8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیریتی_ساق_عروس
آرد ۲۵۰ گرم حدودا ۱ لیوان+ 2/3 لیوان، کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم حدودا نصف لیوان، پودر قند ۳ ق غ سر صاف، پودر هل ۱ ق م، وانیل کمی، مغز گردو، پودر قند و پودر هل و پودر پسته برای تزیین
روغن شکر هل و وانیل را با همزن دستی یا برقی ۳ الی ۴ دقیقه هم میزنیم.
مقدار آرد تقریبی است تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد
۲ساعت شیرینی ها را در یخچال استراحت میدهیم. بعد در فر 170 درجه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه میپزیم تا زیر شیرینیها تغییر رنگ دهد.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نخودچی_بدون_فر
موادلازم برای ۴۰ عدد شیرینی:
آرد نخودچی🫛:۲۲۰ گرم(۲/۵پیمانه)
پودر قند:🍚۱۰۰ گرم(یک دوم پیمانه)
روغن جامد:🧈۱۰۰ گرم(یک دوم پیمانه)
آرد سفید:🥡۳ق،غ
پودر هل🌺:یک دوم ق،چ
میتونید از لیوان فرانسوی به جای پیمانه استفاده کنید
نکات:
حتما از دمکنی و شعله پخش کن روی گاز استفاده کنید زیر حرارت هم کم باشه تقریبا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان لازمه زیر شیرینی ها یه مقدار تغییر رنگ دادیعنی پخته
تا زمانی که شیرینی ها داغه اصلا از داخل ماهیتابه برندارین چون پودر میشه بذارین خنک شه بعد
حتما روغنو به روشی که تو ویدیو گفتم صاف کنید ۱ ساعت تو یخچال بمونه خودشو میگیره
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهت یاد میدم با این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار بتونی سفارش بگیری👌🏻😍
#شيريني_فندقي
كره 100گرم+1 ق غ
پودر قند يا شكر1/3پيمانه
آرد سفيد قنادي 1 پیمانه
فندق آسياب شده 1/2پيمانه
شوکولات صبحانه به میزان لازم
کره و پودر قند با هم مخلوط میکنیم آرد الک شده و پودر فندق هم اضافه میکنیم و هم میزنیم خمیر که آماده شد داخل پلاستیک قرار میدیم و بمدت یکساعت میذاریمش یخچال
بعد از استراحت خمیر رو تو دستمون گلوله میکنیم و داخل سینی فر میچینیم مجدد سینی نیمساعت داخل یخچال استراحت میدیم و بعد از این مرحله داخل فر قرار از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه قرار میدیم که پخته بشه
کوکیا که سرد شد وسطش رو شوکولات صبحانه قرار میدیم و نوش جان کنید🥰
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_عید 👆💕
یه شیرینی راحت و بی دردسر مناسب برای عید ❤️
یک عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک دوم لیوان روغن مایع
یک ونیم لیوان آرد
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را بزنید تا کرم رنگ بشه، روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید، آرد و بکینگ پودر را روش الک کنید ورز بدید بعد بین دوتا نایلون قرار بدید وردنه کنید و قالب بزنید
داخل تابه رو چرب کنید وشیرینی ها را داخلش بچینید و ۱۵ دقیقه زمان بدید تا بپزه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_پفکی_گردویی
مواد لازم:زرده تخم مرغ ۳ عدد،پودر قند هفتاد و پنج گرم (نصف لیوان)،پودر هل یک ق چ،آبلیمو ترش نصف ق چ،آرد سفید یک ق م،وانیل نوک ق چ، گردو ریز خرد شده یک لیوان(پنجاه تا صد و پنجاه گرم)
روش پخت روی گاز ...یک قابلمه بزرگتر از قالب رو داخلش مثل عکس یکپایه استیل یا پیاله بزارید ...قابلمه رو روی شعله پخش کن با حرارت ملایم و شعله متوسط قرار بدین نیم ساعت گرم بشه بعد قالب رو روی پایه استیل بزارین روش در و دم کنی بزارین مدت بیست دقیقه زمان پخت میخواد بعد این زمان آماده است درش رو بردارین اگر زیر شیرینی طلایی بود کافیه خاموش کنید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
20.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نارگیلی
مواد لازم
◗ ۱۰۰ گرم نارگیل چرب
◗ ۱۸۰ گرم خاک قند
◗ ۷۰ گرم روغن مایع
◗ ۸۰ گرم سفیده تخم مرغ
◗ ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
توفر 180درجه به مدت 30 دقیقه
طرز تهیه کاملا داخل کلیپ گفته شده حتما ببینید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_بادامی
آرد سفید قنادی۲۵۰ گرم
پودر بادام۵۰ گرم
کره۱۵۰ گرم
پودر قند۸۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
آرد و پودر بادام و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره و پودر قند را با همزن حدود سه الی چهار دقیقه مخلوط میکنیم.
تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.
آرد را در ۲ مرحله اضافه میکنیم.
خمیر را روی یه کاغذ روغنی ورز داده و با کاتر پلاستیکی طرح دار قالب مبزنیم.
بر روی شیرنیها یک عدد بادام قرار داده و سپس این شیرینیها در فر با درجه ۱۷۰ سانتی گراد و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدهیم
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
38.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_سه_آرد
شیرینی سه آرد یکی از خوشمزه ترین شیرینی های سنتی با ماندگاری بالا ، تازه با هر طعمی هم میتونید درستش کنید😍👌
موادلازم
آرد برنج. ۱۰۰گرم
آرد نخودچی. ۷۰گرم
آرد سفید. ۱۷۰گرم
روغن جامد( یا صاف قنادی). ۱۵۰گرم
پودر قند الک شده. ۱۰۰گرم
زعفران غلیظ ، پودر هل ، پودر زنجبیل و پودر کاکائو به مقدار دلخواه (حتی پودر انواع مغزیجات هم میتونید استفاده کنید)
هر سه آرد حتما الک بشن
از آرد برنج مرغوب استفاده کنید
اگه خمیرتون خیلی شل بود مجازید کمی آرد سفید اضافه کنید
خمیر نیاز به ورز زیاد نداره ، خمیر خیلی لطیفه
بهتره این خمیر ۳ تا ۶ ساعت تو دمای محیط استراحت کنه
اگه احساس کردید خمیرتون پودری شده ، در حد یک قاشق غ روغن مایع کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیری بشه
بعد از پخت شیرینی ها تا دو ساعت اصلااا بهشون دست نزنید
فر اگه خیلی داغ باشه شیرینی ترک میخوره و سفت میشه
مدت زمان پخت : ۱۵ دقیقه
دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه
فر گازی : ۱۷۰ درجه
دمای توستر : ۱۵۰ درجه
المنت پایین
🌸 نکته مهم : عزیزان همه ی آرد رو یکجا به مواد اضافه نکنید چون نوع آردها باهم تفاوت داره و ممکنه خمیر سفت بشه پس در حدی بزنید که خمیر لطیفی به شما بده
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
30.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نون_چرخی عید
موادلازم
آرد سفید. ۲۰۰گرم
آرد برنج. ۱۰۰گرم
روغن جامد( یا روغن صاف). ۱۵۰گرم
پودر قند. ۸۰گرم
ماست. ۶۰گرم
گلاب. ۱۰ تا ۱۵ گرم
پودر هل یا عرق هل. ۱ ق چ
زرده تخم مرغ. یک عدد
بیکینگ پودر. ۲ گرم( نصف ق چ )
اگه قالب مخصوص دارید چه بهتر اگه ندارید ، از قالب فشاری نون چرخی استفاده کنید .
❌اگه میخواید مقداری از خمیرتون رو زعفرانی کنید بهتره توی این خمیر پودر هل استفاده نکنید و عرق هل بزنید ، چون پودر هل رنگ زعفران رو تیره میکنه.
❌آرد برنج و پودر قند حتما از الک حریر رد بشه
❌ماست بهتره کم آب باشه
✅این خمیر بخاطر داشتن آرد برنج حتماااا باید استراحت داشته باشه در جای خنک یا یخچال. من ۱۲ ساعت داخل یخچال استراحت دادم
✅خمیر این شیرینی اصلا نیاز به ورز نداره ، فقط با لیسک یا سرانگشتان خمیر رو مخلوط کنید این خمیر بشدت لطیفه
✅اگه با انگشتان دست مخلوط کردید خمیر خیلی به دست میچسبه نگران نباشید باید همینطور باشه اگه آرد بیشتری اضافه کنید شیرینی خشک میشه.
✅خمیر این شیرینی به دست تمیز نمیچسبه
❌بعد از استراحت خمیر جمع میشه و سفت میشه پس آرد اضافی به خورد خمیر ندین.
❌خمیر موقع کاتر زدن گرم میشه و به قالب میچسبه ، قبل از کاتر زدن قالب رو داخل آرد بزنید ، اگه خمیر گرم شد در حد دو سه دقیقه داخل فریزر بزارید مجدد بیرون بیارید قالب بزنید.
✅سینی شیرینی رو قبل از قرار دادن داخل فر بیست دقیقه داخل یخچال بزارید
دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه حرارت پایین
دمای فر گازی : ۱۷۰ درجه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
20.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_عید
طعم شکلاتی، بافت نرم و ماندگاری طولانی از ویژگیهای این شیرینی های خوشمزه ست که برای عید میتونید درستش کنید
البته اسم اصلیش کوکی کرینکله و اگه برای کافی شاپ سفارش میزنید یه گزینه ی عالیه👌🏻
#شیرینی_ترکدار
آرد ۱ لیوان
پودرکاکائو ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پودرقند ۲/۳ لیوان یا نصف لیوان شکر دانه ریز
روغن مایع ۱/۴ لیوان یا ۵۰ گرم کره همدمای محیط
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه
آرد، پودرکاکائو و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و کنار بزارید.
پودرقند و روغن رو ۲-۳ دقیقه خم بزنید تا پوک و سبک بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه و یک دقیقه هم بزنید. در آخر مواد خشک رو که قبلا الک کردید بریزید و با دور کند مخلوط کنید، خمیر سفت و چسبناکی به دست میاد.
روی خمیر رو بپوشونید و تو یخچال ۲ ساعت بهش استراحت بدید. بعد به اندازه گردو از خمیر بردارید گردش کنید و یه کوچولو سرشو تخت کنید و تو پودرقند بغلتونید. تو سینی که نیاز به چرب شدن نداره با کمی فاصله از هم بچینید و تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۱۲ دقیقه بزارید بپزه.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
28.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلورانتین_بادام
موادلازم کراست (خمیر )
۱-کره. ۷۰ گرم
(جایگزین کره فقط از کره نیوزلندی که بطور فله در لوازم قنادیها موجود است تهیه کنید. واز مارگارین استفاده نکنید )
۲-نمک ۱/۸ ق چ خوری
۳-تخم مرغ همزده. ۲۸ گرم (یک عددتخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا زرده
سفیده یکدست شود وبعد ۲۸ گرم وزن کنید )
۴-بیکینگ پودر ۱/۴ ق چایخوری
۵-پودر شکر. ۵۵گرم
۶-آرد.قنادی ۱۴۰ گرم ( از آرد نول ترخینه استفاده کردم همه سوپر مارکتها
دارند)
موادرویه
۱-شکر ۵۵گرم
۲-کره ۴۵ گرم
۳-عسل. ۴۰ گرم
۴-خامه صبحانه ۴۵ گرم
۵-پرک بادام. ۱۰۰گرم
(در صورت تمایل پرک بادام را کمی تفت بدید تا بوی خامیش گرفته شود وبعد استفاده کنید )
۶-وانیل ۱/۸ ق چ خوری
دمای فر
کلا پخت این اسلایس نیم ساعت است
فررا از نیم ساعت قبل روی ۱۸۰ در چه سانتیگراد گرم کنید
طبقه وسط. ۱۰ دقیقه تا خمیر نیم پخت شود
بعد حرارت را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد قراردهید. موادرویه را روی خمیر
بطور یکنواخت پخش کنید و ۲۰ دقیقه قراردهید تا کاملا بپزد واز فر سریعا
خارج کنید. اجازه دهید تا کاملا خنک شود
تغییررنگ در رویه بعداز پخت کامل نداریم فقط،از کناره ها کمی طلایی میشود
سایز قالب؛
قالب مستطیل استاندارد ۱۵×۲۵ سانتیمتر میباشد
کف قالب رو خیییییییلی کم چرب کنید و داخلش کاغذ روغنی مرغوب یا
فویل آلومنیومی (ضخيم نباشه ) بيندازيد وروش رو خييييييلی کم چرب کنید وخمیررا داخلش پهن کنید
در صورت تمایل اگر کاغذ روغنی مرغوب ندارید میتونید از فویل آلومنیومی استفاده کنید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆