#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست و دوم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+یک قوطی کبریت پنیر+1عدد گردو+چای+یک حبه قند (180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 کف دست نان لواش+یک عدد کوفته+یک کاسه ماسه( 350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان چای دارچین+ چهار عدد مغز +یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +100 گرم تن ماهی بدون روغن+یک کف دست نان سنگک( 200کالری)
🥘آشپزی
🔷 #فرني
براي تهيه فرني از 2 روش زير مي توان استفاده كرد:
روش اول:
آرد برنج (يك قاشق مرباخوري سرصاف)
شكر (نصف قاشق مرباخوري سرصاف)
شير (ترجيحا شير مادر) (5 قاشق مربا خوري)
آرد برنج بايد اول با كمي آب و شكر (به ميزان فوق) كاملا پخته شود سپس 5 قاشق مرباخوري شير اضافه گردد. قوام فرني بايد كمي بيشتر از شير مادر باشد. اگر از شيري به جز شير مادر استفاده مي شود حتماً بايد قبلا جوشانده شود.
روش دوم:
آرد (برنج يك قاشق مرباخوري سرصاف)
شكر (نصف قاشق مرباخوري سرصاف)
شير پاستوريزه (120 سي سي، معادل نصف ليوان معمولي)
در اين روش اول 120 سي سي شير پاستوريزه را به مدت 10 دقيقه مي جوشانند، سپس آب جوشيده خنك شده را به آن اضافه مي كنند تا حجم شير مجددا به 120 سي سي برسد بعد آرد و شكر را به شير اضافه مي كنند و مجدداً حرارت مي دهند تا به قوام فرني برسد.
توجه:
منظور از يك قاشق مرباخوري، قاشقي است با گنجايش cc 5 مانند قاشق مدرج شربت هاي كودكان.
@shirini71💛
#گوش_فیل
👩🍳مواد لازم
▫️تخممرغ 2 عدد
▫️ماست 400 گرم
▫️بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
▫️روغن مایع 5قاشق غداخوری
▫️آرد به میزان لازم
▫️روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
👩🍳مواد لازم برای تهیه شربت
▫️شكر حدود 700 گرم (4 پیمانه)
▫️آب نیملیتر (2 پیمانه)
▫️جوهر لیمو یكچهارم قاشق چایخوری
▫️گلاب یک چهارم پیمانه
#طرز_تهیه
ابتدا تخممرغها، ماست، بیكینگپودر و روغن مایع را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و سپس آرد را كمكم اضافه کنید تا مایه، خمیر شود و به دست نچسبد سپس روی خمیر را بپوشانید و یك ساعت در دمای محیط استراحت دهید.سپس آن را به ضخامت نان لواش باز كنید و به قطر10 سانتیمتر دایرههائی از خمیر ببرید.حالا گوشهی آن را به صورت پلیسه جمع كنید و در روغن بیندازید تا برشته شود.حالا گوشفیلها را در شربت خنكشده ، بغلتانید و در صافی بریزید گوشفیل را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
👩🍳تهیهی شربت
شكر، آب، جوهر لیمو و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. سپس شربت را بجوشانید تا قدری غلیظ شود و به اصطلاح قوام پیدا كند.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71💛
#خوراک_دل_مرغ
بعد پاک کردن و شستن دل مرغ کنار میزاریم بعد ی پیاز بزرگ خلالی خرد میکنیم وداخل روغن داغ سرخ میکنیم وبعد زرد چوبه بهش اضافه میکنیم بعد دل مرغ اضافه می کنیم و تفت میدیم بعد فلفل و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم وخوب تفت میدیم بعد قارچ خرد شده رو بهش اضافه میکنیم وزیر گاز کم میکنیم ونصف پیمانه پیمانه آب گرم اضافه میکنیم واجازه میدیم باحرارت کم بپزه وآبش باید کاملا خشک بشه وروغن پس بده وکمی هم با همون روغن تفت میدیم ودر آخر نمک بهش اضافه میکنیم وبرای کنارش هم کمی سیب زمینی سرخ میکنیم.
@shirini71💛
#خوراک_جگر_قارچ
اول که ی پیاز بزرگ خلالی خرد کرده وداخل روغن داغ سرخ میکنیم بعد جگروبهش اضافه می کنیم و خوب تفت میدیم و کمی نمک و فلفل وررد چوبه و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم وبعد و کمی آب بهش اضافه میکنیم وزیرگازو کم میکنیم ومیزاریم آروم آروم بپزه وابش کاملا خشک بشه وبعد قارچ هارو داخل ی ظرف دیگه سرخ میکنیم وبه خوراک اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و کمی هم سیب زمینی سرخ میکنیم برای کنار جگر
@shirini71💛
دو تا ایده و غذای خشمزه برای نهار اعضای خوب کانال مرضیه بانو 😋😋😋😋👆👆👆👆👆
@shirini71💛
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزای_سیب_زمینی
@shirini71💛
#دسر
درابتدا چهارعددنان تست رابصورت مربع های کوچک برش میدیم وداخل تابه بدونه روغن تفت میدیم تانون ها خشک بشه بعد یک پیمانه شکروبادوپیمانه آب وکمی زعفران ودوقاشق غذا خوری گلاب روی حرارت میزاریم تاقوام بیاید وقتی که شربت آماده شد روی نون هامیریزیم وداخل یخچال قرارمیدیم بعد ی ظرف ديگه برميداریم ودوپیمانه شیر روبادوقاشق غذا خوری نشاسته گل وچهارقاشق غذاخوری شکرروبهش اضافه می کنم ورود حرارت میزاریم ومرتب هم میزنیم وبعد یک بسته خامه صبحانه صورتی روبهش اضافه میکنیم وتاوقتی که مثل فرنی سفت شودروی حرارت میزاریم وبعد که شروع به حباب زدن کرد زیر اجاقو خاموش میکنیم وموادروروی موادی که داخل یخچال گذاشته بودیم میریزیم ودوباره به مدت دوسه ساعت داخل یخچال قرارمیدیم وموقع سرو باپسته وگردوویاهرمغزدیگه ای که دوست داریم تزیین میکنیم
@shirini71💛
#پنیر_خونگی👇
شیر 3لیتر
خامه صبحونه 200گرم
ماست 5تا6قاشق
سرکه پنج قاشق
نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی
اول خامه رو با شیر مخلوط میکنیم من از این پاکت صورتی ها ریختم، بعد میگذاریم رو گاز هم میزنیم تا جوش بیاد، وقتی جوش اومد ماست و سرکه نمک رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا ببره بعد میریزیم تو پارچه ایی که زیرش آبکش هست تا آبش بره بعد پارچه رو می پیچونیم یه چیز سنگین میگذاریم روش تا 45دقیقه یکساعت بمونه . بعد برش میزنیم میریزیم تو ظرف شیشه ایی در دار آبی که ازش خارج شده رو یکم نمک میزنیم میریزیم روش، بعد میگذاریم یخچال تا جا بیوفته، پنیر ما آمادست نوش جونتون😍😊😊
@shirini71💛