#کیک_نسکافه_کافیشاپی
مواد لازم برای کیک نسکافه:
شیر ولرم نصف پ (۱۲۵ سی سی)
نسکافه گلد ۲ ق غ
تخممرغ درشت ۴ عدد
عصاره وانیل ۱ ق چ
شکر ۱ پ (۲۰۰ گرم)
روغن۲/۳ پ (۱۴۰ سی سی)
آرد ۲ پ (۲۵۰ گرم)
بکینگ پودر ۲ ق م
خامه قنادی ۹۰۰-۸۰۰ گرم
نسکافه گلد ۳-۲ ق غ
سس کارامل مقداری
شکلات سکه ای ۷۰-۶۰ گرم
شیر برای مرطوب کردن مقداری
نکات مهم:
✅منظور از پیمانه لیوان فرانسویه
✅بذارید همه مواد به دمای محیط برسند
✅دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۴۵ دقیقه میباشد میتونید با سیخ چوبی از پخت کیک مطمئن شوید
✅بهتره نسکافه گلد رو کاملا پودر کنید و به خامه قنادی اضافه کنید و فرم بدید یا تو دو سه قاشق آب جوش حل کنید و بعد به خامه اصافه کنید
✅من از قالب بیست و سه سانت استفاده کردم
✅میتونید از موز و گردو هم برای فیلینگ استفاده کنید
✅کیک های کافیشاپی اگه چند ساعت تو یخچال بمونن جا افتاده تر وخوشمزه تر میشن
#کوکوی_جوانه_ماش
جوانه ماش: ۲۵۰ گرم
هویج رنده شده: ۴۰۰ گرم
ماست چکیده پاستوریزه: ۱۲۰ گرم
جعفری خرد شده: ۳ قاشق
بلغور گندم: ۵ قاشق غذاخوری
تخممرغ: ۳ عدد
روغن مایع سرخکردنی: ۶-۵ قاشق
نمک و فلفل: به میزان لازم
بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود.
در یک ظرف هویج، جوانه ماش (در صورت تمایل آن را خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخممرغها را به آن اضافه کنید. در آخر هم جعفری را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
روغن را در تابه گرم کنید. مایه آماده شده کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
کوکو را میتوانید با سس مایونز سرو کنید
@shirini71
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش لوبیا سفید ارومیه ای🤎😍
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی تو ۱۵ دقیقه😍😋
مواد لازم :
شکر ۳ ق
ماست ۵ ق
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق چ
روغن ۳ ق غ
آرد ۲ لیوان
مواد میانی :
دارچین
عسل
شکر
#ترشِ_شامی
غذای مخصوص شمال 😋
_گوشت چرخ شده دویست گرم
_پیار رنده شده ریز یک عدد متوسط آبگرفته شده
_سیب زمینی یک عدد کوچیک رنده ریز و آبگرفته شده
_دو قاشق جعفری خرد شده یک قاشق _چوچاق خرد شده اگه ندارید جعفری خرد شده و یک شاخه نعناع بزنید
_نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
_تخم مرغ یک عدد (بدون تخم مرغ هم میشه)
تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و به هر اندازه که میخواید شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید مثل کتلت
بریم سس این شامی ها رو درست کنیم:
یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید و سرخ کنید اگه پیاز داغ دارید دو قاشق بریزید داخل قابلمه و دو قاشق رب گوجه با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید تا خوشرنگ بشه یک و نیم لیوان آب بریزید تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد نمک و فلفل رو اندازه کنید و نصف استکان آب نارنج بهش اضافه کنید. یک ربع که آروم جوشید شامی های سرخ شده رو داخلش بریزید و ده دقیقه آروم بجوشه تا سس به خوردش بره. برای کنارش گوجه و سیب زمینی سرخ شده قرار بدید و با یک
کته نوش جون کنید.
میتونید شامی های سرخ شده رو ده دقیقه مونده به سرو داخل سس بریزید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#آموزش_پيتزا_پواچا
مواد لازم خمير
روغن مايع. يك چهارم پ
ماست. نصف پ
تخم مرغ. يك عدد
شكر. يك ق س
وانيل. نوك كارد
خمير مايه فوري. يك ق س
اب ولرم. يك چهارم پ
سبوس گندم. سه ق س
ارد گندم به مقدار لازم
طرز تهیه
اب ولرم و نصف شكر رو داخل ليوان شيشه اي مخلوط كنيد،خمير مايه را به اين مواد افزوده و روي ان را بپوشانيد تا عمل كند ،
تخم مرغ ،روغن و ماست ،نمك و باقي شكر رو هم داخل ظرف گود مخلوط كنيد ،يك ليوان ارد روي مواد ريخته و هم بزنيد ،خمير مايه عمل امده رو در اين مرحله اضافه كنيد ،
مواد رو مخلوط كنيذ ،سپس ارد كم كم اضافه شود تا خمير بدست نچسبد ،خمير را ده مين ورز داده يا صد بار در ظرف بكوبيد ،
يكساعت استراحت داده و سپس پف گيري كنيد ،
خمير را به نه چانه تقسيم كرده و به كمك يك استكان روي ان را شكل داده و مواد گوشتي و دلخواه رو داخلش پر كنيد ،
در سيني فر ده مين استراحت داده سپس با كمك برس روي خمير را زرده تخم مرغ بزنيد ،در فر ١٨٠ بپزيد
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71