eitaa logo
شیرینی پزون
4.1هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
7.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
بیسکوییت پتی بور یک بسته شیرعسلی  دو ق غ زعفران دم کرده یک ق غ پودر کاکائو یک ق م پودر نارگیل یک ق غ پودر پسته یک ق غ بیسکوییت پتی بور را آسیاب کنید، شیر عسلی را بهش اضافه کنید و خوب بهم بزنید حالا مواد را به چهار قسمت تقسیم کرده و بهش زعفران، پودر پسته، پودر نارگیل وپودر کاکائو بزنید و مانند کلیپ کار را انجام دهید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 دیلی کوکی های مهربون این صورتیه خوشمزه‌رو از دست ندید که بینظیره کیک اسفنجی پایه هم آموزشش توی کانال هست بریم سراغ رسپی: توت فرنگی ۲۰۰ گرم شکر ۳۵ گرم شکلات سفید ۴۹۰ گرم کره ۵۰ گرم هم دمای محیط تمام مراحل در فیلم توضیح داده شده .از توت فرنگی تازه هم میشه استفاده کرد 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
29.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 موادلازم آرد قنادی ۱۶۵گرم سس کارامل. ۳۵ گرم(آموزشش هایلایت شده) پودر کاکائو. ۲ تا ۳گرم(۱ ق چ) پودر گردو. ۳۵ گرم زرده تخم مرغ. ۱عدد پودر قند(پودر شکر) الک شده. ۴۰گرم کره نرم (روغن جامد یا روغن صاف قنادی). ۱۰۰گرم وانیل. نوک ق چ نمک. ۱/۴ ق چ آرد رو کم کم اضافه کنید ، این خمیر نیاز به ورز نداره ، کاملا لطیف هست ، فقط با لیسک یا سرانگشت خمیر رو جمع کنید تا به روغن نیفته خمیر آماده رو داخل نایلون گذاشته به ضخامت نیم تا هفت میل باز کنید بعد نیم ساعت داخل یخچال بزارید استراحت کنه . بعد از استراحت کاتر بزنید و کاتر یا قالب رو حتما اول به آرد آغشته کنید بعد روی شیرینی رو طرح بندازید. اگه خمیر زیاد تو محیط بمونه گرم میشه و قالب زدن سخت میشه پس اگه خمیرتون مدام به قالب چسبید مجدد خمیر رو داخل یخچال بزارید تا خنک بشه بعد قالب بزنید. خمیرهای قالب زده رو با کمی فاصله داخل سینی ترجیحا گالوانیزه بچینید بعد سینی رو داخل یخچال بزارید حدود ۲۰ دقیقه بمونه بعد مستقیم به فر از پیش گرم شده انتقال بدید. تا ده دقیقه بعد از پخت به شیرینی ها دست نزنید. مدت زمان پخت : ۱۱ تا ۱۳ دقیقه دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه المنت پایین دمای فر گازی : ۱۷۰ درجه دمای توستر : ۱۵۰ درجه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم : آرد : ۱/۵ پیمانه کره مارگارین : ۱۱۰ گرم پودر قند : ۵۰ گرم ( تقریبا ۱/۲ پیمانه ) زرده تخم مرغ : ۱ عدد پودر هل : ۱ ق‌چ بکینگ پودر : ۱/۲ ق‌چ نمک : ۱ پنس زعفران دم شده : ۱ ق‌غ . کره هم دمای محیط رو با پودر قند یا پودر شکر با همزن دستی هم بزنید تا سبک و روشن بشه . یدونه زرده تخم مرغ که رگه‌ی سفیدش رو جدا کردید به همراه پودر هل ، بکنیک‌پودر و نمک اضافه و مخلوط کنید . ۱/۵ پیمانه آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید با لیسک هم بزنید تا به شکل خمیر جمع بشه و به دست نچسبه . به اندازه یه گردو از خمیر رو کف دستتون پهن کنید ، داخلش ۱ یا ۲ تا پسته بذاریدو قلقلی کنید . توپک هارو کف سینی فر یا تابه مورد نظرتون که نیازی به چرب کردن هم نداره بچینید و با چنگال روی شیرینی خط بندازید و پودر پسته بریزید . ‌ برای مدل دوم هم تمام مراحل درست کردن خمیر رو مجدد تکرار کنید فقط قبل از اضافه کردن آرد ۱ قاشق زعفران دم شده اضافه کنید ‌‌‌ برای پختن این شیرینی روی گاز در تابه رو دم کنی بزارید ، شعله پخش کن رو ۱۵ دقیقه داغ کنید و تابه رو روی شعله پخش کن باحرارت ملایم ۲۰ دقیقه قرار بدید. ‌ فر رو از قبل به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه گرم کنید داخل فر گازی با دمای ۱۷۰ درجه و داخل فر برقی با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید ‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز آموزش یه سس(سیروپ) پرکاربرد داریم...ازش برای تزیین روی کیک یا حتی فیلینگ کیکهاتون و تزیین دسرها و نوشیدنی هایی که طعم قهوه دارن میتونید استفاده کنید شکر 1/2 پیمانه آب 1/3 پیمانه پودر تارتار 1/4 قاشق چایخوری از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید پودر تارتار به علت خاصیت اسیدی که داره مانع شکرک زدن سس میشه میتونید حذفش کنید ولی احتمال شکرک زرد سس خیلی زیاد میشه نسکافه 2 قاشق غذاخوری از نسکافه گلد استفاده شده دقت کنید مواد باید روی حرارت ملایم قرار بگیره تا آروم آروم شکر حل بشه و همون طور که گفتم شکر باید قبل از جوش آمدن سس حل شده باشه وگرنه سس شکرک میزنه به هیچ وجه داخل مواد قاشق نزنید باعث شکرک زدن میشه معمولا 5 تا 7 دقیقه با حرارت ملایم زمان لازمه تا سس قوام بیاد...برای من 5 دقیقه زمان برد قوام سس بعد از سرد شدن بیشتر میشه،مطابق فیلم قوام سس رو چک کنید اگه هنوز رقیق بود یکی دو دقیقه دیگه روی حرارت بذارید اگر سس بعد از سرد شدن شکرک زد چند قاشق آب بهش اضاقه کنید و دوباره بذاریدش روی حرارت ملایم تا قوامش مناسب بشه سس رو تا چند هفته در دمای محیط به راحتی میتونید نگهداری کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 مواد لازم: آرد ۳الی ۴پیمانه که کنترل شده اضافه می کنین من ۳ و نیم پیمانه استفاده کردم کره همدمای محیط ۱۰۰ گرم روغ مایع یک سوم پیمانه معادل ۶ قاشق غذاخوری پودر قند یک سوم پیمانه معادل ۶ قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد ماست یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری پودر هل نصف قاشق چایخوری مواد میانی: خرما ۲۲عدد گردو نصف شده به تعداد خرما گلاب نصف فنجان پودر نارگیل ۴الی ۵ قاشق غذاخوری مقداری کنجد ،سیاهدانه،زیره سیاه برای تزیین زعفران دم کرده غلیظ برای رو مال دمای فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده مدت زمان پخت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه تا وقتی زیر شیرینی ها طلایی بشه و روشم کمی برشته در فر دست ساز مدت پخت ۳۰ الی۳۵ دقیقه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 مواد لازم آرد ۳۲۰ گرم بکینگ پودر ۲ ق چ جوش شیرین ۱/۲ ق چ پودر نارگیل ۵۰ گرم تخم مرغ 5 عدد وانیل ۱/۲ ق چ اسانس نارگیل ۵ قطره ( به دلخواه ) شکر ۲۵۰ گرم پوره موز ۲۲۰ گرم روغن مایع ۱۵۰ گرم طرز تهیه ارد ، بکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط و ۳ بار الک میکنیم و در آخر پودر نارگیل هم اضافه و مجدد مخلوط میکنیم . تخم مرغ ها رو به همراه وانیل ، اسانس نارگیل و شکر با دور تند همزن میزنیم تا کرمی و روشن بشه ( دور گیری فراموش نشه ) موز پوره شده و روغن مایع اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم . مواد خشک طی دو تا سه مرحله اضافه و اروم و دورانی مخلوط میکنیم . مایه کیک رو داخل قالب چرب و ارد پاشی شده ریخته و داخل فر گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه بین حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه اجازه میدیم تا بپزه . نکته جوش شیرین حذف نشه نکته اگه طعم نارگیل دوست ندارین میتونین حذف و جایگزین پودر نارگیل از ارد استفاده کنین 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی کم هزینه با ماندگاری ۱ هفته فوق العاده خوشمزه و خوش بافته مواد لازم: ماست شیرین :۳ق غ آرد :۳لیوان تخم مرغ:۲عدد شکر:۱لیوان سرخالی بکینگ پودر:۱ق غ روغن مایع:۳/۴لیوان وانیل:نصف ق چ خمیر چسبناکه عادیه،آرد زیاد به خوردش ندید ، با دست چرب گرد کنید با فاصله از هم داخل تابه بچینید شعله پخش کن و دم کنی باشه حرارت متوسط رو به کم ۱۵ دقیقه ای آماده س کوکی ها خنک شه بعد از تابه خارج کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
26.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 آرد ۱۳۰ گرم ( ۱ پیمانه)، آرد سمولینا ۸۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه)، نمک ۱/۸ ق چ، وانیل ۱/۴ ق چ، کره ذوب شده ۵۰ گرم، شیر خشک قنادی ۱/۲ ق س، شکر ۱/۲ ق س، مایه خمیر ۱/۴ ق چ، آب ۱۰۰ تا ۱۲۵ گرم ( ۱/۲ پیمانه) 🔴 آرد ، آرد سمولینا، نمک و وانیل را مخلوط کرده کره ذوب شده را اضافه میکنیم. شیر خشک، شکرو مایه خمیر را هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شده و کاملا لطیف باشه ۱۵ دقیقه به خمیر استراحت داده و بعد چونه های ۱۰ تا ۱۵ گرمی میگیریم. شکل داده و تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بعد تو شربت خنک ریخته میزاریم ۲،۳ دقیقه بمونه و بعد خارج می کنیم. شربت بار شکر ۴۰۰ گرم ( ۲ پ) / آب ۲۰۰ گرم ( ۱ پ)، گلاب ۵۰ گرم ( ۱/۴ پ) جوهرلیمو ۱/۸ ق چ، گلوکز ۱ ق س / دانه هل و زعفران به دلخواه 🔴مخلوط آب و شکر و گلاب را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود. قبل جوش اومدن آب شکر باید حل بشه وگرنه شکرک میزنه تابه رو مدام تکون بدین تا شکر حل بشه، وقتی آب جوش اومد جوهر لیمو، گلوکز ، هل و زعفران را اضافه کرده و میزاریم ۵ تا ۸ دقیقه بجوشه بعد از آماده شدن شربت میزاریم تو دمای محیط تا خنک بشه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سه قلم مواد😳 مقوی وخوشمزه 💪 بدون_پخت بدون_فر 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🍫🍭 همین قدر راحت همینقدر فوری🌝🌸 یک شیرینی خوشمزه درست کن😋 ‌شیرینی به این خوشمزگی رو دلت نمیاد با کسی تقسیم کنی😋😂 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
99.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۵ مدل با یک خمیر 20 تا 30 عدد شیرینی😍😋 بدون فر بدون همزن کره 150گرم پودر قند نصف لیوان عسل 1ق س تخم مرغ 1عدد آرد ۲لیوان گرم نشاسته ذرت۲/۵ق س رنده پوست پرتقال1 ق چ یا 1/4 ق چ وانیل کره رو با همزن بزنید تا بافتش باز شود پودر قند را اضافه ۲-۳دقیقه بزنید تا روشن وکمی حجیم بشه تخم مرغ، رنده پوست پرتقال یا وانیل اضافه هم بزنید تاتخم مرغ جذب مواد بشه . نصف آرد رو با نشاسته ذرت ترکیب و الک کنید به مواد اضافه و هم بزنید تا جذب بشه. مابقی آرد را کم کم اضافه کنید، (از ارد من ۲-۳قاشق اضافه اومد) با دست ورز بدین خمیر وقتی جمع بشه وبدست نچسبه آماده اس، داخل نایلون گذاشته در یخچال 1 ساعت استراحت بدید بعد کمی در دست ورز بدین تا نرم بشه بین 2 نایلون باز کنید. شیرینی ها رو کاتر بزنید وشکل بدین در سینی فر بچینید (بهتره کف سینی کاغذ روغنی بندازید)و اجازه پخت دهید. دمای 160 برقی یا ۱۷۵گازی حدود 15 دقيقه. بعد از پخت کامل خنک بشه بعد از سینی فر خارج کنید برای تزیین ومغزی میتونید از بریلو، مارمالاد، گاناش،شکلات ذوب شده،کرم ها ومغزیجات استفاده کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط باسه قلم مواد😳 با پر کاربرد و دو قلم مواد دیگه کمتر از ۳۰ دقیقه برای عیدتون یه شیرینی خوشمزه درست کنید 😉 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۴ لیوان شکر ۱۰۰ گرم یا (نصف لیوان) پودر ژلاتین ۲۰ گرم یا (دو قاشق غذاخوری سر پر) آب سرد نصف لیوان شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم پودر قهوه موکا ۲۰ گرم یا (دو قاشق غذاخوری سر پر) خامه صبحانه ۸۰ گرم یا (سه قاشق غذاخوری) قالب دلخواه یک عدد نکات: 🔺از هر مدل قالبی که استفاده کنید نیاز به چرب کردن نداره چون توی موادمون خامه هست به هیچ عنوان نمیچسبه 🔺اگه دوست دارین دسرتون خیلی شیرین باشه میتونین مقدار شکر رو ۱ لیوان در نظر بگیرین 🔺اگه از قالب سیلیکونی استفاده کردین قبل از اینکه دسر رو توی قالب بریزید قالب رو توی بشقاب بذارین که موقع برداشتنش به مشکل نخورین 🔺خامه و مواد دسر حتما هم دما باشن که خامه توی دسر دون دون نشه 🔺اگه خواستید پودر ژلاتین رو توی ماکروفر حل کنین حواستون باشه سر نره(مثلا هر ۳۰ ثانیه ماکروفر و بزنید و هر بار چک کنین وقتی ذرات ژلاتین حل شد از ماکروفر دربیارین) 🔺اگه پودر قهوه ی موکا نداشتین میتونین از پودر قهوه ای که تو خونه دارین استفاده کنین 🔺حواستون باشه شیر روی حرارت فقط گرم بشه(نباید به نقطه ی جوش برسه) 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
مرنگ بدون_فر سفیده تخم مرغ ۲عدد پودر قند دو برابر سفیده تخم مرغ ها(حدودا نصف تا سه چهارم لیوان دسته دار) آب لیمو ۱ق چایخوری دوعدد سفیده تخم مرغ رو باهمزن خوب هم بزنید تا سفید رنگ و پفکی شود پودرقند رو اضافه کنید و هم بزنید یک قاشق آب لیموی تازه اضافه کنید و دوباره چند دقیقه هم بزنید تا زمانی که رد پره های همزن روی مواد بمونه مواد رو داخل قیف ماسوره دار ریخته و داخل قابلمه نچسب یا تابه با فاصله شکوفه بزنید(نیازی به چرب کردن کف قابلمه یا تابه نیست)دم کنی و شعله پخش کن بذارید بمدت حداقل یک ساعت بذارید بپزه درصورت تمایل میتونید مواد رو چند قسمت کنید و بهش رنگ خوراکی دلخواه بزنید و بعد ماسوره بزنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه متفاوت و خوشمزه از اونا كه تو دهن آب ميشه وكنار چايى خيلى ميچسبه با طعم ارده و عطر هل 👌🏻👌🏻👌🏻 🍪قرابيه ارده تركدار بدون همزن آرد ٣ پيمانه روغن مايع ١ پيمانه پودر قند ١ پيمانه ارده ١/٢ پيمانه وانيل ابسته وانيل شكرى يا ١/٤ ق چ وانيل ايرانى بكينگ پودر ١ق چ پودر هل ١ ق م كنجد ٢ ق غ روغن مايع و پودر قند و ارده رو با هم مخلوط ،پودر هل و وانيل و كنجد رو اضافه و تركيب آرد و بكينگ پودر رو روى مواد الك ميكنيم و مواد رو با هم تركيب ميكنيم تا خمير نرمى به دست بياد و فرم ميديم به شكل دلخواه و داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٥ ٣٠ دقيقه ميذاريم ❌دقت كنين شيرينى رو از فر دراوردين تا خنك نشده بهش دست نزنين چون خمير نرمى داره و خورد ميشه ❌مقدار آرد شايد كمى زياد و يا كمتر استفاده كنيم بعد از اضافه كردن ٢/٥ پيمانه ارد رو كنترل شده اضافه ميكنيم تا جايى كه خمير نرمى به دست بياد كه به دستمون نچسبه ❌از هر قالبى ميتونين استفاده كنين حتى ميتونين داخل دستتون خميرو گرد كنين و فرم بدين ❌اضافه كردن كنجد سليقه ايه اما بهتره اضافه كنين ❌فر ١٨٠ درجه كه از قبل گرم شده به مدت ٢٥ الى ٣٠ دقيقه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۰ دقیقه‌ای🍪 اونم بدون تخم مرغ مواد لازم : شکر سفید شکر قهوه‌ای جوش شیرین شکلات چیپسی شکلات تکه‌ای پنیر خامه‌ای کره آب شده کمی وانیل آرد 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
31.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: رسپی خانگی 150 گرم روغن صاف🧈 280 گرم خاک قند🍚 3 عدد تخم مرغ🥚 300 گرم آرد 🥡 کشمش 150 گرم 🍇 وانیل نوک قاشق 🌸 رسپی کارگاهی 1/500 روغن صاف 🧈 2/800 خاک قند 🍚 30 عدد تخم مرغ 🥚 3 کیلو آرد 🥡 1/500 کشمش 🍇 وانیل 1 قاشق 🌸 نکته مهم.... حتما موقع استفاده کردن روغن صاف سرد باشه یخ زده نه ها فقط سرد باشه همین 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر و با فر بامن همراه باشین و این شیرینی فوق العاده خوشمزه رو درست کنین.🍩🍩که هم روی گاز وهم داخل فر میشه درست کرد👌🏻🌷 📝مواد لازم برای شیرینی(فرفره های گردویی): آرد2لیوان+پودرقند3/4لیوان+روغن نیمه جامد آب شده1لیوان+گردو1لیوان+پودر هل1/2ق چ 👩‍🍳طرز تهیه: روغن وپودر قند وپودر هل رو با همزن دستی هم میزنیم تایکدست بشه،وبعد آرد رو کم کم در 3 مرحله اضافه میکنیم.وبعد پودر گردو رو اضافه میکنیم،، اینجا دیگه توسط دستها وانگشتامون خوب مخلوط میکنیم و ورز میدیم.دقت کنید زیاد ورز ندین که به روغن بیفته. حالا شیرینی رو با کف دستمون به صورت دایره و گرد در میاریم. اگه قراره روی گاز بزاریم،،،باید کف تابه کاغذ روغنی بزاریم و شیرینی ها رو داخلش بچینیم و شعله رو طوری تنظیم کنیم که انگار برنج درحال دم کشیدنه و1ساعت زمان میبره. اگه قراره داخل فر بزاریم،،،باید روی دمای۱۷۰درجه تنظیم کنیم تا زمانی که روی شیرینیمون ترک برداره. برای تزئینش: شکلات رو بن ماری کن و داخل قیف 1 بار مصرف بریز و نوک قیف رو خیلی کوچیک قیچی کن که بشه روی شیرینی رو راه راه کرد. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆