eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
صبحانه های مفید برای آقایان : چای سبز و خرما ، املت گوجه برای خانم ها: شیر و خرما ، املت قارچ
💧چہ افرادی صبح ها آب بخورند؟ 🍸افرادی که کمر_درد دارند 🍸افرادی که زود عصبانی میشوند 🍸افرادی که استرس بیش ازحددارند 🍸افرادی که بیماری های عفونی دارند
با قلي ها رو با برنج و شويد تازه خرد شده با هم آبكش كردم موقع دم كردن يه كم پياز داغ با پودر گل سرخ لا بلاي برنج ريختم تا آدم و موقع دم كشيدنه برنج بيهوش كنه 😉واسه درست كردنه مرغ ها:مرغ ها رو هم خوب سرخ ميكنم تو روغن داغ و ميزارمش كنار واسه سسش:رب گوجه و پياز داغ و فلفل دلمه اي و زرچوبه با يه كمي ادويه گوجه كه آماده ست و تو عطاريها دارن رو خوب تفتش دادم و بهش آب اضافه كردم و مرغا رو توش اضافه كردم تا بپزه و جا بيفته 😋تهديگش رو هم سيب زميني رو رنده ريز زدم با نمك و زرچوبه مخلوط كردم و كف قابلمه با پشت قاشق صاف كردم و برنج مخلوط رو روش ريختم تا دم بكشه☺️ @shirini71
🥘آشپزی خودمونی 🔷 گوشت چرخ کرده رو با١پیاز رنده شده که آبش و هم میگیریم با ادويه مخلوط میکنیم توی تابه روغن ونصف لیوان آب میریزیم و زیر شعله رو کم میکنیم وكباب هارو توى اون قرار ميديم @shirini71
پاستیل نصف بسته ژله نوشابه نصف بسته ژله توت فرنگي نصف بسته ژله بلوبري  نصف بسته ژله آناناس واسه هر رنگ از اين ژله ها يك قاشق غذاخوري پودر ژلاتين و يك قاشق غذاخوري كلوگز كه باعث كشدار شدن پاستيل ميشه و يك چهارم ليوان آب جوش لازم داريم قالب هم حتما بايد سيليكونى باشه پودر ژله و ژلاتين و گلوكز و آبجوش روبا همزن دستي مرتب هم ميزنيم تا غليظ بشه،بعد تو سس خورى ميريزيم تا راحت بتونيم داخل قالب بريزيم قالبتون رو از قبل خوب چرب كنين با روغن مايع،مواد رو داخل قالب بريزين،٢٠ دقيقه داخل فريزر بزارين،وقتي بست خيلى راحت درميان فقط خيلى سريع كار انجام بدين و و زود به قالب انتقال بدين چون فورى مى بنده @shirini71
@shirini71 سیب قرمز ۲عدد گلابی ۲ عدد پرتقال ۴ عدد کیوی ۳ عدد زغال اخته خشک ۱/۲ پیمانه دانه انار ۱ پیمانه همه میوه ها را خرد کرده در ظرف سرو ریخته دو قاشق غذاخوری عسل را با یک قاشق غذاخوری آبلیمو در ظرفی جدا با هم مخلوط کنید و به میوه ها اضافه کنید
خوشمزه و با بافت فوق العاده فوق العاده لطیف وعالی 🍊🍀🍊🍀🍊🍀🍊🍀🍊. کیک نارنگی : چهار عدد تخم مرغ که بزرگ نباشن(ترجیحا متوسط و کوچیک) آرد سفید : یک و نیم لیوان که با یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر مخلوطش می کنید و دوبار الک می کنید روغن مایع :نصف لیوان آب نارنگی:نصف لیوان رنده ی پوست نارنگی درصورت دلخواه مقداری وانیل : نوک کارد شکر دانه ریز :یک لیوان آب ولرم : دو قاشق غذاخوری اول از همه زرده و سفیده رو از هم جدا کنید ،سفیده ها رو با دو قاشق غذاخوری شکر و نوک کارد نمک مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید و برفی بشه .بعد زرده ها رو با مابقی شکر و رنده ی پوست نارنگی و وانیل و دو قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و پف دار بشه روغن و بعد آب نارنگی رو به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید همزن رو بذارین کنار سپس آرد رو در سه مرحله به موادتون اضافه کنید و در آخر سفیده های برفی رو به مواد کیکتون اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید تا یه مایه ی پفکی و یک دست داشته باشید قالبتون رو با کره ی سرد کاملا چرب کنید و بعد با الک آرد پاشی کنید با برگردوندن قالب و تکوندنش آرد اضافی رو تخلیه کنید و مایه کیک رو به صورت دایره وار داخل قالب بریزید و داخل فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم کردید به مدت چهل و پنج تا پنجاه دقیقه قرار بدید این کیک پف عالی و فوق العاده لطیف هست @shirini71
✔ بادمجان حلقه ای نیم سرخ شده + روش سسی شامل ترکیب ماست و سیر و آویشن و کمی مایونز+ روش کمی پنیر پیتزا + سس گوشتی شامل پیاز خلالی و سیر رنده شده گوشت چرخ شده و فلفل دلمه و ادویه های خوشمزه + روش کمی قارچ تفت داده شده + گوجه گیلاسی + فلفل دلمه و ذرت و روش هم کمی پنیر پیتزا 👈👈 میره توی فر تا پنیرش آب بشه 😊 . @shirini71
نون شیرمال ترکی: زرده تخم‌مرغ ۲ عدد خمیر مایه ۱ ق.غذا خوری پر شیر ولرم ۱ پیمانه کره به دمای محیط رسیده ۵۰ گرم روغن مایع  ۵ ق.غ ارد ۴ تا ۵ پیمانه حدودا(مقدار ارد متغییره) شکر نصف پیمانه طرز تهیه: اول از همه تو یه ظرف چینی شیر ولرم و خمیر مایه و یک قاشق چایخوری از میزان شکرو باهم مخلوط کن در ظرفو بذار و به مدت ۵ دقیقه استراحتش بده تا مایه خمیر عمل بیاد. تو یه ظرف دیگه کره روغن مایع مابقیه شکر و زرده تخم مرغ رو باهم مخلوط کن میتونی کمی وانیل هم بهش اضافه کنی مواد رو خوب باهم دیگه مخلو کن و مایهدخمیر عمل امده رو هم بهش اضافه کن و خوب با یه قاشق یا همزن دستی هم بزن بعد ارد و کم به کم الک کن روش سه تا لیوان ارد با خیال راحت بهش اضافه کن ولی از لیوان ۴ به بعد کم کم اردو اضافه کن تا یه خمیری به دست بیاد که کمی به دست بچسبه خیلی کم حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیرتو ورز بده بعد از ورز دادن خمیرو چونه کن یه ظرفی که بزرگ باشه رو یه مقدار خیلی کم چرب کن و دو طرفه چون خمیرتو تو ظرف بگردون و چرب کن خمیرتو بذار تو ظرف روشو خوب بپوشون و به مدت ۱ ساعت تا ۲ ساعت بذارش یه جا گرم تا خمیر حجمش دوبرابر بشه به اصطلاح خمیر ور بیاد بعد از این ندت پف خمیرو بگیر و خوب خمیرتو ورز بده به شکل های دلخواه درش بیار و مغز هرچی دوست داری مثل شکلات چیپسی نوتلا مربا مغز و  ...... بذار . خمیرتو که فرم دادی بچین تو سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردی کف و دوباره رو خمیر و بپوشون و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بهش استراحت بده تو این زمان هم فرتو رو دمای ۱۸۰ درجه گرم کن بعد از استراحت دوم یه دونه زرده تخم مرغ و یه قاشق شیر و کمی زعفرون روباهم مخلوط کن و با یه قملمو خمیرتو رومال کن و کنجد بپاش و بذار تو فر حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که زیر نون طلایی بشه برا طلایی شدن روش گریل رو روشن کن فقط مواظب باش نسوزه چون این نونا خیلی زود میسوزه  @shirini71
یه اسنک فوق العاده راحت سس بشامل : دوقاشق ارد رو روی حرارت کم تفت بدید تا بوی خامیش بره بعد بهش ۲۵ گرم کره اضافه کنید و نمک و فلفل بعد دو لیوان شیر اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه و زیرش رو خاموش کنید . یک عدد سینه مرغ ابپزشده با پیاز راریش ریش کنید . یک عدد هویج ابپز و خرد شده و یک عدد سیبزمینی ابپز و خرد شده و مقداری نخود فرنگی ابپز را به سس بشامل اضافه کرده و مرغ راهم به مخلوط اضافه کنیدو نمک و فلفل بزنید . نان باگت ها را از وسط برش داده و بهشون سس کچاب میزنیم بعد مواد را روی نانها ریخته و پنیر ورقه ای رو روی مواد میچینیم و در فر از پیش گرم شده 180 درجه میگذاریم تا روی غذا کاملا طلایی بشود . نوش جونتون @shirini71