#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیستم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک عدد تخم مرغ آبپز+دو کف دست نان سنگک+یک عدد خرما+چای(250کالری)
🍀 #میان_وعده :دو عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5 قاشق پلوساده+3قاشق خورشت قیمه(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک تکه کباب تکه ای+یک کف دست نان سنگک( 270کالری)
✅روشهای مفید برای افزایش سوخت ساز
♦️نوشیدن قهوه بدون قند در صبح
♦️خوردن تخم مرغ آب پز برای صبحانه
♦️چای سبز و آب به جای نوشابه
چهل دقیقه ورزش
این نونای خوشرنگ وعالینان پوری هندوستان هستن که محصول نت گردی بنده هستش که هم می تونید در کنار انواع غذاهای نونی به جای نان ازش استفاده کنید وهم می تونید به همراه سس دلخواهتون به عنوان میان وعده یا حتی وعده غذایی میلش کنید من در کنار مرغ وسبزیجات فر پز سروش کردم ولی همگی اول این نونا رو باسس کچاب خوردیم که بسی عالی بود 😊طرز تهیه:ارد سفید یک پیمانه،ارد سبوسدار یک پیمانه(ارد سنگک)،مایه خمیر ریز نصف قاشق غذاخوری،بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری،نمک نصف قاشق چایخوری،روغن مایع ترجیحا کنجد دو قاشق غذاخوری،اب ولرم یک پیمانه اردها رو الک کرده با نمک ومایه خمیر وبیکینگ پودر وروغن مخلوط کنید کم کم اب اضافه ومخلوط کرده وورز بدین تا خمیر نرم ویکدستی داشته باشین خمیر رو یکساعت استراحت بدین بعد پف خمیر رو گرفته یک چانه بزرگ ازخمیر رو روی سطح کار خیلی نازک با وردنه باز کنید بعد با کاتر یا دهانه استکان برش بزنید وسپس در قابلمه گودی روغن سرخ کردنی ریخته بزارید کاملا داغ بشه وبعد خمیرها رو در روغن شناور با حرارت متوسط سرخ کنید روغن سرد باشه پف نمیکنه شعله خیلی تند باشه هم سریع میسوزه پس حواستون باشه
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
#هات_چاکلت_طلایی ( با زردچوبه)
☕️🍵 @shirini71❤️
این نوشیدنی گرم خاصیت ضد التهاب و ضد سرطان دارد هم چنین سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند
شیر 1 پیمانه
پودر کاکائو 1و1/2 ق غ
زردچوبه 1 ق چ
روغن نارگیل خوراکی یا کره 2 ق چ
فلفل سیاه کمی
فلفل فرمز کمی
عسل 2 ق چ
شیر را در قابلمه کوچکی با پودر کاکائو و زردچوبه و روغن نارگیل روی حرارت گذاشته هم میزنیم تا بجوشد شعله را خاموش کرده و فلفلها را به آن اضافه میکنیم در ماگ ریخته صبر کنید تا کمی خنک شود عسل را به آن اضافه کنید و گرم سرو کنید.
❣️❣️❣️
سلام 🙋♀️ #شیرینی_پنجره ای
آرد سفید ۱ لیوان سرخالی
نشاسته نصف لیوان
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
شیر دو سوم لیوان
گلاب ۵ قاشق غذاخوری
وانیل نوک ق.چ
روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن
پودر قند به مقدار لازم
ابتدا شیر سرد و گلاب رو با هم مخلوط کنید نشاسته رو اضافه کنیدو هم بزنید تا یکدست بشه حالا تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن دستی حسابی هم بزنید تا یکدست بشن آرد سفید را الک کنید و به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید مواد را بیست دقیقه استراحت میدیم و بعد از صافی رد میکنیم. تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و روغن را داخل تابه ریخته تا روغن داغ شود. روغن زیاد بریزید وقتی قالب رو درون تابه میزارید باید تا لب قالب روغن باشه قالب را داخل روغن میزاریم تا کمی داغ بشه مواظب باشید خیلی داغ نشه اگر زیاد داغ بشه مواد به قالب میچسبه و جدا نمیشه سرد هم نباشه چون به هم نمیچسبن قالب را بلند کنید کمی تکون بدید تا روغن اضافیش خارج بشه و آروم درون مواد گذاشته مواد تا نزدیک لبه قالب بیشتر بالا نیاد یه تکون بهش میدیم تا اضافه هاش بریزه بعد داخل روغن میریزیم شیرینی خودش از قالب جدا میشه. بعد بزارید روی کاغذ روغنی
@shirini71
#قورمه_سبزی
امروز کلی پیام داشتم که دستور این #غذای_بهشتی رو خواسته بودن .
میدونم همه استادین و هر کس روش خودش رو داره ، اما اینجا روش پخت خودم رو میزارم .
برای سبزی ، نیم کیلو تره ، نیم کیلو جعفری ، چهارصد گرم گشنیز و صد گرم شنبلیله استفاده میکنم . ( این مقدار پاک شده و خرد شده است )
من اصلا اصلا اصلا از اسفناج استفاده نمیکنم به دو دلیل اول اینکه طعم اون رو دوست ندارم و احساس میکنم طعم آش میگیره . دوم اینکه اسفناج اگه بپزه و بمونه ، سمی میشه .
سبزی رو اول با شعله بالا تفت میدم و تند تند هم میزنم تا اب اون کشیده بشه. بعد روغن می ریزم و شعله رو کم میکنم ، یک ساعت با شعله ملایم سرخ میکنم . ( روغن نباید کم باشه )
پیاز رو کمی سرخ میکنم و گوشت رو اضافه میکنم . گوشت رو کاملا سرخ میکنم تا اب اون کاملا کشیده بشه ، زردچوبه و فلفل اضافه میکنم .
سبزی قرمه رو هم توی این مرحله اضافه میکنم .
اب می ریزم و اجازه میدم تا گوشت بپزه .
لیمو عمانی ها رو توی آب جوش میندازم و یک ربع میزارم تا تلخی اون گرفته بشه .
اواسط پخت ، به خورشت اضافه میکنم .
من لوبیا رو جدا میپزم و اب اون رو دور می ریزم .
اینجوری رنگ خورشت بهتر میشه و نفخ اون گرفته میشه .
یک ساعت آخر ، نمک ، لوبیای پخته رو اضافه میکنم .
چند عدد لیمو عمانی رو میشکونم ، پوست و هسته ها رو دور می ریزم و همراه نمک به خورشت اضافه میکنم .
نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک رو با کمی روغن تفت میدم و یک ربع آخر ، به خورشت اضافه میکنم که عطر خورشت رو زیاد میکنه و خورشت به روغن میفته .
@shirini71
#کیک_ماست_گلابی_و_شکلات
🍴مواد لازم:
آرد 1 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک یک پنسه
ماست پرچرب 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
عصاره مایع وانیل 1/2 قاشق چای خوری
روغن مایع 1/2 پیمانه
گلابی 1 عدد درشت رسیده ولی سفت
شکلات سیاه نیمه تلخ یا تلخ 1/2 پیمانه خرد شده
@shirini71❤️
🍴طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
قالب #لوف را چرب و آرد پاشی کنید.
آرد را الک کرده ا بینکینگ پودر و نمک مخلوط کنید.
گلابی را خرد کنید.
در ظرفی دیگر ماست، شکر، تخم مرغ ها و وانیل را در حد مخلوط شدن ترکیب کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده با همزن بزنید تا تمامی مواد یک دست شوند. در آخر روغن را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید.
حدود 1/3 مواد کیک را داخل قالب بریزید.
روی آن نیمی از گلابی خرد شده و تکه های شکلات بریزید. بقیه مواد کیک را داخل قالب ریخته مابقی گلابی و شکلات را روی مواد کیک بریزید.
قالب را داخل فر 180 درجه یا درجه ای که همیشه کیک میپزید قرار دهید تا کیک بپزد. (حدود 1 ساعت) پخت کیک داخل قالب لوف کمی بیشتر از قالب گرد معمولی طول میکشد باید با خلال دندان وسط کیک را چک کنید اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید کیک پخته است.
#کلم_پلو_شیرازی
من سه پيمانه برنج و خيس كردم و رفتم سراغ درست كردن كلم و مخلفات، يك كلم ( کلم قمری)و پوست كندم و نگينى كردم با نمك و زردچوبه و فلفل سرخ كردم ٤٠٠ گرم سبزى شامل ترخون و شويد و ريحان و ريز خرد كردم و همراه يك استكان آبغوره به كلم ها اضافه كردم يك دقيقه رو حرارت موند و بعد خاموش كردم، ٢٠٠ گرم گوشت چرخكرده، يك و نيم قاشق آرد نخودچى، يك پياز متوسط رنده شده و آب گرفته شده، نمك و فلفل و زردچوبه رو ورز دادم و باهاشون كوفته ريزه درست كردم، مثل اينكه كوفته ريزه ها هرچقدر ريز تر بهتر، اونا رو هم سرخ كردم، بعد برنج و آبكش كردم تو قابلمه يه لايه برنج، يه لايه سبزى و كلم و يه لايه گوشت گذاشتم ، همينجورى تا مواد تموم شد و دم گذاشتم.
طعم اين غذا خوشمزه و خاصه، طعمى داره كه هيچوقت تجربه اش نكردى.
شيرازى هاى عزيز نياين دعوام كنين ديگه همينقدر از دستم بر مى اومد😄 مطمئناً شما خيلى بهتر از من درست مى كنين همونطور كه من ميرزاقاسمى رو از شما بهتر درست مى كنم😄
راستى دوستم گفت اين غذا خيلى بهتره كه با سبزى هاى خشك درست شه
@shirini71
#سوپ_هویج_ولوبیا_سفید🥛🥕🍲
مواد لازم :روغن زیتون دو ق ،شیر ۴۰۰میلی لیتر،تخم گشنیز آسیاب شده یک ق س،پیاز خرد شده دو عدد،زردچوبه یک ق چ،پودر زنجبیل یک ق چ ،لوبیا سفید پخته شده یک و نیم پیمانه،جعفری خرد شده دو ق غ ،اب سه پیمانه،نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه : یک هویج را نازک حلقه کنید و هپیج دیگر را رنده کنید
در قابلمه ایی ۱۰دقیقه پیاز را تفت دهید تا سبک شود زردچوبه،زنجبیل و تخم گشنیز را اضافه کنید دو دقیقه دیگر تفت دهید سپس هویج حلقه شده و نیمی از لوبیا سفید و دو پیمانه آب را به آن اضافه کنید وقتی به جوش آمد حرارت را ملایم کنید تا ۲۰دقیقه بپزد سوپ را درون دستگاه مخلوط کن بریزید و پوره کنید و دوباره به قابلمه برگردانید سپس هویج رنده شده و مابقی لوبیا را اضافه کنید مابقی آب راهم اضافه کنید وقتی به جوش آمد حرارت را ملایم کنید تا ۱۰دقیقه بپزد شیر را داخل سوپ بریزید نمک و فلفل و جعفری را هم اضافه کنید چند دقیقه صبر کنید سوپ جا افتاده شود در انتهای پخت می توانید دو ق خامه به سوپ اضافه کنید .
@shirini71