24.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_موکا
👈با این مقدار مواداولیه وبا این سایز ۳۳تا شیرینی میدهد ☘️
👈عطر و طعم فوق العاده خوبی دارد درصورت تمایل سیو کنید تا در اولین فرصت درستش
کنید این شیرینی رو میتوانید درست کنید وبا
بسته بندی مناسب فریز کنید (در ظرف دردار
یک لایه شیرینی یک لایه کاغذ روغنی قراردهید
و…….وبعددر ظرف رو بذارید چندین دور محافظ غذا دور ظرف بپیچید تا هوا داخلش
نرود و فریز کنید ۳ تا ۴ ماه در فریزر ماندگاری
دارد )
موادلازم 👇👇
۱-شکر قهوه ای ۱۰۰گرم
(شکر قهوه ای طعم کاراملی به شیرینی میدهد وبخاطر رطوبتی که دارد
ماندگاری شیرینی رو بالا میبرد بافتش رو نرمتر میکند )
۲-آرد قنادی ۲۰۰گرم ( از آرد نول ترخینه استفاده کردم )
۳-بیگینگ پودر ۱/۴ ق چ خوری
۴-روغن مایع ۳۰گرم
۵-کره ۱۲۰ گرم (ًکره رااز ۴۵ دقیقه قبل در خارج ازیخچال قراردهید تا
کاملا به دمای محیط برسدو نرم شود )
۶-تخم مرغ. یک عدد با احتساب پوست ۵۰ گرم
۷-نسگافه گلد یک ق س خوری استاندارد شیرینی پزی
۸-آبجوش یک ق س خوری
(از قبل نسکافه و آبجوش را باهم مخلوط کنید و اجازه دهید تا خنک شود )
۹-پودر کاکائو۱۲ گرم (از پودر کاکائو هلندی فرمند استفاده کردم )
۱۰-شکلات چیپسی مقاوم به حرارت ۵۰ گرم
دمای فر 👇👇
فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۷۰ یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید طبقه وسط. حدودا ۱۲ تا ۱۵
دقیقه (لطفا از بیش از حد قراردادن شیرینی در فر جدا خودداری کنید. چون رطوبتش رو از دست میدهد وشیرینی بعداز پخت خشک میشود )
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_بادامی
مواد لازم :
به میزان مساوی پودر قند و پودر بادام
من ۱ونیم لیوان پودر بادام: ۱۶۵ گرم
و ۱ لیوان پر پودر قند زدم: ۱۶۵ گرم
گلاب ۲-۳ ق
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
26.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_زنجبیلی
این شیرینی بافت بسیار خوبی داره وهمچنین عطروطعم زنجبیل در این شیرینی بسیارخوشاینده پیشنهاد میکنم در اولین فرصت درستش کنید
موادلازم 👇👇
۱-کره ۱۲۵ گرم
(از کره شکلی استفاده کردم شما میتوانید از هر برندی مثل. دامداران ،پاک و……استفاده کنید و از ۱۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کنید
جایگزین ، کره نیوزلندی است که بصورت فله در لوازم قنادی ها
موجود است )
۲-آرد قنادی. ۲۵۰ گرم (از آرد نول ترخینه استفاده کردم )
(برای من ۲۵۰ گرم آرد برد ولی همیشه یادتتون باشه آرد باید کم کم و به تدریج و بااحتیاط اضافه شود تا مواد حالت خمیری و انسجام
را بگیرد و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد
که بدست نچسبد )
۳-تخم مرغ یک عدد با احتساب پوست ۶۰گرم
۴-وانیل ۱/۸ ق چ خوری
۵-پودر قند یا پودر شکر ۱۵۰ گرم
۶-نشاسته ذرت. ۲۵ گرم
۷-زنجبیل یک ق م خوری. (ًاز پودر زنجبیل مرغوب و با کیفیت استفاده کنید
تا طعمش عالی،بشه )
موادلازم برای رومال 👇👇
زرده یک عدد
زعفران دم کرده غلیظ مقداری
نمک ۱/۸ ق چ خوری
همه موادرا باهم مخلوط کنید ورومال کنید
کنجد مقداری
دمای فر 👇👇
فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید
طبقه وسط. به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه(لطفا از بیش از حد قراردادن
شیرینی در فر جدا خودداری کنید )
👈درزمان کاتر زدن خمیر باید خنک و یخچالی باشد
👈درزمان کاترزدن مرتب کاتررا به آرد آغشته کنید آرد اضافی را بگیرید
و کاتر بزنید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_عید
موادلازم :
آرد : ۱/۵ پیمانه
کره مارگارین : ۱۱۰ گرم
پودر قند : ۵۰ گرم ( تقریبا ۱/۲ پیمانه )
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
پودر هل : ۱ قچ
بکینگ پودر : ۱/۲ قچ
نمک : ۱ پنس
زعفران دم شده : ۱ قغ
.
کره هم دمای محیط رو با پودر قند یا پودر شکر با همزن دستی هم بزنید تا سبک و روشن بشه . یدونه زرده تخم مرغ که رگهی سفیدش رو جدا کردید به همراه پودر هل ، بکنیکپودر و نمک اضافه و مخلوط کنید .
۱/۵ پیمانه آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید با لیسک هم بزنید تا به شکل خمیر جمع بشه و به دست نچسبه . به اندازه یه گردو از خمیر رو کف دستتون پهن کنید ، داخلش ۱ یا ۲ تا پسته بذاریدو قلقلی کنید . توپک هارو کف سینی فر یا تابه مورد نظرتون که نیازی به چرب کردن هم نداره بچینید و با چنگال روی شیرینی خط بندازید و پودر پسته بریزید .
برای مدل دوم هم تمام مراحل درست کردن خمیر رو مجدد تکرار کنید فقط قبل از اضافه کردن آرد ۱ قاشق زعفران دم شده اضافه کنید
برای پختن این شیرینی روی گاز در تابه رو دم کنی بزارید ، شعله پخش کن رو ۱۵ دقیقه داغ کنید و تابه رو روی شعله پخش کن باحرارت ملایم ۲۰ دقیقه قرار بدید.
فر رو از قبل به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه گرم کنید داخل فر گازی با دمای ۱۷۰ درجه و داخل فر برقی با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
34.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدگوگه
#شیرینی_ماه_رمضان
مدگوگه یا همون خرمای سنتی عراق روخوردی؟!
مدگوگه به عراقی یعنی چیزی که کوبیده شده باشه این خرما هم سالهای قبل با هاون میکوبیدنش.
خرمای دیری رو جنوبیا میدونن چقدر خوشمزس ولی با این ترکیب صد برابر خوشمزه تر میشه
به جای دیری میتونین از خرمای زاهدی هم استفاده کنید ولی رسپی اصل دیریِ...
برای یک کیلو خرما ۲ لیوان کنجد بو داده اضافه کنین ، اگر بخواین گردو بزنید نصف لیوان از کنجد رو بردارین و به جاش گردو بزنین !
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیریتی_ساق_عروس
آرد ۲۵۰ گرم حدودا ۱ لیوان+ 2/3 لیوان، کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم حدودا نصف لیوان، پودر قند ۳ ق غ سر صاف، پودر هل ۱ ق م، وانیل کمی، مغز گردو، پودر قند و پودر هل و پودر پسته برای تزیین
روغن شکر هل و وانیل را با همزن دستی یا برقی ۳ الی ۴ دقیقه هم میزنیم.
مقدار آرد تقریبی است تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد
۲ساعت شیرینی ها را در یخچال استراحت میدهیم. بعد در فر 170 درجه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه میپزیم تا زیر شیرینیها تغییر رنگ دهد.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نخودچی_بدون_فر
موادلازم برای ۴۰ عدد شیرینی:
آرد نخودچی🫛:۲۲۰ گرم(۲/۵پیمانه)
پودر قند:🍚۱۰۰ گرم(یک دوم پیمانه)
روغن جامد:🧈۱۰۰ گرم(یک دوم پیمانه)
آرد سفید:🥡۳ق،غ
پودر هل🌺:یک دوم ق،چ
میتونید از لیوان فرانسوی به جای پیمانه استفاده کنید
نکات:
حتما از دمکنی و شعله پخش کن روی گاز استفاده کنید زیر حرارت هم کم باشه تقریبا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان لازمه زیر شیرینی ها یه مقدار تغییر رنگ دادیعنی پخته
تا زمانی که شیرینی ها داغه اصلا از داخل ماهیتابه برندارین چون پودر میشه بذارین خنک شه بعد
حتما روغنو به روشی که تو ویدیو گفتم صاف کنید ۱ ساعت تو یخچال بمونه خودشو میگیره
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهت یاد میدم با این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار بتونی سفارش بگیری👌🏻😍
#شيريني_فندقي
كره 100گرم+1 ق غ
پودر قند يا شكر1/3پيمانه
آرد سفيد قنادي 1 پیمانه
فندق آسياب شده 1/2پيمانه
شوکولات صبحانه به میزان لازم
کره و پودر قند با هم مخلوط میکنیم آرد الک شده و پودر فندق هم اضافه میکنیم و هم میزنیم خمیر که آماده شد داخل پلاستیک قرار میدیم و بمدت یکساعت میذاریمش یخچال
بعد از استراحت خمیر رو تو دستمون گلوله میکنیم و داخل سینی فر میچینیم مجدد سینی نیمساعت داخل یخچال استراحت میدیم و بعد از این مرحله داخل فر قرار از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه قرار میدیم که پخته بشه
کوکیا که سرد شد وسطش رو شوکولات صبحانه قرار میدیم و نوش جان کنید🥰
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_عید 👆💕
یه شیرینی راحت و بی دردسر مناسب برای عید ❤️
یک عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک دوم لیوان روغن مایع
یک ونیم لیوان آرد
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را بزنید تا کرم رنگ بشه، روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید، آرد و بکینگ پودر را روش الک کنید ورز بدید بعد بین دوتا نایلون قرار بدید وردنه کنید و قالب بزنید
داخل تابه رو چرب کنید وشیرینی ها را داخلش بچینید و ۱۵ دقیقه زمان بدید تا بپزه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_پفکی_گردویی
مواد لازم:زرده تخم مرغ ۳ عدد،پودر قند هفتاد و پنج گرم (نصف لیوان)،پودر هل یک ق چ،آبلیمو ترش نصف ق چ،آرد سفید یک ق م،وانیل نوک ق چ، گردو ریز خرد شده یک لیوان(پنجاه تا صد و پنجاه گرم)
روش پخت روی گاز ...یک قابلمه بزرگتر از قالب رو داخلش مثل عکس یکپایه استیل یا پیاله بزارید ...قابلمه رو روی شعله پخش کن با حرارت ملایم و شعله متوسط قرار بدین نیم ساعت گرم بشه بعد قالب رو روی پایه استیل بزارین روش در و دم کنی بزارین مدت بیست دقیقه زمان پخت میخواد بعد این زمان آماده است درش رو بردارین اگر زیر شیرینی طلایی بود کافیه خاموش کنید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆