#پیراشکی_باخمیر_سه_سوته
#خمیر_سه_سوته
👈۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو با ۲ پیمانه آرد، (❗️اگر برای مصرف غذایی میخواهید با نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید)و ورز بدید (و❗️ اگر برای شکلاتی میخواید نمک رو حذف کنید.) ممکنه آرد بیشتر یا کمتر نیاز باشه بنابراین نصف پیمانه دوم را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر لطیفی بدست آوردید. خمیر را داخل کیسه و یکساعت در یخچال استراحت دهید .
👈میز کار و وردنه را خوب آردپاشی کنید و به قطر ۱ میلی متر به هر شکلی دوست دارید باز کنید و موادی که دوست دارید داخلش قرار دهید و با چنگال یا قالب پیراشکی لبه ها رو ببندید و در روغن داغ سرخ کنید.
خوشمزه ترینش از نظر من قرار دادن تکه ای پنیر پیتزا و برای شیرینش نوتلاست.
☕️❦┅@shirini71
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
عضو شو رایگان یاد بگیر👆🏻👆🏻
#خامه_فرم_گرفته_با_پودر_خامه
پودر خامه گیاهی یا قنادی ۶-۷ قاشق غذا خوری
شیر سرد
۱ فنجان
پودر قند ۴ قاشق غذا خوری
اسانس دلخواه ۲ قطره
طرز تهیه
ابتدا پودر خامه و پودر قند را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن ها را درون کاسه ای بریزید و شیر سرد را در وسط مخلوط خامه بریزید و با دور تند همزن ۵دقیقه مخلوط خامه و شیر را هم بزنید سپس به مدت ۱۰ دقیقه دیگر نیز با دور متوسط همزن مخلوط خامه و شیر را هم بزنید.در اواخر کار اسانس دلخواه رو هم اضافه میکنیم.
زمانی که جای پره های همزن روی خامه ماند یعنی خامه به صورت کامل فرم گرفته است و شما می توانید از این خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده کنید.
@shirini71
🍞🥐🍞🥐🍞🥐🍞🥐🍞
#نان_سیمیت_تركيه
مواد لازم خمیر:
آرد 5 پ (حدودا)
آب ولرم 1 پ
شیر ولرم 1پ
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایه 2 ق غ
شکر 2 ق غ
روغن مایع 3 ق غ
نمک 1 پنس
مواد لازم روی خمیر:
شیره انگور
کنجد
1- شیر ولرم + آب ولرم + شکر را در ظرف گودی می ریزیم و خمیر مایه را روی سطح آن می پاشیم و در جای گرمی قرار میدیم تا خمیر مایه عمل بیاد ( تقریبا 10 دقیقه)
2- روغن + نمک + تخم مرغ را به خمیر مایه عمل آمده اضافه کرده و هم می زنیم
3- آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر نرم و کمی چسبناک در آخر به دست بیاد و سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرم استراحت می دهیم
4- بعد از استراحت خمیر را به قسمتای مساوی تقسیم میکنیم ( من خمیر رو به 12 چونه 100 گرمی تقسیم کردم) و هر کدوم از گلوله ها رو با دست لوله میکنیم و تا میکنیم و دور هم می پیچیم و حلقه میکنیم و در سینی چرب شده فر قرار می دهیم 15 دقیقه به آن استراحت می دهیم
5- بعد از آن با قلم مو به روی خمیرهای حلقه شده شیره انگور می مالیم (من شیره خرما زدم)
و روی آن کنجد می پاشیم و یک ساعت دیگه بهش استراحت می دهیم
و درفر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با درجه حرارت 200 درجه قرار می دهیم
من به خمیر یک چهارم پیمانه شکر هم اضافه کردم چون میخواستم یکم شیرین تر باشه
توی فر یه کاسه آب هم گذاشتم
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_شصت_و_پنجم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
❎ طناب زدن چربی هایتان را میسوزاند
طناب بازی یکی از فعالیت های فیزیکی می باشد که شما نمی توانید تخمین بزنید که چه موقع در حال از دست دادن چربی هستید و همچنین طناب بازی کمک می کند که چربی سراسر بدن تان را بسوزانید.
شما می توانید برای سوازندن چربی بدن تان چند بار در روز به مدت 5 تا 10 دقیقه طناب بازی کنید. هنگام طناب بازی پرش با هر دو پا به صورت همزمان راه مناسب تری برای سوزاندن چربی می باشد.
طناب بازی بطور متوسط 11 کالری را در هر دقیقه می سوزاند. هنگام طناب بازی مطمئن شوید که پشت و زانوهای تان را صاف نگه می دارید. هنگامی که شدت طناب بازی افزایش پیدا می کند شما می توانید میزان چربی بیشتری در هر دقیقه بسوزانید.
#مربا_سیب_درسته_باپودر_ژله
🍎🍎🍎🍎
اول سیبها رو پوست میکنیم فقط چوبش جدا نشه .میتونید آب و شکر رو بذارید قوام بیاد بعد کمی زعفرون یا رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و سیبها رو داخل این شربت بپزید. یعنی مدل مربای سیب معمولی .اما من یک بسته پودر ژله ی آلبالویی رو توی دو تا لیوان ابجوش حل کردم و روی حرارت کم گذاشتم و سیبها رو داخلش ریختم تا بپزه.هر از گاهی سیبها رو جا بجا کنید و با قاشق از شربت روی اونها بریزید تا بطور یکنواخت رنگی بشن. مواظب باشید اگه زیاد پخته بشه له میشه .وقتی خنک شد سیبها رو به همراه شربتش نوش جان کنید.این سیبها بهمراه بستنی هم خیلی خوشمزه هستن😋
@shirini71
#مربا_سیب_درسته_بازعفرون_وآب_لبو
طرز تهیه
دو کیلو سیب خریدم پوستشونو گرفتم با کارد نازک و نوک تیز از پایین هسته هاشو در آوردم بغل دستم آب و که آبلیمو ریخته بودم گذاشتم سیبهای پوست گرفته رو داخل آب انداختم که رنگشون تیره نشه بعد از تمام شدن سیبهارو نصف کردم ودر قابلمه های جدا به هر کدام یک پیمانه پلوپزی آب ریختم گذاشتم بپزن به یکی از قابلمه آب چغندر قرمز که تو فریزر داشتم ریختم رنگش قرمز شد و هم اینکه از رنگ طبیعی استفاده کردم به دیگری زعفرون زدم رنگش زرد شد بعد از کمی پختن برای هر کدام دو پیمانه پلوپزی شکر پاشیدم و با شعله ضعیف گذاشتم جا بیافته برای هر کدام نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو حل کردم ریختم برای زعفرونی نصف قاشق چایخوری وانیل زدم و برای قرمز نصف فنجان گلاب زدم برای تزیین روی سیب از حیاط خونه از برگ گلها چیدم گذاشتم روش هم خوشمزه شده هم خوشگل وشیک شدن نوش جان
@shirini71
#مربا_سیب
یک کیلو سیب رو پوست و هسته بگیرید به شکل دلخواه اسلایس کنید و داخل ظرفی از آب و سرکه سفید بریزین دو ساعت استراحت بدین.مقدار آب به اندازه ای ک روی سیبهارو بگیره و سرکه نصف لیوان.
حالا هشتصد گرم شکر و دو لیوان آب رو قوام بیارین و سیبهارو آبکش کنید و به شهد اضافه کنید.
اجازه بدین با حرارت ملایم بپزه.
زمان پخت به اندازه برشهاتون بستگی داره.برشها هرچی بزرگتر باشه زمان پخت بیشتره.
میتونین برای عطر مربا هل یا چوب دارچین اضافه کنید و یا زعفران آب کرده برای خوشرنگ شدن که من فقط زعفران زدم.اگ دوستدارین مرباتون خوشرنگ بشه حین پخت درب قابلمه رو بگذارین.بعد از پخت اجازه بدین مربا تو قابلمه کاملا سرد بشه بعد داخل شیشه بریزین
برای جلوگیری از شکرک زدن مربا یه قاشق آبلیمو انتهای پخت اضافه کنید.
به همین راحتی و خوشمزگی
@shirini71
#مربا_سیب_رنده_شده🍎🍏
این مقدار مواد، یک شیشه ی بزرگ مربا به شما میدهد ( حداقل یک کیلو)
.
نیم کیلو سیب خورده نشده ی یخچال را خوب شسته و پوست میگیریم😃 ( ترجیحا سیب زرد یا قرمزی که اصلا پنبه ای نباشد)
هسته ها و قسمت های اضافه را جدا کرده و چند تکه میکنیم تا راحت رنده ی ریز شود ( در طول رنده کردن سیاه میشود اما نگران نباشید)
داخل قابلمه ریخته و یک لیوان آب سرد (۳۰۰میلی لیتر) اضافه میکنیم ، پوست یک عدد لیموترش را رنده کرده و به همراه دو قاشق غذاخوری ابلیموترش تازه به مخلوط اضافه میکنیم
نیم کیلو شکر افزوده و دوباره یک لیوان اب می افزاییم(۳۰۰ میلی لیتر) اگر سیب ترش بود مقدار بیشتری شکر بریزید( تا۸۰۰گرم )
با قاشق چوبی یک دقیقه روی حرارت زیاد مواد را هم زده و سپس حرارت را ملایم و درب را میپوشانیم
برای این مقدار مواد حداقل ۲-۳ ساعت یا بیشتر زمان لازم است تا مربا بپزد و جا بیفتد(حرارت را خیلی زیاد نکنید)
بعد از اینکه مربا جا افتاد و تمام تکه های سیب پخته شدند ( غلظت مانند ویدیو ) حالا نصف قاشق چایخوری سرخالی ( نه بیشتر چون تلخ میشود) وانیل افزوده و از روی حرارت برمیداریم
به همین سادگی و خوشمزگی😋
👌 نکته
۱/ برای تست مقداری مربا را داخل کاسه ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود و غلظت را چک کنید
۲/ به جای رنده پوست لیمو میتوان از پوست پرتقال استفاده کرد
۳/ از قاشق فلزی استفاده نکنید
۴/ مربا را در یخچال نگهدارید تا کپک نزد
🔴اگر به همین مربا دو قاشق پودر ژلاتین حل شده اضافه کنید میشه مارمالاد