فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه دونه تخم مرغ بدون فر و همزن داخل تابه کلوچه کشمشی زعفرونی درست کن 🤤
@asan_pazzz
.
اول ذخیرش کن تا حتما سر فرصت درست کنی😋
🔻مواد لازم👇🏻
تخم مرغ : 1 عدد
شکر : نصف لیوان
وانیل و پودر هل : به میزان لازم
روغن مایه : نصف لیوان
زعفران دم کرده : به میزان لازم
آرد : ⅕ لیوان
بکینگ پودر : 1 ق چ
کشمش : 2 ق غ
خلال بادام : برای تزئین
🔻نکته 👇🏻
✅اگه خمیرش چسبناک بود یکی دو قاشق آرد اضافه کنید
✅حتما از دم کنی و شعله پخش کن استفاده کنید
✅داخل تابه حتما با فاصله بچینید تا موقع پختن به هم نچسبن
✅15 دقیقه با حرارت ملایم تو تابه بمونه آماده است
✅خنک که شد از تابه جدا کنید
✅برای داخل فر دمای 170 درجه به مدت یک ربع
✅کشمش قابل حذفه میتونید مغز گردو جایگزین کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️به جای قند این حبه های میوه ای رو میل کن که خاصیت هم داره ♦️
❌کپشن مهمه حتما بخونید❌
@asan_pazzz
@asan_pazzz
مواد لازم
سیب یک کیلو
آب یک لیوان
شکر یک لیوان (در صورت دلخواه)
دو عدد هل و چوب دارچین (اختیاری)
مقداری عصاره زعفران (اختیاری)
نشاسته ذرت یک ق غ
🟢برای نگهداری داخل ظرف در دار یا زیپ کیپ در جای خشک و خنک مثل یخچال نگهداری کنید
🟢وقتی گذاشتین خشک بشه حتما هر دو ساعت یک بار میوه ها رو زیر و رو کنید تا به طور یکدست خشک بشه
🟢اگه برای خشک کردن بیرون میزارین تقریبا حدود ۴روز از صبح تا شب باید میوه ها توی هوای آزاد باشند زیر نور خورشید ولی شبها میارین داخل تا رطوبت هوا خرابشون نکنه
(البته بسته به دمای محل زندگیتون زمانش متغیره)
@asan_pazzz
@asan_pazzz
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های بین المللی به اشتراک میذارم. 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
❤️تخممرغ 3عدد
❤️شکر قهوهای نصف پیمانه
❤️شکر سفید سه قاشق غذاخوری
❤️وانیل نوک قاشق چایخوری
❤️روغن نصف پیمانه
❤️شیر یک پیمانه
❤️آرد دولیوان
❤️پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
❤️بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
🍁🍁برای مواد پنیری 👇👇
❤️پنیر ماسکارپونه 250گرم
❤️پنیر خامه ای 100گرم
❤️نشاسته ذرت 3قاشق غذاخوری
❤️پودر خامه دو قاشق غذاخوری
❤️شیر نصف پیمانه
❤️تخممرغ 1عدد
❤️بیسکویت اورئو2تا3بسته
شکلات تخته ای بنماری شده به میزان لازم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁دمای فر 170به مدت 15دقیقه الی 20دقیقه حتماً چک کنید. (برای پخت دوم هم مدت زمان 10تا 15دقیقه)
🍁🍁مواد پنیری اگه تمایل به پودر خامه ندارید میتونید حذف کنید.
🍁🍁حتما همه ی مواد باهم مخلوط بشن.
🍁🍁کیک بعد از پخت باید حتماً خنک بشه.
🍁🍁شکلات تخته ای بنماری شده رو بعداز خنک شدن به دسر اضافه کنید..
🍁🍁شکلات تخته ای هررنگی دوست دارید انتخاب کنید حتی میتونید از کرم لوتوس.. کرم پسته.. کرم کنجدو فندق استفاده کنید..
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@behh_food
حتما این پست خوشمزه رو سیو کنید تا به موقع درستش کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید 😋
میدونی چی میگم حالت ترش و شیرینی داره🙈
با میوه های دیگه مثل زردآلو هم میشه
خلاصه حتما سیو کنید🙋♀️
برای خمیر تارت:
کره نرم شده:۱۲۰ گرم
تخم مرغ:۲ عدد
شکر:⅔ پیمانه
روغن مایع:یک ق غ
آرد قنادی:۳ پیمانه سر خالی
بیکینگ پودر:۲ ق چ
وانیل:یک چ ق چ
برای مغزی میوه ای:
۷۰۰ گرم آلبالو بدون هسته
نصف لیوان آب
۴ ق غ نشاسته ذرت
یک پیمانه شکر سرخالی(نکته مهم داره)
نکته:مقدار شکر بستگی به ترشی آلبالو داره حتما توجه کنید ممکنه یک پیمانه شکر برای آلبالو زیاد یا کم باشه حتما تست کنید.
برای کرم تارت:
خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
تخم مرغ:۲ عدد
ماست خانه ای یا یونانی:¾ پیمانه
شکر:۴ ق غ
نشاسته ذرت:۴ ق غ
وانیل:یک چ ق چ
کره نرم شده و روغن و تخم مرغ و شکر و وانیل ترکیب کنید.
آرد و بریزید تا خمیر جمع بشه.
کف قالب کاغذ روغنی بندازید و با کره چرب کنید.
سایز قالب من ۲۵ سانتی هست.
یه مقدار کمی در حد یک پنجم خمیر رو جدا کنید با دو قاشق غ ارد مخلوط کنید تا حالت پودری بشه و کنار بزارید به این حالت پودری کرامبل میگیم.
مابقی خمیر و توی قالب پهن کنید کمی از جداره ها بالا بیارید.
برای مغزی؛آلبالو و آب و شکر و نشاسته روی حرارت بزارید بعد نیم ساعت یا ممکنه کمتر غلظت پیدا میکنه.
چند دقیقه زمان بدید از داغی بیافته و داخل تارت بریزید.
همه مواد کرم رو مخلوط کنید و رویه آلبالو ها بریزید با کرامبلی که درست کردیم رویه تارت بپوشونید و در صورت دلخواه مغز بریزید.
بره توی فر با دما ۱۸۰ درجه در طبقه وسط فر به مدت تقریبی یک سات بمونه.
بعد اینکه از فر بیرون اوردید زمان بدید خنک بشه حداقل ۴،۵ ساعت توی یخچال بمونه و نوش جان کنید.
Call.back13400.12.05
@new.chashni
@behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@behh_food
عاخه نگاش کن 😍من عاشق خط و خطوطای این کیک شدم🥺😍
هر بار که چاقو رو میزاشتم و کیکو برش میزدم طرح اون تیکه با تیکه ی قبلی فرق داشت😍هر کدومش قشنگی خودشو داشت 😚
.
بافتشم که دیگه نگم برات خودت میتونی تو یکی از اسلایدا ببینی خیلی نرم و پنبه ایه .
کیک زبرا
مواد لازم :
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ و نیم پیمانه
وانیل ¼ ق چ
آرد ۲ و نیم پ
بکینگ پودر ۲ ق چ
شیر ولرم ۱ پ
روغن مایع ¾ پ
آرد ۱ و نیم ق غ
پودرکاکائو ۱ و نیم ق غ
طرزتهیه :
همه مواد به دمای محیط رسیده باشن .
فرتو روشن کن دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد.
آرد و بکینگ پودرو ۳ بار الک کن
کف قالبتو چرب کن و کاغذ روغنی بنداز یا اگه طرح دار بود چرب کن و آردپاشی کن .
قالب ۲۴ سانت مناسب این مواده
من از قالب لوف استفاده کرد با ابعاد ۱۰×۷×۳۰
.
تخم مرغارو یک دقیقه با وانیل بزن تا از لختگی دربیاد بعد شکر رو اضافه کن و به مدت هشت دقیقه بزن تا پف کنه و حجیم شه .
حالا آرد رو اضافه کن و در حد ۳۰ ثانیه با دور کند همزن بزن . مایه همچنان پف داره اما حالا با وجود آرد غلیظ شده .
بعد از آرد شیر ولرم رو اضافه کن و چند ثانیه آروم بزن ودر آخر روغن رو اضافه و در حد چند ثانیه مخلوط کن.
دوست خوبم توجه کن اگه زیاد مخلوط کنی کیک به خوبی پف نمیکنه و خمیری میمونه .
.
حالا موادو به دو قسمت مساوی تقسیم کن و به یکی اون ۱و نیم ق غ آردی رو که نوشتم اضافه و با لیسک مخلوط کن
و به یکی دیگه پودر کاکائو رو اضافه و آروم مخلوط کن .
از هر رنگ سه ملاقه به قالب بریز و بعد رنگ بعدی تا اینکه دوتامواد تموم شن .
چند بار قالبو رو سطح بکوب تا حباباش خارج شه .
بره تو فر به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه .
. صبر کن خنک که شد از قالب خارج کن و برش بزن
.
بعدش بشین با خانواده با عشقققققق😍 با چایی یا قهوه بزن 😉♥️نوش جان 😋
Call.back13400.12.05
@ashpazi_bb
@behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
سلااام، کوکی دوستا اونم از نوع شکلاتیش دست ها بالا🖐️
حالا اگه طعم پرتقال هم بهش اضافه بشه، ببین چی میشه 🤩
ببرین☺️
@behh_food
کوکی شکلاتی پرتقالی
مواد لازم:
2عدد تخم مرغ
نصف پیمانه شکر قهوه ای
نصف ق شکر سفید
رنده ی پوست 1عدد پرتقال
3ق غ آب پرتقال
160 گرم شکلات تلخ
4ق غ کره(100 گرم)
1 لیوان سرخالی آرد
کمی نمک
1ق چ وانیل
برای داخل و روی کوکی ها :
شکلات سکه ای و شکلات چیپسی
طرز تهیه :شکرها و رنده ی پوست پرتقال رو با دست خوب بهم مالیده تا شکر عطر و طعم پرتقال بگیره. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و با همزن درحد مخلوط شدن هم میزنیم. شکلات تلخ رو به روش بن ماری ذوب کرده و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم می زنیم تا با حرارت شکلات، کره ذوب بشه و سس یکدستی داشته باشیم. آب پرتقال رو به این سس اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سس رو به موادمون اضافه کرده. آرد و نمک رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط می کنیم تا یه خمیر لطیفی بدست بیاد. خمیر رو 15 دقیقه داخل یخچال گذاشته تا استراحت کنه. در این حین فر رو با دمای 180 درجه روشن کرده تا گرم بشه. کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته، با قاشق از مواد برداشته و کمی گلوله کرده و روی سینی با فاصله، کمی پهن کرده و می چینیم. داخل هر کوکی یه شکلات سکه ای فرو کرده و روشو با کمی از مواد کوکی می پوشونیم. سینی رو به مدت 12 دقیقه داخل فر گذاشته. پس از بیرون آوردن روی هرکوکی چندتا شکلات چیپسی با فشار دست قرار میدیم، با حرارت کوکی شکلات ها کمی ذوب شده و به کوکی میچسبه. این کوکی ها تا زمانی که داغ هستن شکلات داخلش حالت روان داره. امیدوارم درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. نوش جان 😋
Call.back13400.12.05
@mutfakta1demet
@behh_food @behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
سلاااام. رولت دوستا کجان؟
بیاین که یکی از بهترین رسپی های رولت خامه ای رو براتون آوردم. پس همین الان لااایکش کن، سیوش هم بکن که یکی از بهترین هاست🥰
✅ورق بزنید و تمامی مراحل کار رو ببینید.
☺️
@behh_food
رولت خامه ای وانیلی و شکلاتی
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۹۰ گرم یا ۱ پیمانه سرخالی استاندارد
(برای رولت شکلاتی ۱ قاشق آرد کم و ۱ قاشق پودر کاکائو اضافه کنید)
شکر ۹۰ گرم یا ۱/۲ پیمانه سرخالی
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آب جوش ۱ قاشق سوپخوری
عسل یا شربت بار ۱ قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
.
فر را روی دمای ۲۲۰ درجه روشن کنید.
کف سینی ۳۰ در ۴۰ سانت را چرب کنید، کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ روغنی را هم کمی چرب کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
سفیده را ۲ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا پف کنه سپس نصف مقدار شکر را کم کم اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا سفت بشه.
بقیه شکر و وانیل را به زرده اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم بشه، آبجوش را اضافه کنید و با همزن بزنید.
عسل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر با همزن بزنید.
سفیده را به زرده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی فولد کنید.
بیکینگ پودر را با آردی که از قبل ۳ بار الک شده مخلوط کنید و در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را داخل قالب بریزید و به صورت یکنواخت پهن کنید تا بعد از پخت رولت تمیز و یکسانی داشته باشید.
سپس سینی را ۳ مرتبه روی سطح کار بکوبید تا حباب های هوا از بین برن و سینی را در بالاترین طبقه فر قرار بدین.
پخت رولت بین ۸ تا ۱۰ دقیقه است.
بعد ۸ دقیقه در فر را باز کنید و با انگشت سطح رولت را چک کنید اگه چسبنده نبود یعنی پخته.
اگه بیشتر از ۱۰ دقیقه در فر بمونه رولت خشک میشه و موقع رول کردن ترک میخوره.
من بعد از ۸ دقیقه پخت ،۲ دقیقه گریل را زدم تا روی رولت هم طلایی بشه.
وقتی سینی را خارج کردین بلافاصله روی آن دستمال نخی بیندازید تا رولت به آرامی خنک بشه (۱۵ دقیقه زمان بدین)سپس اطرف رولت را با چاقو جدا کنید.
روی دستمال نخی پودر قند الک کنید و رولت را روی دستمال برگردانید و کاغذ پشت اونو به آرومی جدا کنید.
Call.back13400.12.05
vanillaa_cooking
@behh_food @behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯