eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری) ☕️میان وعده :دو عدد میوه فصل 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
برای رفع سرماخوردگی و آنفولانزا گریپ فروت را با پوست 4قاچ کنید و داخل قابلمه آب بیندازید و بجوشانیدآنرا هم بزنید و یک قاشق غ عسل به آن اضافه کنید و محلول به دست آمده را بنوشید. @shirini71
‍ ‍ شلغم رو پس از شستن در سبد استیل مخصوص بخارپز قرار دادم روی قابلمه آب درحال جوش گذاشتم با در بسته به مدت چهل دقیقه. بیست دقیقه اول بهتره شلغم ها رو پشت و رو کنید ، تا بهتره بپزه . بسته به جنس شلغم این مدت ممکنه فرق کنه با چنگال امتحان کنید اگه نرم بود آماده ست . سرو با عسل طعمش با عسل عالیه 🍃 یکی از راههای مقابله با آلودگی هوای این روزهای تهران و شهرهای بزرگ خوردن شلغم می باشد. ☑️شلغم یک آنتی بیوتیک طبیعیه ! . 🔹👈 اما دقت کنیم ، در پخت شلغم به هیچ عنوان سر و ته آن را نزنیم چون خاصیت آنتی بیوتیکی آن از بین میرود . @shirini71
پنج کیلو به بود دو ونیم کیلو شکر سه پارچ اب به رو با پوست درست کردم گذاشتم رو حرارت تا به جوش اومد بعدش حرارت رو خیلی کم.... سر قابلمه رو گذاشتم تا شش ساعتی پخت واب کم شد.... یه قاشق ابلیمو هم زدم به همین سادگی😝😝😝 @shirini71
👈این دسر مخصوص خطه جنوب و همون کاستر خودمونه فقط بهش گلاب اضافه میکنن که طعمشو عالی میکنه . 🔻مواد لازم : ▫️پودر کاستر ۴ ق غ ▫️شیر سرد ۲ لیوان ▫️شکر ۸ ق غ ▫️گلاب ۲ ق غ ▫️زعفران مقداری ✍ابتدا پودر کاستر را با شیر سرد خوب مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار میدهیم . مرتب مخلوط رو هم میزنیم تا به شکل فرنی در بیاد سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود در انتها گلاب و زعفران را اضافه کرده و از روی شعله برداشته و در ظرف مخصوص سرو ریخته و بعد از این که کمی سرد شد به مدت ۲ ساعت در یخچال میزاریم . و با پودر پسته و گل محمدی تزئین کنید . @shirini71
خورشت سیر واویج گیلانی 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😁 برگ سیر تازه وسبز نیم کیلو تخم مرغ دو عدد آب نارنج تازه بمیزان لازم رب گوجه فرنگی یک قاشق نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم برگ سیر شستم و خورد کردم به نصف فنجون آب گذاشتم کاملا پخت وقتی آبش کاملا کشیده شد با روغن سرخ کردم و یک قاشق رب گوجه فرنگی بهش اضافه کردم بعدا آب نارنج آضافه کردم با نمک و فلفل و آخر سر تخم مرغ روش شکستم درش گذاشتم تا تخم مرغها بپزنند مزه ش عالیه @shirini71
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل و یک ق آرد نخودچی خوووب ورز میدیم و کوفته هایی ریزی باهاش درست میکنیم و یه ربع تو یخچال می ذاریم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و وقتی برنج رو آبکش کردیم اونها رو لای برنج دم میدیم و کشمش و زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و با برنج زعفرانی سرو میکنیم @shirini71
طرز تهيه : یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید . @shirini71
‍ ‍ موادلازم 👇👇 1 _ زنجبیل تازه،پوست کنده وبا رنده خیلی ریز رنده شده 200گ 2 _پودر نشاسته گندم (گل ) 3 ق غ 3 - پودر ژلاتین 4 ق غ 4 _ شکر 1 لیوان دسته دار معمولی فرانسوی ( در صورت تمایل میتوانید 1/2 لیوان شکر و1/2 لیوان عسل استفاده کنید). طرز تهیه :👇👇 1 _ درقابلمه ای کوچک زنجبیل را با 1 لیوان آب بگذارید تا کاملا بپزد وبعد ازاینکه مطمئن شدید کاملا زنجبیل ها پخته شدند آنرا میکسش کنید (من اینکار را با گوشت کوب برقی انجام دادم ).وبعد از صافی خیلی ریز رد کنید وتفاله های آنرا بگیرید وبیرون بریزید. 2_وبعد پودر نشاسته را اضافه کنید وباهمزن دستی بزنید تا پودر نشاسته گلوله نشود وبعد پودر ژلاتین +شکر را اضافه کنید وروی حرارت ملایم قرار دهید ومرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود. 3_ یک قالب مستطیل دیواره کوتاه به ابعاد 20×13 را درنظر بگیرید وبعد کف ودیواره آنرا کمی چرب کنید یا کمی آب بپاشید وبعد یک کیسه فریزر داخل قالب بیندازید بطوریکه کف ودیواره ها رابپوشاند (نیازی نیست روی کیسه فریزر را چرب کنید). 4 _ حالا مواد کاملا غلیظ شده را سریعا بطور یکنواخت داخل قالب بریزید واجازه دهید تا کاملا خنک شود وبعد ازشب تا صبح دریخچال قرار دهید تا کاملا ببندد وسفت شود. 5 _ حالا نایلون را از قالب جدا کنید وبا قیچی ازعرض بصورت نوارهای 1 یا 1/5 سانتی برش دهید وبعد نوارها را بصورت حبه قندها ی کوچک در آورید .وبرای اینکه چسبندگی پاستیلها ازبین برود درمقدار کمی آرد بغلتانید و آرد اضافی را بگیرید . ودر ظرف مورد نظر بریزید وبا چای میل کنید . @shirini71