eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
شیر ۱ لیوان . خمیر مایه ۱ قاشق غ . شکر نصف لیوان . تخم مرغ ۱ عدد . روغن مایع نصف لیوان . زردچوبه ۱ قاشق چ . نمک ۱/۴ قاشق چ . آرد ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم شیر رو گرم کنید تا حدی که انگشت رو نسوزونه . یک قاشق از شکر رو داخلش حل کنید . خمیر مایه رو اضافه کنید و هم بزنید . با در بسته تو یک جای تاریک , ۱۰ دقیقه فرصت بدید تا عمل بیاد . تو این فاصله , تخم مرغ , بقیه ی شکر , نمک , زردچوبه و روغن رو با ویسک خوب یکدست کنید . حالا خمیر مایه ی عمل اومده روداخلش بریزید و بدون هم زدن , ۵۰۰ گرم از آرد الک شده رو داخلش بریزید . خوب با دست مخلوط کنید . اگر لازم بود , کم کم بقیه ی آرد رو بهش اضافه کنید . تا جایی که بتونید خمیر رو از داخل کاسه بردارید و به صفحه ی سیلیکونی انتقالش بدید . حالا ۱۰ دقیقه اونو ورز بدید . کاسه ی بزرگی رو چرب کنید و خمیر رو توش بزارید . روشو با سلفون بپوشونید و تو یک جای گرم همراه با روکش گرم , برای یک ساعت و نیم بهش استراحت بدید تا ور بیاد . حالا مقداری از خمیر رو بردارید و با وردنه , روی سفره ی سیلیکونی به قطر چند میلی متر بازش کنید . و به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید . ( من به شکل مستطیلِ دراز باز کردم . بعد اونو از طول یک برش زدم و از عرض هم به اندازه هایی که مورد نظرم بود برش زدم . ) بعد داخل تابه ای که روغن نسبتا زیاد توش ریختید و خوب داغ شده با حرارت ملایم سرخ کنید . بعد از سرخ شدن حتما روی دستمال روغنگیر بزاریدشودن . _شیرینی این کمه . قدیم ها بعد از سرخ کردن , روش شکر دونه ریز میپاشیدن که هم تزئینی براش باشه و هم شیرین تر بشه . @shirini71💖
نان تست مواد لازم برای۶ نفر آرد ۵۰۰ گرم خمیر مایه خشک 1.5 قاشق چای خوری آب ولرم ۱۰۰ گرم شیر ولرم ۱۸۰ گرم شکر ۴۰ گرم کره ۵۵ گرم نمک ۱ قاشق چای خوری اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- ابتدا ٥٠ گرم از آب ولرم و کمی شکر و خمیر مایه را در ظرفی ریخته به مدت تقریبی ٢٥ دقیقه در جای گرم بگذارید تا عمل بیاد یعنی شروع به کف کردن بکنه . ۲- در ظرفی آرد ، شیر ولرم ، مابقی شکر و آب ولرم و خمیر مایه ی عمل آمده را بریزید همه را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست آید . روی خمیر را بپوشانید و در جای گرم به مدت ٢٠ دقیقه استراحت دهید . ۳- سپس پس از این مدت به خمیر نمک ، کره و اسانس وانیل کره را اضافه کنید و ورز دهید تا خوب به خورد خمیر بروند تا یک خمیر یکدست و قابل انعطاف داشته باشید. دوباره روی خمیر را بپوشانید در جای گرم به مدت ١ ساعت دیگر استراحت دهید . ۴- پس از گذشت این مدت خمیر را ورز دهید و به ٢ قسمت مساوی تقسیم کنید . خمیر را پهن کنید حدود ٣٠ سانتیمتر سپس رول کنید . اینکار را با هر ٢ قسمت خمیر انجام دهید . ۵- سپس این رولها را در قالب لوف که با کره چرب کردید کنار هم قرار دهید . روی قالب را بپوشانید به مدت ٤٥ دقیقه دیگر در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند. ۶- در این فاصله فر را با درجه ٢٢٠ روشن کنید تا گرم شود . پس از اینکه خمیر استراحت کرد با قلمو روی خمیر را شیر بمالید . ۷- درجه فر را هم ١٧٠ درجه کنید یعنی کم کنید و قالب خمیر را در فر به مدت ٣٠ دقیقه قرار دهید تا روی نان طلایی شود . وقتی قالب نان را از فر در آوردید روی ان را کره آب شده با قلم مو بمالید .وقتی که نان تست شما سرد شد برش دهید . ۸- فقط برای دورنگ شدن نان تست تان ,خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده نصف ساده و نصف با پره اسفناج بدون آب مخلوط کرده میتوانید ٣ رنگ هم درست کنید مثلا زعفرانی ... @shirini71💖
🥘آشپزی 🔷 مواد لازم گیلاخه : ۵۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عددگوشت قرمز : ۵۰۰ گرم لوبیا قرمز : ۱ فنجان لیمو عمانی : ۵ عددنمک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم ترخان و جعفری و گشنیز خرد شده : ۱.۵ پیمانه طرز تهیه گیلاخه در منزل برای تهیه گیلاخه ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید سپس پیاز را به همراه مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید و گوشت قرمز را به همراه پیاز سرخ نمایید و بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد آب جوش را به گوشت قرمز اضافه کنید و لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ نمایید و به همراه لوبیا خیس خورده به گوشت بیفزایید و اجازه دهید تا مواد خورش گیلاخه به مدت ۴۵ دقیقه بپزند. در مرحله بعدی طرز تهیه گیلاخه درون تابه ای مناسب گیلاخه را به همراه ترخان و گشنیز و جعفری تفت دهید سپس مخلوط گیلاخه و سبزیجات را به مواد خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر جا بیفتد و به خوبی پخته شود. @shirini71💖
اینم پلو کاری با قارچ و نخودفرنگی😋 چقدرم سريع اماده شد پياز خلال كرده و در روغن سرخ كردم و كمي طلايي كه شد یک و نیم قاشق غذاخوری ادويه كاری و نمك و فلفل سياه ريختم و باهم تفت دادم و قارچ خلال شده رو اضافه کردم کمی تفت دادم و بعد نخود فرنگي جداگانه ابپز شده رو بهش اضافه كردم وبعد شويدخشك به مقدار لازم زدم و مخلوط كردم و ۵ پیمانه آب ریختم تا جوش بخوره و برنج سه پیمانه رو بهش اضافه کردم تا ابش تموم بشه و در قابلمه رو میزاریم تا دم بکشه @shirini71💖 _______________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞
شكر 1 پيمانه ( من 230 گرم پودر شكر استفاده كردم) آرد 2.5 پيمانه ( 375 گرم) روغن مايع نصف پيمانه پودر قهوه يا نسكافه يك سوم پيمانه ( يه ذره كمتر ريختم.دوستان اين مقدار براي نسكافه گلد خوبه ولي براي نسكافه رد كمي كمتر بريزيد تا تلخ نشه) آب گرم 2 ق س تخم مرغ 2 عدد بكينگ پودر 1.5 ق چ نمك يك چهارم ق چ شکلات چیپسی,مقداری فر با درجه 180 درجه گرم شود.اصلا همزن نميخواهد. آب گرم و نسكافه را مخلوط و خوب حل شود. بعد روغن را اضافه و مخلوط كنيد. تخم مرغ ها را اضافه و با چنگال مخلوط كنيد.شكر اضافه و با همزن دستي يا چنگال مخلوط کنید آرد + بكينگ پودر + نمك را مخلوط و يك بار الك و به مواد اضافه کنید. از مواد گلوله هايي اندازه گردو برداشته گرد كرده توي سيني فر با كاغذ روغني با فاصله بچينيد 12 تا 15 دقيقه در فر گرم شده با درجه 180 بذاريد كمي توي سيني خنك بشه و بعد جدا كرده و بذارين روي توري خنك بشه @shirini71💖
وقتی میری سراغ ظرف آرد و خودتو آماده میکنی تا یه کیکی برای عصرونه درست کنی😊ولی میبینی ای دل غافل آرد تمومه و ...😥😄 پس مجبور میشی یه ترفند بکار ببری و یه جوری این مشکل رو حل کنی🤔 و نتیجه اش میشه این کوکی ها با نشاسته ذرت 😊 جای همه عزیزان سبز طرز پخت: 50 گرم کره که نرم شده رو با نصف لیوان پودر شکر مخلوط کردم با همزن زدم ، کمی که نرم و یکدست شد یک تخم مرغ متوسط و مقداری وانیل رو بهش اضافه کردم و خوب مخلوطش کردم یک لیوان سر پر نشاسته ذرت و نصف ق چ بکینگ پودر و یک ق غ پودر کاکائو رو کم کم به مایه اضافه کردم و هم زدم ( از همزن استفاده نمیکنیم ) بعد از اینکه خمیر خودش رو جمع کرد ( نیاز به ورز دادن نداره) نصف لیوان شکلات سفیدچیپسی ریختم ؛ مخلوط کردم و در کیسه فریزر گذاشتم ؛یکساعت در یخچال قرار دادم خمیر رو به اندازه یک گردو جدا کردم و کمی پهنش کرده روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتم چیدم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه پختم @shirini71💖
روغن مایع ۱لیوان شکر ۱لیوان آرد ۳لیوان وانیل کمی بکینگ پودر ۲قاشق مربا خوری تخم مرغ ۲عدد پودر کاکائو۲ الی ۳قاشق غذاخوری ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با هم مخلوط کرده حدود هفت هشت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه و بعد روغن را اضافه کرده حالا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده را آرام آرام اضافه میکنیم (همه رو یهو اضافه نکنید تا جایی که خمیر نرم ولطیفی به دست بیاد) کف سینی کاغذ روغنی میندازیم اندازه یک گردو کوچک از خمیر در دست گرد میکنیم و اسمارتیز روش میزاریم و کوکی ها رو بافاصله تو سینی بچینید چون پف میکنند و بزرگ میشن . فر را از قبل گرم کنید وبه مدت ۱۵دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد کوکی های خوشگلو بپزید. بعد از پخت بزارید خنک بشن بعد از کاغذ جداش کنید. نکات : وقتی گلوله ها رو گرد کردید و تو سینی گذاشتید با دست پهن نکنید فقط اسمارتیزا رو روش فشار بدید خود شیرینی ها پهن میشن بافت این کوکی، وقتی که هنوز گرمه، مثل کیک نرم هست ولی وقتی سرد میشه مثل کوکی ترد و خشک میشه 🌸برای کوکیهای ساده کاکاعو نریزیید به جاش ارد بریزیید @shirini71💖
مواد لازم :برای ۴عددکوکی یک لیوان جو پرک ( میتونید اسیاب کنید) یک استکان خرما( از یه ساعت قبل با اب جوش خیس میکنیم تا نرم بشه) دو قاشق کره بادام زمینی کمی دارچین یا وانیل . شکلات تلخ همه ی مواد و مخلوط میکنیم بعد از قالب زدن میزاریم داخل فر حدود ده دقیقه با دمای ۱۸۰ . به جای جو پرک میتونید از ارد جو یا ارد سفید استفاده کنید به جای کره بادام زمینی میتونید کره حیوانی یا ارده سفید رو جایگزین کنید @shirini71💖
نرم و خوشمزه است فقط آرد رو با دقت بریزید برای من حدود 30 گرم آرد اضافه اومد.در ضمن با فر من یک ربع طول کشید. تخم مرغ ۲ عدد پودر شکر ۱ پیمانه (160 گرم) آرد سفید تقریبا ۲/۵ لیوان (375 گرم تقریبا) وانیل ۱/۲ق چ بیکینگ پودر ۲ق چ روغن مایع ۳/۴ پیمانه (165 گرم) پودرکا‌کائو دو ق غ (میتونیم بیشتر بزنیم) پودر هات چاکلت نصف بیشتر بسته(میتونید کامل بریزیدش)(تقریبا 3 ق غ) ابتدا تخم مرغ وپودر شکر یا پودر قند و وانیل راباهمزن خوب میزنیم تا کرم رنگ وکشدار شود.روغن مایع را اضافه وکمی هم میزنیم. مواد خشک الک شده را کم کم اضافه ومخلوط میکنیم.تا جایی خمیر لطیفی بدست بیاید و بتوانیم دردست گلوله کنیم. دست را چرب میکنیم وبه اندازه یک گردواز مواد برمیداریم و بین دوکف دست گرد میکنیم وروی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله میچینیم. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰دقیقه میگذاریم. @shirini71💖
کوکیهای ساده و کم هزینه که می تونید برای عصرونه و تو کیف مدرسه بچه ها درست کنید,حتی شما بانویی که تا به امروز هیچ شیرینی نپختید به راحتی می تونید درست کنید رسپی های جمعی فرستادم که حق انتخاب داشته باشید و بدونید که با کمترین محدودیت هم خودتون می تونید تغذیه مفید و سالم برای خونواده تهیه کنید 👆👌 🔴🔴🔴حتی اگه فر نداریید,می تونید تو تابه ,دو طرفه ,یا فر دست ساز درست کنید 👆
یه غذای سبک و رژیمی ترکیب سالاد:کاهو+زیتون+هویج(پخته یا خام)+ذرت+نخود فرنگی+پاستا پنه+گوجه+فیله مرغ گریل شده سس:ماست+سس مایونز+شوید و ریحان خشک+نمک+روغن زیتون+آب لیمو ترش @shirini71💖