eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این دسر نمیشه گذشت بدون فر و تخم مرغ 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این دسر نمیشه گذشت بدون فر و تخم مرغ پارت دوم 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این دسر نمیشه گذشت بدون فر و تخم مرغ پارت سوم 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
خانه شیرینی،کیک،دسر
از این دسر نمیشه گذشت بدون فر و تخم مرغ پارت سوم 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** کانال خانه شی
سلام دوستان ☺️ ظهر جمعه تون بخیر با ما همراه باشین با آموزش خوشمزه ترین و بهترین دسری که تا حالا خوردین خب واسه آماده کردن این دسر شما به بیسکوئیت ساده ، یه قالب بیست و پنج پر سی سانت و نصف پیمانه شیر نیاز دارین بیسکوییت ها رو داخل شیر بزارید و مرطوب کنید و بعد کف قالب بچینیدشون اگه شیر هم دمای اتاق باشه خیلی عالی و بهتر میشه دو ردیف از بیسکوییت ها رو داخل قالب روی هم بچینید قالب رو بزارید کنار تا بریم سراغ لایه بعدی نصف پیمانه شکر رو داخل یه قابلمه بریزید حالا بهش پنج قاشق غذاخوری پودر کاسترد و یه لیتر شیر اضافه کنید اونا رو خوب هم بزنید تا پودر کاسترد و شکر توی شیر حل بشن قابلمه رو روی اجاق با حرارت متوسط بزارید اون رو مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه و بجوشه حالا بهش یه پیمانه پودر نارگیل و یه قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید و خوب هم بزنید حالا قبل اینکه سرد بشه اون رو داخل قالب روی لایه ببسکوئیتی بریزید قالب رو چند تا تموم بدین تا لایه دوم یه دست توی قالب پخش بشه حالا روی لایه دوم یه لایه بیسکوییت بدون اینکه اونا رو به شیر آغشته کنید داخل قالب بچینید برای لایه بعدی هم باید سه چهارم پیمانه شکر رو با یه قاشق غذاخوری پودر کاکائو ، پنج قاشق غذاخوری نشاسته ، یه لیتر شیر و یه قاشق چایخوری عصاره وانیل میکس کنید و خوب هم بزنید حالا بزاریدش روی اجاق با حرارت متوسط باید مرتب اون رو هم بزنید تا کمکم غلیظ بشه و به قوام برسه وقتی که جوشید از روی اجاق برداریدش قبل اینکه سرد بشه بریزیدش داخل قالب روی ببسکوئیت ها چند تا ضربه به قالب بزنید تا این لایه هم به شکل یه دست داخل قالب پخش بشه حالا با جوز هندی و بیسکوئیت خورد شده مطابق سلیقه خودتون روی دسر رو تزیین کنید و شکل بدین اول بزارید که مواد داخل قالب هم دمای اتاق بشن و بعد قالب رو دو سه ساعتی داخل یخچال بزارید تا دسر شما کاملا سرد بشه و خودش رو بگیره خب دیگه دیر خوشمزه و خوش رنگ شما آماده شده اون رو برش بزنید و میل کنید ببینید چه ترکیب رنگ جذاب و باحالی داره، یه دسر عالی و خوشمزه با لایه های مختلف شما حتی میتونید روی اون رو سس شکلاتی بریزید و بعد نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنر یه هنرمند کار درست 👏👏 منبع پیج pastrychef_am کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چجور جبران کنیم این همه زحمتو😁😁 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنر یه هنرمند کار درست 👏👏 منبع پیج pastrychef_am کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاسه ایزومالتی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
توضیحات کاسه ایزومالتی در کپشن👇 @cakeyousef 🟡کاسه ایزومالتی یا آبنباتی به دو روش درست می‌شوند روش اول :استفاده از آبنبات دست ساز که به خاطر پخت شکر در حرارت بالا کمی کدر شده و شفافیت لازم را ندارد 🟡روش دوم :این روش کیفیت کاری بهتری دارد به شرط اینکه نکات زیر را رعایت کنید. 🔴ایزمالت کریستال را داخل ماکروویو یا روی شعله مستقیم گاز به دمای ۱۶۰ تا۱۷۰ برسانید و حتما برای کنترل دما از دماسنج استفاده کنید. 🔴همیشه سعی کنید در ظرف کوچک و حجم بیشتر از نیاز  ایزمالت کریستال را ذوب کنید. در این ویدئو ۴۰۰ گرم ذوب شده است . چون در این حالت سریع خشک نمی‌شود و راحتر میتوانید استفاده کنید . اضافه ایزومالت رو مجدد میتوانید ذوب کنید دور ریز ندارد. 🔴برای کاسه آبنباتی یا ایزومالتی از بادکنک استفاده می‌شود که میتوان داخل بادکنک را با آب پر کرد تا در مقابل حرارت مقاوم تر شود، ولی مشکلی که وجود دارد خالی کردن آب سخت بوده و در تماس با کاسه باعث از بین بردن استقامت می‌شود و در کاسه های بزرگ هم این کار به شدت سخت تر است ،  به همین خاطر بادکنک خالی گزینه بهتری است ولی به شرط اینکه از بادکنک های ضخیم استفاده شود و زمان استفاده آبنبات یا ایزومالت به دمای ۱۲۰ درجه رسیده باشد تا منجر به ترکیدن بادکنک نشود حالا به نظرتون این کاسه بزرگ  چه کار بردی داره؟ 👇 #دکور کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
تارت توت فرنگی 👇
با آموزش یه تارت توت فرنگی بسیار جذاب موافقین؟ ✅ ورق بزنید و کلیپ تهیه رو ببینید 🥰 تارت توت فرنگی مواد لازم برای خمیر تارت: 100 گرم کره ی به دمای محیط رسیده 3 ق غ پودرقند 1 عدد تخم مرغ 2 لیوان سرخالی آرد 1پاکت وانیل (5 گرم) برای کرم داخل تارت : 500میلی لیتر شیر 2 عدد زرده ی تخم مرغ 2 ق غ آرد 2 ق غ نشاسته ی ذرت 1 فنجان شکر 1 ق غ کره 1 پاکت وانیل(5 گرم) 100 میلی لیتر خامه صبحانه (نصف پاکت) طرز تهیه : کره و وانیل و تخم مرغ رو داخل ظرفی ریخته و با نوک انگشتان مخلوط می کنیم. آرد رو اضافه کرده و دوباره به همون صورت مخلوط می کنیم. حالا پودر قند رو بهش اضافه کرده و مجدد مخلوط می‌کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد که چسبندگی نداشته باشه. قالب های تارت یا مافین رو چرب کرده، از خمیر گلوله هایی برداشته و داخل قالب ها رو با یه لایه ی نازک از خمیر می پوشونیم و با انگشت همه جای خمیر رو صاف و یکدست می کنیم. حالا با چنگال روی تارت سوراخ هایی ایجاد کرده و قالب ها رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 قرار میدیم. بعد از پخت اجازه میدیم تارت ها خنک بشه و به راحتی از قالب جدا می کنیم. برای تهیه کرم، همه ی مواد بجز خامه و کره و وانیل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا به جوش بیاد. 5 دقیقه هم میزنیم و بعد از روی حرارت برمی‌داریم. وانیل و کره رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد یکدست بشه. وقتی از حرارت افتاد خامه رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم. روی کرم رو با نایلون کاملا کیپ کرده و چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره و رویه نبنده. بعد از اون داخل قیف ریخته و تارت ها رو باهاش پر می‌کنیم. روی تارت ها رو به دلخواه با توت فرنگی و... تزئین می کنیم. تارت های خوشگل و خوشمزه مون آماده اس. نوش جان 😋 Call.back13400.12.05 @yemek_kelebegi @behh_food کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
توپک شکلاتی با سه قلم 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزان، طاعات و عبادات تون قبول 🌼 با آموزش یه توپک شکلاتی فوق العاده مقوی و خوشمزه موافقین؟ خیلی راحت و سریع آماده میشه و گزینه ی عالی برای پای سفره ی افطارتون هستش. اگه از اکسپلور یا هشتگ این پست جذاب رو دیدین ممنونم میشم مهمون همیشگی پیجم باشین و با فالو کردن از من حمایت کنید 💖 @behh_food ✅ورق بزنید و مراحل کار رو ببينيد. توپک شکلاتی : مواد لازم : 1 بسته بيسکوئيت پتی بورساده 1 عدد موز رسیده 150 گرم شکلات تلخ یا شیری طرز تهیه : بيسکوئيت ها رو داخل غذاساز ریخته و پودر می کنیم. موز رو با چنگال له کرده و بهش اضافه میکنیم. مواد رو خوب با هم مخلوط کرده و حسابی ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. از خمیر گلوله هایی جدا کرده و با دست گرد می کنیم و کنار میزاریم. شکلات رو به صورت بن ماری (حرارت غیرمستقیم) آب کرده و 1 ق غ روغن مایع بهش اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا روان بشه. توپک ها رو داخل سس شکلاتی زده و روی سینی که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم و به مدت 1ساعت داخل یخچال میزاریم تا شکلات خودش رو بگیره. بعد روی اونو به دلخواه با شکلات آب شده تزئین می کنیم. توپک های شکلاتی خوشمزه ی ما به همین راحتی آماده شد، نوش جان 😋 Call.back13400.12.05 @tatlituzluugraslar @behh_food کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯