eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.3هزار دنبال‌کننده
21.5هزار عکس
11.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🌹🍃 موادلازم 👇👇👇 آرد قنادی:150 گرم آرد برنج‌مرغوب:50 گرم نشاسته ذرت:30 گرم پودر قند:65گرم کره (هم دمای محیط):125گرم(من 50گرم کره و بقیه رو روغن‌حیوانی زدم) زرده تخم‌مرغ:یک عدد وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل:یک قاشق چایخوری پر زعفران دم کرده :یک قاشق چایخوری نمک:یک پنس طرزتهیه 👇👇👇 پودر قند و روغن رو با همزن چند دقیقه بزنید تا کرم رنگ و پوک بشه. زرده تخم‌مرغ، زنجبیل، وانیل، زعفران رو اضافه کرده و یک دقیقه با همزن بزنید. نشاسته ذرت و آرد برنج رو الک کرده و اضافه و با همزن مخلوط کنید. آرد و نمک رو الک کرده و کم کم اضافه و مخلوط کنید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشید.(با دست منسجم کنید) خمیر رو در کیسه فریزر بزارید و بیست دقیقه در یخچال استراحت بدید. خمیر رو بین دو تا نایلون با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب بزنید و وسطش رو با وسیله ای گود کنید. در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده با کمی فاصله بچینید کمی افزایش حجم خواهد داشت. فر رو ده دقیقه قبل با دمای صد و هفتاد درجه روشن کنید.سینی را داخل فر به مدت یک ربع قرار بدید . مراقب باشید زیر شیرینی نسوزه وقتی از فر خارج کردید شیرینی بسیار نرم و شکننده است.اصلا دست نزنید.اجازه بدید خنک بشه از سینی خارج کنید.قسمت گودی شیرینی رو با ژله بریلو یا مارمالاد مربا ‌یا مغزیجات پرکنید. من‌با قلمو عسل رقیق شده زدم و پودر پسته ریختم. تعداد بستگی به اندازه قالب و قطر شیرینی داره.برای من سی عدد شد (نیم کیلو) در ظرف دربسته نگهداری کنید نوش جان👌 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
آیا میدانستید؟ ✍حکیمانه ترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند 👈بهترین نوشابه سکنجبین،سرکه شیره 👈بهترین نان نانهای سبوس دار مثل نان سنگک 👈بهترین روغن، روغن حیوانی، روغن زیتون و کنجد . ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌@MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👩‍🍳مواد لازم سینه مرغ 1 کیلوگرم 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 2 حبه سیر رنده شده نصف قاشق چایخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری آویشن 2 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی مقداری نمک 👈گوجه فرنگی گیلاسی 👈فلفل سبز مرغ را شسته و مکعبی خرد می کنیم و در ظرف مناسبی می ریزیم و همه مواد را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و روی آن را می پوشانیم و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت می دهیم سپس مرغ را در سیخ چوبی میزنیم بعد گوجه فرنگی و فلفل سبز را در سیخ چوبی میزنیم. به ترتیب روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم قرار می دهیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیرینی _دانمارکی _هلندی آرد 5 لیوان( یا بیشتر) خمير مايه سه قاشق غذاخوري شير ولرم يك پيمانه تخم مرغ سه عدد شكر نصف لیوان روغن مايع يك پيمانه زعفران اب شده يك قاشق چايخوري وانيل نصف قاشق چايخوري مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي: دو پیمانه شیر يك پيمانه شكر نصف پيمانه آرد نصف چايخوري وانيل قبل از هر كاري اول يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه تا خمير مايه عمل بياد كرم رو درست كن كه سرد بشه.. درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه. آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام آرد رو الك كنید. تخم مرغ و روغن وشکر خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزنید بعد شیر ولرم رو اضافه کنید آرد رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بدید چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه احتمالا آرد یه کم بیشتر ببره تا جای که خمیر نرم و به دست نچسبه. بعد از خمیر رو چونه کنید به اندازه 40 گرمی بزارید داخل قالب کیک یزیدی یا مافین که کاغذ روغنی انداختید بعد یک یا دوساعت زمان بدید تا استراحت کند و حجمشون دو برابر بشه بعد داخلشون رو کرم دانمارکی با ماسوره تزریق کنید بعد بزارید فر بادرجه 200 تا 210 درجه پخته بشه بعد از پخت شهد بزنید شربت بار یک لیوان آب و یک لیوان شکر کمی زعفران گلاب سه چهارم لیوان همه مواد رو باهم مخلوط کنید وهم بزنید بعد بزارید رو گاز با شعله ملایم تا جوش بیاد باید هم بزنید تا شکر حل بشه بعد ازاین که شکر حل شد هم نزنید بزارید بجوشه چند دقیقه یکبار بهم بزنید که نسوزه بعد ابلیو رو بریزید با فرچه خیس دیواره ها ی قابلمه رو اگه شکرک داشت پاک کنید بزارید ملایم بجوشه تا وقتی شربت خنک شد غلظتش مثل عسل کمی روانتر باشه. اگه درست کردین راضی بودین لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون. @mivhe71