eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: 1 بوته کاهو نصف مرغ سینه نصف بسته نان تست روغن زیتون مقداری 1 حبه سیر نصف پیمانه زیتون 2 قاشق غذاخوری سس هزار جزیره 2 قاشق غداخوری ماست 1 قاشق غداخوری سس سیر 8 عدد گوجه فرنگی مینیاتوری 2 قاشق غذاخوری سس سویا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
زن ۷۰ ساله اوگاندایی دوقلو به دنیا آورد! ◽️به گزارش بی‌بی‌ سی، سفینه ناموکوایا که از طریق فرایند لقاح مصنوعی باردار شده بود روز چهارشنبه در یک بیمارستان زنان در کامپالا، پایتخت اوگاندا پسر و دختر خود را طی یک عمل سزارین به دنیا آورد. ◽️بیمارستان در بیانیه‌ای تولد این نوزادان را فراتر از «موفقیت پزشکی» خوانده و آن را نشانه «قدرت و استقامت روح بشری» دانسته است. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1 کیلو سیب زرد 1 کیلو شکر 2 لیوان اب 1 قاشق مربا خوری اب لیمو آب وشکر رو روی حرارت گذاشتم تا شکر قوام بیاد. سیب ها رو پس از شستن پوست کندم وبه قطعات مکعبی خرد کردم ووقتی شکر قوام گرفت به اون اضافه کردم.حدود نیم ساعت طول کشید تا مربا قوام گرفت وسیب ها پخته شد.بعد شعله رو خاموش کردم ووقتی مربا سرد شد اب لیمو رو اضافه کردم و به ظرف مربا منتقل کردم ودر یخچال گذاشتم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ آرد جـو ۲۵۰ گرم آب ۲۲۰ گرم مخمر ۶ گرم شیره انگور ۱۰ گرم نمک ۵ گرم شویدخشک ۵ گرم پودر مالت تیره ۲ گرم (اختیاری) آرد، آب، مخمر و پودر مالت رو باهم مخلوط کنین. شیره انگو، نمک و شوید رو اضافه کنین و برای ۵ دقیقه ورز بدین. خمیر رو در ظرف مناسب بزارین و به مدت ۱/۵ ساعت استراحت بدین. بعد از استراحت روی سطح میز آرد بپاشین و خمیر رو به قطر ۴ تا ۵ میلیمتر پهن کنین، با چنگال تا هر وسیله‌ای روی خمیر رو سوراخ کنین و قالب بزنین، مجدد به خمیرها یک ساعت دیگه استراحت بدین. فر رو با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه از قبل گرم کنین، سینی رو در فر قرار بدین و همزمان بخار ایجاد کنین (میتونین یک قالب کوچک یخ کف فر بزارین) و برای ۱۰ دقیقه نانها را بپزین. ‌ ‌ ‌ نکته بسیار مهم: آرد جو به دلیل پایین بودن میزان گلوتن‌اش نسبت به آرد گندم، بافت نانهای تهیه شده مقداری حالت فشرده داره که البته باید اجازه بدین قرص نانها کاملا خنک بشه تا بافتش بهتر بشه و بعد میل کنین. ‌ نکته دوم: میتونین ۵۰ درصد از آرد فانتزی استفاده کنین و باید در این صورت مقدار آب رو هم کم کم اضافه کنین. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رژیمی حدود ٢ ق غ دانه چيارو با ١ ق غ عسل و نصف ليوان شير گرم مخلوط كنيد و اجازه بدين حدود ٢٠ دقيقه بمونه ١ ق چ پودر ژلاتين رو روى ٣ ق غ آب سرد پاشيدم و بن ماريش كردم تا شفاف بشه و بعد به بقيه مواد اضافه كردم و توى ظرف دلخواهم ريختم و گذاشتم توى يخچال تا ببنده توى ظرف ديگه اى يدونه انبه رو خرد كردم و با گوشتكوب برقى پورش كردم و بهش ١/٥ ق چ پودر ژلاتين بنمارى شده اضافه كردم و وقتى خنك شد و چياى توى يخچال خودش رو گرفت روى اون ریختم دوباره گذاشتم يخچال تا خودش رو بگيره و بعدم كه انبه خرد شده ريختم روش و تماام ‌‌‎‌‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 يه كيك شكلاتي با ارتفاع كم تو قالب گرد درست كردم.با كمك رينگ به شكل گل قالب زدم و لايه كيك كف رينگ فيكس ميشه. مايه چيز كيك انار رو روش ريختم و بعد از اينكه تو يخچال خودشو گرفت،،آجيل و دونه هاي انار رو چيدم و روش ژله بيرنگ آلورا رو ريختم و تو يخچال گذاشتم تا ببنده. .بعد به آرامي از رو فشار دادم تا چيز كيك از ته قالب تو ظرف مورد نظر خارج بشه. مايه چيز كيك انار::يك بسته پنير ماسكار پونه و يك بسته خامه صبحانه رو كمي با همزن زدم تا يكنواخت بشه .سه قاشق مربا خوري پودر ژلاتين و يك سوم پيمانه شير رو بن ماري كردم و بعد از خنك شدن مخلوط كردم .هشت قاشق سوپخوري پودر قند و يك دوم پيمانه اب انار طبيعي رو هم اصافه كردم و يك قطره رنگ خوراكي (دلخواه)يك دور با همزن زدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_هویج نیم کیلو پختہ و میکس شده _آب پرتقال ترجیحا طبیعے نصف لیوان _آرد قنادے 3 ق غ _نشاستہ ذرت 1 ق غ _شکر نصف پیمانہ _بیسکویت پتے بور یا هر بیسکویتے کہ دوسدارین _آب نصف لیوان _رنده پوست پرتقال 1 ق چ آب، آرد، نشاستہ ذرت، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال باهم مخلوط کرده و سپس پوره هویج اضافہ کرده و روی حرارت بزارید و حسابے مخلوط و هم زده و تا غلیظ شود مثل فرنے بعد تو هر قالبے کہ دوسدارین اول سلفون بکشبد بعد مواد فرنے و داغ بریزید و یک ردیف بیسکویت و دوباره فرنی و بیسکویت تا موادتون تموم شه فقط لایه اخر باید فرنی باشه.بعد بزارین یخچال چهار پنج ساعت بعدشم برگردونید به ارومی و روشو تزئین کنید خیلے خیلے خوشمزس مزش مثل شیرینے تر پرتقالے میمونه واسہ خامہ ام خدمتون عرض کنم کہ خامه شیرین شده کالہ استفاده کردم واقعا ازش راضے ام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم🔻 آرد ...... 3 پیمانه سرخالی(320 g) نشاسته ذرت .....2 ق غ(20 g) شڪر ......1 و 1/3 پیمانه(240 g) آب نارنگی ......1 پیمانه(180 g) ماست ......1/2 پیمانه سرخالی(100 g) روغن مایع ......1 پیمانه(150 g) تخم مرغ .......6 عدد درشت وانیل .....1/2 ق چ بڪینگ پودر ......3 ق چ زست نارنگی(رنده پوست نارنگی) ......1 ق غ 🍊حجم پیمانه در نظر گرفته شده 180 g هست. طرز تهیه📝 اول آب نارنگی را میگیریم،از صافی رد میڪنیم. تخم مرغ و شڪر و وانیل را به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم. ماست ،آب نارنگی ، روغن ، را به ترتیب اضافه و در حد مخلوط شدن با دور ڪند همزن میزنیم. زست نارنگی را اضافه،و بعد در طی ۳ مرحله ترڪیب آرد ،بڪینگ پودر ،نشاسته ذرت ، ڪه سه بار الڪ ڪردیم، اضافه و با لیسڪ هم میزنیم. در آخر با دور ڪند همزن، در حد یدست شدن میزنیم،زیاد هم نزنید ڪه تسمه میشه. داخل قالب ڪه ڪمی چرب ڪردیم و ڪاغذ گذاشتیم میریزیم. سایز قالب من 35*25 هست. در فر از قبل گرم شده قرار میدیم تا پختش ڪامل بشه. دمای فر برقی 155(با فن) به مدت 40 دقیقه فر گازی 175 ، 5 دقیقه آخر سر گریل زده بشه. (دمای فرها متغیر است*) بعد از پخت وقتی از داغیه اولیه افتاد،از قالب خارج،ڪاغذ را جدا و روی صفحه توری میزاریم تا ڪامل خنڪ شود. بعد با حدود 2/3 پیمانه شیر ڪیڪو مرطوب میڪنیم.(با آب نارنگی هم میشه مرطوب ڪرد ولی بنظرم با شیر مناسبتره) 🍊من همیشه قسمت زیر ڪیڪو،رو قرار میدم و بعد مرطوب میڪنم مواد لازم🔻🔻 شڪر ......80 گرم ڪره .....25 گرم خامه صبحانه ...... 2 ق غ پر گلوڪز ...... 1 ق غ وانیل ......1/2 ق چ گلاب ...... 1 ق چ آب نارنگی ....... 2 پیمانه( هر پیمانه 180 g) نشاسته ذرت .......3 ق غ(30 g) آرد قنادی ..... 4 ق غ (40 g) رنگ خوراڪی نارنجی ...... 4 قطره 🍊قاشق چایخوری داخل رسپی منظور از نوع ست قنادی هست. طرز تهیه📝 آرد ، نشاسته ذرت ، شڪر را داخل ظرف مخلوط و آب نارنگی را اضافه میڪنیم،هم میزنیم تا ڪامل مخلوط بشه،بعد روی شعله قرار میدیم. وقتی گرم شد ڪره را اضافه و مدام هم میزنیم. وقتی ڪمی قوام اومد،خامه ، گلوڪز ، وانیل ،را اضافه و هم میزنیم تا ڪاملا غلیظ شود. رنگ خوراڪی هم برای خوشرنگ شدن اضافه میڪنیم. غلظتش باید از فرنی بیشتر باشه ڪه وقتی سرد شد قابل طرح دادن یا قیف زدن باشه. من ڪامل ڪرمو بعد خنڪ شدن با قیف روی ڪیڪ ریختم،با پالت صاف و یدست روی سطح ڪیڪ پخش ڪردم،با شانه قنادی طرح دادم. نیم ساعت داخل یخچال گذاشتم و بعد برش زدم. برای برش هم از چاقوی لیزری استفاده ڪردم. بعد هر برش، چاقو رو تمیز و دوباره برش میدیم تا برشها تمیز در بیاد.👌 اگر مزاجتون با این نوع ڪرمها سازگاری نداره همون ڪیڪ هم به تنهایی بسیار عالی و خوش طعمه.😋 نوش جان(راحله)🌹 پاڪ شدن اسم از داخل رسپی و ڪار ممنوع به هیچ وجه راضی نیستم⛔️⛔️⛔️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
درود مهراندیشان آدینه بنام خوراک اسفناج و نرگسی اسفناج بی نظیر حتما عزیزانم به این روش امتحانش بفرمایید👇👇👇 اسفناجها را به قطعات درشت خرد میکنم چون بهتر و لذیذتر هستش و بدون آب با درب بسته قابلمه به طریق بخار پز اجازه میدهم خوب پخته و نرم شود بدون ریختن نمک پیاز داغ فراوان، دو پیاز درشت را نازک برش دادم و بعد از طلایی شدن نمک،فلفل سیاه و قرمز،پودر زنجبیل و گشنیز و ادویه ی هفت قلم ...اضافه کردم پیاز داغ را به اسفناجهای بخارپز شده اضافه و خوب مخلوط و باز اجازه میدهم با هم طعمدار شوند بعد ذز نبم ساعت مواد را دو قسمت تقسیم میکنم یک قسمت را مانند خوراک با نان و هم در ماست  بورانی استفاده و قسمت دیگر را دو عدد تخم مرغ اضافه میکنم با شنبلیه ی خشک و ده دقیقه خوب هم میزنم من تمایلی به دیدن و تخم مرغ به شکل سالم ندارم و خوب هم میزنم برای نرگسی اگر شما مایل هستید در وسط اسفناج دو تخم مرغ را بدون هم زدن شکسته و اجازه بدهید ببندد این روش طعمی بی نهایت لذیذ به اسفناج خواهد دادش @shirini71
‌ رولت تن ماهی مواد اولیه : کنسرو ماهی تن 400 گرم تخم مرغ 2 عدد پنیر پیتزای (رنده شده) 100 گرم آرد 50 گرم سرکه یک قاشق غذا خوری جعفری (خرد شده) به مقدار لازم تخم مرغ (پخته) 2 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم طرزتهیه : کنسرو ماهی تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می‌ریزیم، سپس آن را با چنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سرکه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا به صورت خمیر در آید. سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی(فویل) پهن می‌کنیم و تخم‌مرغ‌های پخته شده را روی آن می‌گذاریم و به صورت رُل می‌پیچیم و دو سر کاغذ آلومینیومی را محکم می‌بندیم. حالا رولت پیچیده شده را در‌تنظیف می‌پیچیم و آن را داخل ظرف آبی که در حال جوش است به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر می‌کنیم فویل درون آب سرد شود. پس از سرد شدن رولت آن را برش می‌دهیم و با سبزیجات تزیین می‌کنیم.