شوند. سپس به ترکیب مواد خشکمون اضافه می کنیم. در موقع همزدن خمیر کمی چسبنده است و ممکن است به کمی آرد نیاز داشته باشید اما نباید آرد اضافه کنید. این چسبندگی با ورز دادن از بین میره و در انتهای کار خمیر لطیفی خواهید داشت. حدود 20 دقیقه باید ورز بدین . خمیر شما باید به این شکل باشد که به اندازه یک توپ بردارید با دودست بکشید چربی خمیر را باید حس کنید خمیر با انعطاف داشته باشه اگر کمی چسبنده بود مساله ای نیست اما اگر به این شکل نبود و خیلی چسبندگی داشت مجازید 1 ق س آرد به خمیر اضافه کنید و ورز بدین .ظرفی را چرب نموده دستهای خودرا نیز چرب میکنیم سپس خمیر را به شکل یک توپ بزرگ درآورده و داخل ظرف میگذاریم. به مدت 1 الی 1 ساعت و نیم به خمیر استراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود . بعداز استراحت خمیر را رو یکم ورز بدین در قالب چرب شده گذاشته روی آن را می پوشانیم و مجددا در جای گرم به مدت 40 الی 50 دقیقه قرار می دهیم. تهیه رومال 1 عدد زرده تخم مرغ + 1 ق س شیر را مخلوط میکنیم. بعداز استراحت دوم روی نان ها رومال میزنیم در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم تا روی نان ها طلایی شود @shirini71❤️
این دلبر جان چیزکیک ماست و خیاره😅خیلی وقت بود میخواستم امتحان کنم ولی احساس میکردم طعم ژلاتین تو ماست بد بشه ولی اصلا محسوس نبود تستش خوب بود دقیقا همون مزه ماست و خیار میداد با بیسکویت نمکی😉 برای پیش غذا مخصوصا تو مهمونی ایده خوب و جذاب یه👌 . مواد لازم:پنیر خامه ای 300گرم ماست چکیده 50گرم خیار متوسط رنده شده 1عدد مخلوط شوید و نعنا دو قاشق سوپخوری،در صورت تمایل کمی پیازچه مغز گردو 30گرم کراکر نمکی 250گرم کره 50گرم پودر ژلاتین 1قاشق سوپخوری 1/4پیمانه آب سرد اول کراکر ها رو داخل غذاساز پودر میکنیم و کره آب شده رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم.کف قالب مورد نظرمون میریزیم و خوب فشرده میکنیم.بیست دقیقه تا نیم ساعت میذاریم یخچال تا منسجم و آماده بشه. پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و به روش بن ماری حل میکنیم تا شفاف بشه. پنیر،ماست،شوید و نعنای خرد شده و گردو رو داخل غذاساز میریزیم تا خوب باهم مخلوط بشن.بعد خیار رنده شده و پودر ژلاتین سرد شده رو اضافه و با قاشق مخلوط میکنیم.مایه چیز کیک رو روی کراکر ها میریزیم و به مدت 3الی 4ساعت میذاریم تو یخچال.بعد از قالب جدا میکنیم و تزیین میکنیم. پ ن:من نصف مواد رو درست کردم سه تا چیز کیک تک نفره بهم داد😜نوش جان @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیتزا گوشت و قارچه🍕🍕🍕 خمیر جادویی .موارد مصرف،پیراشکی.نان.پیتزا.یک خمیر همه کاره عالی مواد لازم آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ لیوان روغن ۶ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ق چ طرز تهیه ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. ۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. ۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است. نکته: وقتی از این خمیر برای درست کردن پیتزا یا پیراشکی استفاده کردید شکر رو حذف کنید همچنین برای پیتزا بکینگ پودر رو هم حذف کنید خمیر رو توی ظرف چرب شده پهن کردم وروش پودر آویشن ,فلفل سیاه،فلفل قرمز،پاشیده وسس کچاپ یا سس مخصوص پیتزا سپس گوشت وقارچ وفلفل دلمه وگوجه خرد شده (فقط فیله گوجه)ریخته وپنیر پیتزا ریخته وداخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت نیم ساعت بزارید تا بپزه . @shirini71❤️
. عکسهامربوط به سال گذشته ست این روش و تجربه منه روش های دیگه هم هست. ابتدا انگورهای شیرین رو دون کردم(اگه شیرین نباشن میتونید کمی شکر به انگور های له شده اضافه کنید) بعد داخل غذاساز ریختم تا له بشن(میتونید با چنگ زدن له کنید که کمی سخته). بعد داخل یه وان ریختم روی دهانه وان یه پلاستیک بزرگ کشیدم .بعد روی پلاستیک و کل وان یه پتوی نازک یا زیر انداز انداختم تا عرق کنه و وان رو توی محیطی به دمای اشپزخونه نگه میداریم. نباید خیلی گرم و نه خیلی سردباشه دما حدود 25 درجه باشه که پشه ها زاد و ولد کنند و باعث ترش شدن انگورها بشن. (دمای محیط خیلی مهمه وگرنه یا سرکه تولید نمیشه یا اینکه خیلی طول میکشه.من داخل آشپزخونم یه جایی دارم اونجا گذاشتم) سه چهار روز تو همین حالت گذاشتم و اصلا بهش دست نزدم تا روز چهارم پتو و پلاستیک رو برداشتم و مزه کردم و مشخصه که کمی بوی ترشی به خودش گرفته که عکس شماره سه هست که رنگ انگوراهم قهوه ای شدن. بعد حدود دویا سه برابر انگورها آب ولرم از شیر آشپزخونه ریختم روش و مخلوط کردم و این بار یه سینی اندازه دهانه وان روش گذاشتم ولی طوری سینی رو قرار میدیم که راه خیلی باریک و کمی برای خروج هوا و رفت و آمد پشه ها وجود داشته باشه. و کم کم انگورها شروع میکنند به پشه زدن. و همون پشه که بهش پشه سرکه میگن خودش عامل درست شدن سرکه است. پشه ها به دیواره ظرف میچسبند و داخل سرکه نمیشن. به همون حالت کنار میذاریم و چند روزی یه بار ازش میچشیم ببینیم ترش شده یا نه. (حدودا 40 روز )(عکس شماره 5 و6 یه ماده ژله ای مانند روش جمع میشه یعنی سرکه اماده اس) مرحله بعدکل محتویات وان رو داخل قابلمه بزرگی میریزیم و میذاریم تا جوش بیادو حدود یک ربعی بجوشه بعدمیذاریم خنک بشه و از آبکش ردمیکنیم تاتفاله هاش جدا بشه. یه ابکش تمیزی رو دهانه وان تمیزی میذاریم بعد سرکه صاف شده روداخل کیسه میریزیم(من داخل کیسه برنج ریختم)و این کیسه رو داخل اون آبکش تمیزه میذاریم تا یواش یواش سرکه صاف و زلال نهایی از کیسه خارج بشه.(کیسه رو فشار ندید)تفاله هارودوباره به قابلمه انتقال میدیم.دوبرابر تفاله ها اب جوش میریزیم و میذاریم حدود نیم ساعت بجوشه تاسرکه باقیمانده داخل تفاله هابیرون بیاد. میذاریم خنک بشه ودوباره مراحل صاف کردن از آبکش وکیسه ریختن روبرای تفاله هاتکرار میکنیم.سرکه نهایی مون همونه که ازکیسه بیرون میادو زلال وصافه من سرکه سیب و سرکه خرما هم باهمین روش درست کردم. عکس مراحل تهیه سرکه👇👇👇👇