هدایت شده از امین اخبار (مرکز)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شب_یلدا
مواد لازم برای #دسر_یلدا صورتی
برای سه عدد دسر شات و یک عدد دسر قالبی مربع
پنیر خامه ایی یا لبنه سیصد گرم
خامه صورتی صبحانه دویست گرم معادل یک پاکت
شکر شش قاشق غذا خوری (شما مینونید شیرین تر درست کنید حتما شیرینی دسر رو تست کنید)
پودر ژلاتین دو قاشق غذا خوری پر
آب لبو پخته شده چهار قاشق غذا خوری
آب سرد برای روی ژلاتین نصف فنجان
#شب_یلدا
#تهدیگ بزن 😋
#آشپزی #ته_یگ 😃
┈~•••☆••🍥••☆•••~┈
↝𝐉𝐨𝐢𝐧⇝︎ @TahDiiG
┈~•••☆••🍱••☆•••~┈
﷽
زندگی کوتاهه، شیرینش کن .....
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_نارگیلی
🍪 @shirinipazoon 🍪
۲۰۰ گرم پودر نارگیل چرب
۳۶۰ گرم پودر قند
۱۶۰ گرم سفیده تخم مرغ
۱۴۰ گرم روغن مایع
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
پودر پسته برای تزیین
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_صبحانه
🍪 @shirinipazoon 🍪
مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۱/۲ لیوان
شیر ۱/۴ لیوان
روغن ۱/۴ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق چ
آرد ۱ لیوان
#شیرینی #شیرینی_عید
#کیک_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_خونگی
🍪 @shirinipazoon 🍪
مواد لازم :
🍳تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۸۰ گرم 🧈
🥐شکر ۷۰ گرم
آرد سفید ۲۰۰ گرم🍣
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل🍦
🥥پودر نارگیل
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از امین اخبار (مرکز)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_یلدایی
#شب_یلدا
🧁🍉🧁🍉🧁🍉
مواد لازم:
4عدد تخم مرغ بزرگ
7 قاشق غذاخوری شیر، دمای اتاق
7قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 قاشق چایخوری وانیل
1لیوان آرد
3/4لیوان شکر
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
رنگ خوراکی سبز و قرمز
300گرم پنیرخامه ای فرمگرفته
#تهدیگ بزن 😋
#آشپزی #ته_یگ 😃
┈~•••☆••🍥••☆•••~┈
↝𝐉𝐨𝐢𝐧⇝︎ @TahDiiG
┈~•••☆••🍱••☆•••~┈
27.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اسلایس_موکا
🍪 @shirinipazoon 🍪
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی #موکا
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_فوری
🍪 @shirinipazoon 🍪
اونم فقط تو 5 دقیقه 😍❣🔥
#کوکی_میکری
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از امین اخبار (مرکز)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نبات_رنگی💜
#ایده_یلدایی #شب_یلدا
#تهدیگ بزن 😋
#آشپزی #ته_یگ 😃
┈~•••☆••🍥••☆•••~┈
↝𝐉𝐨𝐢𝐧⇝︎ @TahDiiG
┈~•••☆••🍱••☆•••~┈
﷽
زندگی کوتاهه، شیرینش کن .....
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪👆
#شیرینی_نعلی
🍪 @shirinipazoon 🍪
روغن جامد ۸۰ گرم
پودرشکر یا پودر قند۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق
آرد شیرینی تقریبا ۲۰۰ گرم
برای تزیینش:
شکلات تخته ای ،پودر پسته،نارگیل وکنجد(به دلخواه)
اول پودرشکر و روغن رو هم میزنیم تا کرم رنگ وو بشه بعد وانیل وزرده تخم مرغ رو اضافه و هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه
حالا ارد رو کم کم به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد بایدخیلی ورزندین من به مقداری ازخمیرروبه شکل اشک ومقداری روبه شکل نعل درست کردم یک مقدارازخمیرروبرداریدبه شکل نوارباریکی دربیارین بعدبه صورت دلخواه شکلش بدین بعد درفر۱۷۰ درجه بمدت تقریبا۱۵ دقیقه میزاریم بعدازپخت وسردشدن شیرینی میتونیدسرشیرینیهاروداخل شکلات آب شده بزنیدوبانارگیل ،کنجد،پودرپسته هم تزیین کنید این شیرینی فوق العاده خوشمزه وبافت نرمی داره.
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_هلویی
🍪 @shirinipazoon 🍪
ساده ولی خوشگل وخوشمزه
بدون نیاز به همزن
تخم مرغ همدمای محیط ۱عدد
شکر ۲/۳ پیمانه یا لیوان (حدود ۱۲۰ گرم)
وانیل ۱/۴ ق چ
برای اینکه خمیر خوش طعم تری داشته باشین می تونید مقداری رنده پوست پرتقال(قسمت نارنجی رنگ)هم بریزید،
شیر ولرم ۱/۳ پیمانه
روغن مایع ۱/۳ پیمانه ( به جای روغن می تونید کره اب شده هم بریزید)
آرد ۲ بعلاوه ۱/۳ پیمانه حدود ۳۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ق چ
😋
👈تخم مرغ ،شکر و وانیل را با مفتول حدود یک دقیقه بزنید
سپس شیر وروغن مایع وبیکینگ پودر را بیفزایید کمی در حد مخلوط شدن هم بزنید
درنهایت ارد الک شده را کم کم اضافه کنید تا جای ممکن با مفتول وسپس با دست مخلوط کنید🛑ارد تا جایی اضافه کنید تا خمیر لطیفی شکل بگیرد که به دست تمیز نچسبد،
حدود نیم ساعتی به خمیر استراحت دهید تا بیکینگ پودر عمل اید،
سپس از خمیر گوله های کوچک بگیرید دردست خووب گرد کنید طوری که سطح آن کاملا صاف وبدون ترک خوردگی باشد،
کمممی روی آنها را پهن کنید،
درون قالب بچینید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ تا۲۵ دقیقه پخت دهید (بسته به سایز کوکی ها و حرارت فر هست)
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_بادامی
🍪 @shirinipazoon 🍪
💐درسته اسم این شیرینی بادومیه ولی می تونید با هرچیزی که دوست دارید تزیینش کنید؛ اگر دقت کنید، این شیرینی یک رنگ و لعاب خاص داره که باعث زیباتر شدن و مجلسیتر شدنش میشه! این اتفاق به کمک شربت مخصوص این شیرینی میافته💐
❇️مواد لازم
💠آرد سفید قنادی... ۲۵۰ گرم
💠پودر بادام... ۵۰ گرم
💠کره... ۱۵۰ گرم
💠پودر قند... ۸۰ گرم
💠تخم مرغ... ۱ عدد
💠وانیل... یک چهارم قاشق چایخوری
💠نمک... ۱ پنس
❇️روش تهیه
1⃣ آرد و پودر بادام و نمک را با هم مخلوط کنید.
2⃣کره و پودر قند را با همزن حدود سه الی چهار دقیقه مخلوط میکنیم.
3⃣تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.
4⃣ آرد را در ۲ مرحله اضافه میکنیم.
5⃣خمیر را روی یه کاغذ روغنی ورز داده و با کاتر پلاستیکی طرح دار قالب مبزنیم.
6⃣بر روی شیرنیها یک عدد بادام قرار داده و سپس این شیرینیها در فر با درجه ۱۷۰ سانتی گراد و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدهیم.
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_قزوینی
🍪 @shirinipazoon 🍪
• 250 گرم کره نرم شده
• 1 لیوان پودر قند (120 گرم)
• 2 عدد تخم مرغ
• نشاسته ذرت 400 گرمی
• 1 قاشق وانیل
• 1.5 - 2 لیوان آرد (230 گرم)
• 1 قاشق بکینگ پودر
• 1 لیوان بادام
برای تزیین
• 100 گرم شکلات تلخ با شیر ، به سبک بین ماری
• بادام فیله بو داده
• پسته
تمام مواد به غیر از بیکینگ پودر و آرد و بادام را در ظرف خمیر بریزیم و آنها را مخلوط کنیم.
▪️ سپس بیکینگ پودر و آرد را به آرامی به روش کنترل شده اضافه می کنیم تا خمیر نرم به دست آید.
▪️ در آخر بادام را اضافه کرده و ورز دهید ، بگذارید تکه هایی به اندازه گردو برداشته و بغلتانیم.
▪️ بیایید در 150و تا زمانی که شیرینی ها بپزه و تغییر رنگ نکنه
بعد از خنک شدن با سس شکلاتی و پودر پسته و بادام تزیین کنید
پ.ن.نشاسته رو تو ویدیو یادم رفت آرد و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط میکنیم
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_چنگالی
🍪 @shirinipazoon 🍪
مواد اصلی
آرد سفید ۱/۲/۳ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل پسته، کنجد، بادام
به مقدار لازم
ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود
سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم
بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده وبا دست مخلوط میکنیم
بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده درسینی روی کاغذ روغنی میچینیم
با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود وبا چنگال رویش خط می اندازیم
در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط ۱۵ دقیقه میپزیم
بعد از خنک شدن در شکلات ذوب شده زده ودر پودر بزنین.
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از لقمه 🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دنت_بیسکوییتی
مواد لازم برای حدودا ۳ نفر :
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۱ ق غ
شکر ۲ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق چ
خامه صبحانه ۲ ق غ
وانیل نوک ق چ
یا وانیل شکری ۱ ق چ
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
هدایت شده از امین اخبار (مرکز)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای شب #یلدا هم حرف نداره
حتما درست کنید دوست جونیا😍👍
#لوکوم_انار
آب انار : 3 لیوان.
پودر نشاسته ی گل : 3 ق غ
شکر : 100 گرم.
وانیل : 1/4 ق چ.
کره : 1 ق غ.
پسته ی خرد شده : به میزان دلخواه.
طرز تهیه :
ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد میکنیم، بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین، سپس داخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شه، تقربیا یک ساعت و نیم زمان میبره پس عجله نکنین 😉.وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید مغز پسته رو اضافه و با بقیه ی مواد مخلوط می کنیم.سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط میکنیم.حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد .سپس با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان میدهیم من برش های دو سانتی دادم و در پودر نشاسته ی ذرت یا پودر نارگیل میغلتاتیم.
نکته ی مهم : حتما از نشاسته ی گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین.چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنید
#تهدیگ بزن 😋
#آشپزی #ته_یگ 😃
┈~•••☆••🍥••☆•••~┈
↝𝐉𝐨𝐢𝐧⇝︎ @TahDiiG
┈~•••☆••🍱••☆•••~┈