✅ کشک بادمجان 😋
بلدمجونارو سرخ کردم .. روی دستمال پهن کردم روغن اضافیشون گرفته شه بعد دوسه تا پیاز متوسط رو خلالی خرد کردم و سرخ کردم .. کمی زردچوبه زدم .. اواسط سرخ شدنشونم چند حبه سیر خرد یا رنده شده اضافه کردم و باهاشون تفت دادم . آخر کارم یک قاشق نعنا خشک اضافه کردم و تا نعنا نسوخته خاموش میکنم .
بادمجونای سرخ شده رو رشته رشته میکنم نصفه از پیاز داغمو بهشون اضافه میکنم بهمراه یک سوم لیوان گردوی سرخ شده .. نصف لیوانم آب جوشیده میریزم روشون و روی حرارت ملایم میذارم تا بادمجون و پیازا نرم و مغز پخت بشن .. آبشون ک کشیده شد دوقاشق زعفرون آبکرده هم میزنم و مخلوط میکنم یکم هم میکوبمشون ک یکدست شن . دست آخرم کشک رو ب میزان لازم میریزم و هم میزنم میذارم یه ربعی با حرارت ملایم جابیفته و ب هم مزه بدن . خود بادمجونا وقتی میخوام سرخ کنم بانمکن .. پس نمک غذا رو بعد از اضافه کردن کشک تنظیم میکنم چون کشک هم خودش شوره .
#کشک_بادمجان
@shirini71
#کیک_نسکافه_کافیشاپی
مواد لازم برای کیک نسکافه:
شیر ولرم نصف پ (۱۲۵ سی سی)
نسکافه گلد ۲ ق غ
تخممرغ درشت ۴ عدد
عصاره وانیل ۱ ق چ
شکر ۱ پ (۲۰۰ گرم)
روغن۲/۳ پ (۱۴۰ سی سی)
آرد ۲ پ (۲۵۰ گرم)
بکینگ پودر ۲ ق م
خامه قنادی ۹۰۰-۸۰۰ گرم
نسکافه گلد ۳-۲ ق غ
سس کارامل مقداری
شکلات سکه ای ۷۰-۶۰ گرم
شیر برای مرطوب کردن مقداری
نکات مهم:
✅منظور از پیمانه لیوان فرانسویه
✅بذارید همه مواد به دمای محیط برسند
✅دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۴۵ دقیقه میباشد میتونید با سیخ چوبی از پخت کیک مطمئن شوید
✅بهتره نسکافه گلد رو کاملا پودر کنید و به خامه قنادی اضافه کنید و فرم بدید یا تو دو سه قاشق آب جوش حل کنید و بعد به خامه اصافه کنید
✅من از قالب بیست و سه سانت استفاده کردم
✅میتونید از موز و گردو هم برای فیلینگ استفاده کنید
✅کیک های کافیشاپی اگه چند ساعت تو یخچال بمونن جا افتاده تر وخوشمزه تر میشن
#کوکوی_جوانه_ماش
جوانه ماش: ۲۵۰ گرم
هویج رنده شده: ۴۰۰ گرم
ماست چکیده پاستوریزه: ۱۲۰ گرم
جعفری خرد شده: ۳ قاشق
بلغور گندم: ۵ قاشق غذاخوری
تخممرغ: ۳ عدد
روغن مایع سرخکردنی: ۶-۵ قاشق
نمک و فلفل: به میزان لازم
بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود.
در یک ظرف هویج، جوانه ماش (در صورت تمایل آن را خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخممرغها را به آن اضافه کنید. در آخر هم جعفری را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
روغن را در تابه گرم کنید. مایه آماده شده کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
کوکو را میتوانید با سس مایونز سرو کنید
@shirini71
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش لوبیا سفید ارومیه ای🤎😍
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی تو ۱۵ دقیقه😍😋
مواد لازم :
شکر ۳ ق
ماست ۵ ق
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق چ
روغن ۳ ق غ
آرد ۲ لیوان
مواد میانی :
دارچین
عسل
شکر
#ترشِ_شامی
غذای مخصوص شمال 😋
_گوشت چرخ شده دویست گرم
_پیار رنده شده ریز یک عدد متوسط آبگرفته شده
_سیب زمینی یک عدد کوچیک رنده ریز و آبگرفته شده
_دو قاشق جعفری خرد شده یک قاشق _چوچاق خرد شده اگه ندارید جعفری خرد شده و یک شاخه نعناع بزنید
_نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
_تخم مرغ یک عدد (بدون تخم مرغ هم میشه)
تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و به هر اندازه که میخواید شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید مثل کتلت
بریم سس این شامی ها رو درست کنیم:
یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید و سرخ کنید اگه پیاز داغ دارید دو قاشق بریزید داخل قابلمه و دو قاشق رب گوجه با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید تا خوشرنگ بشه یک و نیم لیوان آب بریزید تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد نمک و فلفل رو اندازه کنید و نصف استکان آب نارنج بهش اضافه کنید. یک ربع که آروم جوشید شامی های سرخ شده رو داخلش بریزید و ده دقیقه آروم بجوشه تا سس به خوردش بره. برای کنارش گوجه و سیب زمینی سرخ شده قرار بدید و با یک
کته نوش جون کنید.
میتونید شامی های سرخ شده رو ده دقیقه مونده به سرو داخل سس بریزید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71