eitaa logo
شیرینی پزون
4.1هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
7.8هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم 1 بسته مارگارین 125گرم (در دمای اتاق) 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق چای خوری روغن 1.5 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری سرکه 1 بسته بکینگ پودر 10گرمی ترک(یا 1قاشق مرباخوری پر) آرد به میزان لازم طرز تهیه: اول از همه، شربت دسر را آماده کنید. شکر و آب را در قابلمه ای ریخته و میزاریم روی حرارت تا بجوش بیاد ، پنج دقیقه بعد از شروع به جوشیدن آب لیمو را اضافه و دو دقیقه دیگر بجوشانید وبعد از روی حرارت بردارید و بزارید کنار تا خنک شود. برای تهیه خمیر،همه مواد بجز آرد را در یک ظرف ریخته ومخلوط کنید وآرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد. خمیر را به مابین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنید که قطر خمیر نازک نشود، با قالب گل خمیر را قالب بزنید و برای قسمت وسط روی خمیر از کاتر گرد کوچک ویا سر ماسوره استفاده کنید، همین کار را ادامه بدید تا تمام خمیرها تمام شود ،سپس لبه خمیر را کمی سفیده تخم مرغ بزنید و قسمت خمیر که وسط آن کاتر گرد زده آید را بزارید و خمیرمان را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده بچینید و روی آنها زرده تخم مرغ بمالید. (در صورت تمایل می توانید در این مرحله گردوی پودر شده ویا خرد شده را در وسط قسمتهای خالی قرار بدید) سینی را در فر 180 درجه که از قبل گرم کرده آید گذاشته تا پخته شود(15تا20دقیقه). پس از بیرون آوردن سینی از فر، شربت خنک شده را روی آن بریزید و بزارید شربت جذب شیرینی ها شود وبعد خنک شدن سرو کنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۳ قلم مواد شیرعسلی در تهیه انواع کیک، شیرینی و دسر استفاده میشه مواد لازم : شیر ۴.۵ پیمانه شکر ۱ پیمانه با ۲ ق غ کره ۴۰ گرم وانیل 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش بادکنک خوراکی مواد لازم : پودر ژلاتین ۱ ق سوپخوری آب سرد ۲ ق سوپخوری 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سه سوته پتی بور با شکلات 🍫🍪 شیر شکر کره پودر کاکائو شکلات تخته ای بیسکوییت پتی بور 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت ترین ‌وخوشمزه ترین دسری که میتونی این روزا درست کنی خوده خودشه حسو برای هر قاشق ارد سفید یک‌لیوان شیر احتیاج داریم با سه قاشق شکر گلاب و‌هل هم طعم دهنده ی اوناهستن این دسر یه ربعه امادس و همین الان میتونی درستش کنی ‌برای افطار نوش جووون کنی 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این دستور شما ۴تا کاسه کوچولو لرزونک دارین برای ۴ نفر یعنی هر لیوان آب برا دونفر که فکر میکنم واسه که سرمیز تنوع زیاده کافیه👉 مواد لازم 👇 ۲ لیوان آب ۲قاشق غذاخوری سر پر نشاسته گل ۴ قاشق غذاخوری سرپر شکر(اگر شیرین تر میخورین تست کنین و شیرینترش کنید) گلاب یک چهارم لیوان زعفران دمکرده به مقدار دلخواه بادام به مقدار دلخواه نکات 👇 🔹 با حرارت متوسط بپزید و عجله نکنید. 🔸 این ماقوت نباید سفت مثل مسقطی بشه خیلی نرم و لطیفه برای اینکه ماقوتتون براق شه و بوی خامی نشاسته نده حتما بزارید ماقوتتون ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قل بزنه و بپزد . 🔹 به غلظت مواد من حین پخت حتما دقت کنید غلیظ نباشه که وقتی سرد میشه خیلی سفت میشه 🔸اگر شیرینتر میخورین هر لیوان ۳قاشق شکر بریزید 🔹اگر بادام رو از قبل با گلاب خیس کنید ماقوتتون خیلی خوشمزه تر میشه راستی یه نکته دیگه 🔸هم میتونید به رنگ سفید سروش کنین (بدون زعفرون) هم میتونید پودر کاکائو بهش اضافه کنی سه رنگ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مثل همون کیک یخچالی اما در ابعاد کوچکتر و خوشمزه تر😍😋 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ینم دستور کیک اسفنجی مناسب برای پایه کیک تولد و خامه کشی که خیلی از دوستان درخواست داشتن تخم مرغ ۶ عدد شکر 150گرم ب پودر 1 ق مربا خوری آب جوش ۲ ق غذا خوری ارد150گرم وانیل 1/4ق چ زرده و سفیده را جدا کرده زرده و نصف شکر و وانیل و اب را خوب هم میزنیم تا کشدا ر شود با همزن تمیز و خشک سفیده را هم با بقیه شکر زده تا پف کند ارد و بکین پودرو سه بار الک میگنیم مخلوط،زرده و ارد رو تو سه مرحله به زرده اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم ته قالب کاغذ روغنی انداخته در فر گرم شده حدود ۴۰دقیقه با دمای۱۷۰ درجه سانتیگراد میزاریم ❌نکات به هیچ عنوان سفیده و زرده نباید مخلوط بشن باهم. بهتر هست وقتی سفیده و زرده هارو جدا کردیم حدودا نیم ساعت سفیدرو تو یخچال بزاریم بد بزنبم. سفیدرو با دور تند میزنیم ولی زردرو اصلا با دور تند نمیزنیم اول با دور کند و بعد متوسط میزنیم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
15.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1 پیمانه آب ولرم 1پیمانه و ربع آرد 1 ق غ خمیر مایه 1 ق غ شکر برای شهد 1 لیوان شکر نصف لیوان آب نصف ق چ آبلیمو شکر و خمیر مایه و آب رو مخلوط کردم بهش آرد رو اضافه کردم آرد رو کم کم اضافه کنید شاید به همه ی آرد احتیاج نبود .خمیر رو به مدت ۱ ساعت استراحت دادم بعد گذاشتم توی قیف و ماسوره زدم ،روغن گرم بود و شعله خیلی کم بود .سرخ کردم روغنشو گرفتم و گذاشتم توی شهد زرو رو کردم و گذاشتم تو صافی شهد اضافه ش بره و نوش جانتون ماسوره ی osl14 👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 3 بسته بیسکویت بلغور جو دوسر(ساقه طلایی) 2 کیسه خامه فرم گرفته 1.5 فنجان شیر 1 فنجان نارگیل برای سس شکلات 5 فنجان شیر 5 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق سوپ قاشق کاکائو 1 لیوان شکر 1 قاشق غذاخوری کره اول از همه ، سایر مواد سس به جز کره را درون قابلمه بریزیم ، آن را خوب هم بزنیم ، سپس آن آن را با حرارت ملایم بپزیم تا غلیظ شود ، آن را از اجاق برداریم ، کره را اضافه کرده و کنار آن بزنیم و بگذاریم با هم زدن های گاه به گاه خنک شود. سپس شیر خامه زده و نارگیل را با کمک همزن زده و آنها را در کیسه فشرده قرار داده و بیسکویت ها را با شیر خیس کرده و از مخلوط منتقل کرده و مانند تصویر در 3 لایه انتقال داده و سس خنک شده را روی آنها منتقل می کنیم ، می توانید به دلخواه تزئین و سرو کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱ و ۳/۴ پ شکر ۳/۴ پ شیر ۳/۴ پ روغن نصف پ وانیل نصف ق چ بکینگ پودر ۲ ق م پودر کاکائو ۲ ق غ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
20.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪😍 مواد لازم:آرد۳ لیوان و نیم،تخم مرغ۳ عدد،کره مارگارين۱۵۰ گرم،روغن مایع یک سوم لیوان،شیر نصف لیوان،پودر قند يك و نيم لیوان،پودر کاکائو یک ق.غ،وانیل نصف ق.چ،بکینگ پودر یک ق چ بزرگ،کشمش یک لیوان،گردو یک و نيم ليوان كه درشت خورد شده 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا نشاسته ای 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر هویج و گلاب مناسب یه دسر خوشمزه و خوش رنگ مواد لازم هویج متوسط ۴عدد آب برای پخت هویج ۳لیوان شکر یک استکان یا سه چهارم لیوان نشاسته یک استکان یا سه چهارم لیوان گلاب یک استکان یا سه چهارم لیوان پودر هل یک قاشق چایخوری 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربایی جدید ارد ۱ نیم لیوان معادل(۲۴۰گرم) نشاسته ذرت:۲۰گرم تخم مرغ یک عدد کره:۱۱۵گرم وانیل نوک قاشق چای خوری پودر قند ۱۰۰گرم که میتونی از شکر اسیاب شده هم استفاده کنی برای تزیین و فیلینگ از مربا مارمالاد یا بریلو میتونی استفاده کنی 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
22.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر چهار قلمی بیسکوییت پتی بور:۱بسته شیر:۱لیوان شکلات تخته ای:۵۰گرم کره:۱ق غ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این راحت و جذاب برای یاد بگیر ‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
🔷مواد لازم: ۴ نفر 🔹پیاز ۲ عدد 🔹روغن مايع 🔹زردچوبه ۱ قاشق چای خوری 🔹 سینه بوقلمون آب پز و ریش ریش شده ۴۰۰ گرم 🔹فلفل دلمه اي قرمز نگینی ۷۰ گرم 🔹 آبلیمو ترش ۳۰ میلی لیتر 🔹 زعفران ۲ قاشق سوپ خوری 🔹 هویج آب پز وخردشده ۱ عدد 🔹تخم مرغ ۶ عدد 🔹 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔹آرد گندم به مقدار لازم ♨️طرز تهیه ۱. در تابه اي حاوي مقداري روغن داغ، روي حرارت ملایم، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. در اواخر تفت دادن، زردچوبه را به آن اضافه کنید. سپس تابه را از روي حرارت بردارید؛ ۲. در ظرفي، سینه بوقلمون، فلفل دلمه اي، آبلیموترش تازه، زعفران، پیاز و هویج را بریزید و کاملاً مخلوط کنید؛ ۳. تخم مرغ ها را در ظرفي بریزید، مقداري نمک به آن اضافه کنید و با همزن دستي هم بزنید. آرد را به تدریج به آن بیافزایید و هم بزنید سپس آن را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید؛ ۴. قالب مستطیل شکل را با روغن مایع، کمي چرب کنید. مایه کوکو را داخلی آن بریزید سپس قالب را به مدت ۴۵ دقیقه، در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی رنگ شود 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 یک و نیم لیوان جو‌دو سر پرک ریز دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو چهار تا شش قاشق غذاخوری عسل شش قاشق غذاخوری شیر با هم مخلوط کنین مواد رو روی یک کاغذ روغنی باز کنین چند تکه شکلات رو ذوب کنین و روی شیرینی ها بریزین مقداری گردوی خرد شده داخل یخچال بزارین تا خودشو بگیره 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
20.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه خونگی و کیوت با پودر ژله🍡🍡🍡🍡 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
51.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) شیر ۱۶۰ گرم (۳/۴ لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) نوتلا یا شکلات صبحانه ۸۰ گرم (۳ ق غ) پودر کاکائو ۳ ق غ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ مواد به دمای محیط برسد تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم وانیل هم اضافه کردم پودر کاکائو رو به روغن اضافه کردم و مخلوط کردم و داخلش ریختم . شیر رو هم ریختم کمی هم زدم و بعد نوتلا (یا شکلات صبحانه) رو اضافه کردم بیکینگ پودر و آرد رو ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم قالب میان تهی به قطر ۲۵ سانت ( یا قالب عیر تهی به قطر ۲۳ سانت) رو با کمی ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو داخلش ریختم فر خم از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم دمای فرها فرق داره حتما چک کنید بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم .روی توری قرار دادم تا خنک بشه و بعد به دیس انتقال دادم من از خود شکلات صبحانه ای که درست کرده بودم اون رو کمی گرم کردم و روی کیک ریختم و کمی روش پودر پسته ریختم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم : آرد ۱/۲ و ۲ پیمانه شکر ۱/۳ و ۱ پیمانه پودر کاکائو ۲ ق غ جوش شیرین ۱ق چ نمک ۱/۲ق چ سرکه سفید ۱ق چ باتر میلک ۱/۲ و ۱ پیمانه روغن مایع ۱پیمانه سفیده تخم مرغ ۲تا بزرگ رنگ قرمز خوراکی ژله ای ۱ق غ اسانس وانیل ۱ق چ قالب ٢ تا ٢٠ سانت با ارتفاع ٣ سانت دمای ١٨٠ سانتیگراد و مدت ٣۵ دقیقه 🎂طرز تهیه: برای باتر میلک ۱/۲ و ۱ پیمانه شیر +۱/۲ و ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید رو با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. آرد رو به همراه شکر ،پود کاکائو، جوش شیرین و نمک رو مخلوط کرده و الک کنید . باتر میلک ،روغن ،سفیده تخم مرغ،رنگ ،سرکه و وانیل رو هم با هم مخلوط کنید. در آخر مایعات رو با مواد خشک ترکیب و مخلوط کرده ،در قالب مورد نظر با کاغذ روغنی میریزیم در فر از قبل گرم شده میزاریم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تابه ای ✅موادشربت شکر یک سوم پیمانه آب یک سوم پیمانه زعفران دمکرده یک قاشق همه مواد روباهم ترکیب میکنیم روی حرارت میزاریم تا به غلظت برسه ✅مواد کرم میانی شیرینی 👇 نشاسته ۳قاشق غ شکر یک سوم پیمانه شیر یک سوم پیمانه وانیل یک پنس همه مواد رو باهم ترکیب میکنیم روی حرارت مدام هم میزنیم تاغلیظ بشه. ✅مواد شیرینی دانمارکی آرد ۲/۵پیمانه تخم مرغ یک عدد روغن مایع یک سوم پیمانه شکر ۳قاشق غذا خوری شیر یک سوم پیمانه خمیر مایه یک قاشق غ وانیل یک پنس زعفران دمکرده یک قاشق 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆 ‎‏
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه دارچینی : ۲ پیمانه آرد ۱ پیمانه ماست ۱۲۵ گرم کره هم دمای محیط ۱ پیمانه شکر ۲ عدد تخم مرغ متوسط ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل ۱/۳ سوم پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گردو ۲ قاشق چایخوری دارچین 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆