املت بادمجان ☝☝☝
مواد لازم
بادمجان متوسط ۲ عدد
گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
سیر ۲ حبه
آرد ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- بادمجان ها را پوست بکنید و 20 دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و خشک کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
۲- داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، بادمجان های حلقه شده را در روغن بریزید و سرخ کنید ، گوجه فرنگی را پوست بکنید و رنده کنید سپس گوجه فرنگی ، سیر رنده شده و مقداری جعفری خرد شده را به بادمجان های سرخ شده اضافه و مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب غذا کشیده شود.
۳- تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و آرد ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بزنید تا تخم مرغ کف کند سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ببندد سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود و بهمراه نان سرو کنید.
☕️❦┅
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
عضو شو رایگان یاد بگیر👆🏻👆🏻
بال و بازوی مرغ مزه دار گریل شده😍
👩🍳مواد لازم
• روغن زیتون • نمک و فلفل سیاه
• ۳قاشق غذاخوری پودر چیلی
• نصف قاشق چایخوری پودر سیر
• ۱۲تا تا ۲۵تا بال و بازوی مرغ
• نصف پیمانه سرکه قرمز
• یک یا دو قاشق فلفل قرمز پوره شده
• یک قاشق غذاخوری پودر فلفل مکزیکی
• یک قاشق غذاخوری خردل
• یک قاشق غذاخوری عسل
• یک قالب کره
• گشنیز یا نعناع تازه برای تزئین
بال ها و بازوها رو با مواد بالا ترکیب کنید ۳تا۴ساعت داخل یخچال استراحت بدین سپس به سیخ چوبی خیس خورده یا سیخ فلزی بکشید کمی روغن زیتون روش اسپری کنید به مدت چهل دقیقه داخل فر با حرارت متوسط و در نهایت به مدت ۱۵دقیقه با حرارت تند گریل کنید.
#نکات
💥 روی بال ها رو با نوک چاقو خط بندازین تا مغز پخت بشه.
💥ترکیب عسل و خردل و کره این رنگ بی نظیر رو ایجاد می کنه.
💥 از فلفل کبابی و گوجه فرنگی و ریحون خونگی غافل نشین.
💥اگه دوست دارین مقدار عسل رو کم یا زیاد کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
😋گرانولا یک میان وعده یا صبحانه کم کالری و خوشمزهای است که همراه با شیر یا ماست سرو میشود؛ و برای کسانی که رژیم غذایی دارند، انتخاب خوب و کاملی است.
🍘مواد لازم
جو پرک 150 گرم
عسل 1/2 لیوان
دارچین 1 قاشق چایخوری
بادام 100 گرم
روغن 2 قاشق غذاخوری
کشمش 1/4 لیوان
🍘طرز تهیه
1- تمام مواد را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس عسل را اضافه و با دست یا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
2- فر را روشن و روی درجه 160 سانتیگراد تنظیم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و مواد را داخل سینی بریزید و با دست خوب فشرده کنید؛ سپس به مدت 40-45 دقیقه در فر قرار دهید.
3- پس از این که گرانولا پخته شد از فر دربیاورید و اجازه دهید سرد شود؛ سپس آن را برش بزنید و با کمی چیپس شکلات یا میوه خشک تزئین و سرو کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#کته_گوجه
اول پیاز داغ میکنیم بعد سه چهارتا گوجه فرنگی و یه سیب زمینی رو نگینی میکنیم و اضافه کرده همراه ادویه و دو تا سه قاشق رب گوجه فرنگی و پنج دقیقه که تفت خورد به برنج درحال جوش که تقریبا آبش کشیده شده اضافه کرده و دم کرده.
@shirini71
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
#نخود_پلو
میتونید همراه با مرغ یا گوشت یا ماهی و یاحتی تن ماهی نوشجان کنید اصن هیچیهم نخواید همراهش بخورید یه ماست کنارش بزارید و میل کنید
یه چیزی بگم: من نخود پلو رو بیشتر از باقالی پلو دوس دارم چون همیشه بعد باقالی پلو یه دل پیچه ای میگیرم وفشارم میوفته ولی نخود پلو قربونش بشم اصن از این اداها نداره😋.
موادلازم
برنج
نخود فرنگی
شوید
نمک و روغن
طرزتهیه
برنج رو از قبل خیس کنید
نخود فرنگی رو بزارین جدا بپزه (من همیشه از قبل داخل فریزر دارم، برای فریز کردنش میزارم نخود فرنگی بپزه داخل آبش کمی نمک اضافه میکنم بعد از اینکه کمی پخته شد در کاسه ای اب و یخ فراوون میریزم وبعد از اینکه نخود فرنگی پخته شده رو ابکش کردم مستقیم میریزم داخل کاسه ی یخ اینجوری رنگش تیره نمیشه وهمون سبز خوشرنگ میمونه)
وقتی برنج رو آبکش کردم شوید و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنم ومخلوط میکنم سپس ته قابلمه بعد از ریختن روغن، نون یا سیب زمینی میچینم وسپس پلوی مخلوط با شوید و نخود فرنگی رومیریزم درش رومیبندم وقتی بخار افتاد کمی روغن داغ میریزم روش
خیلی وقتها هم بصورت کته درست میکنم به این صورت که برنج رو که کته گذاشتم وقتی به جوش اومد نخود فرنگی وشوید روبهش اضافه میکنم وبعد از خشک شدن اب دم کنی میزارم تا دم بکشه، هروقت سیر تازه داشته باشم یه بوته شو روی باقالی پلو یا شوید پلو یا سبزس پلو و نخود پلو میزارم عاشق اون عطرشم😍.
طرزتهیه خورشت (همون شیوه ی چلوگوشت)
برای خورشت هم پیاز رو یه کوچولو تفت دادم بعد بهش ماهیچه و گوشت رو اضافه کردم اب جوش ریختم، گذاشتم پخته شن اواسط پخت در تابه ای کمی روغن ریختم زردچوبه، دارچین، زعفرون، زنجبیل، نمک و رب گوجه ریختم وکمی تفت دادم وقتی بوی خامی رب بلند شد دوتا هل انداختم و در اخر به خورشت اضافه کردم اجازه بدین خورشت خوب جا بیوفته
@shirini71
🔷#تاس_کباب_اراکی
مواد لازم:
چون اهل خونه با گوشت دوست ندارن من از ٣تاران مرغ استفاده كردم
هویچ : ٢ عدد
سیب زمینی :٢عدد متوسط
بِه :٢عدد
گوجه :١عدد
آب :٢لیوان
پیاز :١عدد بزرگ
آلو بخارا : هر چقدر دوست دارين بچه ها ديدين كه آلو بخارا دو مدلِ ترش و شيرين من ٥تا ترش ريختم ٥تا شيرين همچين ملس و باحال ميشه
نمك فلفل زردچوبه
طرز تهیه :
اول کف ظرف کمی روغن بریزید و پیاز رو حلقه کنید و ته ظرف بچینید بعد گوشت يا مرغ رو روی پیاز ها قرار بدين وهویج رو برش بزنید و اضافه کنید
روی هویج بِه بچینید، بهتر پوست بِه رو جدا نكنيد
بعد آب بريزيد و اجازه بدين جوش بياد شعله رو ملایم میکنیم میگذاریم تا بپزند وسطاى پخت آلو و ادويه ها رو اضافه كنيد و در اخر سیب زمینی و گوجه
صبر كنيد تا کمی آب غذا کشیده بشه اگه آخرش يه كم زعفرون هم بريزيد
@shirini71
#کیک _چند شربتی _با سس شربت
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شربت شاتوت و آلبالو و گلاب همشون باهم 1 لیوان
نصف فنجان شکر
پکینپودر یک قاشق غذاخوری
اگه خیلی شیرین دوست دارید یک فنجان شکر بریزید
تخم مرغ رو یکم بزنید بعد شکر رو اضافه کنید باز بزنید تا رنگش تغییر کنه بعد روغن رو بریزید هم بزنید بعد شربت و گلاب رو اضافه کنید مخلوط کنید بعد آرد و پکینپودر الک شده رو در دو مرحله بریزید و هم بزنید بعد قالب رو چرب یا کاغذ روغنی کنید مایع کیک رو بریزید داخل قالب من مربای آلبالو دونه هاشو تو آرد غلتوندم بعد ریختم داخل کیک بعد کیک رو بزارید داخل فر گرم درجه حرارت 170 به مدت 45 دقیقه
بدون فر هم قابلمه رو چرب کنید بعد مایع کیک رو بریزید یه دم کنی بزارید و زیرش هم شعله پخشکن و با شعله کم بزارید بپزه بعد یک ساعت کیک رو برگردونید تا طرف دیگش طلایی بشه
سس روی کیک
یک لیوان آب آلبالو یا شربتش (من یکم هم شربت گل سرخ ریختم) رو با یک قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت بزارید روی حرارت تا یکم غلیظ بشه بعد سرد شدن بریزید روی کیک (اگه از شربت استفاده نمی کنید سه قاشق باید شکر بریزید)برای براق شدن سس هم میتوانید یک قاشق گلوکز بریزد
@shirini71
گز امریکایی .
مواد لازم اب یه لیوان 😊
گلاب ۲ ق س
پودرژلاتین ۲ ق س
شکر ۲ لیوان
ابلیمو اق غ
اب برای بن ماری کردن ژلاتین نصف لیوان😍
مغز پسته یا بادام به دلخواه
پودرنارگیل ۲ لیوان 😊
اب وشکر رو روی گاز بزارین تا جوش بیاد طی این مدت ژلاتین را روی نصف
لیوان اب سرد بریزین وبن ماری کنین 😍
وقتی اب جوش امدژلاتین بن ماری شده رو اضافه وزمان می گیریم ۱۵ دقیقه با شعله ملایم بجوشد ظرفتون کوچیک نباشه وگرنه سرریز میشه👌👌
بعد از ۱۵ دقیقه شعله رو خاموش کنید وابلیمو رو اضافه کنید زمان دهید تا مواد سرد وغلیظ شود 😊😊وقتی کامل سرد شد با همزن بزنیدتا سفید وکشدار شود بعد نصف پودر نارگیل را با مغز گردو خرد شده وگلاب بهش اضافه میکنیم دراخر ظرف پیرکس رو خوب چرب میکنیم وپودر نارگیل بپاشید مواد را داخل ظرف بریزید ودر یخچال ۶ تا ۸ ساعت استراحت می دهیم تا ببندد
میتونین رنگی هم درستش کنین 😍
نوووش جونتون 😊😊
@shirini71
#چوروس
#شیرینی_بدون_فر
کره 4 قاشق غذاخوری
آرد 2 لیوان
آب 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1/2 لیوان
نمک 1/4 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
اسانس وانیل چند قطره
#طرزتهیه :
کره، آب، نمک و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید، مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید سپس آرد و اسانس وانیل را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا خمیر جمع شود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر کمی سرد شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید (پس از اضافه کردن هر تخم مرغ با قاشق خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ جذب خمیر شود و خمیر لطیفی بدست بیاید). داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید، قیف را روی قابلمه بگیرید و با فشار خمیر را به بیرون هدایت کنید.
پس از اینکه حدود 10 سانتیمتر از خمیر خارج شد با قیچی خمیر را ببرید و داخل روغن بیندازید با قاشق مدام حرکت دهید تا تمام سطح شیرینی یکدست سرخ شود.
پس از سرخ شدن شیرینی را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود ، مقداری شکر و پودر دارچین را مخلوط کنید و داخل سینی بریزید سپس شیرینی ها را داخل آن بزنید و سرو کنید.
نوش جان .
✅چوروس یه یک شیرینی اسپانیاییه که شبیه به بامیه خودمونه فقط طرز سروش متفاوته، بامیه ما در شربت گذاشته میشه، ولی اسپانیاییها چوروس رو در پودر قند یا شکر دارچینی میغلطونند یا در سس شکلات میزنن و میخورن
شیرینی چوروس با سس شکلاتی .
✅شیرینی چوروس در اسپانیا بسیار محبوب است و همراه با سس شکلاتی سرو میشود، برای تهیه سس شکلاتی مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب ذوب کنید سپس با مقداری خامه مخلوط نمایید و همراه با شیرینی سرو کنید.
. ✅نکته ها : در بعضی از دستورات این شیرینی تخم مرغ وجود ندارد ، میتوانید به جای 3 تخم مرغ از 1/2 لیوان آب استفاده کنید !
@shirini71