فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی زبان
@cake_maroof
@cake_maroof
مواد اولیه. شیرینی زبان
۲ عدد تخم مرغ
۶۰ًگرم روغن مایع
۲۰۰ گرم ا ب خنک
۶۰۰ گرم ارد ۳ صفر
نمک نوک ق چ
وانیل نوک ق چ
جوهر لیمو نصف ق چ
روغنمیانی ؛ روغن ۴۴ کره ایی ۳۰۰ گرم روغن
لایه میانی زبان
مواد اولیه
۵۰۰ گرم روغن صاف
۵۰۰ گرم پودر شکر
۵۰۰ گرم ارد نخودچی
۴۰۰ گرم ارد
۲ عدد تخم مرغ
ی ق غ پودر هل
زعفران به مقدار لازم
وانیل نوک قاشق
طرز تهیه گرفتن لایه نخودچی
روغن صاف رو ببنید بزنه با پودر شکر کاملا پوک بشه پوک پوک سفید رنگ بعد مواد خشک ارد و ارد نخودچی رو تو ۵ مرحله اضافه کنید دور گیری کنید و تخممرغ رو اضافه. کنید و بعد جمع شد لایه شما امادس
گرفتن خمیر؛
کل مواد رو بریزد بزنه تا صاف و یکدست بشه
۱۰ دقیقه استراحت بدید. به خمیر پلاستیک بکشید
بعد خمیر رو پهن کنید روغن ۴۴ رو میان خمیر بزارید. و یدونه ۶ تا لا برید
بعد ۳۰۰ گرم لایه نخودچی وزن کنید بزارید لایه سوم. و بعد دوتا ۶ تا لا برید پهن کنید به قطر نیم سانت
برای رویه خمیر جونکا باید بزنید
مواد لازم جونکا ؛
۵۰۰ًگرم شکر رو روی گاز بنماری کنید با ی ق غ جوهر لیمو بعد ۲۵۰ گرم آبلیمو اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشه و رنگ قرمز و رنگ پرتقالی اضافه کنید و جونکا رو بزارید سرد بشه. و با قلم روی خمیر بزنید کامل. و بعد پودر شکر روش بپاشید. با دست روش صاف کنید و قالب بزنید بعد از قالب زدن چاک بزنید یک ساعت بزارید بیرون بمونه بعد بندازید داخل فر
درجه فر ۱۵۰
زمان پخت ۴۵ دقیقه
برای داشتن کلیپ کامل میتونید دایرکت پیام بدید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شطرنجی
بخش اول
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شطرنجی
بخش دوم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
منبع پیج
@cake_maroof
@cake_maroof
دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
امروز اومدم با آموزش شطرنجی مکزیکی
این شیرینی سه تا رسپی داره کامل بخونید براتون نوشتم
مواد اولیه نون رولت:
کارگاهی شش کیلو سفیده تخم مرغ
سه کیلو سیصد زرده
شکر دوکیلو هفتصد
آرد دوکیلو هشتصد
نشاسته گندم هفتصد گرم
شربت بار نیم کیلو
وانیل یک ق غ
خانگی:
سیصد گرم سفیده
صدو شست گرم زرده
صدوهفتاد گرم شکر دانه ریز
صدوشصتکرمآرد
آرد نشاسته گندم پنجاه گرم
وانیل یک قاشق چایی خوری
شربت بار سی گرم
مواد اولیه کیک اسفنجی شکلاتی(کارگاهی)
سفیده شش کیلونیم
شکر چهارو نیم
زرده سه ونیم
آرد چهار ونیم
آرد نشاسته گندم یککیلو
بکینگ پودر یکقاشق ونیم
وانیل یکقاشق
گلاب پانصد گرم
شربت بار نیم کیلو
// // // // (خانگی)
ششصد وپنجاه سفیده
زرده سیصد وپنجاه
شکر پانصد و پنجاه
آرد پانصد و پنجاه
آرد نشاسته صد گرم
گلاب پنجاه گرم
شربت بار پنجاه گرم
بکینگ پودر ووانیل یک ق چ
*طرز تهیه ی کیک اسفنجی ورولت مثل همدیگس
سفیده تخممرغ خنکبشه مخلوط دور تند بزنه
بعد دور متوسط شکر و بهش اضافه میکنیم دودقیقه مخلوطشه سپس زرده دور تند اضافه شه ده ثانیه مخلوط شه بعد شربت بار وگلاب اضافه شه بعد مواد خشک (بکینگ پودر وانبل و آرد) اضافه شه و مخلوط شهزیاد مخلوطنشهکه سفت بشه
درجه فر رولت ۳۰۰ زمان پخت شش الی هفت دقیقه
درجه فر کیکاسفنجی ۱۸۰ زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد اولیه کیک شکلاتی:
کارگاهی
شش کیلو سفیده
پنج کیلو شکر
زرده چهار کیلو
روغن مایع یک کیلو
آرد پنجکیلو
پورد کاکاو نیم کیلو
ارد نشاسته کندم نیم کیلو
شربت نیم کیلو
نیم کیلوگلاب
دوقاشق پر بکینگپودر
یک قاشق وانیل
خانگی:
ششصد گرم سفیده
چهارصد گرم زرده
شکر پانصد گرم
روغن مایع صد گرم
پودر کاکاو پنجاه گرم
گلاب پنجاه گرم
شربت بار پنجاه گرم
ارد پانصد گرم
آرد نشاسته گندم پنجاه گرم
بکینگ پودر و وانیل یک قاشق چاییخوری
طرز تهیه:
سفیده رو با دور تند مخلوط میکنیم پوک و سفت بشه
بعد شکر رو دور متوسط بهش اضافه میکنیم بعد از دو دقیقه زرده رو اضافه میکنیم ۲۰ ثانیه دور کند مخلوط شد
شربت و روغن مایع رو اضافه میکنیم
از قبل ارد وپودر کاکائو رو با بکینگ پودر ووانیل رو الک کرده و کم کم به خمیرمون اضافه کرده و ب صورت دورانی با دست قاطی میکینیم
درجه فر ۱۸۰
زمان پخت ۵۰ دقیقه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کشمشی کارگاهی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
مطمئنم رسپی شیرینی کشمشی با روغن مایع رو ندیده بودی😋🤌
@omid_shirinii
@omid_shirinii
کشمشی
خونگی
روغن مایه 150 گرم
آرد 300 گرم
خاک قند 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد
کشمش 100 گرم
کارگاهی
روغن صاف 1/5 کیلو
آرد 3 کیلو
خاک قند 3 کیلو
تخم مرغ 3 عدد
کشمش 1 کیلو
نکته برای این که شیرینی کشمشی به کف دیس نچسبه حتما دیس رو با روغن مایع چرب کنید 🙌 بعدش قیف بزنید
@lavazemqannadi_omid
@lavazemqannadi_omid
#شیرینی_کشمشی #امید_شیرینی #شیرینی_سنتی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین آیتم شیرینی عید
منبع پیج
@mahde_cake
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دومین آیتم شیرینی عید
منبع پیج
@mahde_cake
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سومین آیتم شیرینی عید
منبع پیج
@mahde_cake
سومین شیرینی راحت و اسون نوروز۱۴۰۳❤️🥰
@mahde_cake
.
.
.
✅️مواد لازم:
پودر بیسکویت ساده ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ترجیحا چرب. ۱۵۰ گرم
شکلات سفید آبشده. ۲۰۰ گرم
شیرعسلی ۲۰۰ گرم
#شیرینی_خونگی#شیرینی_عید_نوروز#شیرینی
#شیرینی_پزی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارمین آیتم شیرینی عید
چهارمین مدل از شیرینی های نوروز ۱۴۰۳❤️🥰
@mahde_cake
.
.
.
✅️مواد لازم:
پودر بیسکویت ساده ۳۰۰ گرم
پودر گردو. ۱۵۰ گرم
شیر عسلی. ۳۰۰ گرم
شکلات سفید. ۲۰۰ گرم
پودر دارچین. یک قاشق چایخوری
وانیل. نصف قاشق چایخوری
شکلات تلخ ۵۰ گرم
❇️طرز تهیه:
مواد خشک رو با هم ترکیب کنید و شیرعسلی رو اصافه
تا در حد خمیر چسبنده در بیاد .سپس درون قالب رو کمی شکلات
سفید ذوب شده بریزید و کمی که خودش رو گرفت از مواد خمیری
رو روش قرار بدید و بزارید یخچال سفت که شد برگردانید
و روی شیرینی رو با شکلات تلخ ذوب شده و پودر گردو تزیین کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی راحت کاکائویی با بطری
دستور پست بعد
پارت اول
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم شیرینی کاکائویی با بطری
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کانال عشاق الحسین_۲۰۲۳_۰۲_۱۷_۱۹_۵۵_۴۲_۶۱۲.mp3
6.25M
⏯ #مولودی_شور
🎶 یا محمد و یا احمد
🎤 کربلایی #محمود_کریمی
♥️ #عید_مبعث 🎈
#بیرق_شیعہ_چادر_خاڪے_توست_یا_زهرا
🌸کپی با ذکر #۵صلوت بلامانع است. #چادر_خاکی_مادر
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
@CHadorhkaki
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#ایده_تزیین_خوشگل_بیسکوییت
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی شکلاتی 🍫
این شیرینی میتونی واسه مهمونیا به راحتی درست کنی😋
مواد لازم:
آرد: دو پیمانه
پنیر خامه ای: صد گرم
شکر: ۴ قاشق غذاخوری 🥄
کره 🧈: ۲۰۰ گرم
نمک 🧂: ۱/۲ قاشق چایخوری
شکلات تخته ای تلخ یا شیرین 🍫
مربا یا مارمالاد
👩🍳 پنیر و کره رو انقد با همزن برقی بزن تا خوب ترکیب شن، بهش شکر و نمک بزن و همینجوری به هم زدن ادامه بده.
وقتی خوب ترکیب شدن، یه ذره یه ذره آرد رو بهش اضافه کن و هم بزن.
بعد که کامل ترکیب شدن، با دست ورز بده تا خمیری شه، بذار تو پلاستیک بذار تو یخچال یک ساعت استراحت کنه.⌚
بعد از یک ساعت خوب پهنش کن و با وردنه نازکش کن.
روش مارمالاد یا مربا بزن، شکلات رنده شده بزن
مثل ویدیو برش بزن و رول کن.
روش زرده تخممرغ بزن .
بذار تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه، ۱۰ دقیقه هم با گریل بالا بذار باشه.⌚
‼️فر ها با هم متفاوته، چک کن که خام یا سوخته نشه.😉
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماندگارترین شیرینی عید با سه قلم
پارت اول
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماندگارترین شیرینی عید با سه قلم
پارت دوم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
🌺موادلازم:
✅آردقنادی۱لیوان
✅روغن صاف قنادی یا کره ۱/۲لیوان(نصف لیوان)
✅زرده تخم مرغ۱عدد
✅پودرقند۱/۳لیوان
✅نشاسته ذرت ۱قاشق غذاخوری نداشتین همون آرد بزنید
✅بکینگ پودر۱/۲قاشق چایخوری
✅وانیل نوک قاشق چایخوری
✅گلاب۱قاشق غذاخوری
✅زعفران دم کرده پررنگ ۱قاشق غذاخوری نداشتین هم نزنید اشکالی نداره.
منظور از لیوان لیوان فرانسویه
🌺نکات:
✅شعله پخش کن از یه ربع قبل در حرارت متوسط گرم بشه ،حالا واشر تابه جدا در تابه رو ببندید رو شعله پخش کن بزارید به مدت۱۵تا۲۰دقیقه
✅در فر ۱۵۰که یه ربع از قبل گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، طبقه وسط فر،بالا سر وایستید همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد آمادست
✅این شیرینی با هر طعمی میتونید درست کنید یعنی جای زعفران ،کاکائو،زنجبیل،پوست پرتقال بزنید
منبع پیج
@Bahareh_food
🌺طرز تهیه:
دردوبرگ ویدئو گفتم لطفا ورق بزنید سوالی بود کامنت کنید
ابتدا روغن ،پودرقند،وانیل ۵دقیقه باهمزن میزنیم تا کرمی وپوک بشه،بعدزرده تخم مرغ، گلاب وزعفران اضافه یکم با همزن میزنیم حالا اردوبکینگ پودر الک شده رواروم اضافه وخمیر را ورز تا لطیف بشه ،بعد به اندازه گردو جدا وشکل میدیم رو سینی فر یا تابه میچینم میزاریم بپزه
@Bahareh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا