eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
👼🏻افزایش احتمال پسرزایی با کاسنی 🌿 کاسنی نقش مهمی در تنظیم هورمون‌های مردانه دارد 🌿 از لحاظ علمی ترکیب دو کروموزوم Y و X باعث می‌شود جنین پسر شود 🌿و ترکیب دو کروموزوم X باعث تشکیل جنین دختر می‌شود 🌿بنابراین برای پسردار شدن باید کروموزوم Y را تقویت کرد 🌿 مصرف کاسنی در آقایان، سه هفته قبل از انعقاد نطفه می‌تواند باعث تقویت کروموزوم Yو افزایش احتمال پسر زایی شود @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳🍳😍😋 میدونم خیلی گرون شده ولی خب این آموزش رو داشته باشین بدردتون میخوره ‌ ‌خب بریم سراغ مواد اولیه👇 ‌ ‌گوجه فرنگی ۱کیلو تخم مرغ ۵ عدد، پیازچه۱۰ بوته، ادویه،فلفل ونمک به میزان لازم ، روغن به مقدار نیاز، آرد یک قاشق غذا خور سَر پُر ‌ در ابتدا،گوجه ها رو حلقه ی با قطر ۱ سانت برش میدهیم و داخلش رو خالی میکنیم،وگوجه هایی که از درون حلقه ها در میاوریم ریز خرد کرده و پیاز چه را هم بعد از شستشو ریز خرد میکنیم وتخم مرغ ها را در ظرفی جدا زده وادویه و نمک و فلفل و کمی زردچوبه اضافه میکنیم وبعد با گوجه ریز شده مخلوط کرده و آرد هم اضافه میکنیم وبعد تابه رو کفشو روغنی کرده وبعد حلقه ها رو درون‌تابه گذاشته وبعد از موادمون رو میریزیم داخل گوجه ها و میذاریم با شعله متوسط سرخ شود،دورچین این املت هم سلیقه ی ،با قارچ ویا نخود فرنگی ویا ذرت تزیین میکنیم ‌    ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خونگی . مواد لازم : گوشت گوسفندی با استخوان نیم کیلو دنبه 50 تا 100 گرم لوبیا سفید (خیس شده از روز قبل) نصف پیمانه نخود (خیس شده از روز قبل) نصف پیمانه پیاز بزرگ 1 عدد گوجه فرنگی 3 عدد سیب زمینی متوسط 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری سیر 3 حبه چوب دارچین اختیاری نمک، فلفل و زرچوبه به میزان دلخواه . . طرز تهیه : ● گوشت گوسفندی رو داخل قابلمه ای مناسب بریزید و مقداری آب سرد اضافه کنید در حدی که آب روی گوشت رو بگیره. قابلمه رو روی حرارت قرار بدید تا آب داخلش بجوشه. بعد از اینکه آب به جوش اومد و دو سه تا قل زد ، کل آب رو دور بریزید. مجددا آب داخل قابلمه بریزید و این بار کمی بیشتر از دفعه قبل و سعی کنید از آب ولرم استفاده کنید. حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاد. . ● گوجه فرنگی ها رو پوست بگیرید و به همراه حبوبات آبکش شده ،دنبه ، سیر و پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزید. سیب زمینی ها رو هم پوست بگیرید و برش بزرگ بزنید و به همراه چوب دارچین ، فلفل و زردچوبه داخل قابلمه آبگوشت بریزید. . ● درب قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید تا آبگوشت به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت بپزه. یک ساعت قبل از جا افتادن آبگوشت ، نمک ، رب گوجه فرنگی و یک عدد چوب دارچین رو به بقیه مواد آبگوشت اضافه کنید و منتظر باشید تا آبگوشت کاملا به روغن بیفته. 😉 🍔 @shirii71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم براے ۶ نفر: ۴لیوان شیر ۲ق چاے خورے وانیل ۲استڪان آب ۱۵ برگ اسفناج ۱۰ق غذاخورے شڪر ۶ق غذاخورے آرد سمولینا 7۱ق غذاخورے نشاسته مواد لازم براے شیرینی: ۲لیوان شیر ۳ق غذاخورے آرد ۱ق غذاخورے ڪاڪائو ۵ق غذاخورے شڪر ۵۰گرم شڪلات تخته اے مواد لازم براے تزیین : فیله پسته یا پسته خرد شده تڪه هاے میوه به دلخواه طرز تهیه: برگهای اسفناج را با ڪمے آب گرم در غذاساز پوره ڪنید و در قابلمه بریزید .آرد سمولینا،شڪر،نشاسته،وانےل و شیر را هم در آن ریخته و روے شعله متوسط بپزید تا غلیظ شود. یه قالب را نمناک ڪرده و مخلوط آماده شده را در آن بریزید وقتے خنک شد در یخچال به مدت یک ساعت بگذارید بماند. براے روے آن هم،شےر و ڪاڪائو و آرد و شڪر را مخلوط ڪرده و روے شعله متوسط پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. سپس شڪلات تخته اے را در آن بریزید و هم بزنید تا ذوب شود. آنگاه روے شیرینے درون یخچال بریزید و دوباره چند ساعت بگذارید در یخچال بماند. آنگاه برش زده و در ظروف سرو گذاشته و به دلخواه تزئین نمایید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 مواد لازم سیب زمینی آبپز و رنده ریز شده ۳ عدد نمک ۱/۴ قاشق چ فلفل سیاه  ۱/۲ قاشق چ پودر سیر ۱/۲ قاشق چ زرد چوبه ۱/۴ قاشق چ پاپریکا ١ قاشق چ پودر تخم گشنیز نوک ق چ آویشن ١ ق چ فلفل قرمز نوک قاشق چ نشاسته ذرت  ٣ قاشق غ سرپر روغن مایع ۱ قاشق چ تمامی مواد رو با هم خوب ورز میدیم تا مخلوط بشن روی یه نایلون رو با دست کمی چرب میکنیم بعد مواد سیب زمینیمون رو روی نایلون قرار میدین دستتون رو کمی چرب کنید و روی مواد سیب زمینی بمالید و دوباره یه نایلون روی مواد بذازید و در آخر با وردنه بازش کنید. نه خیلی نازک نه خیلی زخیم با کاتر گرد برش بزنید و درون روغن داغ سرخ کنید. و در آخر هم داغ داغ با کچاپ یا به تنهایی میل کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا