فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لگیمات_خلیجی
آرد دو لیوان
ماست همزده یا خامه ای یک لیوان
گلاب سه چهارم لیوان
روغن یک چهارم لیوان
پودر هل یه قاشق مرباخوری
مایه خمیر فوری یک ق غ
نشاسته دوقاشق غ
زعفرون دمکرده به میزان دلخواه
خمیر نیاید رقیق یا غلیظ باشه عین فیلم که بهتون نشون دادم باشه
یکی دوساعت استراحت بدین حجم خمیر بیشتر شه یا به اصطلاح عمل بیاد
برای اینکه لگیمات خمیر نباشه باید روغن اول داغ داغ بشه بعد شعله رو کم کنید تا حسابی مغز پخت شه
مدام با قاشق زیر و رو کنید دو طرف شیرینی بپزه
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
32.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بیسکوییت
✍مواد لازم 🛒
کره: ۱۲۵ گرم
پودر قند:۱۲۰ گرم
روغن مایع: ۱۳۰ گرم
تخم مرغ:۱عدد
وانیل:۱/۴ ق چ
زعفران غلیظ کمی برای رنگ شیرینی
آرد: ۴۰۰ تا ۴۵۰گرم
✍نکته هاش🔅
🔻واسه من حدود ۲۰ گرم آرد اضافه موند.
🔻روی خمیر رو با نایلون بپوشونید و در یخچال نیم ساعت استراحت بدید این استراحت خیلی مهمه چون خمیر رو آماده میکنه.
♨️در فر ۱۸۰ مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه پخت کنید.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#باقلوا فنجانی
✍مواد لازم
خمیر باقلوا :دو ورق
آجیل خرد شده :نصف لیوان
کره :۵۰ گرم
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین: نوک قاشق غذاخوری
برای شربت
شیر: نصف لیوان
شکر: سه چهارم لیوان
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#های_بای_بدون_فر
آرد۲۱۰ گرم (تقریبا یک و نیم پیمانه)/پودر شکر۱۰۰ گرم (حدودا ۳/۴پیمانه)/نشاسته ذرت۳ ق غ/ کره ۱۵۰ گرم/ پودر کاکائو ۱ ق غ /وانیل ۱چهارم ق چ /بکیم پودر ۱ چهارم ق چ/ تخم مرغ ۱عدد/شکلات چیپسی به میزان لازم
🔸کره به دمای محیط رسیده روبا همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه. مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائو اضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنیدکف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست، دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت ۴۰_۳۵دقیقه تا بپزه.داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت ۲۵_۲۰دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزه
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی #های_بای
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_موکا
👈با این مقدار مواداولیه وبا این سایز ۳۳تا شیرینی میدهد ☘️
👈عطر و طعم فوق العاده خوبی دارد درصورت تمایل سیو کنید تا در اولین فرصت درستش
کنید این شیرینی رو میتوانید درست کنید وبا
بسته بندی مناسب فریز کنید (در ظرف دردار
یک لایه شیرینی یک لایه کاغذ روغنی قراردهید
و…….وبعددر ظرف رو بذارید چندین دور محافظ غذا دور ظرف بپیچید تا هوا داخلش
نرود و فریز کنید ۳ تا ۴ ماه در فریزر ماندگاری
دارد )
موادلازم 👇👇
۱-شکر قهوه ای ۱۰۰گرم
(شکر قهوه ای طعم کاراملی به شیرینی میدهد وبخاطر رطوبتی که دارد
ماندگاری شیرینی رو بالا میبرد بافتش رو نرمتر میکند )
۲-آرد قنادی ۲۰۰گرم ( از آرد نول ترخینه استفاده کردم )
۳-بیگینگ پودر ۱/۴ ق چ خوری
۴-روغن مایع ۳۰گرم
۵-کره ۱۲۰ گرم (ًکره رااز ۴۵ دقیقه قبل در خارج ازیخچال قراردهید تا
کاملا به دمای محیط برسدو نرم شود )
۶-تخم مرغ. یک عدد با احتساب پوست ۵۰ گرم
۷-نسگافه گلد یک ق س خوری استاندارد شیرینی پزی
۸-آبجوش یک ق س خوری
(از قبل نسکافه و آبجوش را باهم مخلوط کنید و اجازه دهید تا خنک شود )
۹-پودر کاکائو۱۲ گرم (از پودر کاکائو هلندی فرمند استفاده کردم )
۱۰-شکلات چیپسی مقاوم به حرارت ۵۰ گرم
دمای فر 👇👇
فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۷۰ یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید طبقه وسط. حدودا ۱۲ تا ۱۵
دقیقه (لطفا از بیش از حد قراردادن شیرینی در فر جدا خودداری کنید. چون رطوبتش رو از دست میدهد وشیرینی بعداز پخت خشک میشود )
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_بادامی
مواد لازم :
به میزان مساوی پودر قند و پودر بادام
من ۱ونیم لیوان پودر بادام: ۱۶۵ گرم
و ۱ لیوان پر پودر قند زدم: ۱۶۵ گرم
گلاب ۲-۳ ق
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
26.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_زنجبیلی
این شیرینی بافت بسیار خوبی داره وهمچنین عطروطعم زنجبیل در این شیرینی بسیارخوشاینده پیشنهاد میکنم در اولین فرصت درستش کنید
موادلازم 👇👇
۱-کره ۱۲۵ گرم
(از کره شکلی استفاده کردم شما میتوانید از هر برندی مثل. دامداران ،پاک و……استفاده کنید و از ۱۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کنید
جایگزین ، کره نیوزلندی است که بصورت فله در لوازم قنادی ها
موجود است )
۲-آرد قنادی. ۲۵۰ گرم (از آرد نول ترخینه استفاده کردم )
(برای من ۲۵۰ گرم آرد برد ولی همیشه یادتتون باشه آرد باید کم کم و به تدریج و بااحتیاط اضافه شود تا مواد حالت خمیری و انسجام
را بگیرد و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد
که بدست نچسبد )
۳-تخم مرغ یک عدد با احتساب پوست ۶۰گرم
۴-وانیل ۱/۸ ق چ خوری
۵-پودر قند یا پودر شکر ۱۵۰ گرم
۶-نشاسته ذرت. ۲۵ گرم
۷-زنجبیل یک ق م خوری. (ًاز پودر زنجبیل مرغوب و با کیفیت استفاده کنید
تا طعمش عالی،بشه )
موادلازم برای رومال 👇👇
زرده یک عدد
زعفران دم کرده غلیظ مقداری
نمک ۱/۸ ق چ خوری
همه موادرا باهم مخلوط کنید ورومال کنید
کنجد مقداری
دمای فر 👇👇
فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید
طبقه وسط. به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه(لطفا از بیش از حد قراردادن
شیرینی در فر جدا خودداری کنید )
👈درزمان کاتر زدن خمیر باید خنک و یخچالی باشد
👈درزمان کاترزدن مرتب کاتررا به آرد آغشته کنید آرد اضافی را بگیرید
و کاتر بزنید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
34.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدگوگه
#شیرینی_ماه_رمضان
مدگوگه یا همون خرمای سنتی عراق روخوردی؟!
مدگوگه به عراقی یعنی چیزی که کوبیده شده باشه این خرما هم سالهای قبل با هاون میکوبیدنش.
خرمای دیری رو جنوبیا میدونن چقدر خوشمزس ولی با این ترکیب صد برابر خوشمزه تر میشه
به جای دیری میتونین از خرمای زاهدی هم استفاده کنید ولی رسپی اصل دیریِ...
برای یک کیلو خرما ۲ لیوان کنجد بو داده اضافه کنین ، اگر بخواین گردو بزنید نصف لیوان از کنجد رو بردارین و به جاش گردو بزنین !
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیریتی_ساق_عروس
آرد ۲۵۰ گرم حدودا ۱ لیوان+ 2/3 لیوان، کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم حدودا نصف لیوان، پودر قند ۳ ق غ سر صاف، پودر هل ۱ ق م، وانیل کمی، مغز گردو، پودر قند و پودر هل و پودر پسته برای تزیین
روغن شکر هل و وانیل را با همزن دستی یا برقی ۳ الی ۴ دقیقه هم میزنیم.
مقدار آرد تقریبی است تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد
۲ساعت شیرینی ها را در یخچال استراحت میدهیم. بعد در فر 170 درجه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه میپزیم تا زیر شیرینیها تغییر رنگ دهد.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_نخودچی_بدون_فر
موادلازم برای ۴۰ عدد شیرینی:
آرد نخودچی🫛:۲۲۰ گرم(۲/۵پیمانه)
پودر قند:🍚۱۰۰ گرم(یک دوم پیمانه)
روغن جامد:🧈۱۰۰ گرم(یک دوم پیمانه)
آرد سفید:🥡۳ق،غ
پودر هل🌺:یک دوم ق،چ
میتونید از لیوان فرانسوی به جای پیمانه استفاده کنید
نکات:
حتما از دمکنی و شعله پخش کن روی گاز استفاده کنید زیر حرارت هم کم باشه تقریبا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان لازمه زیر شیرینی ها یه مقدار تغییر رنگ دادیعنی پخته
تا زمانی که شیرینی ها داغه اصلا از داخل ماهیتابه برندارین چون پودر میشه بذارین خنک شه بعد
حتما روغنو به روشی که تو ویدیو گفتم صاف کنید ۱ ساعت تو یخچال بمونه خودشو میگیره
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهت یاد میدم با این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار بتونی سفارش بگیری👌🏻😍
#شيريني_فندقي
كره 100گرم+1 ق غ
پودر قند يا شكر1/3پيمانه
آرد سفيد قنادي 1 پیمانه
فندق آسياب شده 1/2پيمانه
شوکولات صبحانه به میزان لازم
کره و پودر قند با هم مخلوط میکنیم آرد الک شده و پودر فندق هم اضافه میکنیم و هم میزنیم خمیر که آماده شد داخل پلاستیک قرار میدیم و بمدت یکساعت میذاریمش یخچال
بعد از استراحت خمیر رو تو دستمون گلوله میکنیم و داخل سینی فر میچینیم مجدد سینی نیمساعت داخل یخچال استراحت میدیم و بعد از این مرحله داخل فر قرار از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه قرار میدیم که پخته بشه
کوکیا که سرد شد وسطش رو شوکولات صبحانه قرار میدیم و نوش جان کنید🥰
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_عید 👆💕
یه شیرینی راحت و بی دردسر مناسب برای عید ❤️
یک عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک دوم لیوان روغن مایع
یک ونیم لیوان آرد
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را بزنید تا کرم رنگ بشه، روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید، آرد و بکینگ پودر را روش الک کنید ورز بدید بعد بین دوتا نایلون قرار بدید وردنه کنید و قالب بزنید
داخل تابه رو چرب کنید وشیرینی ها را داخلش بچینید و ۱۵ دقیقه زمان بدید تا بپزه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_نارگیلی
مواد لازم
◗ ۱۰۰ گرم نارگیل چرب
◗ ۱۸۰ گرم خاک قند
◗ ۷۰ گرم روغن مایع
◗ ۸۰ گرم سفیده تخم مرغ
◗ ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
توفر 180درجه به مدت 30 دقیقه
طرز تهیه کاملا داخل کلیپ گفته شده حتما ببینید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_بادامی
آرد سفید قنادی۲۵۰ گرم
پودر بادام۵۰ گرم
کره۱۵۰ گرم
پودر قند۸۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
آرد و پودر بادام و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره و پودر قند را با همزن حدود سه الی چهار دقیقه مخلوط میکنیم.
تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.
آرد را در ۲ مرحله اضافه میکنیم.
خمیر را روی یه کاغذ روغنی ورز داده و با کاتر پلاستیکی طرح دار قالب مبزنیم.
بر روی شیرنیها یک عدد بادام قرار داده و سپس این شیرینیها در فر با درجه ۱۷۰ سانتی گراد و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدهیم
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
38.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_سه_آرد
شیرینی سه آرد یکی از خوشمزه ترین شیرینی های سنتی با ماندگاری بالا ، تازه با هر طعمی هم میتونید درستش کنید😍👌
موادلازم
آرد برنج. ۱۰۰گرم
آرد نخودچی. ۷۰گرم
آرد سفید. ۱۷۰گرم
روغن جامد( یا صاف قنادی). ۱۵۰گرم
پودر قند الک شده. ۱۰۰گرم
زعفران غلیظ ، پودر هل ، پودر زنجبیل و پودر کاکائو به مقدار دلخواه (حتی پودر انواع مغزیجات هم میتونید استفاده کنید)
هر سه آرد حتما الک بشن
از آرد برنج مرغوب استفاده کنید
اگه خمیرتون خیلی شل بود مجازید کمی آرد سفید اضافه کنید
خمیر نیاز به ورز زیاد نداره ، خمیر خیلی لطیفه
بهتره این خمیر ۳ تا ۶ ساعت تو دمای محیط استراحت کنه
اگه احساس کردید خمیرتون پودری شده ، در حد یک قاشق غ روغن مایع کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیری بشه
بعد از پخت شیرینی ها تا دو ساعت اصلااا بهشون دست نزنید
فر اگه خیلی داغ باشه شیرینی ترک میخوره و سفت میشه
مدت زمان پخت : ۱۵ دقیقه
دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه
فر گازی : ۱۷۰ درجه
دمای توستر : ۱۵۰ درجه
المنت پایین
🌸 نکته مهم : عزیزان همه ی آرد رو یکجا به مواد اضافه نکنید چون نوع آردها باهم تفاوت داره و ممکنه خمیر سفت بشه پس در حدی بزنید که خمیر لطیفی به شما بده
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
30.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نون_چرخی عید
موادلازم
آرد سفید. ۲۰۰گرم
آرد برنج. ۱۰۰گرم
روغن جامد( یا روغن صاف). ۱۵۰گرم
پودر قند. ۸۰گرم
ماست. ۶۰گرم
گلاب. ۱۰ تا ۱۵ گرم
پودر هل یا عرق هل. ۱ ق چ
زرده تخم مرغ. یک عدد
بیکینگ پودر. ۲ گرم( نصف ق چ )
اگه قالب مخصوص دارید چه بهتر اگه ندارید ، از قالب فشاری نون چرخی استفاده کنید .
❌اگه میخواید مقداری از خمیرتون رو زعفرانی کنید بهتره توی این خمیر پودر هل استفاده نکنید و عرق هل بزنید ، چون پودر هل رنگ زعفران رو تیره میکنه.
❌آرد برنج و پودر قند حتما از الک حریر رد بشه
❌ماست بهتره کم آب باشه
✅این خمیر بخاطر داشتن آرد برنج حتماااا باید استراحت داشته باشه در جای خنک یا یخچال. من ۱۲ ساعت داخل یخچال استراحت دادم
✅خمیر این شیرینی اصلا نیاز به ورز نداره ، فقط با لیسک یا سرانگشتان خمیر رو مخلوط کنید این خمیر بشدت لطیفه
✅اگه با انگشتان دست مخلوط کردید خمیر خیلی به دست میچسبه نگران نباشید باید همینطور باشه اگه آرد بیشتری اضافه کنید شیرینی خشک میشه.
✅خمیر این شیرینی به دست تمیز نمیچسبه
❌بعد از استراحت خمیر جمع میشه و سفت میشه پس آرد اضافی به خورد خمیر ندین.
❌خمیر موقع کاتر زدن گرم میشه و به قالب میچسبه ، قبل از کاتر زدن قالب رو داخل آرد بزنید ، اگه خمیر گرم شد در حد دو سه دقیقه داخل فریزر بزارید مجدد بیرون بیارید قالب بزنید.
✅سینی شیرینی رو قبل از قرار دادن داخل فر بیست دقیقه داخل یخچال بزارید
دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه حرارت پایین
دمای فر گازی : ۱۷۰ درجه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_عید
طعم شکلاتی، بافت نرم و ماندگاری طولانی از ویژگیهای این شیرینی های خوشمزه ست که برای عید میتونید درستش کنید
البته اسم اصلیش کوکی کرینکله و اگه برای کافی شاپ سفارش میزنید یه گزینه ی عالیه👌🏻
#شیرینی_ترکدار
آرد ۱ لیوان
پودرکاکائو ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پودرقند ۲/۳ لیوان یا نصف لیوان شکر دانه ریز
روغن مایع ۱/۴ لیوان یا ۵۰ گرم کره همدمای محیط
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه
آرد، پودرکاکائو و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و کنار بزارید.
پودرقند و روغن رو ۲-۳ دقیقه خم بزنید تا پوک و سبک بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه و یک دقیقه هم بزنید. در آخر مواد خشک رو که قبلا الک کردید بریزید و با دور کند مخلوط کنید، خمیر سفت و چسبناکی به دست میاد.
روی خمیر رو بپوشونید و تو یخچال ۲ ساعت بهش استراحت بدید. بعد به اندازه گردو از خمیر بردارید گردش کنید و یه کوچولو سرشو تخت کنید و تو پودرقند بغلتونید. تو سینی که نیاز به چرب شدن نداره با کمی فاصله از هم بچینید و تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۱۲ دقیقه بزارید بپزه.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
28.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلورانتین_بادام
موادلازم کراست (خمیر )
۱-کره. ۷۰ گرم
(جایگزین کره فقط از کره نیوزلندی که بطور فله در لوازم قنادیها موجود است تهیه کنید. واز مارگارین استفاده نکنید )
۲-نمک ۱/۸ ق چ خوری
۳-تخم مرغ همزده. ۲۸ گرم (یک عددتخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا زرده
سفیده یکدست شود وبعد ۲۸ گرم وزن کنید )
۴-بیکینگ پودر ۱/۴ ق چایخوری
۵-پودر شکر. ۵۵گرم
۶-آرد.قنادی ۱۴۰ گرم ( از آرد نول ترخینه استفاده کردم همه سوپر مارکتها
دارند)
موادرویه
۱-شکر ۵۵گرم
۲-کره ۴۵ گرم
۳-عسل. ۴۰ گرم
۴-خامه صبحانه ۴۵ گرم
۵-پرک بادام. ۱۰۰گرم
(در صورت تمایل پرک بادام را کمی تفت بدید تا بوی خامیش گرفته شود وبعد استفاده کنید )
۶-وانیل ۱/۸ ق چ خوری
دمای فر
کلا پخت این اسلایس نیم ساعت است
فررا از نیم ساعت قبل روی ۱۸۰ در چه سانتیگراد گرم کنید
طبقه وسط. ۱۰ دقیقه تا خمیر نیم پخت شود
بعد حرارت را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد قراردهید. موادرویه را روی خمیر
بطور یکنواخت پخش کنید و ۲۰ دقیقه قراردهید تا کاملا بپزد واز فر سریعا
خارج کنید. اجازه دهید تا کاملا خنک شود
تغییررنگ در رویه بعداز پخت کامل نداریم فقط،از کناره ها کمی طلایی میشود
سایز قالب؛
قالب مستطیل استاندارد ۱۵×۲۵ سانتیمتر میباشد
کف قالب رو خیییییییلی کم چرب کنید و داخلش کاغذ روغنی مرغوب یا
فویل آلومنیومی (ضخيم نباشه ) بيندازيد وروش رو خييييييلی کم چرب کنید وخمیررا داخلش پهن کنید
در صورت تمایل اگر کاغذ روغنی مرغوب ندارید میتونید از فویل آلومنیومی استفاده کنید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی
بیسکوییت پتی بور یک بسته
شیرعسلی دو ق غ
زعفران دم کرده یک ق غ
پودر کاکائو یک ق م
پودر نارگیل یک ق غ
پودر پسته یک ق غ
بیسکوییت پتی بور را آسیاب کنید، شیر عسلی را بهش اضافه کنید و خوب بهم بزنید
حالا مواد را به چهار قسمت تقسیم کرده و بهش زعفران، پودر پسته، پودر نارگیل وپودر کاکائو بزنید و مانند کلیپ کار را انجام دهید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆