eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
ماهی کبابی😍😋 شکوفه ماهی رو چن ساعت داخل پیاز و سیر رنده شده سماق و نمک ادویه ماهی اب نارنج اب نصف لیمو ترش گزاشتم خوب ک مزه دار شد مواد روشو تکوندم و کف سینی رو چرب کردم ماهی رو گزاشتم و چن برش رو ماهی زدم روش کمی نمک و سماق روغن ذیتون دوباره اب نارنج ریختم کنارشم از اسبزیجات دلخوا گذاشتم فر ب مدت نیم ساعت با دما ۲۰۰ درجه نوش جان😋😋😋👌 شکوفه 😍 @shirini71
هدایت شده از گسترده شبانه زهرا ۸شب تا9صب
💥💥وااااااای محششششرررره اینجا 💝مزون‌ دوز های فوق العاده 😱😍 🇮🇷تولید ملی🇮🇷 ✅کیفیت عالی👌👌 💰💰قیمتهای باورنکردنی😙 http://eitaa.com/joinchat/2614886401C54d97b7193 👆یه سر بزن،دست خالی بر نمیگردی😃
هدایت شده از گسترده شبانه زهرا ۸شب تا9صب
این کانال فقط به خانمهای شیک پوش و خاص توصیه میشه😉😎 طراحی شده برای شما و به سلیقه ی شما😍 اینجاس👇 http://eitaa.com/joinchat/2614886401C54d97b7193
🔴هم با برنج میشه خورد هم نون یه غذای فوری و محشر و دلبر و خوششششمزه داریم ۱ دونه پیاز بزرگ ریز خرد کردم و توی روغن اجازه دادم یه کم سبک و شیشه ای بشه بعد ۳۰۰ گرم سینه مرغ ورقه کردم و بهش اضافه کردم همزمان ادویه جات اضافه کردم تا کاملا به خورد سینه مرغ بره ، ادویه جات شامل ( فلفل سیاه ، پاپریکا ، آویشن ،پودر سیر ، زردچوبه ، نمک و ادویه پخت مرغ البته اگه دوست داشتین ) با حرارت نسبتا بالا سرخش کردم بعد ۲۰۰ گرم قارچ ورقه کردم و همراه با ۱ ق غ آبلیمو به مرغ ها اضافه کردم بازم حرارت بالا باشه تا قارچ آب نندازه همشو تفت بدین خیلی سریع آماده میشه در مجموع ۱ ربع پخت کافیه در آخر ۳ ق غ خامه ( تا ۵۰ گرم هم میتونید اضافه کنید ) و ۱ ق غ گشنیز خرد شده و تمااااام داغ داغ بخورینش که طعمش حرف نداره . در پناه خدا 🙏🌺. @shirini71
✅ کیک دبل چاکلت 😋 ‍ ۳عدد تخم مرغ درشت همدمای محیط رابا یک لیوان شکر(البته من یک لیوان به اندازه یک بندانگشت خالی ریختم ) وکمی وانیل باهمزن خوب بزنید تا کاملا حجیم وکرم رنگ شود،سپس یک لیوان شیر ولرم،از نصف لیوان کمی بیشتر روغن مایع وحدود ۱۵۰گرم شکلات اب شده رااضافه کنید وخییلی کم باهمزن مخلوط کنید، درنهایت طی دو سه مرحله مخلوط سه بارالک شده ۲لیوان ارد،نصف لیوان پودرکاکائو،یک ق چ اندازه گیری سرپر بیکینگ پودر وکمی نمک رااضافه وبه آرامی با لیسک یکدست کنید اگر گوله اردی وجود داشت با دور کند همزن درحد یکی دو دور مایه رایکدست کنید ،درون قالب سایز ۲۲ کاغذ روغنی انداخته ومایه کیک را بصورت دورانی ریخته ،اگر درون مایه حباب هوا وجود داشت یکی دو بار آرام به سطح کاربکوبید وسپس درفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی تاچهل وپنج دقیقه پخت بدین،پخت کیک راچک کنید به سیخ چوبی چیزی نچسبید خارج کنید،زیاد ازحد نگذارید بمونه خشک میشه، سپس تزیین کنید، میزان شکلات اب شده رامی تونین بیشترم بریزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک عدد تخم مرغ آبپز+دو کف دست نان سنگک+یک عدد خرما+چای(250کالری) 🍀 :دو عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5 قاشق پلوساده+3قاشق خورشت قیمه(350کالری) ☕️میان وعده :یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک تکه کباب تکه ای+یک کف دست نان سنگک( 270کالری) @shirini71
😍 🍇 @shirini71🍇 مربای انار مواد لازم برای۶ نفر مواد اصلی آب انار 3.5 پیمانه دانه انار ۱ پیمانه شکر ۳ پیمانه آب لیمو به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا انار را دون کرده وبعد با استفاده از دستگاه آب انار گیری ،آبش را بگیرین ،حدود سه پیمانه ونیم آب انار باید داشته باشیم . ۲- در یک قابلمه آب انار وشکر راباهم ترکیب کرده ،روی حرارت متوسط قرار دهید ،وبه مدت ۳۰دقیقه آن را بجوشانید . ۳- دانه انار یک پیمانه ،وآب لیمو را به قابلمه در حال جوش اضافه کرده و۳۰دقیقه دیگر آن را بپزید . ۴- برای اینکه مقدار غلظت مربا را بفهمید ،با استفاده از یک قاشق ،یک قطره از مربا را روی ظرف سردشده بچکانید وظرف را سرازیر کنید ،اگر به سختی روان شد مربای شما آماده است. ۵- مربا بعد از سرد شدن کامل داخل یه شیشه بریزید درب آن را محکم ببندید ،آن را در جای خنک قرار دهید . ۶- این مربا بسیار خوشمزه وطعم اون ملس هستش . سایر نکات ★مربای انار را می توانید در وعده صبحانه -میان وعده سرو کنید.
☘☘ کرفس نیم کیلو سبزی(ترکیب جعفری و نعناع به نسبت 2به1) 200 گرم گوشت 200 گرم روغن به میزان لازم آب به میزان لازم آبغوره 2ق غ نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم پیاز 1 عدد رب گوجه 1ق غ کرفس ها را خرد کرده و آن را سرخ می کنیم در ظرفي جدا سبزی ( جعفری – نعنا – برگ های کرفس ) را خرد میکنیم و داخل روغن تفت می دهیم بعد خرد کردن گوشت آن را همراه پياز در روغن تفت داده رب گوجه رو هم تفت میدیم و مخلوط کرفس و سبزی را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدیم کاملاً پخته شود بعد نمک و آبغوره را به آن اضافه می کنیم و زیر شعله را کم کم می کنیم تا خورش کرفس جا بيفته و اماده بشه. بحای نعناع و جعفری میتونید کمی سبزی قورمه اضافه کنید ریختن لوبیا هم کاملا سلیقه ای هست رب گوجه رو هم میتونید حذف کنید. من بجای آبغوره کمی غوره ريختم 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirin71 🍃🌼🌸🌺🍃
😋😋 شکمش رو پاک کردم گردنش و پوست دور گردنش رو کندم و شستم و کنار گذاشتم‌ . توی تابه ی پیاز بزرگ رو خلالی نازک کردم و با کمی روغن تفت دادم تا طلایی شه‌. بعد انداره یک مشت گردوی ریز خرد شده ریختم و تفت دادم یکم نمک و زرد چوبه و یکم پودر لیمو عمانی زدم و یک مشت کشمش ک از قبل شستم ریختم به اضافه یک ق غ زرشک. هم زدم بعد از یک دقیقه خاموش کردم. شکم بلدرچین ها رو با مواد پر کردم . ی نخ بلند اووردم و دور  دوتا ساق بلدرچین ها رو نخ پیچوندم یکم نخ دور شکمشون هم پیچوندم و گره زدم. بعد روی بلدرچین ها رو زعفران زدم و توی ی تابه با کمی کره حسابی سرخ کردم. بلدرچین ها رو از تابه برداشتم‌تو همون تابه یک ق غ سر پر رب گوجه ریختم و تفت دادم یک پیاز کوچک رو چهار قاچ کردم و روی رب گذاشتم هم زدم یک لیوان اب اضافه کردم گداشتم یکم سس بجوشه بعد بلدرچین ها رو روی رب گذاشتم در تابه رو بستم تا یک ساعت بعد از یک ساعت بلدرچین امادست . به همراه برنج میل کنید و از عطر و طعم لذیذش لذت ببرید. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃