eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
آیا میدانستید؟ ✍حکیمانه ترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند 👈بهترین نوشابه سکنجبین،سرکه شیره 👈بهترین نان نانهای سبوس دار مثل نان سنگک 👈بهترین روغن، روغن حیوانی، روغن زیتون و کنجد . ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌@MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👩‍🍳مواد لازم سینه مرغ 1 کیلوگرم 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 2 حبه سیر رنده شده نصف قاشق چایخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری آویشن 2 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی مقداری نمک 👈گوجه فرنگی گیلاسی 👈فلفل سبز مرغ را شسته و مکعبی خرد می کنیم و در ظرف مناسبی می ریزیم و همه مواد را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و روی آن را می پوشانیم و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت می دهیم سپس مرغ را در سیخ چوبی میزنیم بعد گوجه فرنگی و فلفل سبز را در سیخ چوبی میزنیم. به ترتیب روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم قرار می دهیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیرینی _دانمارکی _هلندی آرد 5 لیوان( یا بیشتر) خمير مايه سه قاشق غذاخوري شير ولرم يك پيمانه تخم مرغ سه عدد شكر نصف لیوان روغن مايع يك پيمانه زعفران اب شده يك قاشق چايخوري وانيل نصف قاشق چايخوري مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي: دو پیمانه شیر يك پيمانه شكر نصف پيمانه آرد نصف چايخوري وانيل قبل از هر كاري اول يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه تا خمير مايه عمل بياد كرم رو درست كن كه سرد بشه.. درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه. آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام آرد رو الك كنید. تخم مرغ و روغن وشکر خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزنید بعد شیر ولرم رو اضافه کنید آرد رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بدید چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه احتمالا آرد یه کم بیشتر ببره تا جای که خمیر نرم و به دست نچسبه. بعد از خمیر رو چونه کنید به اندازه 40 گرمی بزارید داخل قالب کیک یزیدی یا مافین که کاغذ روغنی انداختید بعد یک یا دوساعت زمان بدید تا استراحت کند و حجمشون دو برابر بشه بعد داخلشون رو کرم دانمارکی با ماسوره تزریق کنید بعد بزارید فر بادرجه 200 تا 210 درجه پخته بشه بعد از پخت شهد بزنید شربت بار یک لیوان آب و یک لیوان شکر کمی زعفران گلاب سه چهارم لیوان همه مواد رو باهم مخلوط کنید وهم بزنید بعد بزارید رو گاز با شعله ملایم تا جوش بیاد باید هم بزنید تا شکر حل بشه بعد ازاین که شکر حل شد هم نزنید بزارید بجوشه چند دقیقه یکبار بهم بزنید که نسوزه بعد ابلیو رو بریزید با فرچه خیس دیواره ها ی قابلمه رو اگه شکرک داشت پاک کنید بزارید ملایم بجوشه تا وقتی شربت خنک شد غلظتش مثل عسل کمی روانتر باشه. اگه درست کردین راضی بودین لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند روش ساده و عالی برای تزئین کیکهای خونگی. با این روشها حرفه ای به نظر برسید 👌😍 دومی: مارشمالوهای سفید و صورتی را توی فر بزارید تا ذوب بشن بعد از سرد شدن با کاتر قلب یا هرکاتر دیگه ای قالب بزنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه رولت خوشمزه بدون فر وراحت امتحان نکنی ضرر کردی ها👍👍👍👍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
✍به سوپ کودکان کم خون خود نخودفرنگی اضافه کنید؛ به همراه نخودفرنگی از گوجه فرنگی رنده شده هم استفاده کنید که ویتامین C موجود در گوجه سبب افزایش جذب آهن نخودفرنگی میشود. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: مقداری هويج رو پوست مي گيريد و مي ذاريد بپزه.خيلي آب نريزيد تا بعد از پخت آب نداشته باشه و خاصيتش حفظ شه.بعد از پختن رنده ريز مي كنيم.يا پوره مي كنيم... سه پیمانه پوره هویج لازمه....بسته به اندازه پیمانه مقدار هویج رو انتخاب کنین.... بعد 1.5 پيمانه(يا ليوان معمولي)آرد سفيد رو مي ذاريم روي حرارت و هم مي زنيم.لازم نيست رنگش تغيير كنه.در حدي بو مي ديم كه بوي خاميش گرفته بشه.بعد به ترتيب:1 پيمانه روغن مايع.1 پيمانه گلاب.3 پيمانه شكر .هويج له شده و كمي زعفران را اضافه كرده و روی حرارت هم مي زنيم تا وقتي كه حلوا از ظرف جدا شود. در ضمن اگه خواستيد حلوا مقوي تر شه مي تونيد 2 تا زرده تخم مرغ رو يكم بزنيد و در آخر توي حلوا بريزيد و با سرعت به هم بزنيد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یوفکا یک عدد بزرگ کره یک ق غ گوشت چرخکرده تخم مرغ یک عدد پیاز رنده شده یک عدد سیر له شده یک حبه رب فلفل تند یک قاشق چایخوری آرد سوخاری پودر فلفل قرمز/فلفل سیاه/آویشن/نمک مواد لازم برای رومال: کره ۱ ق غ رب گوجه فرنگی ۱ ق غ نمک/آب یک قاشق کره رو آب کنید.یوفکا رو باز کنید کره بزنید.مثل تصویر تا بزنید و در قسمت صاف یوفکا مواد میانی بزارید(تمام مواد به جز کره رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید)و کناره های یوفکارو تا بزنید و رول کنید.و به اندازه دو بند انگشت علامت بزنید و برش بدید.و مانند تصویر سیخ چوبی فرو کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سیخ هارو روش بزارید کنارش گوجه،فلفل بزارید.و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه تا زمانیکه برشته شه بپزید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
  مواد لازم: زرده تخم مرغ : 2 عدد ماست : ½ پیمانه روغن جامد ذوب شده : ½ پیمانه آرد : 2 پیمانه بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری. مواد وسط قطاب : بادام چرخ شده : 2 پیمانه پودر قند : 1 پیمانه پودر هل : 1 قاشق مرباخوری گلاب : 3-4 قاشق مرباخوری همه را با هم مخلوط کنید و خمیری برای درون قطاب تهیه کنید. مراحل آماده سازی قطاب : بکینگ پودر را در ماست حل کنید. زرده های تخم مرغ و روغن ذوب شده را به آن بیفزائید و با قاشق هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید( تا خمیر ترد تری داشته باشید). خمیر را در نایلون بپیچید و 1/5 ساعت استراحت دهید. بعد از 1/5 ساعت خمیر را روی تخته به قطر 2 تا 3 میلیمتر باز کنید و قالب گرد 7 سانتیمتری برش دهید و مواد وسط قطاب را که تهیه کرده بودید لابلای خمیر بگذارید و بپیچید و در روغن فراوان سرخ کنید. روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و همانطور گرم در پودر قند بغلطانید و در ظرف دردار نگهداری کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊😊😊😊 کره نرم ۱۱۵ گرم، آرد ۲۷۰ گرم، تخم مرغ ۴۰ گرم (1 عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید و ۴۰ گرم جدا کنید)،عسل ۲۰ گرم، ماست ۱۰ گرم، پودر قند ۷۰ گرم، خامه صبحانه ۱۵ گرم، پودر کاکائو ۱۵ گرم گاناش: شکلات ۱۲۰ گرم، خامه صبحانه